Kez

Kez

Son dakika kez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kez haber sayfamızda...

Kez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 371.770 kez haberi bulunmuştur.
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Esenler Erokspor'un rakibi sahaya U19'la çıkınca, Vanspor sahadan çekildi
Esenler Erokspor'un rakibi sahaya U19'la çıkınca, Vanspor sahadan çekildi Vanspor, Serik Belediyespor'un lider Esenler Erokspor maçına U19 takımı ile çıktığını öğrenince Bursaspor deplasmanında sahadan çekildi. Vanspor, Esenler Erokspor ile arasında sadece 2 puan vardı.
4.05.2024 2.Lig
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı İtalya Serie A'da Roma ile karşılaşacak olan Juventus'ta Kenan Yıldız şoku yaşandı. Teknik Direktör Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız hakkında kötü haberi duyurdu.
4.05.2024 İtalya Serie A
Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi
Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi Kendisine yapılan kötü yorumu, esprili bir dille tişörte bastırıp çalıştığı restoranda giyen garsonun videosu sosyal medyada hızla viral oldu. Genç kadın, ses getiren video sonrasında ABD basınının da radarına takıldı.
4.05.2024 Dünya
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında yarın ALG Spor'u yenerse mutlu sona ulaşacak.
4.05.2024 Futbol
Galatasaraylı Aurier'den mahkemeye duygusal mektup: Ailesi parçalanmış bir adamım
Galatasaraylı Aurier'den mahkemeye duygusal mektup: Ailesi parçalanmış bir adamım Sarı-kırmızılı kulübün Nottingham Forest'tan kiraladığı Fildişi Sahilli oyuncunun kardeşi Christopher 2020'de öldürülmüştü. Mahkemede nihai karar verilirken, Aurier'in mektubu okundu.
4.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Galatasaray'da sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında evinde oynayacağı Sivasspor ile ligde 36. kez karşılaşacak. Mücadelede sarı-kırmızılı ekibin 7 oyuncusu sarı kart sınırında bulunuyor.
4.05.2024 Galatasaray
Leverkusen durdurulamıyor! Tarihi rekora bir maç kaldı
Leverkusen durdurulamıyor! Tarihi rekora bir maç kaldı Unutulmaz bir sezon geçiren ve ilk şampiyonla Bayer Leverkusen, tarihi bir rekorun peşinde. İşte detaylar...
4.05.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Galatasaray
Ryan Gosling rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıkladı!
Ryan Gosling rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıkladı! Kendisi gibi oyuncu olan Eva Mendes ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Ryan Gosling, son röportajında rol seçerken dikkat ettiği kriteri açıklayarak; bütün kararlarını hayat arkadaşı ile birlikte aldığını söyledi.
4.05.2024 Cadde
Bilal Meşe'den Beşiktaş-Rizespor maçı sonrası sert tepki: Niye VAR'da yabancı yok hayırdır?
Bilal Meşe'den Beşiktaş-Rizespor maçı sonrası sert tepki: Niye VAR'da yabancı yok hayırdır? Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş kendi sahasında 90+7'de bulduğu golle Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek Ankaragücü ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı öncesi moral buldu. Spor yazarları gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı değerlendirdi.
4.05.2024 Beşiktaş
Meryl Streep’e Altın Palmiye
Meryl Streep’e Altın Palmiye Bu sene 77. kez düzenlenecek olan Cannes Film Festivali, Meryl Streep’e Onursal Altın Palmiye takdim edecek.
4.05.2024 Kültür Sanat
1.3 milyon kez indirildi
1.3 milyon kez indirildi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gittiği Diyarbakır’da il eğitim değerlendirme toplantısına ardından eğitim gündemine dair açıklama yaptı.
4.05.2024 Eğitim
Napolyon'u bile alt eden 'Mekanik Türk!' Sırrını kimse çözemedi, Avrupa'yı kasıp kavurdu
Napolyon'u bile alt eden 'Mekanik Türk!' Sırrını kimse çözemedi, Avrupa'yı kasıp kavurdu Viyana'da icat edilen 'Türk' adlı satranç makinesi tüm Avrupa'yı kasıp kavurdu. Yapay zekanın ilk örneklerinden görülen bu makine Napolyon, Benjamin Franklin gibi isimleri de alt etmeyi başarmıştı. Peki sırrına kimsenin vakıf olamadığı bu makine nasıl çalışıyordu ve adı neden Türk'tü?
