Konuştukça

Konuştukça

Son dakika Konuştukça haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Konuştukça gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Konuştukça haber sayfamızda...

Konuştukça

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 486 konuştukça haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor! Feyyaz Uçar: Arda Güler'e yapamazlardı
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor! Feyyaz Uçar: Arda Güler'e yapamazlardı Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesine Beşiktaş Kulübü tepkili. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'dan bugün de sert açıklama geldi.
22.03.2024 Beşiktaş
Yargı bu akşam var mı 31 Aralık 2023, neden yok? Yargı yeni bölüm (78. Bölüm) ne zaman yayınlanacak?
Yargı bu akşam var mı 31 Aralık 2023, neden yok? Yargı yeni bölüm (78. Bölüm) ne zaman yayınlanacak? "Yargı yeni bölüm bu akşam var mı, neden yok?" sorgulamaları dizinin tutkunları tarafından araştırılıyor. Bilindiği gibi bu akşam 31 Aralık'ta yılbaşı kutlamaları gerçekleştiriliyor. Kanallar yılbaşı kutlamaları kapsamında yayın akışı değişikliğine gidiyor. Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yargı her Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor. Bu akşam ise yılbaşı kutlaması gerçekleşeceği için dizinin olup olmayacağı da merak konusu oldu. Peki Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 31 Aralık Pazar Kanal D yayın akışı...
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Kanal D yayın akışı 31 Aralık 2023: Bugün Kanal D'de neler var? Kanal D yılbaşı gecesi özel
Kanal D yayın akışı 31 Aralık 2023: Bugün Kanal D'de neler var? Kanal D yılbaşı gecesi özel 31 Aralık 2023 Pazar Kanal D yayın akışı, yeni yıla televizyon izleyerek girecek pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bugün televizyon ekranlarında yılbaşı özel programları ile unutulmaz anlar yaşanacak. Şarkılar, yarışmalar, eğlenceler sunan yayın akışının yanı sıra dizi ve film izlemek isteyenler için de pek çok farklı seçenek bulunuyor. “Bugün Kanal D'de neler var? Yılbaşında televizyonda neler var?” sorularının cevabı sorgulanıyor. İşte Kanal D yayın akışı 31 Aralık 2023…
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Blinken'ın en büyük hatası
Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Blinken'ın en büyük hatası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Liderler Zirvesi’nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'ın Türkiye ziyaretine değinen Erdoğan, çapıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
10.11.2023 Haberler
Türkiye'ye gelen Blinken hakkından Erdoğan'dan ilk yorum: Blinken'ın en büyük hatası
Türkiye'ye gelen Blinken hakkından Erdoğan'dan ilk yorum: Blinken'ın en büyük hatası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Liderler Zirvesi’nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'ın Türkiye ziyaretine değinen Erdoğan, çapıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
10.11.2023 Gündem
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Dursun Özbek: Dillerinde Galatasaray'dan başka bir şey yok
Dursun Özbek: Dillerinde Galatasaray'dan başka bir şey yok Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, karşılarında bir koalisyon bulunduğunu ifade etti, “Birisi bir yerden saldırıyor, ötekisi ona yol gösteriyor. Dillerinde Galatasaray’dan başka bir şey yok. Biz bu kesimle, mücadele ederiz, vız gelir, tırıs giderler” dedi.
17.09.2023 Galatasaray
Okula uyumu zorlanmadan yürütmek mümkün! İşte basit ama etkili 6 öneri
Okula uyumu zorlanmadan yürütmek mümkün! İşte basit ama etkili 6 öneri Çocukların da aynı yetişkinler gibi okula dönüşte değişen rutinlerin sona ermesi nedeniyle duygusal olarak etkilenebildiklerini söyleyen Uzman Psikolog Ecem Hepgüler, okula uyum sürecini kolaylaştıracak 6 öneride bulundu.
10.09.2023 Genel Sağlık
Eski nişanlısı tarafından kaçırıldı! Gizli numaradan gelen ses...
Eski nişanlısı tarafından kaçırıldı! Gizli numaradan gelen ses... Eskişehir’de eski nişanlısı tarafından kaçırıldığı iddia edilen 20 yaşındaki kadın aranıyor. Anne Menekşe Sülük ve babası Selahattin Sülük, kızlarını bulunması için yetkililerden yardım istedi.
31.08.2023 Gündem
Mete Vardar'dan Özlem Yıldız'a romantik kutlama
Mete Vardar'dan Özlem Yıldız'a romantik kutlama Sunucu Özlem Yıldız ile turizmci Mete Vardar beş aydır aşk yaşıyor. Çiçeği burnunda çiftten Özlem Yıldız'ın önceki gün doğum günüydü. Mete Vardar sevgilisinin doğum gününü romantik sözlerle kutladı.
28.08.2023 Cadde
Demirören Medya’ya ödül yağmuru
Demirören Medya’ya ödül yağmuru 3.Uluslararası Zirve Ödülleri, Cahide Palazzo’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.
24.05.2023 Cadde
Demirören TV, 3. Uluslararası Zirve Ödülleri gecesinden yedi ödülle ayrıldı
Demirören TV, 3. Uluslararası Zirve Ödülleri gecesinden yedi ödülle ayrıldı 3. Uluslararası Zirve Ödülleri, önceki akşam Cahide Palazzo'da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Tayyar Işıksaçan, Ece Erken ve Jess Molho'nun yaptığı, şarkıcı Gülşen’in performansı ile geceye renk kattığı törene; iş, cemiyet, sanat, spor ve magazin camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
