Kaldı

Kaldı

Son dakika KALDI haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KALDI gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KALDI haber sayfamızda...

Kaldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162.090 kaldı haberi bulunmuştur.
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil!
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil! Trendyol Süper Lig’in 34’üncü haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede Galatasaray'ın ilk golü öncesi yaşananları eski hakemler değerlendirdi.
26.04.2024 Galatasaray
KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 KPSS başvurularına kaç gün kaldı? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar?
KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 KPSS başvurularına kaç gün kaldı? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar? KPSS 2024 ile ilgili en çok merak edilenler araştırılmaya başladı. Nisan ayının son günlerinde, KPSS başvuru tarihi ve ücreti merak konusu oldu. Peki KPSS ne zaman uygulanacak? 2024 Yılı KPSS Lisans, Ön Lisans, ortaöğretim, DHBT oturumlarına hazırlananlar için ÖSYM'nin yayımladığı sınav takviminde KPSS başvuru ve sınav tarihleri şöyle...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Leicester City, Premier Lig'e yükselmeyi garantiledi!
Leicester City, Premier Lig'e yükselmeyi garantiledi! Yunus Akgün'ün de forma giydiği Leicester City, Premier Lig'e yükselmeyi garantiledi.
Real Madrid'e 3 puanı Arda Güler getirdi!
Real Madrid'e 3 puanı Arda Güler getirdi! İspanya La Liga'nın 33'üncü haftasında Real Madrid, Real Sociedad'ı Arda Güler'in golüyle devirdi.
26.04.2024 İspanya La Liga
Serie A'da küme düşen ilk takım Salernitana oldu!
Serie A'da küme düşen ilk takım Salernitana oldu! Serie A'nın 34'üncü haftasında Frosinone'ye 3-0 mağlup olan Salernitana küme düştü.
26.04.2024 İtalya Serie A
Fernando Muslera: Bir adım daha yaklaştık şampiyonluğa!
Fernando Muslera: Bir adım daha yaklaştık şampiyonluğa! Galatasaraylı futbolcu Fernando Muslera, Adana Demirspor maçı sonrası konuştu.
26.04.2024 Galatasaray
Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında liderliğini perçinledi! Derbi öncesi hata yapmadı
Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında liderliğini perçinledi! Derbi öncesi hata yapmadı Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'a konuk oldu. Zorlu karşılaşma Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Zirve yarışındaki puan farkı maç fazlasıyla 7'ye yükseldi.
26.04.2024 Adana Demirspor
BU SENE OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek?
BU SENE OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek? Okulların ne zaman kapanacağı yaz aylarına yaklaşılmasıyla beraber sorgulanmaya başladı. 2023-2024 Eğitim Yılının yaz tatili tarihleri araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki yaz tatili başlangıç tarihini duyurdu. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri yaz tatili ne zaman sorusunu merak ediyor. Peki okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB takvimindeki yaz tatili tarihi...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
TFF açıkladı! Süper Lig'de hakem değişikliği
TFF açıkladı! Süper Lig'de hakem değişikliği Türkiye Futbol Federasyonu, Ümit Öztürk'ün yerine Zorbay Küçük'ün Pendikspor - Kayserispor maçına atandığını açıkladı.
26.04.2024 Süper Lig
Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u ezdi geçti!
Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u ezdi geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u 113-69 mağlup etti.
Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı
Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra PAOK'un yolunu tutan Mbwana Samatta'nın performansı Yunanistan'da gündem oldu. Tanzanyalı futbolcu eleştiri oklarının hedefine kondu.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
Tanzanya'da sel felaketi: Can kaybı155'e yükseldi
Tanzanya'da sel felaketi: Can kaybı155'e yükseldi Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı en az 155'e, komşu Kenya'da ise en az 45'e yükseldi.
26.04.2024 Dünya
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum'
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum' Arkadaşıyla keyifli zaman geçirmek için evine gitti. Arkadaşının köpeği başta hiç saldırganlık emaresi göstermiyordu. Ancak bir anda üzerine atılıp dişlerini yüzüne geçirdi.
26.04.2024 Dünya
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
Uçtu uçtu De Bruyne uçtu! Akıllara Van Persie geldi
Uçtu uçtu De Bruyne uçtu! Akıllara Van Persie geldi Premier Lig'de şampiyonluğun favorisi Manchester City, Brighton'a deplasmanda gol yağdırarak gövde gösterisi yaptı. Kevin De Bruyne'nin golü akıllara RVP'yi getirdi.
LGS'YE KAÇ GÜN KALDI? 2024 LGS sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS ne zaman? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuç tarihia
LGS'YE KAÇ GÜN KALDI? 2024 LGS sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS ne zaman? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuç tarihia LGS sınav tarihine kısa süre kaldı! Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgeleri öğrenciler tarafından heyecan ve merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2024 LGS sonuçlarını ne zaman açıklayacak? LGS sınav tarihi...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
BU SENE ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor?
BU SENE ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor? Bu yılki Anneler Günü ne zamana denk geliyor sorusu merak ediliyor. Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü için geri sayım başladı. 2024 Anneler Gününü kutlamak isteyenler için tarih belli oldu. Peki, Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisinde sürpriz Mert Hakan ve Szymanski kararı!
Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisinde sürpriz Mert Hakan ve Szymanski kararı! Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde ideal 11’inde değişikliğe gidecek. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
‘Konut satış fiyatı 9 aydır düşüşte’
‘Konut satış fiyatı 9 aydır düşüşte’ Konutta reel satış fiyatında 9 aydır düşüşün devam ettiğini ortaya koyan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” mart ayı raporunda kiralıkta da gerileme olduğu belirtildi.
26.04.2024 Ekonomi
Ukrayna uzun menzille vuracak
Ukrayna uzun menzille vuracak ABD’nin uzun menzilli ATACMS’ları gizlice Ukrayna’ya gönderdiği ve etkin biçimde kullanıldığı ortaya çıktı. 300 kilometre menzilli füzelerin sahada durumu nasıl değiştireceği merak konusu
26.04.2024 Dünya
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Şefkatli'nin doğduktan kısa bir süre sonra kalp ameliyatına alınan bebeği İbrahim Ayel, bugün ikinci kez operasyon geçirdi. Ünlü isim, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
KARNE GÜNÜ 🔔 OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR? Yaz tatiline kaç gün kaldı? MEB Okulların kapanış tarihi...
KARNE GÜNÜ 🔔 OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR? Yaz tatiline kaç gün kaldı? MEB Okulların kapanış tarihi... Okulların kapanış tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi üzerinden araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatiline nisan ayında çıktı ve ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettileri. Tatil takvimine göre yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar hangi tarihte kapanacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak?
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine belirli tutarlarda ödemeler yapılıyor olacak. Yerel seçimler geride kaldı ve 31 Mart Pazar günü sandık başlarında görev yapan görevliler seçim parası yattı mı, yatmadı mı araştırıyor. 31 Mart seçim ücreti ne zaman yatacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Bozuk konserve hayatını bitirdi! Yedikten sonra felç oldu, cihaza bağlı yaşıyor
Bozuk konserve hayatını bitirdi! Yedikten sonra felç oldu, cihaza bağlı yaşıyor 23 yaşındaki bir kadın bozuk konserve çorba tükettikten sonra ölümcül bir bakteriyel enfeksiyonla mücadele etmek zorunda kaldı. Yaşam mücadelesi veren genç kadının tükettiği çorba, vücudundaki tüm kasların felcine neden oldu. İşte detaylar.
25.04.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kaldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.