Hangi

Hangi

Son dakika Hangi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hangi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hangi haber sayfamızda...

Hangi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 112.954 hangi haberi bulunmuştur.
SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu!
SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor'da iletişim ödülü oyunu için Mavi ve Kırmızı takım bugün apayrı bir mücadele içine girdiler. Birleşme partisinin ardından haftanın son eleme adayı da belli oldu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da haftanın eleme adayları...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor?
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor? Bu yılki Anneler Günü ne zamana denk geliyor sorusu merak ediliyor. Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü için geri sayım başladı. 2024 Anneler Gününü kutlamak isteyenler için tarih belli oldu. Peki, Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi!
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi! Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.
23.04.2024 Ankaragücü
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
KARNE GÜNÜ 2024: Okullar ne zaman kapanıyor, yaz tatiline kaç gün kaldı? 2023-2024 okulların kapanış tarihi
KARNE GÜNÜ 2024: Okullar ne zaman kapanıyor, yaz tatiline kaç gün kaldı? 2023-2024 okulların kapanış tarihi Okulların kapanış tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi üzerinden araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatiline nisan ayında çıktı ve ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettileri. Tatil takvimine göre yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar hangi tarihte kapanacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
EURO 2024 NE ZAMAN, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri...
EURO 2024 NE ZAMAN, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri... EURO 2024 grup maçları için nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'daki 10 şehirde düzenlenecek. TFF, EURO 2024'te görev yapacak Türk hakemleri açıkladı. İşte, EURO 2024 hakemleri...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇILDI MI? ✍ 2024 LGS sınavı ne zaman? LGS'ye ne kadar kaldı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇILDI MI? ✍ 2024 LGS sınavı ne zaman? LGS'ye ne kadar kaldı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için öğrenciler bekleyişini sürdürüyor. Sınava başvuru süreci tamamlandı ve sınav yeri bilgisini gösteren giriş belgelerinin paylaşılacağı tarih iple çekiliyor. LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak, LGS'ye ne kadar kaldı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
1 taneden ne olacak demeyin! Toksikolog açıkladı: 'Bu vitamin gelişigüzel alınırsa öldürür'
1 taneden ne olacak demeyin! Toksikolog açıkladı: 'Bu vitamin gelişigüzel alınırsa öldürür' Dünya çapında yaygınlaşan gıda takviyesi kullanımı, fazla alındığında çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Hayati tehlikesi olan bu durum uzmanların da sıklıkla uyardığı meselelerden biri. En sık kullanılan vitamin takviyeleri bakın fazla alındığında hangi rahatsızlıklara yol açıyor.
23.04.2024 Genel Sağlık
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı!
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. New York'ta bir kafeye giden Baldwin, bir İsrail protestocusunun "'Filistin'e özgürlük' de!" diyerek videosunu çekmeye başlamasıyla gergin anlar yaşadı. Ünlü isim, "O kadını neden öldürdün?" diyerek kendisinden bir suçlu olarak bahseden kadının telefonunu fırlattı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı!
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. New York'ta bir kafeye giden Baldwin, bir İsrail protestocusunun "'Filistin'e özgürlük' de!" diyerek videosunu çekmeye başlamasıyla gergin anlar yaşadı. Ünlü isim, "O kadını neden öldürdün?" diyerek kendisinden bir suçlu olarak bahseden kadının telefonunu fırlattı. İşte detaylar...
23.04.2024 Cadde
MEB ŞUBE MÜDÜRLERİ YER DEĞİŞİKLİĞİ başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024 Şube Müdürlükleri yer değiştirme kılavuzu
MEB ŞUBE MÜDÜRLERİ YER DEĞİŞİKLİĞİ başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024 Şube Müdürlükleri yer değiştirme kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024 yılı Şube Müdürleri yer değişikliği başvuru kılavuzu yayımlandı. Buna göre başvurular MEBBİS üzerinden alınacak. MEB şube müdürü il ve ilçe yer değiştirme başvurusu ne zaman, atamalar hangi tarihte yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE KUTLANIYOR? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor?
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE KUTLANIYOR? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor? Hıdırellez tarihi araştırılıyor. 2024 yılı Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte Hıdırellez aramaları da arttı. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Peki, bu yıl Hıdırellez Günü hangi tarihlere denk geliyor?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, makam koltuğunu 5'inci sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na (11) devretti.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
TATİL HABERLERİ 📍 KURBAN BAYRAMI 2024 tarihleri ne zaman, hangi ay? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün sürer?
TATİL HABERLERİ 📍 KURBAN BAYRAMI 2024 tarihleri ne zaman, hangi ay? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün sürer? Kurban Bayramı 2024 tarihleri merak konusu oldu. Yılın 2. dini bayramı olan Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihlerini haberimize ekledik. Peki bayram tatili kaç gün olacak, kesinleşti mi?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Erik üreticisini fırtına vurdu
Erik üreticisini fırtına vurdu Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
2024 DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? DGS başvuru ücreti kaç para? İşte ÖSYM'nin sınav takvimindeki Dikey Geçiş Sınavı bilgisi
2024 DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? DGS başvuru ücreti kaç para? İşte ÖSYM'nin sınav takvimindeki Dikey Geçiş Sınavı bilgisi ÖSYM tarafından her yıl uygulanan Dikey geçiş Sınavı DGS için geri sayım başladı. Başvuru tarihlerine kısa bir zaman kala adaylar arayışa geçti. DGS ne zaman, 2024 Dikey Geçiş Sınavı: DGS başvuru tarihi hangi ayda, hangi günler? DGS başvuru ücreti ne kadar, belli oldu mu? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte ÖSYM takviminde yer alan DGS süreci
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
tcmb.gov.tr 📌 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün, kaç gün kaldı?
tcmb.gov.tr 📌 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün, kaç gün kaldı? Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi belli oldu. 2024 Nisan ayı için yapılacak olan Merkez Bankası faiz kararı toplantısı için birkaç gün kaldı. Peki Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantısı hangi gün, kaç gün kaldı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Bir suç örgütü daha çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Bir suç örgütü daha çökertildi Balıkesir merkezli 2 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı.
23.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya duyurdu! Bir suç örgütü daha çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Bir suç örgütü daha çökertildi Balıkesir merkezli 2 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı.
23.04.2024 Gündem
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, bu yıl hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs okullar/üniversiteler tatil mi? 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi?
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, bu yıl hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs okullar/üniversiteler tatil mi? 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi? İşçinin ve emekçinin bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs tarihi yaklaşıyor. Bu günde "1 Mayıs resmi tatil mi, hangi gün?" sorusu gündeme geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi ve emekçiler tarafından her yıl kutlanıyor.
23.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Hangi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.