İnternet Sansürü

İnternet Sansürü

Son dakika internet sansürü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan internet sansürü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan internet sansürü haber sayfamızda...

İnternet Sansürü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 internet sansürü haberi bulunmuştur.
Restoranda yemek yiyen kadınlara korkunç saldırı! Önce taciz sonra dayak...
Restoranda yemek yiyen kadınlara korkunç saldırı! Önce taciz sonra dayak... Çin’de bir restoranda yemek yiyen üç kadın, önce sözlü tacize uğradı, daha sonra dokuz kişi tarafından acımasızca dövüldü. Güvenlik kamerası korkunç olayı saniye saniye kaydettti.
11.06.2022 Haberler
Restoranda yemek yiyen kadınlara korkunç saldırı! Önce taciz sonra dayak...
Restoranda yemek yiyen kadınlara korkunç saldırı! Önce taciz sonra dayak... Çin’de bir restoranda yemek yiyen üç kadın, önce sözlü tacize uğradı, daha sonra dokuz kişi tarafından acımasızca dövüldü. Güvenlik kamerası korkunç olayı saniye saniye kaydettti.
11.06.2022 Dünya
20 dakika yetti! Çinli tenisçiyi 'toplumdan silme' çalışması dünyayı ayağa kaldırdı
20 dakika yetti! Çinli tenisçiyi 'toplumdan silme' çalışması dünyayı ayağa kaldırdı Çinli tenis yıldızı Peng Shuai'nin internetten yayınladığı şoke edici bir mesajla eski bir Komünist Parti yetkilisini cinsel saldırıyla suçlamasından saatler sonra, Eric Liu hayatında gördüğü en yoğun sansür kampanyalarından birine tanık olduğunu anlattı. Kadınlar Tenis Birliği, Çin'deki tüm turnuvaların askıya alındığını duyururken, Peng'in 'özgür ve güvende' olduğundan şüphe duyulduğu açıklandı.
2.12.2021 Dünya
Facebook'tan Los Angeles polisine: Sahte hesaplarla kullanıcıları gözetlemeyin
Facebook'tan Los Angeles polisine: Sahte hesaplarla kullanıcıları gözetlemeyin Facebook, Los Angeles Polis Departmanı'ndan (LAPD) sahte profiller oluşturarak kullanıcılarını takip etmeyi bırakmasını istedi. Guardian'ın ABD polisinin suçluları bulmak için bir teknoloji firmasıyla çalıştığı yönündeki haberinden sonra Facebook sahte hesap açma ve kullanmayı açıkça yasakladı. Şirket amacının güvenli ve şeffaf bir ortam yaratmak olduğunu söyledi.
20.11.2021 Dünya
Sosyal medyanın kökeni ‘agora’ymış
Sosyal medyanın kökeni ‘agora’ymış Sosyal medya antik Yunan’da fikir tartışılan halk meydanı agoralara benzetildi. Pek çok Yunan filozofunun dönemlerinin “influencer”ları ve “sosyal medya kullanıcıları” olduğu öne sürüldü...
26.09.2021 Gündem
Google, çocukları uygunsuz içeriklerden yapay zeka ile koruyacak
Google, çocukları uygunsuz içeriklerden yapay zeka ile koruyacak Google, çocukları uygunsuz içeriklerden korumak için geliştirdiği yapay zeka yazılımını kullanıma sundu. Yazılım yüksek öncelikli vakaları sıralayarak insan moderatörlere yardımcı oluyor.
4.09.2018 Teknoloji
Dünyada internetin en çok yasaklandığı ülkeler hangileri?
Dünyada internetin en çok yasaklandığı ülkeler hangileri? Dünyada internet erişimi en çok engellenen ya da yavaşlatılan ülkeler listelendi. Siyasi ve ulusal güvenlik nedenlerinden ötürü bazı hükümetler internet ortamındaki hızlı bilgi alışverişini engellemek için bu hizmeti kapatıyor ya da yavaşlatıyor. Peki dünyada internetin en çok yasaklandığı ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?
31.08.2018 Teknoloji
İnternet yayınlarına RTÜK denetimi geldi
İnternet yayınlarına RTÜK denetimi geldi Kabul edilen yasa uyarınca, dijital yayın platformları RTÜK tarafından denetlenecek. Ak Parti son dakika önergesiyle, kapsam daraltmasına gitti. Bireysel iletişim, video paylaşım ve sosyal medya platformları denetim kapsamı dışında kaldı
22.03.2018 Siyaset
Raporda, Türkiye’nin ‘özgürlük’ puanı düştü
Raporda, Türkiye’nin ‘özgürlük’ puanı düştü Freedom House tarafından yeni yayımlanan 2016 raporunda, Türkiye, geçtiğimiz yıla oranla daha düşük bir puan aldı ve özgürlük statüsünde daha da geriledi
27.01.2016 Dünya
ABD'den twitter açıklaması
ABD'den twitter açıklaması Türkiye’de sosyal paylaşım sitesi Twitter’a erişimin engellenmesinin ardından ABD'den bir açıklama daha geldi.
23.03.2014 Dünya
Melek Yatırımcılık Yasası bir yılda neler getirdi?
