Kestane

Kestane

Son dakika Kestane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kestane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kestane haber sayfamızda...

Kestane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.672 kestane haberi bulunmuştur.
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı İstanbul Avcılar'da teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
7.04.2024 Haberler
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı İstanbul Avcılar'da teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
7.04.2024 Gündem
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Bursa kestanesi için de Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alındı. Bursa kestanesiyle birlikte Bursa’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgeli değeri de 33’e çıkmış oldu.
11.03.2024 Ekonomi
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı CHP lideri Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta Madenci Anıtı’nda miting düzenledi.
9.03.2024 Gündem
Kestane kabuğu tek hamlede ayrılıyor! Böyle pişirince tadı da lokum gibi oluyor
Kestane kabuğu tek hamlede ayrılıyor! Böyle pişirince tadı da lokum gibi oluyor Lezzetli atıştırmalıklardan biri olan kestane yaygın olarak tüketiliyor. Ancak pişirdikten sonra kabuğunun soyulması zorlayıcı olabilir. İşte kestaneyi kabuğundan tek hamlede ayırmanızı sağlayan yöntem. Üstelik lokum gibi pişmesini sağlıyor.
4.03.2024 Püf Noktası
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem
Lif, vitamin ve mineral deposu! Sindirimi destekliyor, tokluk hissi veriyor
Lif, vitamin ve mineral deposu! Sindirimi destekliyor, tokluk hissi veriyor Özellikle kış aylarında popüler bir atıştırmalık olan kestane, çiğ veya pişirilmiş olarak tüketilebiliyor. Kestanenin öğütülmesiyle elde edilen unu, glutensiz bir alternatif olarak tercih edilebiliyor. Kestanenin lif, vitamin ve mineral bakımından zengin olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan, kestane tüketmenin faydalarını açıkladı.
6.02.2024 Genel Sağlık
Üreticiye 53 bin fidan
Üreticiye 53 bin fidan Muğla Büyükşehir Belediyesi zeytin, kestane, ceviz, keçiboynuzu ve badem fidanın dağıtımına başlıyor.
3.02.2024 Ege
Samsun'a 504 milyon TL'lik orman yatırımı
Samsun'a 504 milyon TL'lik orman yatırımı Amasya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Samsun'a 2023 yılında toplam 504 milyon 396 bin TL’lik yatırım yapıldı.
1.02.2024 Ekonomi
Çıtırtısını komşunuz duyacak! Börek yaparken yufkanın arasına ve üstüne mutlaka sürün
Çıtırtısını komşunuz duyacak! Börek yaparken yufkanın arasına ve üstüne mutlaka sürün Çayın yanına, misafirlerinize ikram edebileceğiniz çıtır çıtır börek tarifi ile karşınızdayız. O kadar çıtır ki sesini neredeyse komşunuz duyacak. Yufka açma derdi olmadan hazır yufka ile yapılan bu börek hem pratik hem de lezzetli. Ancak böreğin çıtır çıtır olmasının püf noktası var. Yufkanın arasına ve üstüne süreceğiniz o sos…
27.01.2024 Yemek
Pastaneden alınmış gibi oluyor! Kıyır kıyır tuzlu kurabiye tarifi
Pastaneden alınmış gibi oluyor! Kıyır kıyır tuzlu kurabiye tarifi Tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. İçten içe kıyır kıyır, dışı hafifçe çıtır çıtır olacak şekilde hazırlanan bu lezzetli atıştırmalıklar, pastaneden alınmış gibi bir tat sunuyor. İşte evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz, pastane kalitesinde kıyır kıyır tuzlu kurabiye tarifi…
26.01.2024 Yemek
Hem lezzetli hem pratik Belçika muhallebisi! 1 paket sütünüz varsa mutlaka deneyin
Hem lezzetli hem pratik Belçika muhallebisi! 1 paket sütünüz varsa mutlaka deneyin Günlük hayatın yoğun temposunda, hızlı ve lezzetli tariflere olan talep artıyor. İşte tam da bu noktada, size harika bir önerimiz var: Belçika muhallebisi! Bu muhteşem tat, sadece bir paket süt kullanarak hazırlanıyor ve lezzet patlaması yaşatıyor. İşte bu pratik tarifin detayları…
26.01.2024 Yemek
Kestane en güzel böyle pişiyor! Sokak kestanecisi püf noktayı verdi
Kestane en güzel böyle pişiyor! Sokak kestanecisi püf noktayı verdi Sonbahar ve kış günlerinde sokak lezzetlerinin vazgeçilmezi kestane, sıcaklığı ve lezzetiyle bilinir. Sokakları kokusuyla dolduran kestanenin en iyi pişirme yöntemleri için birkaç püf noktası bulunmaktadır. İşte sokak kestanecilerinin pişirme tekniği…
