Kaçakçılar

Kaçakçılar

Son dakika kaçakçılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaçakçılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaçakçılar haber sayfamızda...

Kaçakçılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 584 kaçakçılar haberi bulunmuştur.
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var'
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var' Dünyanın farklı bölgelerinde yeraltı dünyasını inceleyen Portekizli gazeteci Mariana van Zeller, 1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Trafficked’ adlı belgesel dizisinin son bölümünde kiralık katil ‘piyasasını’ mercek altına aldı. ABD’den Güney Afrika’ya uzanan araştırma sürecinde anlatılanlar, duyanları şoke edecek cinsten.
30.03.2024 Yaşam
Cari açık ve altın
Cari açık ve altın Geçen haftaki “Cari açıkta altın etkisi” başlıklı yazım üzerine Mücevher İhracatçıları Birliği (MİB) Başkanı Burak Yakın’dan Türkiye’nin altın ticaret üzerine bir mesaj aldım. Yakın hem birliğin elindeki verileri hem de son dönemde çok tartışılan altın ticaretinin cari açığa etkisi konusunda görüşlerine paylaştı. Altın ithalatına getirilen kotanın cari açığı daraltmak yerine pratikte kaçakçılığın önünü açtığını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Varis çorabının içinden çıktı! Değeri tam 7 milyon 552 bin lira
Varis çorabının içinden çıktı! Değeri tam 7 milyon 552 bin lira Sabiha Gökçen Havalimanı’nda takibe alınan şüpheli yolcuya yapılan üst aramasında lüks bir markaya ait orijinal olduğu tespit edilen toplam 7 milyon 552 bin lira değerinde 15 kol saati ele geçirildi.
3.10.2023 Gündem
ABD-Meksika sınırında insanlık öldü dedirten olay! Terk edilmiş bebek bulundu
ABD-Meksika sınırında insanlık öldü dedirten olay! Terk edilmiş bebek bulundu ABD'nin Meksika sınırındaki Texas eyaletinde iki aylık bir terk edilmiş bebek ekipler tarafından bulundu.
27.09.2023 Dünya
Almanya düzensiz göçü kısıtlayacak
Almanya düzensiz göçü kısıtlayacak Almanya'ya düzensiz göçün artması önlem tartışmalarını beraberinde getirdi. Polonya ve Çekya sınırlarında denetim için hazırlık yapılıyor.
26.09.2023 Dünya
Lampedusa vakası: İtalya’da gerçekten bir göç krizi yaşanıyor mu?
Lampedusa vakası: İtalya’da gerçekten bir göç krizi yaşanıyor mu? Kuzey Afrika'dan hareket eden göçmen tekneleri için Avrupa'daki en yakın güzergah olan Akdeniz adasında, son bir haftada nüfusu ikiye katlayan büyük bir 'yığılma' var. Roma yönetimindeki aşırı sağcı hükümeti zora sokan Lampedusa Adası, Avrupa'nın da gündeminde.
18.09.2023 Dünya
Denizde başladı, karada bitti! İspanya'da film gibi operasyon
Denizde başladı, karada bitti! İspanya'da film gibi operasyon İspanya'nın popüler tatil bölgesi Mallorca'da yapılan uyuşturucu operasyonu nefes kesti. Yetkililer tarafından paylaşılan görüntüler film sahnelerini aratmadı.
25.04.2023 Haberler
Denizde başladı, karada bitti! İspanya'da film gibi operasyon
Denizde başladı, karada bitti! İspanya'da film gibi operasyon İspanya'nın popüler tatil bölgesi Mallorca'da yapılan uyuşturucu operasyonu nefes kesti. Yetkililer tarafından paylaşılan görüntüler film sahnelerini aratmadı.
25.04.2023 Dünya
TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu, deprem felaketindeki çocukları tartıştı
TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu, deprem felaketindeki çocukları tartıştı TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu, uzmanları dinlemeye devam ediyor. Komisyon bugünkü toplantısında; 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketindeki çocukları tartıştı.
