Kınık

Kınık

Son dakika kınık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kınık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kınık haber sayfamızda...

Kınık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.687 kınık haberi bulunmuştur.
Kuzeyboru, Muratpaşa Belediyesi engeline takılmadı!
Kuzeyboru, Muratpaşa Belediyesi engeline takılmadı! Vodafone Sultanlar Ligi play-off 5-8'incilik etabı 2'nci maçında Kuzeyboru, Muratpaşa Belediyesi'ni 3-1 mağlup etti.
5.04.2024 Voleybol
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem
KINIK SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Kınık Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
KINIK SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Kınık Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Kınık Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Kınık ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Kınık Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
İzmir'de 8 ilçede kadın adaylar başkanlık koltuğuna oturacak
İzmir'de 8 ilçede kadın adaylar başkanlık koltuğuna oturacak İzmir'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, CHP'nin 30 ilçede aday gösterdiği 9 kadından 8'i seçildi.
1.04.2024 Gündem
CHP’nin 9 kadın adayından sekizi kazandı
CHP’nin 9 kadın adayından sekizi kazandı CHP’nin 9 ilçede çıkardığı kadın adayların 8’i seçildi.
1.04.2024 Gündem
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı ASLI ÖKTENER- 10 bin 721 sandıkta, yaklaşık 3 milyon 459 bin 970 vatandaşın oy kullandığı İzmir’de seçimlerin kazananı CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği seçimde nefes kesen bir yarış yaşandı. 81 ilin 11'inde kadın aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını Dikili ilçesinde sürdürdü.
18.03.2024 Gündem
Yer: Adana! Şoför, yolcuya sopayla saldırdı
Yer: Adana! Şoför, yolcuya sopayla saldırdı Adana’da özel halk otobüsünde arkalara doğru ilerlenmesini isteyen şoför, “Adamın üzerine mi çıkayım?” diyerek tepki gösteren yolcuya sopa ile saldırdı
14.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: Geleceğe damga vuracağız
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: Geleceğe damga vuracağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarına devam ediyor.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
Bakan Tekin: İzmir'de eğitim öğretimin altyapısını tepeden tırnağa masaya yatırdık
Bakan Tekin: İzmir'de eğitim öğretimin altyapısını tepeden tırnağa masaya yatırdık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İzmir programı kapsamında AK Parti Bergama Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Bakan Tekin'e AK Parti Kınık Belediye Başkanı ve Bergama Belediye Başkan adayı Sadık Doğruer ve AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan eşlik etti.
2.03.2024 Gündem
Bıçaklanıp, hastaneye gittiler! 1 ölü, 1 yaralı
Bıçaklanıp, hastaneye gittiler! 1 ölü, 1 yaralı İzmir’in Kınık, kendi imkanlarıyla geldikleri acil servisin önünde otomobilden inen 3 kişiden 2'sinin yaralı olduğu fark edildi. Bıçaklandığı belirlenen Serdar Çam (24) yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, Tayfun Kadan (22) ise tedaviye alındı.
1.03.2024 Gündem
CHP Lideri Özel: Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın
CHP Lideri Özel: Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kimse Cumhuriyet Halk Partililere, Türkiye ittifakının bileşenlerine milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'dir, Türkiye sevdalılarının ay yıldızlı al bayrağı kendine bayrak bilenlerin, onun uğrunda ölenlerin partisidir" dedi.
25.02.2024 Gündem
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok Uluç Özturan, 5 yıl önce İstanbul'dan İzmir Kınık'taki Çiftlikköy’e yerleşerek yeni bir yaşam kurdu. Bir zamanlar yabancısı olduğu bu köyde şimdi ise bir muhtar adayı. Aday olmaya köyün büyükleriyle yaptığı konuşma sonrası karar veren Uluç'un, "Ya sandıktan bir tek kendi oyun çıkarsa" diyenlere ise cevabı var.
24.02.2024 Yaşam
İzmir'de Hüsnü Şenlendirici sürprizi! AK Parti'den listeye girdi
İzmir'de Hüsnü Şenlendirici sürprizi! AK Parti'den listeye girdi Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, İzmir Bergama'da AK Parti meclis üyesi listesinde 1. sıradan aday gösterildi.
20.02.2024 Gündem
'Bir alternatif geliştiremedik'
'Bir alternatif geliştiremedik' CHP lideri Özel, aday tartışması süren Hatay’la ilgili, “Biz Hatay’da şu an için Lütfü Savaş’a alternatif geliştiremedik. Bu konuda çaba içerisindeyiz yarın son kararı partimiz verecek” dedi...
17.02.2024 Gündem
Özgür Özel'den Kınık'a kardeş belediye sözü
Özgür Özel'den Kınık'a kardeş belediye sözü CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kınık'ta seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslendi.
16.02.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
CHP, İzmir’de seçim şansını zora soktu
CHP, İzmir’de seçim şansını zora soktu Adaylarını geç açıklayan CHP için konuşan Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan “CHP İzmir’de seçim şansını zora soktu. Adaylar kısa sürede kendini nasıl tanıtacak?” diye konuştu.
10.02.2024 Ege
Hamza Dağ: Bizi polemikler içinde göremeyeceksiniz
Hamza Dağ: Bizi polemikler içinde göremeyeceksiniz AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, CHP'deki İzmir adayı tartışmalarına ilişkin, "Bizi polemikler içinde görmeyeceksiniz. Biz sadece İzmir'e dair heyecanımızı, İzmir'e dair coşkumuzu ve hizmet heyecanımızı konuşacağımızı ifade ettik. Böyle de devam ediyoruz. Kendi gündemimize bakıyoruz" dedi.
31.01.2024 Gündem
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.
30.01.2024 Gündem
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu Son dakika haberine göre, CHP'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. CHP Parti meclisi Cemil Tugay'ın adaylığını onayladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 30 ilçe belediye başkan adayı da belirlendi.
30.01.2024 Gündem
T.C. ERGANİ 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İLAN
T.C. ERGANİ 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İLAN T.C. ERGANİ 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İLAN
28.01.2024 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Kınık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.