Melek Yatırımcılık Yasası bir yılda neler getirdi? Etohum'un Antalya'da bu yıl altıncısını düzenlediği Startup Turkey'de birinci yılını dolduran Bireysel Katılım Sermayesi Sistemi, Hazine Müsteşarlığı temsilcisinin katılımıyla artıları ve eksileriyle masaya yatırıldı.
25.02.2014 Kariyer
Gezi Parkı kapatıldı!
Gezi Parkı kapatıldı! "Yeni internet yasasını" protesto için Taksim'e çağrı yapılması üzerine geniş güvenlik önlemleri alan polis, Gezi Parkı'nı kapattı.
22.02.2014 Gündem
İnternet sansürü uzaydan delinecek
İnternet sansürü uzaydan delinecek Uzay istasyonundan bırakılacak 24 uydu sayesinde dünya özgür internete kavuşacak. 12 milyar dolarlık proje 3 yılda tamamlanacak
21.02.2014 Gündem
Savcı, sınır ötesi operasyon istedi
Savcı, sınır ötesi operasyon istedi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan çarpıcı açıklamalar... Bozdağ, bir savcının adli kolluktan Suriye'de operasyon istediğini söyledi.
19.02.2014 Gündem
Yasaklama değil düzenleme yaptık
Yasaklama değil düzenleme yaptık Çavuşoğlu AB’li muhataplarına daha önce özel hayatın gizliliğini ihlal eden sitelerin tamamen bloke edildiğini ancak yeni düzenlemeyle sadece söz konusu içeriğin engellendiğini hatırlattıklarını söyledi
11.02.2014 Gündem
Bebeğiyle müdahalenin ortasında kaldı
Bebeğiyle müdahalenin ortasında kaldı YENİ internet yasasını protesto eden gruplar ile polis, İstiklal Caddesi’nde karşı karşıya geldi...
9.02.2014 Gündem
Kadın eylemciye polis tokatı
Kadın eylemciye polis tokatı Taksim'deki eylemler sırasında İstiklal Caddesi üzerindeki bir sokakta bulunan apartmana giren bir kadın eylemciye sivil polisin attığı yumruk kameralara yansıdı. Olay sonrası apartman önünde toplanan kalabalık polise tepki gösterdi. Yaşanan arbede sonrası polis biber gazı kullanarak kalabalığı dağıttı.
9.02.2014 Gündem
TBB'den Cumhurbaşkanı'na ‘internet yasası’ mektubu
TBB'den Cumhurbaşkanı'na ‘internet yasası’ mektubu Türkiye Barolar Birliği (TBB), 7 Şubat günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kabul edilen ‘İnternet Yasası’ ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e mektup gönderdi.
9.02.2014 Siyaset
Türkiye’de gazetecilik yine risk listesinde
Türkiye’de gazetecilik yine risk listesinde New York merkezli basın özgürlüğü kuruluşu Gazetecileri Koruma Komitesi (CPJ) risk listesinin ikincisini yayınladı. CPJ Direktörü Joel Simon açıklamasında “Şiddet ve baskı, dünya çapında gazeteciler için en büyük tehdit olmaya devam ediyor. Fakat internet sansürü ve yoğun devlet gözetimi de küresel bilgi akışını engelliyor” dedi.
6.02.2014 Gündem
2014’te yatırım yapılacak yaratıcı girişimler  açıklanıyor!
2014’te yatırım yapılacak yaratıcı girişimler açıklanıyor! Etohum 2014 Girişimcilik Zirvesi 25 Ocak Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
17.01.2014 Kariyer
ABD’de en büyük online kampanya
ABD’de en büyük online kampanya Türkiye’deki internet sansürü tartışmalarının ABD’deki muadili, 2012 yılında Temsilciler Meclisi’nde gündeme getirilen Online Korsanı Durdurma Hareketi (SOPA) ve Senato’daki paraleli Entelektüel Mülkü Koruma Hareketi (PIPA) ile yaşandı
10.01.2014 Gündem
Torbadan internete jet hızında yasaklar çıkıyor
Torbadan internete jet hızında yasaklar çıkıyor Torba Yasa kapsamında yapılacak değişiklikler internette sansür eleştirilerine yol açtı. ABD’de 2012’de yaşanan tartışmaları hatırlatan yasaya hukukçular karşı
11.01.2014 Gündem
Anonymous Wikileaks'e rakip oluyor
Anonymous Wikileaks'e rakip oluyor Dünyanın en çok tartışılan sitesine, dünyanın en çok tartışılan hacker grubundan rakip geliyor!
1.11.2012 Teknoloji
Çinli aktivisti kaçıran kahraman kız kayıp
Çinli aktivisti kaçıran kahraman kız kayıp Çin’de ev hapsinden kaçmayı başaran kör insan hakları aktivisti Çen Guançeng’e yardım eden He Periong ortadan kayboldu. Çen’in ailesinden birçok kişi tutuklandı
30.04.2012 Dünya
Bir internet sansürü komedisi
Bir internet sansürü komedisi İnternet sansürü her geçen gün başka bir boyutuyla karşımıza çıkıyor.
23.03.2012 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Sansürü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.