İskeçe

İskeçe

Son dakika İskeçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İskeçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İskeçe haber sayfamızda...

İskeçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 320 iskeçe haberi bulunmuştur.
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bahçelievler’de düzenlenen ‘Rumeli Balkan İftar Sofrası’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Bizim Balkanlarda yüzlerce yıllık tarihimiz ve ecdadımız tarafından inşa edilmiş binlerce eserlerimiz var. Osmanlı’nın bir çınar gibi büyüdüğü Balkanlar her zaman anavatan olmuştur. Bu yüzden Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür. Bizim Balkanlarla ortak tarihimiz, var. Mazimiz var ve elbette ortak bir istikbalimiz var. Bu topraklar bize emanettir. Bu topraklar Türkiye’ye emanettir. Ve biz bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, 1863 yılında Osmanlı Devleti döneminde kurulan Memleket Sandıkları'nın devamı niteliğindedir. Türkiye'de hizmet veren üç kamu bankasından biri olma özelliğine sahip olan Ziraat Bankası hizmet verdiği geniş müşteri portföyü ile dikkat çekmektedir. Peki 2024 yılı Ziraat Bankası çalışma saatleri neler? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor/kapanıyor?
9.01.2024 Gündem
Yunanistan Hakkında Bilgiler; Yunanistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Yunanistan Hakkında Bilgiler; Yunanistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Yunanistan günümüzde resmi adı ile Heleb Cumhuriyeti olarak bilinen bir ülkedir. Yunanistan adaları ile ünlü olan ve Balkanlar da bulunan bir ülkedir. İşte, Yunanistan hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
3.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği’ne ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği’ne ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ziyareti kapsamında Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilikte Dr. Sadık Ahmet’in ailesi ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyelerini kabul etti
7.12.2023 Gündem
İntihar yöntemini doktora bile danıştı! 'Allah'ım ya Atatürk'ü kurtar ya canımı al'
İntihar yöntemini doktora bile danıştı! 'Allah'ım ya Atatürk'ü kurtar ya canımı al' Yan yana oldukları onca yıl boyunca defalarca feleğin çemberinden geçtikleri zamanları hatırladı. Çocukluk arkadaşı ve yaveri olarak hayatının büyük bölümünde Mustafa Kemal’in yanındaydı. Vefat haberini aldığında ise günler önce karar verdiği şeyi yapmak için odasına gitti. Salih Bozok'un Atatürk’ün ölümü üzerine intihar etmeye hazırlandığında kafasından geçenler işte bunlardı.
10.11.2023 Gündem
Batı Trakya'da skandal! Müslümanların mezar tarşlarını kırdılar
Batı Trakya'da skandal! Müslümanların mezar tarşlarını kırdılar Batı Trakya'da Rodop iline bağlı Narlıköy'de kimliği belirsiz kişiler Müslüman köy mezarlığına girerek mezar taşlarını kırdı.
5.09.2023 Gündem
Yunanistan'daki yangın nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkışlar durduruldu
Yunanistan'daki yangın nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkışlar durduruldu Yunanitan'daki orman yangını nedeniyle Edirne'deki İpsala Sınır Kapısı ile bağlantılı Yunanistan tarafındaki tüm yollar, trafiğe kapatıldı; sınır kapısından çıkışlar da durduruldu.
20.08.2023 Gündem
Komşuda Miçotakis tek başına iktidar
Komşuda Miçotakis tek başına iktidar Yunanistan, 21 Mayıs’ta düzenlenen genel seçimlerin ardından hiçbir partinin hükümeti kurma görevini kabul etmemesi sonrası ikinci kez genel seçime gitti.
26.06.2023 Dünya
İskeçe Nerede, Hangi Ülkede? İskeçe Hakkında Bilgiler
İskeçe Nerede, Hangi Ülkede? İskeçe Hakkında Bilgiler İskeçe, yerli ve yabancı pek çok sayıdaki turistin ilgisini çeken modern bir kenttir. Doğası, gelenekleri ve tarihi varlıkları İskeçe’yi oluşturan özellikler arasındadır. İskeçe nerede, hangi ülkede? İskeçe hakkında merak edilenleri derledik.
20.04.2023 Tatil
Yunanistan'da lise öğrencilerinden duygu dolu mesaj! 'Geçmiş olsun komşular'
Yunanistan'da lise öğrencilerinden duygu dolu mesaj! 'Geçmiş olsun komşular' Yunanistan’da lise öğrencileri, Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için topladıkları yardımları koydukları kolilerin üzerine “Geçmiş olsun komşular” ve “Seni önemsiyoruz” şeklinde duygu dolu mesajlar yazdı.
14.02.2023 Dünya
Binlerce Bulgaristan vatandaşı yeni yıla Edirne’de girecek! Otel ve restoranlar doldu
Binlerce Bulgaristan vatandaşı yeni yıla Edirne’de girecek! Otel ve restoranlar doldu Giyecekten yiyeceğe tüm ihtiyaçlarını Edirne’den karşılayan Bulgaristan vatandaşları, yeni yıl kutlamaları için de Edirne’yi tercih edince günler öncesinden rezervasyon yaptırdıkları oteller ve restoranlar doluluk oranına ulaştı. Alışveriş için hafta sonu Edirne’ye akın eden ve adım atacak yer bırakmayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti.
