Ifab

Ifab

Son dakika IFAB haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan IFAB gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan IFAB haber sayfamızda...

Ifab

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 285 ıfab haberi bulunmuştur.
Eski hakemlerden gol iptali ve penaltı yorumu: VAR için çok zor! Müdahale var
Eski hakemlerden gol iptali ve penaltı yorumu: VAR için çok zor! Müdahale var Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçındaki pozisyonları eski hakemlerden değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Robinho evinde yakalanarak tutuklandı! Mahkeme suçlu buldu
Robinho evinde yakalanarak tutuklandı! Mahkeme suçlu buldu Brezilya futbolcu Robinho'nun cinsel saldırı nedeniyle hapis cezası aldı. Robinho, Brezilya'nın Santos kentindeki evinde yakalanarak tutuklandı.
22.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta Gedson'dan olay sözler! Form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Gedson'dan olay sözler! Form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı Son maçlarda performansında bariz düşüş yaşayan Portekizli yıldız ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Canı sıkkın olan Gedson Fernandes sitemkar sözler sarf etti.
22.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski suskunluğunu bozdu! Türkiye'nin rakibi belli oluyor
Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski suskunluğunu bozdu! Türkiye'nin rakibi belli oluyor Fenerbahçeli yıldız Syzmanski, ülkesi Polonya'nın Estonya ile karşılaştığı maçta yıldızlaşan isimlerden biri oldu. Öte yandan A Milli Takım'ın olası rakipleri belli oldu.
22.03.2024 EURO 2024
IFAB'dan radikal karar! Futbol ofsayta düşmedi
IFAB'dan radikal karar! Futbol ofsayta düşmedi Futbolda teknoloji kullanımı, bazı faydalar sağlamasına rağmen, bazı sorunlara da yol açtı.
22.03.2024 Futbol
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı! Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Cihan Aydın’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
25.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray maçında Cihan Aydın'ın gol iptali kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı!
Galatasaray maçında Cihan Aydın'ın gol iptali kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı! Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Kritik karşılaşmada Cihan Aydın'ın verdiği gol iptali kararını eski hakemler değerlendirdi.
10.02.2024 Galatasaray
IFAB'dan tarihi 'Mavi kart' kararı!
IFAB'dan tarihi 'Mavi kart' kararı! Futbol oyun kurallarını belirleyen IFAB'ın 'Mavi kart' uygulamasını duyurmaya hazırlandığı iddia edildi.
8.02.2024 Dünyadan Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024 Futbol
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz fırtınası! Maça damga vurdu
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz fırtınası! Maça damga vurdu Galatasaray, Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Ümraniyespor'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında sağ bekte görev yapan Barış Alper Yılmaz'ın hatası dikkat çekti. Genç oyuncu, hatasının ardından kendini kısa sürede affettirdi.
18.01.2024 Türkiye Kupası
Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi!
Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktörlük görevi için Hikmet Karaman ile anlaştı.
18.01.2024 Adana Demirspor
Olimpik Lyon, Gift Orban'ı renklerine bağladı!
Olimpik Lyon, Gift Orban'ı renklerine bağladı! Olimpik Lyon, Gent forması giyen Nijeryalı santrfor Gift Orban'ı kadrosuna kattığını açıkladı.
18.01.2024 Fransa Ligue 1
FIFA ve IFAB onayladı! VAR konuşmaları canlı yayınlanacak
FIFA ve IFAB onayladı! VAR konuşmaları canlı yayınlanacak Portekiz Futbol Federasyonu'nun FIFA ve IFAB'dan izin alarak, hakem ile VAR arasındaki konuşmaların canlı yayınlanması için harekete geçti.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Süper Kupa maçı öncesi Ankara'ya gelen bilgi! Masadaki 2 seçenek
Süper Kupa maçı öncesi Ankara'ya gelen bilgi! Masadaki 2 seçenek Suudi Arabistan'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmesine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
2.01.2024 Gündem
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti!
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti! ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan Eski Milli boksör Cem Kılınç evinde ölü olarak bulundu.
7.02.2024 Diğer
Real Madrid'de Arda Güler sahalara dönüyor! Forma giyeceği ilk maç belli oldu
Real Madrid'de Arda Güler sahalara dönüyor! Forma giyeceği ilk maç belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonrası Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olan ancak üst üste yaşadığı sakatlıklarla henüz resmi maça çıkamayan Arda Güler sonunda formasına kavuşuyor. İşte detaylar...
31.12.2023 İspanya La Liga
Bakan Koca paylaştı! İşte 2023 yılının sağlık verileri
Bakan Koca paylaştı! İşte 2023 yılının sağlık verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılı sağlık alanında yapılan hizmet verilerini paylaştı.
31.12.2023 Gündem
Anadolu Efes ayrılığı açıkladı! İşte Ante Zizic'in yeni takımı
Anadolu Efes ayrılığı açıkladı! İşte Ante Zizic'in yeni takımı Anadolu Efes, 2022-23 sezonu başında takıma katılan Ante Zizic ile yollarını ayrıdığını resmen açıkladı. Tecrübeli basketbolcunun yeni adresi belli oldu.
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Trabzonspor
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İki alternatif tarih var
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İki alternatif tarih var Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
31.12.2023 Süper Lig
İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez
İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'den sürpriz bir çıkış geldi. Eski İngiliz futbolcu Kerem'in Ada'ya transferini değerlendirdi
31.12.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Kimse bizi bölemeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Kimse bizi bölemeyecek 'Milletimiz birliğine, beraberliğine, kardeşliğine sahip çıktıkça Allah'ın izniyle bizi kimse bölemeyecektir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, '2023 hedefleri başlangıçta asıl çıkışımızı Türkiye Yüzyılıyla 2024 ile birlikte başlatıyoruz.' ifadelerini kullandı.
31.12.2023 Gündem
NBA'de LeBron James'i çılgına çeviren karar! Üçlüğü sayılmadı
NBA'de LeBron James'i çılgına çeviren karar! Üçlüğü sayılmadı NBA'de Los Angeles Lakers, Minnesota Timberwolves ile karşı karşıya geldi. Maçın bitimine saniyeler kala hakemlerin verdiği karar mücadeleye damgasını vurdu.
31.12.2023 NBA
Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ipler kopuyor! Menajerine talimatı verdi
Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ipler kopuyor! Menajerine talimatı verdi Ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren Galatasaray'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sezon başında takıma katılan Hakim Ziyech'in geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
31.12.2023 Galatasaray
Icardi Galatasaray'a veda edebilir iddiası! İngiliz devi Şampiyonlar Ligi için istiyor
Icardi Galatasaray'a veda edebilir iddiası! İngiliz devi Şampiyonlar Ligi için istiyor Galatasaray'ın göz bebeği Icardi için İspanyol basını önemli bir iddia ortaya attı. Arjantinli yıldız için Premier Lig devleri devre arası transferi için düğmeye bastı.
31.12.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ifab ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.