1.03.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın arasında bulunduğu 36 şüpheli hakkındaki iddianamede, Albashır ve sözde kocası Bilal El Hacmaos'un, Hacı kod adlı örgütün yöneticisinin telefondaki talimatlarıyla yaklaşık 2,5 saatte el yapımı bomba hazırladıkları anlatıldı.
14.02.2023 Gündem
Hapishane avlusunda yakalanan kurye güvercin! 'Daha önce böyle garip bir şey görmedik'
Hapishane avlusunda yakalanan kurye güvercin! 'Daha önce böyle garip bir şey görmedik' Cezaevinde sıradan bir gündü, ta ki bir güvercin hapishane avlusuna gelene kadar. Güvercinin sırtında bir çanta olduğunu fark eden gardiyanlar önce gördüklerine anlam veremedi. Ancak gerçek anlamda hayatlarının şokunu ise paketi açtıklarında yaşadılar.
12.01.2023 Dünya
2. Adbülhamid'in kayıp koleksiyonu bulundu! Satamadan yakalandılar
2. Adbülhamid'in kayıp koleksiyonu bulundu! Satamadan yakalandılar Beyoğlu Karaköy’de bir işyerine düzenlenen operasyonda, Sultan 2. Abdülhamid’e ait 'Yıldız Koleksiyonu'nda kaybolan 22 adet ferman ve berat ile 1 adet dikiş makinesi ele geçirildi.
29.12.2022 Haberler
2. Adbülhamid'in kayıp koleksiyonu bulundu! Satamadan yakalandılar
2. Adbülhamid'in kayıp koleksiyonu bulundu! Satamadan yakalandılar Beyoğlu Karaköy’de bir işyerine düzenlenen operasyonda, Sultan 2. Abdülhamid’e ait 'Yıldız Koleksiyonu'nda kaybolan 22 adet ferman ve berat ile 1 adet dikiş makinesi ele geçirildi.
29.12.2022 Gündem
İnsan kaçakçılarından ‘kampanya!’
İnsan kaçakçılarından ‘kampanya!’ İnsan kaçakçılarının, mültecilerin İngiltere ile Fransa arasındaki Manş Denizi’ni geçmeleri için yılbaşına özel indirim yaptığı ortaya çıktı.
19.12.2022 Dünya
İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda dikkat çeken 'Cumartesi' detayı!
İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda dikkat çeken 'Cumartesi' detayı! Beyoğlu İstiklal Caddesi'n bombayı bırakan Ahlam Albashır'ın sorgu hakimliğindeki ifadesinde, "Atılı suçlamaları kabul etmiyorum, suçsuzum, serbest bırakılmamı talep ediyorum" dediği öğrenildi. Savcılığın 17 şüpheli için hazırladığı tutuklama sevk yazısında ise Ahlam ve Bilal'in bir gün önce Taksim'e gitmek istedikleri ancak son anda vazgeçtikleri detayı yer aldı.
19.11.2022 Gündem
Medeniyetlerin sözcüsü: Zeugma
Medeniyetlerin sözcüsü: Zeugma Stratejik bir geçit noktasına kurulan Zeugma Antik Kenti çağlar boyu pek çok medeniyetin beşiği oldu. Milliyet Arkeoloji ve İş Sanat Kültürel Miras Buluşmaları’na ev sahipliği yapan antik şehir, sırlarını anlatırken dün ile bugün arasında bir köprü kuruyor.
9.10.2022 Kültür Sanat
İzmir açıklarında 300 düzensiz göçmen yakalandı
İzmir açıklarında 300 düzensiz göçmen yakalandı İzmir'in Foça ilçesi Arslanburnu açıklarında Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı İstihbarat Şubesi tarafından takip edilen balıkçı teknesi içerisinde 300 düzensiz göçmen ve 3 organizatör şüphelisi yakalandı.
