Kapanıyor?

Kapanıyor?

Son dakika kapanıyor? haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapanıyor? gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapanıyor? haber sayfamızda...

Kapanıyor?

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.187 kapanıyor? haberi bulunmuştur.
KARNE GÜNÜ 🔔 OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR? Yaz tatiline kaç gün kaldı? MEB Okulların kapanış tarihi...
KARNE GÜNÜ 🔔 OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR? Yaz tatiline kaç gün kaldı? MEB Okulların kapanış tarihi... Okulların kapanış tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi üzerinden araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatiline nisan ayında çıktı ve ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettileri. Tatil takvimine göre yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar hangi tarihte kapanacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı?
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı? Threads kapandı mı, neden kapanacak? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Threads ile ilgili sorular gündeme geldi. Threads ile ilgili karar alınması ardından kullanıcılar, Threads kapanıyor mu, neden kapanıyor? Threads ne zaman son, tekrardan açılacak mı, ne zaman açılacak? sorularını araştırmaya başladı. İşte Türk Rekabet Kurumu'nun açıklanan kararı
18.04.2024 Bilgi Rehberi
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Threads Türkiye'de geçici olarak kapanıyor
Threads Türkiye'de geçici olarak kapanıyor Türkiye’de Facebook, Instagram, WhatsApp veya diğer Meta hizmetleri ile diğer ülkelerde Threads kullanımı ise bundan etkilenmeyecek.
16.04.2024 Dünya
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Dünya
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Haberler
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirdi. D-Smart GO, 100’ü aşkın canlı TV kanalı Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Vitrin
300 milyon dolarlık Starwars fiyaskosu
300 milyon dolarlık Starwars fiyaskosu ABD’nin Orlando eyaletinde bulunan Disney şirketine ait Starwars oteli talep yetersizliği yüzünden önümüzdeki eylül ayında kapanıyor.
3.04.2024 Ekonomi
KARNE GÜNÜ 2024 👩‍🎓👨‍🎓 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK, okulların kapanmasına kaç gün var? Yaz tatili ne zaman, karneler hangi gün verilecek?
KARNE GÜNÜ 2024 👩‍🎓👨‍🎓 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK, okulların kapanmasına kaç gün var? Yaz tatili ne zaman, karneler hangi gün verilecek? MEB akademik takvimine göre okulların açılış ve kapanış tarihleri belli oldu. Öğrenciler geçtiğimiz eylül ayında 2023-2024 öğretim yılı için sınıflarda yerini almıştı. İkinci dönem 5 Şubat günü başladı. Öğrencilerin gündemindeki soru ise ''Okullar ne zaman kapanacak, karneler ne zaman verilecek?'' sorularına yanıt arıyor.
22.03.2024 Bilgi Rehberi
90+3 Ege'de Futbol | Makas kapanıyor
90+3 Ege'de Futbol | Makas kapanıyor Trendyol 1. Lig'de Çorum FK ve Eyüpspor mağlubiyetlerinin ardından Bandırmaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz: ‘‘Yeşil beyazlılarda hedef Play Off. Ancak Bodrum’da puan kaybetmemek çok değerli. Artık odaklanmalılar. Özellikle gol bölgelerinde biraz daha üretken olmalılar.’’
14.03.2024 1.Lig
Fotoğraf çekimlerinde flaş devri kapanıyor yerine Star Işığı geliyor!
Fotoğraf çekimlerinde flaş devri kapanıyor yerine Star Işığı geliyor! vivo, #BayBayFlaş diyerek akıllı telefonlarında flaşı uğurluyor. vivo Star Işığı Portresi özelliği ile bundan böyle flaşın kötü etkilerini ortadan kaldıracak yepyeni bir teknoloji ile geliyor.
8.03.2024 Advertorial
Rusya’da marka değişimi hızlandı
Rusya’da marka değişimi hızlandı Rusya’da Sony, LG ve Bosch mağazaları kapanıyor, yerlerini Türk ve Çin markaları dolduruyor. Kommersant gazetesi Rusya’da kalan LG, Bosch ve Sony mağazalarının ellerinde kalan son ürünleri de satarak kepenk indirmeye başladıklarını yazdı.
1.03.2024 Teknoloji
Hamsi sezonu erken kapanıyor
Hamsi sezonu erken kapanıyor Denizlerde av yasağının başlayacağı 15 Nisan'a yaklaşılırken, hamsi avındaki düşüş sürüyor. Sezonu erken kapatmaya hazırlanan hamsi tezgahlarda her bir gün azalırken, yerini diğer balıklara bırakıyor.
26.02.2024 Ekonomi
Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında arıza! Murat Kurum: 31 Mart’ta beceriksizlik son bulacak
Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında arıza! Murat Kurum: 31 Mart’ta beceriksizlik son bulacak Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında sabah saatlerinde yaşanan arıza, yoğunluğa neden oldu. Yaşananların ardından AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
26.02.2024 Haberler
Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında arıza! Murat Kurum: 31 Mart’ta beceriksizlik son bulacak
Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında arıza! Murat Kurum: 31 Mart’ta beceriksizlik son bulacak Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında sabah saatlerinde yaşanan arıza, yoğunluğa neden oldu. Yaşananların ardından AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
26.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Gizledikleri ittifak, tamamen ortaya çıktı
Murat Kurum: Gizledikleri ittifak, tamamen ortaya çıktı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan'da Ordulular İle Buluşma Programı’na katıldı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Kurum, "Sen israfı bir konsere 600 milyon lira ödeyerek mi bitiriyorsun? Sen israfı bitirdik diye astığın pankartların reklam bütçesine bile 175 milyon lira harcamış kişisin" açıklamasında bulundu.
25.02.2024 Gündem
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğları paylaşıldı.
31.01.2024 Haberler
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğları paylaşıldı.
31.01.2024 Gündem
Kilise saldırısında ayindeki rahip konuştu! 'Kapı o gün kapanmıyordu, 15-20 ateş duydum'
Kilise saldırısında ayindeki rahip konuştu! 'Kapı o gün kapanmıyordu, 15-20 ateş duydum' Pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleşen Santa Maria Kilisesi Rahibi Anton Bulai, yaşadıklarını anlattı. Bulai, “Bizim kapı çok rahat bir şekilde kapanıyor. O gün kapanmıyordu. Bu arada 15-20 ateş duydum" dedi.
30.01.2024 Gündem
Hızlı büyüyor, yeni borsa şirketi yolda
Hızlı büyüyor, yeni borsa şirketi yolda Başta gayrimenkul, turizm ve teknoloji olmak üzere altı alanda yatırıma hız vereceklerini belirten Hasan Peker, yeni halka arza hazırlandıklarını söyledi.
24.01.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Erden Timur'dan 'Kadıköy' hamlesi! Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı
Galatasaray'da Erden Timur'dan 'Kadıköy' hamlesi! Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı Galatasaray zirve yolundaki rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği 21'inci haftada Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yenerek gövde gösterisi yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi. 5-1'lik galibiyet öncesi yaşananları aktaran Nevzat Dindar, transfer hedeflerini de duyurdu.
22.01.2024 Galatasaray
Marmaris turizmde atağa geçti
Marmaris turizmde atağa geçti Türkiye’nin turizm cennetlerinden biri olan Marmaris, yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin 12 ay uğrak yeri haline geldi.
20.01.2024 Ege
E KARNE NOT GÖRÜNTÜLEME 2024 | E KARNE NE ZAMAN AÇILACAK? 📌 E karne nasıl alınır, e okul ne zaman kapanıyor? E karne giriş ekranı açıldı mı?
E KARNE NOT GÖRÜNTÜLEME 2024 | E KARNE NE ZAMAN AÇILACAK? 📌 E karne nasıl alınır, e okul ne zaman kapanıyor? E karne giriş ekranı açıldı mı? E karnenin nasıl görüntüleneceği ile ilgili detaylar öğrenciler ve velilerin gündeminde yer alıyor. İlk dönemin sonuna yaklaşılırken gözler e-okul'a çevrildi. Sınav notları ve devamsızlık bilgisi e-Okul'da yer alıyor. Öğrenciler e-Okul not girişinin kapanıp kapanmayacağı merak ediliyor. Peki E karne ne zaman açılacak 2024, e okul ne zaman kapanıyor? İşte e karne görüntüleme sayfası...
19.01.2024 Bilgi Rehberi
E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman?
E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin bitmesine sayılı günler kala e-Okulun ne zaman kapanacağı merak konusu oldu. Okulların kapanmasına az bir süre kala e-okul sistemine ziyaretler de artış gösterirken devamsızlık, sınav notları gibi bilgilerin yer aldığı dijital platform hakkında 'e-okul ne zaman kapanıyor 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman?' soruları araştırılmaya başlandı.
16.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kapanıyor? ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.