Kredi Paketi

Kredi Paketi

Son dakika kredi paketi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kredi paketi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kredi paketi haber sayfamızda...

Kredi Paketi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.062 kredi paketi haberi bulunmuştur.
TOGG'dan nisan ayı kampanyası! Yüzde 0 faizli 800 bin TL kredi fırsatı
TOGG'dan nisan ayı kampanyası! Yüzde 0 faizli 800 bin TL kredi fırsatı Türkiye'nin yerli ve doğuştan elektrikli aracı TOGG, nisan ayı kampanyasını duyurdu. TOGG'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yüzde sıfır faizli kredi paketi dikkat çekti. Peki TOGG'un güncel satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar...
6.04.2024 Ekonomi
İhracatçı için yeni kredi paketi yolda
İhracatçı için yeni kredi paketi yolda Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Eximbank’ın sermayesinin 11.8 milyar lira artırılarak 35.7 milyar liraya çıkarıldığını söyledi.
22.02.2024 Ekonomi
İhracatçılara 15 milyon kredi
İhracatçılara 15 milyon kredi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), Vakıf Katılım Bankası Düzce Şubesi ile yapılan görüşmeler sonucunda, doğrudan ihracatçı olan KOBİ ve KOBİ dışı üyelerin faydalanabileceği 18 ay vadeli 15 Milyon TL’ye varan kredi imkanı sağlandı.
7.02.2024 Ekonomi
İhracatçılara tam desteğe devam
İhracatçılara tam desteğe devam Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Ziraat Bankası arasında imzalanan protokolle ihracatçılara yönelik yeni bir kredi paketi devreye alındı.
2.02.2024 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat: Düşük faizli kredi geliyor
Ev alacaklar dikkat: Düşük faizli kredi geliyor Çok sayıda vatandaşın gözü kulağı yeni gelecek olan konut kredisi kampanyasında.... Peki uygulama ne zaman hayata geçirilecek? Faiz oranı ne olacak? Kimler yararlanabilecek? Vatandaşın avantajı ne olacak? İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
İlk kez ev alacaklara güzel haber: Kredi faizi netleşiyor, en çok konuşulan oran!
İlk kez ev alacaklara güzel haber: Kredi faizi netleşiyor, en çok konuşulan oran! İlk kez ev alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk ev alımında kredi erişimini sağlıyoruz." dedi. Peki kredide faiz oranı ne olacak? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı merak edilen soruyu cevapladı. İşte detaylar...
24.11.2023 Ekonomi
‘Üreten Kadınlar’a Halkbank’tan ödül
‘Üreten Kadınlar’a Halkbank’tan ödül Halkbank, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Üreten Kadınlar Yarışması’yla Türkiye’nin başarılı kadın girişimcilerini ödüllendirdi.
23.11.2023 Ekonomi
150 bin liralık kredi paketi Meclis'e sunuldu
150 bin liralık kredi paketi Meclis'e sunuldu Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi verilmesini içeren ‘Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi’ TBMM Başkanlığı’na sunuldu.
2.11.2023 Ekonomi
‘İsrail barbarlığı durdurulmalı’
‘İsrail barbarlığı durdurulmalı’ İsrail’in savaş suçu işlemeye devam ettiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazzeli kardeşlerimize hediyemiz olan Dostluk Hastanesi İsrail barbarlığının en son kurbanı oldu” dedi. İsrail’in bir an önce durdurulması gerektiğini belirten Erdoğan, Uluslararası Barış Konferansı çağrısını yineleyerek “Böyle bir adım atılması halinde sorumluluk almaya hazırız” diye konuştu.
1.11.2023 Gündem
Evlenecek gençlere 150 bin lira faizsiz kredi! Dikkat çeken 'asgari ücret' detayı!
Evlenecek gençlere 150 bin lira faizsiz kredi! Dikkat çeken 'asgari ücret' detayı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntılar netleşmeye başladı. Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş kredideki asgari ücret detayını açıkladı.
20.10.2023 Ekonomi
Hazine arazileri imara açılıyor! 'Satış fiyatını yüzde 40 düşürecek adım'
Hazine arazileri imara açılıyor! 'Satış fiyatını yüzde 40 düşürecek adım' Hükümet özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi Büyükşehirlerdeki konut problemini çözmek için harekete geçti. Hazine arazileri imara açılacak. Peki bu hamle piyasadaki ev fiyatlarını nasıl etkiler? İşte detaylar...
18.09.2023 Ekonomi
TIR’la Kapıkule’den transit İspanya’ya