4.05.2024 Yaşam
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan penaltı tepkisi!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan penaltı tepkisi! Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Rizespor maçının ardından konuştu.
3.05.2024 Beşiktaş
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nden nefes kesen gösteri! Mevlana'nın Konya'ya göçü kutlandı
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nden nefes kesen gösteri! Mevlana'nın Konya'ya göçü kutlandı Mevlana'nın ailesiyle birlikte Karaman'dan Konya'ya göç etmesinin 796'ncı yıl dönümü, ilk kez Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları ile Solo Türk'ün gösteri uçuşuyla kutlandı.
3.05.2024 Haberler
SoloTürk ve Türk Yıldızları'nden nefes kesen gösteri! Mevlana'nın Konya'ya göçü ilk kez böyle kutlandı
SoloTürk ve Türk Yıldızları'nden nefes kesen gösteri! Mevlana'nın Konya'ya göçü ilk kez böyle kutlandı Mevlana'nın ailesiyle birlikte Karaman'dan Konya'ya göç etmesinin 796'ncı yıl dönümü, ilk kez Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları ile SoloTürk'ün gösteri uçuşuyla kutlandı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den Harita Genel Müdürlüğü'ne ziyaret
Bakan Güler'den Harita Genel Müdürlüğü'ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Harita Genel Müdürlüğü'nün 129'uncu kuruluş yıl dönümü ve Haritacılar Günü'nü, Genel Müdürlük personeli ile birlikte kutladı.
3.05.2024 Gündem
Beşiktaş Emlakjet, Reeder Samsunspor'u ezdi geçti!
Beşiktaş Emlakjet, Reeder Samsunspor'u ezdi geçti! Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 30'uncu haftasında Reeder Samsunspor'u 111-55 mağlup etti.
Orhan Atik: Mehmet Büyükekşi'nin fikirlerini beğeniyoruz!
Orhan Atik: Mehmet Büyükekşi'nin fikirlerini beğeniyoruz! Galatasaray Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan Atik açıklamalarda bulundu. Orhan Atik, TFF Başkanı Büyükekşi'nin oyuncu gelişimine dair fikirlerini beğendiklerini dile getirdi.
3.05.2024 Galatasaray
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü'
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü' ABD Dışişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza, CNN TÜRK kanalında Enver Kaptanoğlu'nun konuğu oldu. Matthew Bryza, Türkiye - ABD ilişkileri, İsrail - Filistin savaşı gibi konular hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....
3.05.2024 Gündem
Galatasaray, Mauro Icardi'nin partnerini buldu! Fatih Terim detayı
Galatasaray, Mauro Icardi'nin partnerini buldu! Fatih Terim detayı Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'ta bu sezon yıldızı parlayan golcü oyuncu Fotis Ioannidis'in, Galatasaray tarafından Mauro Icardi'ye eşlik edecek oyuncu olarak düşünüldüğü iddia edildi.
3.05.2024 Galatasaray
Karıncaları evden yolcu eden yöntem! Tek 1 damlası karıncaları uğurlamaya yetiyor
Karıncaları evden yolcu eden yöntem! Tek 1 damlası karıncaları uğurlamaya yetiyor Evinizdeki karıncalarla başa çıkmak, pek çok ev sahibinin karşılaştığı bir sorundur. Küçük boyutlarına rağmen, bu böcekler sık sık mutfak tezgahlarını, gıda depolama alanlarını ve hatta duvar aralarını istila edebilirler. Ancak endişelenmeyin, çünkü doğal ve etkili bir çözüm mevcut! Tek bir damla ile karıncaları evinizden uğurlamak mümkün.
3.05.2024 Püf Noktası
Gazetecilere saldırı! 'Başınıza büyük iş alırsınız'
Gazetecilere saldırı! 'Başınıza büyük iş alırsınız' Basın mensupları, Fatih'teki bir mekâna giden popüler çifti Mert Demir-Serenay Sarıkaya'yı görüntülemek istedi. Magazin muhabirleri, mekândan çıkan alkollü bir kişinin saldırısına uğradı. Çevredekileri de çağıran söz konusu kişinin tehditler savurması dikkat çekti.
4.05.2024 Cadde
Ay'ın karanlık yüzü: Çin keşif aracı gönderdi!
Ay'ın karanlık yüzü: Çin keşif aracı gönderdi! Çin Chang'e-6 keşif aracını, Ay'ın karanlık yüzünden örnek toplamak üzere uzaya gönderdi. Çin yanı sıra, 2019’da ayın karanlık yüzüne inen ilk ve tek ülke olmuştu.
3.05.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.