24.09.2022 Gündem
İstanbul'da yakalanan PKK'lı Mehdi Mıhçı'nın ifadesi ortaya çıktı
İstanbul'da yakalanan PKK'lı Mehdi Mıhçı'nın ifadesi ortaya çıktı İstanbul'da bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen terör örgütü PKK-KCK üyesi ‘Seydo Botan Gever’ kod adlı Mehdi Mıhçı'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Örgüt üyesi ablasının ölümü sonrası terör örgütüne katıldığını anlatan şüpheli, bombalı eylemlere katılmadığını öne sürdü.
12.08.2022 Gündem
Gerçek Türkiye'de ortaya çıktı! Dünyada gündem oldu
Gerçek Türkiye'de ortaya çıktı! Dünyada gündem oldu Dünyaca ünlü Somali asıllı İngiliz atlet Mo Farah'ın hayatı belgesele konu oldu. Kendisiyle ilgili hiç bilinmeyenleri açıklayan atletin hayatındaki Türkiye detayı ise izleyenleri şaşkına çevirdi.
20.07.2022 Dünya
Afganları İran zorla gönderiyor
Afganları İran zorla gönderiyor TBMM Göç ve Uyum Alt Komisyonu’nun hazırladığı mülteci raporunda, “İran güvenlik güçlerinin sınırda kaçakçılar ile iş birliği yaparak, bazen de Afgan göçmenleri döverek Türkiye sınırını geçmeye zorladıkları bilinmektedir” denildi.
14.06.2022 Gündem
Escobar'dan CIA'ye film değil gerçek! Bir sabah görünmez oldu
Escobar'dan CIA'ye film değil gerçek! Bir sabah görünmez oldu ABD’nin Arkansas eyaletindeki Hazen kasabasında yaşayan ve hayatını tarım alanlarını ilaçlama işi ile uğraşarak sürdüren pilot Gary Betzner'in köprüden atlayarak intihar ettiği haberi kasabayı şoke etti. Aslında bu olayın ardından yatan gerçek, film senaryolarını aratmayan bir hayata ışık tutuyordu.
3.04.2022 Dünya
Çığ altında kalan İtalyan kayakçı, jandarma helikopteriyle kurtarıldı
Çığ altında kalan İtalyan kayakçı, jandarma helikopteriyle kurtarıldı Van'ın Gürpınar ilçesinde yabancı kayakçıların bulunduğu ekibin üzerine çığ düştü. Olayda çığ altında kalarak yaralanan İtalyan kayakçı 61 yaşındaki Paola Favero, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından jandarma helikopteriyle bölgeden alınarak hastaneye ulaştırıldı.
30.03.2022 Haberler
Afyonkarahisar’da şoke eden olay! Kaçarken altınları etrafa saçtılar
Afyonkarahisar’da şoke eden olay! Kaçarken altınları etrafa saçtılar Afyonkarahisar’da baskın yiyen tarihi eser kaçakçıları yanlarından bulunan ve tarihi eser niteliği taşıdığı iddia edilen mercimek büyüklüğündeki altınları etrafa saçarak kaçmaya çalıştılar. Polis kaçan şüphelileri yakalarken, etrafa saçılan ve altın olduğu iddia edilen objeleri ise elektrikli süpürgeyle topladı.
28.03.2022 Gündem
Evlilik oyunu İstanbul'da bozuldu! Yasa dışı organ nakli yapan çete çökertildi
Evlilik oyunu İstanbul'da bozuldu! Yasa dışı organ nakli yapan çete çökertildi İstanbul'da yurtdışından getirilen hastalara yasa dışı böbrek nakli yapan bir çete çökertildi. Şüphelilerin, alıcı ile vericiyi evliymiş gibi gösterip organ nakline yasal izlenim vermeye çalıştıkları tespit edildi.
25.03.2022 Gündem
Kaçakçıların bırakıp kaçtığı atların sırtındaki çuvallarda 215 av tüfeği ele geçti
Kaçakçıların bırakıp kaçtığı atların sırtındaki çuvallarda 215 av tüfeği ele geçti Van'ın Başkale ilçesi kırsalında, kaçakçıların bırakıp kaçtığı 9 atın sırtındaki çuvallarda 215 av tüfeği ve 4 bin 590 tabanca mermisi ele geçirildi.
26.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçakçılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.