18.12.2022 Ekonomi
Yunanistan’a bir kez daha Lozan hatırlatıldı
Yunanistan’a bir kez daha Lozan hatırlatıldı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan’a gayri askeri statüdeki adalarla ilgili uyarılarının ardından Batı Trakya Türk Azınlığı ile ilgili de mesaj verdi.
10.12.2022 Gündem
Tayfun'a karşı 'fırtına'! Yunanistan hayal gördü
Tayfun'a karşı 'fırtına'! Yunanistan hayal gördü Yunan televizyonunda ABD'nin Atina Büyükelçisi'ne 'Türkiye Yunanistan'a saldırırsa Washington ne yapacak?' diye soruldu. Türkiye'nin Tayfun'dan sonraki balistik füzesinin menzilini aktaran medya, Tayfun'a karşı sahaya sürülen silahı yazdı.
7.11.2022 Dünya
İskeçe Müftülüğü harekete geçti! Yunanistan'da ürün hemen piyasadan çekildi
İskeçe Müftülüğü harekete geçti! Yunanistan'da ürün hemen piyasadan çekildi Yunanistan’da üzerinde “Kur’an-ı Kerim” yazılı futbol toplarının satışı İskeçe Müftülüğünün tepkisi üzerine durduruldu. Toplar toplatılırken üretici firma ürünün piyasadan çekildiğini aktardı.
14.10.2022 Gündem
İskeçe halkı müftüsünü seçti
İskeçe halkı müftüsünü seçti Batı Trakya Türk halkı vefat eden müftünün yerine yenisini seçti. 24 Temmuz 1923’de imzalanan Lozan Antlaşması ile aynı zamanda Yunanistan’daki Batı Trakya Türk Azınlığı’nın statüsü de belirlendi.
11.09.2022 Siyaset
Yunanistan’a demokrasi dersi
Yunanistan’a demokrasi dersi Batı Trakya Türk Azınlığı, Yunan yönetiminin baskılarına rağmen önceki gün birlik ruhu içinde Mustafa Trampa’yı İskeçe’nin yeni müftüsü olarak seçti.
11.09.2022 Siyaset
İskeçe Müftülüğüne Mustafa Trampa seçildi
İskeçe Müftülüğüne Mustafa Trampa seçildi Yunanistan'da Batı Trakyalı Türklerin yaşadığı İskeçe kentinde yapılan seçimde Mustafa Trampa, İskeçe Müftülüğüne seçildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ile bugün tebrik amaçlı bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.09.2022 Gündem
Batı Trakya’da Lozan direnişi
Batı Trakya’da Lozan direnişi Yunan hükümetinin baskılarına boyun eğmeyen Batı Trakya Türkleri 9 Eylül’de İskeçe’deki camilerde el kaldırma yoluyla yeni müftüsünü seçecek.
7.09.2022 Gündem
Ada sanatla  güzelleşiyor
Ada sanatla güzelleşiyor Kuşadası Belediyesi ile KUSAV tarafından kentin farklı noktalarda düzenlenen konser ve birbirinden renkli etkinlikler adeta karnaval havası estiriyor 
4.08.2022 Ege
24 Temmuz’un iki anlamı
24 Temmuz’un iki anlamı Yeni Türk Devleti’nin kuruluşu ile parçalanmak istenen vatanın kurtuluşunun uluslararası arenadaki senedi niteliğindeki Lozan Barış Antlaşması’nın dün 99. yıldönümü kutlandı.
25.07.2022 Siyaset
İskeçe Müftüsü  Ahmet Mete yaşamını yitirdi
İskeçe Müftüsü Ahmet Mete yaşamını yitirdi Batı Trakya Türklerinin haklarının mücadelesinde önemli rol oynayan isimlerden İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete (57) dün sabah evinde hayatını kaybetti.
15.07.2022 Gündem
İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Mete neden öldü?
İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Mete neden öldü? İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete hayatını kaybetti. Batı Trakyalı Türk azınlığın ileri gelenlerinden olan Ahmet Mete bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Ahmet Mete kimdir, kaç yaşındaydı?
14.07.2022 Bilgi Rehberi
İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete vefat etti
İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete vefat etti Bir süredir kanser tedavisi gören İskeçe Müftüsü Ahmet Mete'nin 57 yaşında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mete'nin eşini telefonla arayarak taziyelerini iletti.
14.07.2022 Gündem
AB kiraladı, Yunanistan bayram etti! İsrail droneları Ege Denizi'nde
AB kiraladı, Yunanistan bayram etti! İsrail droneları Ege Denizi'nde 6 milyon euro ödenen insansız hava araçları, 16 saat boyunca havada kalabiliyor. İsrail dronelarının görüntülerinin gideceği üç merkezden biri, Yunan genelkurmayı.
8.07.2022 Dünya
Bakan Kasapoğlu Gümülcine'de! 'Batı Trakya'daki Türk kardeşlerimizin varlığı bize güç veriyor'
Bakan Kasapoğlu Gümülcine'de! 'Batı Trakya'daki Türk kardeşlerimizin varlığı bize güç veriyor' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliğinde soydaş spor kulüplerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Batı Trakyalı soydaşlarla birlikte iftar yapan Bakan Kasapoğlu, “Batı Trakya'daki Türk kardeşlerimizin varlığı, onların bizlerle irtibatı bize her zaman heyecan ve güç veriyor.” dedi.
26.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İskeçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.