Bakan Pekcan önemli işbirliğini duyurdu!
Bakan Pekcan önemli işbirliğini duyurdu! Ticaret Bakanı Pekcan: Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) ile KOSGEB, işletmelerimize akreditasyon belgelendirme ücretlerinde kolaylık sağlayacak önemli bir işbirliğine gitti. Buna göre HAK ile HAK tarafından akredite edilmiş kurum ve kuruluşlardan alınacak belgeler, KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Belgelendirme Desteği kapsamına alındı.
14.09.2020 Ekonomi
Helal Akreditasyon Kurumu düzenlemeye gitti
Helal Akreditasyon Kurumu düzenlemeye gitti Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliklerine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
24.06.2020 Ekonomi
Son dakika! Helal akreditasyonların askıya alınması veya geri çekilmesine ilişkin esaslar belirlendi
Son dakika! Helal akreditasyonların askıya alınması veya geri çekilmesine ilişkin esaslar belirlendi Gelen son dakika haberlerine göre; Helal Akreditasyon Kurumu, helal uygunluk değerlendirme kuruluşu adına düzenlenen helal akreditasyonun kısmen veya tamamen askıya alınması, kapsamının daraltılması veya geri çekilmesinde kendi gerçekleştirdiği gözetimleri, aldığı şikayetleri ve buna benzer diğer yollar vasıtasıyla elde ettiği objektif delilleri göz önünde bulunduracak.
16.05.2020 Ekonomi
MTV düzenlemesi bu hafta meclise geliyor
MTV düzenlemesi bu hafta meclise geliyor Meclis, 2018 yılı bütçe tasarısı ile "torba tasarı" için yoğun mesai yapacağı bir haftaya giriyor. Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'na göre, araçlarda MTV için uygulanacak yeniden değerleme oranı, 1300 cc altı araçlar için yüzde 15, 1300 cc üstü araçlar için ise yüzde 25 olacak.
29.10.2017 Siyaset