23.05.2023 Cadde
Prens Harry öpmeye çalıştı, Meghan Markle izin vermedi!
Prens Harry öpmeye çalıştı, Meghan Markle izin vermedi! Kraliyet Ailesi ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Prens Harry ile Meghan Markle, özel hayatlarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam bir basketbol maçına giden ikili, aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı binlerde taraftarın arasında kendilerini dev ekrandaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) buldu. Ünlü çift, o anda birbirlerine karşı yaptıkları hamlelerle kısa sürede bir kez daha gündem olmayı başardı.
25.04.2023 Cadde
Yeniden başlıyor
Yeniden başlıyor Kanal D’nin hafta sonları ekrana gelen, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici’nin yaptığı ‘Konuştukça’ programı izleyicisiyle yeniden buluşuyor.
22.04.2023 Cadde
'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor
'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor Kanal D’nin her cumartesi ve pazar yeni bölümleri ile ekrana gelen, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici’nin yaptığı programı 'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor.
20.04.2023 Cadde
Deprem bölgesine giden oyuncu en çok duygulandığı olayı anlattı
Deprem bölgesine giden oyuncu en çok duygulandığı olayı anlattı Oyuncu Alara Bozbey, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketiyle ilgili konuşan Alara Bozbey, afet bölgesine gittiğinde en çok duygulandığı olayı paylaştı.
19.03.2023 Cadde
Erce Kardeşler: O insanları unutmayalım. Kalbim Hatay'da kaldı
Erce Kardeşler: O insanları unutmayalım. Kalbim Hatay'da kaldı Hataysporlu futbolcu Erce Kardeşler, "Konuştukça daha kötü hissediyorum. Bazen 5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm. Kafam gidip geliyor. Düşündükçe insan daha kötü oluyor. O insanları unutmayalım. Kalbim Hatay'da kaldı. Biz ailelerimizle buluştuk ama bizim kadar şanslı olamayan insanlar var." ifadelerini kullandı.
1.03.2023 Futbol
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 'Omuz Omuza' kampanyasında düzenlenen canlı yayın sırasında 845 milyon 700 bin TL toplandı.
1.03.2023 Futbol
Edvina Sponza: Hepimiz perişan olduk!
Edvina Sponza: Hepimiz perişan olduk! Sosyetik isim Edvina Sponza, önceki gün elinde çiçeklerle Bebek’te yürürken görüntülendi. Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile aşk yaşayan Sponza, çiçekleri soran gazetecilere bilgi vermekten kaçındı.
24.02.2023 Cadde
AK Parti'li Bülent Turan'dan CNN Türk'te önemli seçim tarihi açıklaması
AK Parti'li Bülent Turan'dan CNN Türk'te önemli seçim tarihi açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CNN Türk'ten Dicle Canova'ya gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Gündem
Bir kadın susar, bütün kadınlar konuşur
Bir kadın susar, bütün kadınlar konuşur Selen Uçer’in “İlk versiyonda yarım kalmış hissi vardı” dediği “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” oyunu tamamlanma hissiyle yedi senenin ardından yepyeni bir kadro ile sahnede.
18.01.2023 Kültür Sanat
Prens Harry, Meghan Markle ile gizlice otelde buluştuğunu anlattı!
Prens Harry, Meghan Markle ile gizlice otelde buluştuğunu anlattı! Şimdilerde ailesi ve özel hayatıyla ilgili anlattıklarıyla gündemde olan Sussex Dükü Prens Harry, yeni çıkan kitabında Sussex Düşesi Meghan Markle ile henüz ilişkilerinin ilk zamanlarındayken otelde geçirdikleri bir buluşmalarını anlatmasıyla İngiliz ve ABD basınında manşetlerde yer aldı. Ayrıca kitabında Galler Prensesi Kate Middleton ile Markle arasındaki nedime elbisesi krizine de yer veren Prens, magazin dünyasının en çok konuşulan ismi haline geldi.
12.01.2023 Cadde
Destici: Bizim safımız belli, biz Cumhur İttifakı'nın bir bileşeniyiz
Destici: Bizim safımız belli, biz Cumhur İttifakı'nın bir bileşeniyiz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 6'lı Masa için  "Onlar hayal alemindeler. Bunlarla yol yürünmez, yürünse de netice alınmaz. Safımız belli, biz Cumhur İttifakı'nın bir bileşeniyiz ve Cumhur İttifakı çatısı altında, kendi adı, amblemi ve adayları ile yer alacak. Daha güçlü bir grupla TBMM'de temsil imkanı yakalayacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız da 2018 yılında olduğu gibi Cumhurbaşkanımızdır" dedi.
8.01.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Okan Buruk, Emre Belözoğlu ve Nuri Şahin ile birlikte panele katıldı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Okan Buruk, Emre Belözoğlu ve Nuri Şahin ile birlikte panele katıldı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Yüzyılında Gençlik ve Spor Zirvesi'nin Türk Sporunda Global Başarı Hedefleri Paneli'nde Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Başakşehir teknik direktörü Nuri Şahin ve Antalyaspor teknik direktörü Nüri Şahin ile ortak oturuma katıldı.
15.12.2022 Diğer
‘Ezelden beri Perran Kutman hayranıyım’
‘Ezelden beri Perran Kutman hayranıyım’ Televizyon seyircisinin çok sevip benimsediği Ecem Erkek, yarın vizyona girecek “Müjdemi İsterim” filmiyle perdeye geliyor. Bu vesileyle kendisiyle mesleği üzerine konuştuk.
17.11.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Konuştukça ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.