Kontenjan

Kontenjan

Son dakika kontenjan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kontenjan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kontenjan haber sayfamızda...

Kontenjan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.542 kontenjan haberi bulunmuştur.
2024 İÇİN ÖĞRETMEN MÜLAKAT HABERLERİ ❗ ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN?  👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 20 Bin öğretmen atamasında ön başvuru, sözlü sınav merkezi tercihleri ve mülakat tarihleri ne zaman? İşte MEB takvimi
2024 İÇİN ÖĞRETMEN MÜLAKAT HABERLERİ ❗ ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 20 Bin öğretmen atamasında ön başvuru, sözlü sınav merkezi tercihleri ve mülakat tarihleri ne zaman? İşte MEB takvimi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 20 bin öğretmen atama kılavuzu yayımlandı. Atanmayı bekleyen öğretmenler, 20 Bin öğretmen atamasında ön başvuru, sözlü sınav merkezi tercihleri ve mülakat tarihleri ne zaman? öğrenmek istiyor. İşte öğretmen atamaları 2024 MEB kılavuzundaki önemli detaylar
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Darüşşafaka’da tam burslu eğitim fırsatı
Darüşşafaka’da tam burslu eğitim fırsatı Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs’da Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek.
12.05.2024 Eğitim
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Çocuk
Mülakat nasıl olacak?
Mülakat nasıl olacak? 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımları 7 Mayıs’ta açıklandı.
10.05.2024 Eğitim
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 KONTENJANLARI & BRANŞ DAĞILIMI & TABAN PUANLARI: 20 Bin öğretmen ataması ne zaman, başvuru ve sınav tarihleri hangi günler?
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 KONTENJANLARI & BRANŞ DAĞILIMI & TABAN PUANLARI: 20 Bin öğretmen ataması ne zaman, başvuru ve sınav tarihleri hangi günler? Öğretmen atamaları 2024 ile ilgili haberler yakından takip ediliyor. Atanmayı bekleyen öğretmenlerin sabırsızlıkla beklediği açıklama, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den geldi. Toplam 20 bin öğretmenin atanacağını açıklayan Bakan Tekin, öğretmenleri arayışa geçirdi. Peki Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması branş dağılımı, atama sayıları (kontenjan) kaç? Öğretmen atama başvuru ve mülakat (sınav) hangi tarihte?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika.... Kabine toplantısı sona erdi! Öğretmenlerin gözü Beştepe'de
Son dakika.... Kabine toplantısı sona erdi! Öğretmenlerin gözü Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 16.30'da başladı. Yaklaşık 3.30 saat süren toplantı sona erdi.
6.05.2024 Gündem
Kabine yarın toplanıyor! Gündemde öğretmen atamaları var
Kabine yarın toplanıyor! Gündemde öğretmen atamaları var Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda; ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor.
5.05.2024 Haberler
Kabine yarın toplanıyor! Gündemde öğretmen atamaları var
Kabine yarın toplanıyor! Gündemde öğretmen atamaları var Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda; ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor.
5.05.2024 Gündem
2024 yılı yaş çay sezonu açıldı
2024 yılı yaş çay sezonu açıldı Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından Doğu Karadeniz’de 2024 yılı yaş çay sezonu açıldı. Çay alım sezonunun açılması ile birlikte çay üreticileri de çay bahçelerine girerek çaylarını toplamaya başladı.
4.05.2024 Ekonomi
Futbol denklemi: Borussia Dortmund müjdesi!
Futbol denklemi: Borussia Dortmund müjdesi! Topa sahip oynadığı Bundesliga’da beşinci sıradaki Dortmund, topu rakibe bıraktığı Devler Ligi’nde finalin kapısına dayandı. Sarı-siyahlılar bir kaç bilinmeyenli bir futbol denklemi üretti, favorilerin hep kazanmasından bıkkın futbolseverleri heyecanlandırdı.
3.05.2024 Şampiyonlar Ligi
460 bin kişi başvurmuştu kuralar yarın çekilecek
460 bin kişi başvurmuştu kuralar yarın çekilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları işbirliği ile hayata geçirilen yaklaşık 13 bin konutluk ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy’ projesinde kura çekim tarihi netleşti.
3.05.2024 Ekonomi
Emlak Konut ve THY iş birliği ile hayata geçirilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nde kuralar çekiliyor
Emlak Konut ve THY iş birliği ile hayata geçirilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nde kuralar çekiliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, konut hamlesi kapsamında İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor.
2.05.2024 Ekonomi
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 SON GELİŞMELER | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Kaç bin öğretmen ataması yapılacak?
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 SON GELİŞMELER | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Kaç bin öğretmen ataması yapılacak? Binlerce öğretmen adayının gözü kulağı 2024 yılı içerisinde yapılacak atama sayısına çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde Cumburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Öğretmen atamaları çok fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklama sonrasında MEB Bakanı Yusuf Tekin'den de açıklamalar geldi. Bakan Tekin son açıklamasında sayının belli olduğunu ve Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yapılacağını duyurdu. Peki 2024 Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir?
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? Öğretmen atamalarında son durum yakından takip ediliyor. 2024 yılında atanmak isteyen öğretmen adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının akabinde heyecanla beklemeye koyuldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Peki 2024 öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte öğretmen atamalarında son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİ 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte son durum
ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİ 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte son durum Öğretmen atama haberleri araştırılıyor. 2024 Yılında atanmak isteyen öğretmenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ardından arayışa geçti. Peki Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? İşte son durum
20.04.2024 Bilgi Rehberi
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.
14.04.2024 Gündem
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık Avrupa futbolunun bir numaralı kupası, gelecek sezondan itibaren tarihindeki en önemli değişikliklerden birini geçirecek.
13.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor Türkiye’den 100’ün üzerinde ülkeye tohum ihraç ediliyor. 2023’te 249.6 milyon dolar ithalata karşı, 326.8 milyon dolar ihracat yapıldı. Dünya tohumcuları 2025’te Türkiye’de toplanacak.
6.04.2024 Ekonomi
Dijital göçebeleri kentimize çekelim
Dijital göçebeleri kentimize çekelim Bakan Hakan Fidan’ın konuk olduğu ‘İzmir İş Dünyası Buluşması’nda konuşan İZTO Başkanı Mahmut Özgener, “Uzaktan çalışabilen ve özgürce seyahat edebilen dijital göçebeleri kentimize çekmek için koşullarımız uygun. İnovasyon turizmine İzmir de eklenmeli” dedi
30.03.2024 Ege
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen alımı kontenjan ve branş dağılımı için gözler MEB'de!
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen alımı kontenjan ve branş dağılımı için gözler MEB'de! Öğretmenlerin gözü kulağı atama takvimine çevrildi. 2023 KPSS puanı ile yapılacak olan öğretmen atamasına ilişkin araştırmalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kısa süre içerisinde öğretmen atamalarına ilişkin kontenjan ve branş dağılımı bilgisinin paylaşılması bekleniyor. Peki 2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak?
30.03.2024 Bilgi Rehberi
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Altındağ ilçesindeki Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı
17.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kontenjan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.