İnşaat alanında antik mezar bulundu
İnşaat alanında antik mezar bulundu Çin’in Hebei eyaletinde bir inşaat alanında yüzlerce yıllık antik mezar bulundu.
30.11.2021 Dünya
Çin'de patlayıcı imhası faciaya dönüştü
Çin'de patlayıcı imhası faciaya dönüştü Resmi medya, imha eden patlayıcıların yol açtığı faciada dokuz kişinin cesedine ulaşıldığını duyurdu. Üç yaralı ise hastanelerde tedavi altında.
9.04.2021 Dünya
Çin'de patlayıcı imha tesisinde patlama: 3 yaralı, 9 kayıp
Çin'de patlayıcı imha tesisinde patlama: 3 yaralı, 9 kayıp Çin'in kuzeyinde patlayıcı imha tesisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı, 9 kişi kayboldu.
8.04.2021 Dünya
Son dakika... Tehlikeli girişim! Çin'in attığı adımlar ürkütüyor...
Son dakika... Tehlikeli girişim! Çin'in attığı adımlar ürkütüyor... Çin'in son günlerde koronavirüs salgınına ilişkin propaganda faaliyetlerinde vites artırması uzmanları endişelendiriyor. Uzmanlar, virüsün kaynağının incelenmesine dair tüm çabaları savuşturmaya çalışan ve yükü omzundan atmak için başka konuları gündeme getiren Çin'in ateşle oynadığı görüşünde. Ülkede son dönemde yayılan propaganda ise aşılarla ilgili...
26.01.2021 Dünya
Son dakika... Skandal itiraf! Dünya korku içinde nefesini tuttu...
Son dakika... Skandal itiraf! Dünya korku içinde nefesini tuttu... Son dakika haberlere göre, Covid-19'un çıkışıyla ilgili Çinli doktorlardan inanılmaz itiraflar geldi. Salgının başından beri suçlamaları sert bir şekilde reddeden Çin hükümetinin bu sefer ne yapacağı ve kendi doktorlarından gelen bu akıl almaz iddialara vereceği cevap merak konusu oldu. Virüsü kapan ilk hasta olan Çinli araştırmacı Yanling'in bir yıldır ortada gözükmemesi, geçtiğimiz günlerde Wuhan'a araştırma yapmaya giden Dünya Sağlık Örgütü'ne çeşitli zorluklar çıkartılması ve ulaşılan skandal laboratuvar görüntülerinin ardından bir darbe de doktorlardan geldi. Koronavirüsün nasıl ve neden ortaya çıktığı konusunda iddialar da ardı ardına gelmeye devam ediyor.
19.01.2021 Dünya
Son Dakika Haberi: Ortaya çıkıyor! Çin'deki laboratuvardan şok görüntüler...
Son Dakika Haberi: Ortaya çıkıyor! Çin'deki laboratuvardan şok görüntüler... Son dakika haberlere göre, Covid-19'un çıkış noktasında çarpıcı gelişmeler, inanılmaz görüntüler! Dünya genelinde 2 milyondan fazla insanın hayatına mal olan koronavirüsün kaynağına ilişkin deprem etkisi yaratacak bilgiler ortaya çıktı. Çin'in Wuhan kentinden yayılan virüsle ilgili Çin devletinin tutarsız açıklamaları şüpheyi artırıyor. Virüsü kapan ilk hasta olan Çinli araştırmacı Yanling'in bir yıldır ortada gözükmemesi kafaları karıştırıyor. Geçtiğimiz günlerde Wuhan'a araştırma yapmaya giden Dünya Sağlık Örgütü'ne çeşitli zorluklar çıkartan Çin'de, ortaya çıkan yeni görüntüler ise Çin'i daha zor günlerin beklediğini gösteriyor.
19.01.2021 Dünya
Engelledi! Çin, virüsü incelemeye gelen DSÖ ekibine...
Engelledi! Çin, virüsü incelemeye gelen DSÖ ekibine... 1 yıldan uzun süredir tüm dünyada hayatı kabusa çeviren koronavirüsün kaynağı sonunda araştırılmaya başlanıyor ancak Çinli yetkililerin bu konuda zorluk çıkartmaya devam ettiği bildirildi. Virüsün ilk çıktığı Çin'in Wuhan kentine giden DSÖ ekibi gördüğü muamele karşısında şaşkına döndü. Daha önce de virüsün insan eliyle yapıldığına dair iddialar öne sürülmüş ancak Çin bunları sert bir şekilde reddetmişti ancak Çin'in geçmişte de, ekiplerin yerinde inceleme talepleri reddetmesi bu yeni ekibe çıkarttığı zorluklarla birleşince soru işaretlerini artırdı.
15.01.2021 Dünya
Devasa korona tesisi şaşkına çevirdi! 100'den fazla makine...
Devasa korona tesisi şaşkına çevirdi! 100'den fazla makine... Koronavirüs salgınının başladığı ülke olan Çin'in Hebei eyaletinde devasa bir tesis inşa ediliyor. Görenlerin yapılış hızına inanamadığı yeni tesisi tamamlamak için yüzlerce işçi ve makine 24 saat aralıksız çalışıyor. Yetkililer, yeni bir salgın dalgasını engellemek için 'temel inşaatın' üç gün içinde tamamlanacağı bilgisini verdi. Öte yandan, bugün Çin, Mayıs ayından bu yana ilk Kovid-19 ölümünü ve son 10 ayda görülen en büyük vaka sıçrayışını bildirdi
14.01.2021 Dünya
Çin'de 8 ay sonra koronavirüsten ilk ölüm
Çin'de 8 ay sonra koronavirüsten ilk ölüm Salgının merkez üssü olan Çin'de, Mayıs ayından bu yana ilk kez koronavirüs nedeniyle ölüm kayıtlara geçti. Öte yandan ülkede geçtiğimiz Mart ayından beri en yüksek yeni vaka sayısı gerçekleşti.
14.01.2021 Dünya
Son dakika... Panik dalgası büyüyor! Her yere sıçradı...
Son dakika... Panik dalgası büyüyor! Her yere sıçradı... Koronavirüsün ilk çıktığı yer olan Çin'de yakın zamana kadar esen olumlu rüzgarlar terse dönmeye başladı. Ülkenin her yerinde tedbirler sıkılaştırılırken, 5 milyona yakın nüfusa sahip Langfang kenti karantinaya alındı. Daily Mail'in haberine göre, Wuhan'da geçen sene ortaya çıktıktan sonraki en büyük salgın dalgası ülkenin kuzeyini kasıp kavurmaya başladı. Yetkililer halka tedbirlere sıkı sıkıya uyma çağrısı yaparken insanlarda yeni bir dalga paniği baş gösteriyor.
12.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri