Kennedy

Kennedy

Son dakika kennedy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kennedy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kennedy haber sayfamızda...

Kennedy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.799 kennedy haberi bulunmuştur.
NASA, ABD’de bir evin çatısına çarpan nesnenin Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düştüğünü teyit etti
NASA, ABD’de bir evin çatısına çarpan nesnenin Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düştüğünü teyit etti NASA, nesneyi ev sahibiyle işbirliği yaparak geri aldı ve nesneyi ajansın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nde analiz etti.
17.04.2024 Dünya
Uzaydan düşen gizemli nesne! Evin çatısını delip içeri girdi, NASA'dan açıklama geldi
Uzaydan düşen gizemli nesne! Evin çatısını delip içeri girdi, NASA'dan açıklama geldi Geçtiğimiz ay Florida'da yaşayan Alejandro Otero isimli bir adamın gece saatlerinde evine uzaydan bir cisim düştü. Çatıyı delip zemin kata kadar inen nesle ile ilgili NASA günler sonra açıklamada bulundu.
16.04.2024 Dünya
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden gözlemlenen ‘12P/Pons Brooks’ 2095 yılında tekrar ortaya çıkacak. 71 yılda bir beliren ve geride sadece kehanetler bırakan 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı'nın habercisi olduğu öne sürülen konular dünyada ses getirdi.
13.04.2024 Dünya
Uşaklı astronot NASA yolcusu
Uşaklı astronot NASA yolcusu 6’ncı sınıf öğrencisi Umut Can Yıldız, ABD’deki Kennedy Space Center’da yapılacak NASA astronot eğitimine katılmaya hak kazandı. Umut’un hedefi Mars’a giden ilk insan olmak.
6.04.2024 Dünya
Kennedy her mevsim ayrı güzel
Kennedy her mevsim ayrı güzel Vivaldi’nin “Dört Mevsim”ini çaldığı albümünün iki milyonluk satışıyla Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran Nigel Kennedy, Türkiye’ye geliyor.
2.04.2024 Kültür Sanat
Trump'ın damadı Kushner, Gazze halkını Necef çölüne gönderme tavsiyesinde bulundu
Trump'ın damadı Kushner, Gazze halkını Necef çölüne gönderme tavsiyesinde bulundu Trump'ın eski Beyaz Saray danışmanı Jared Kushner, İsrail'in bölgeyi 'temizlerken' sivilleri çıkarması gerektiğini söyledi. Kushner ayrıca, Gazzelilerin Necef çölüne gönderilmesini savundu.
21.03.2024 Dünya
Pembe takımın 60 yıllık inzivası
Pembe takımın 60 yıllık inzivası ABD’nin eski başkanı Kennedy 1963’te vurulduğunda kanları, eşi Jackie’nin pembe takımına bulaşmıştı. 60 yıldır temizlenmeyen pembe takım, asitsiz kasada saklanıyor.
19.03.2024 Dünya
Galatasaray Ekmas, Telekom Baskets Bonn engeline takılmadı!
Galatasaray Ekmas, Telekom Baskets Bonn engeline takılmadı! FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu karşılaşmasında Galatasaray Ekmas, Telekom Baskets Bonn'u 98-85 mağlup etti.
İstanbullular dikkat! Yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem hattı açılışı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
25.02.2024 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Alper Gezeravcı yurda dönüyor
Bakan Kacır duyurdu! Alper Gezeravcı yurda dönüyor Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Türkiye'ye dönüyor. Bakan Kacır'dan konuyla ilgili paylaşım geldi.
11.02.2024 Gündem
Yunanistan Alper Gezeravcı'yı yazdı: Biz yıldızları izlerken ilk Türk astronot dünyaya döndü
Yunanistan Alper Gezeravcı'yı yazdı: Biz yıldızları izlerken ilk Türk astronot dünyaya döndü Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı geçtiğimiz gün, 19 Ocak'ta başlayan uzay misyonunu tamamlayarak Dünya'ya iniş yaptı. Yanı sıra, Gezeravcı'nın başarısı komşu ülke Yunanistan'da da karşılık buldu. 
10.02.2024 Dünya
Hoş geldin!
Hoş geldin! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, 19 Ocak’ta başlayan uzay görevini başarıyla tamamlayıp dün Dünya’ya döndü.
10.02.2024 Gündem
Mersin'de Alper Gezeravcı heyecanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi'
Mersin'de Alper Gezeravcı heyecanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın 48 saat sürmesi beklenen dönüş yolculuğu başlarken, Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı Axiom-3 ekibi, Dragon kapsülüyle Uluslararası Uzay İstasyonundan ayrıldı. Kapsülün cuma günü 16.30'da dünyaya inmesi öngörülürken, Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan akrabaları, baba evi önünde merakla ve sevinçle bekliyor.
8.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor
Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Dragon uzay aracı ve Axiom-3 görev ekibinin dünyaya dönüş yolculuğu başladı.
7.02.2024 Haberler
Son dakika... Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor
Son dakika... Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Dragon uzay aracı ve Axiom-3 görev ekibinin Dünya'ya dönüş yolculuğu başladı. Peki Gezeravcı ne zaman Dünya'ya ulaşacak? İşte detaylar...
7.02.2024 Dünya
Son dakika! Alper Gezeravcı Dünya'ya dönüyor: Saat belli oldu
Son dakika! Alper Gezeravcı Dünya'ya dönüyor: Saat belli oldu İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın Dünya'ya dönüş saati belli oldu. SpaceX'ten konuyla ilgili açıklama geldi.
6.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzay görevini tamamladı! Veda töreni düzenlendi
Alper Gezeravcı uzay görevini tamamladı! Veda töreni düzenlendi Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevini tamamladı. Alper Gezeravcı ve 3 astronot için veda töreni düzenlendi. Alper Gezeravcı, "Bu bir hikayenin başlangıç noktasıydı, bir yere varış noktası değil." dedi. İlk Türk astronotun da içinde olduğu ekip yarın yola çıkacak.
2.02.2024 Haberler
Alper Gezeravcı uzay görevini tamamladı! Veda töreni düzenlendi
Alper Gezeravcı uzay görevini tamamladı! Veda töreni düzenlendi Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevini tamamladı. Alper Gezeravcı ve 3 astronot için veda töreni düzenlendi. Alper Gezeravcı, "Bu bir hikayenin başlangıç noktasıydı, bir yere varış noktası değil." dedi. İlk Türk astronotun da içinde olduğu ekip yarın yola çıkacak.
2.02.2024 Gündem
NASA'dan ayrılıp Türkiye'ye dönen Umut Yıldız Milliyet'e konuştu: Star Wars tüketicisiyim
NASA'dan ayrılıp Türkiye'ye dönen Umut Yıldız Milliyet'e konuştu: Star Wars tüketicisiyim Türkiye'nin uzaya ilk astronotunu göndermesi bir anda hepimizin dikkatini bu yöne çekti. Uzay gündemimizden düşmezken NASA’daki 10 yıllık çalışmasının ardından Türkiye’ye kesin dönüş yapan Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız da en çok konuşulan isimlerden. Geçtiğimiz hafta bizimle Kennedy Uzay Merkezi’ndeki Ax-3’ün fırlatılış heyecanını paylaşan Dr. Yıldız ile bu hafta İİstanbul’da buluştuk...
28.01.2024 Pazar
Bakan Kacır: Tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz
Bakan Kacır: Tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı ve TÜBİTAK Uluslararası Genç Araştırmacılar Programı çağrılarını ilan ettik. Bu çağrılar çerçevesinde birçok bilim insanının Türkiye’ye gelmesini, Türk bilim insanlarının, tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz. Ümit ederim, bunların da önemli bir kısmı, astronomi ve uzay bilimi alanlarında çalışmalarını yürüten bilim insanlarımız olacak. Türkiye yakın gelecekte uzay teknolojileri, uzay bilimi ve uzay sanayinde, küresel düzeyde önemli bir oyuncu olarak rol oynamaya devam edecek” dedi.
26.01.2024 Ekonomi
Alper Gezeravcı'dan 'Hangi özel eşyaları getirdiniz' sorusuna göğüs kabartan cevap
Alper Gezeravcı'dan 'Hangi özel eşyaları getirdiniz' sorusuna göğüs kabartan cevap Bakan Kacır, Ay yıldızlı bayrağımızı uzaya taşıyan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın röportajını paylaştı.
24.01.2024 Gündem
Uzaydaki ilk Türk astronot Alper Gezeravcı! Uzaya giderken bakın yanında ne götürmüş?
Uzaydaki ilk Türk astronot Alper Gezeravcı! Uzaya giderken bakın yanında ne götürmüş? Türkiye’nin uzay yolculuğunda ilk adımı atan astronot Alper Gezeravcı’nın yanında götürdükleri merak konusu oldu. Uzay yolculuğu devam eden Gezeravcı’nın beraberinde uzaya götürdüğü Tuz Gölü’nde yetişen ‘Schrenkiella Parvula’ bitkisi dikkat çekti.
23.01.2024 Bilgi Rehberi
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons Türk Hava Yolları (THY) pilotunun Miami-İstanbul seferinde yaptığı anons uzaya giden ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı'nın anne ve babasını gururlandırdı.
22.01.2024 Haberler
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons Türk Hava Yolları (THY) pilotunun Miami-İstanbul seferinde yaptığı anons uzaya giden ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı'nın anne ve babasını gururlandırdı.
22.01.2024 Ekonomi
ABD Başkanlık Seçimleri ne zaman yapılacak? 6 Soruda seçime dair her şey
ABD Başkanlık Seçimleri ne zaman yapılacak? 6 Soruda seçime dair her şey Amerikalılar Kasım 2024'te bir sonraki ABD başkanını seçmek üzere sandık başına gidecek. Beyaz Saray'ın Oval Ofisi'nde oturan kişi, gerek ülke içinde gerekse de küresel çapta insanların yaşamları üzerinde büyük bir etkiye sahip. Bu nedenle bu seçimin sonucu herkes için önemli.
21.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kennedy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.