25.01.2024 Yemek
Kolesterolü düşürüyor, kanserden koruyor! Kestanenin faydaları saymakla bitmiyor
Kolesterolü düşürüyor, kanserden koruyor! Kestanenin faydaları saymakla bitmiyor Özellikle kış aylarının gelmesiyle birlikte satışları artan kestane, birçok kişi için akşam saatlerinde güzel vakit geçirmek için akla ilk gelen besinlerden birisi. Birçok kişi için nostaljik bir anlamı olan kestane, aynı zamanda vücuda sağladığı faydalar göz önüne alındığında da adeta bir şifa deposu görevi görüyor.
23.01.2024 Genel Sağlık
Makinede yıkanan şişme mont topaklandıysa bu yöntemi deneyin! Eşit şekilde kabarıyor
Makinede yıkanan şişme mont topaklandıysa bu yöntemi deneyin! Eşit şekilde kabarıyor Şişme montlar çamaşır makinesinde yıkandıktan sonra topaklanma sorunu ortaya çıkıyor. Montların görüntüsü ve şekli bozuluyor. Ancak makinede yıkanan şişme mont bu yöntemle eski haline dönüyor. Şişme mont nasıl düzeltilir? İşte detaylar…
15.01.2024 Püf Noktası
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeğin cinsiyetini öğrendikten sonra isim konusunda karar verme sürecine giriyor. Kız bebeklerine verecekleri isimlerin güzel ve anlamlı olmasını istiyorlar. Bu konuda araştırmalara giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve güzel anlamları isimleri tercih ediyor. Anne ve baba adaylarının en çok dikkat ettiği konulardan birisi de kızlarına verecekleri ismin modern çağa uyması ve popüler olması. K harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adayları heyecanlarının yanı sıra isim konusunda da büyük heyecan yaşıyorlar. Kız bebeklerine verecek isimleri seçerken aileler konu üzerine derin bir araştırma sürecine giriyor. Bebeklerine verecekleri isim konusunda kulağa hoş gelen ve anlamlarına dikkat eden aileler duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyorlar. Hayat boyu taşıyacakları isimlerinin en güzel olması için aileler kararsız kalabiliyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel isimler bulunuyor. E harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Letonya Hakkında Bilgiler; Letonya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Letonya Hakkında Bilgiler; Letonya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Letonya, Avrupa'nın kuzeyinde yer alan 3 Baltık ülkesinden biridir. Resmi adı Letonya Cumhuriyetidir. Ülke, 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. 2004 yılında NATO ve Avrupa Birliğine üye olan Letonya, güçlü bir ekonomiye sahiptir. Letonya Cumhuriyeti hakkında bilgileri sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Okul Öncesi Tekerlemeler – Söylemesi Kolay ve Kısa Okul Öncesi Oyun Tekerlemeleri ve Örnekleri
Okul Öncesi Tekerlemeler – Söylemesi Kolay ve Kısa Okul Öncesi Oyun Tekerlemeleri ve Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli bir yere sahip olan tekerlemeler ölçülü ve kafiyelidir. Okul öncesi dönemde çocukların konuşma ve dil kabiliyetine yardımcı olur. Çocuk oyunlarında ve masalların baş, orta ve sonunda söylenir. Gelişime büyük katkısı olan tekerlemeler kısa, uzun ve zorlu halleriyle de eğlendirici özelliğe sahiptir. Tekerlemeler kurmaca oldukları için bazen yarı anlamlı veya anlamsız olabilirler. Masal, hikaye ve halk tiyatrolarında kullanılır. Söylemesi kolay ve kısa okul öncesi oyun tekerlemeleri ve örnekleri için içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Katar Hakkında Bilgiler; Katar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Katar Hakkında Bilgiler; Katar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Katar ülkesi resmi ismi ile Katar Devleti, Arap Yarımadası'nın doğu kesiminde bulunan bir Basra Körfezi ülkesi olarak bilinmektedir. Her yıl yerli ya da yabancı pek çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmektedir. Sizler için katar ülkesi ile ilgili bilgileri detaylı bir şekilde sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
Bal rekoltesi geçen yıla göre düşük kaldı
Bal rekoltesi geçen yıla göre düşük kaldı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde geçen yıla göre bal rekoltesinde yaşanan düşüş fiyatlara yansıdı. Geçtiğimiz yıl kavanozu 200-250 TL arası fiyatlar değişirken bu yıl ortalama 350 TL'yi buldu.
2.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kestane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.