TIR’la Kapıkule’den transit İspanya’ya Avrupa Birliği’nin, Türk TIR şoförlerlerine vize kısıtlaması uygulamasına karşı lobi mücadelesi hızlanıyor. Avrupa’da şoför sorunu bulunmasının Türkiye’nin elini güçlendirebileceği belirtiliyor.
29.08.2023 Ekonomi
İhracata yeni kredi paketi: 36 aya kadar vade!
İhracata yeni kredi paketi: 36 aya kadar vade! 11 bankanın destek verdiği ve toplamda 1 milyar dolara ulaşacak olan yeni kredi paketiyle ihracatçı firmalar uygun maliyetli finansmandan yararlanabilecek.
29.08.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten yeni kredi paketiyle ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten yeni kredi paketiyle ilgili açıklama Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile 11 banka arasında imzalanan ihracatçıya yeni kredi paketine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli bir değerlendirme yaptı.
28.08.2023 Ekonomi
Birlik, dernek ve vakıflara EYT kredisi müjdesi
Birlik, dernek ve vakıflara EYT kredisi müjdesi Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının ardından, kıdem tazminatı ödemeleri artan işletmelere sağlanan kredi olanaklarından, kar amacı gütmeyen kurumlar da yararlanabilecek. Vakıf, vakıf üniversitesi, dernek ve bağlı şirketleri ile ticaret ve sanayi odaları, meslek örgütleri ve birlikler de Kredi Garanti Fonu (KGF) destekli kıdem tazminatı kredisi çekebilecek.
5.08.2023 Ekonomi
Bakan Nebati ‘kredi paketini oluşturduk’ demişti! TOGG’a özel kredi nasıl olacak?
Bakan Nebati ‘kredi paketini oluşturduk’ demişti! TOGG’a özel kredi nasıl olacak? Yerli otomobil TOGG’un piyasaya çıkışı sonrası ‘TOGG’a özel kredi paketi’ beklentisi ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili en net açıklamayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yapmıştı. Peki TOGG’a özel kredi nasıl olacak? İşte detaylar...
19.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati ‘kredi paketini oluşturduk’ demişti! TOGG’a özel kredi nasıl olacak?
Bakan Nebati ‘kredi paketini oluşturduk’ demişti! TOGG’a özel kredi nasıl olacak? Yerli otomobil TOGG’un piyasaya çıkışı sonrası ‘TOGG’a özel kredi paketi’ beklentisi ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili en net açıklamayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yapmıştı. Peki TOGG’a özel kredi nasıl olacak? İşte detaylar...
19.04.2023 Haberler
Bakan Nebati'den kentsel dönüşüm kredileri ile ilgili açıklama
Bakan Nebati'den kentsel dönüşüm kredileri ile ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Hatay AFAD Koordinasyon Merkezinde açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, 'Vatandaşlarımız 0,79 vade farkı imkanıyla 1 milyon 250 bin liraya kadar kentsel dönüşüm kredisinden yaralanabilecektir” ifadelerini kullandı.
3.04.2023 Ekonomi
TOGG'da ilk teslimat Erdoğan'a! Plaka detayı dikkat çekti
TOGG'da ilk teslimat Erdoğan'a! Plaka detayı dikkat çekti Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı dikkat çekti.
3.04.2023 Haberler
KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİ PAKETİ; Kentsel dönüşüm kredi miktarı ne kadar, vade süresi, kredi faiz oranları ne oldu?
KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİ PAKETİ; Kentsel dönüşüm kredi miktarı ne kadar, vade süresi, kredi faiz oranları ne oldu? Kentsel dönüşüm kredi destek paketi detaylarının açıklanmasının ardından kredi miktarı, vade süresi ve kredi faiz oranları merak edilmeye başlandı. Peki Kentsel dönüşüm kredi destek miktarı ne kadar, evini yenilemek isteyenler ne kadar kredi kullanabilecek, kredi faiz oranı ve miktarı ne kadar kaç yılda geri ödenecek?
17.03.2023 Bilgi Rehberi
EYT’de promosyon ve kredi yarışı! İlk teklif 9 bin 200 TL
EYT’de promosyon ve kredi yarışı! İlk teklif 9 bin 200 TL EYT’nin yasalaşmasıyla bankalar emekli maaşlarında promosyon yarışına başladı. Bankalar EYT’den yararlanabilmek için prim ödemesi bulunan emekli adaylarına kredi imkânı sunarken işverenler de tazminat ödemesi için kredi alabilecek.
9.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati açıkladı! 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi
Bakan Nebati açıkladı! 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KGF Teminatlı Kadın Girişimci Destek Kredisi hakkında açıklamalarda bulundu.
8.03.2023 Ekonomi
Kıdem tazminatı hesaplamaları başladı: EYT'de büyük avantaj!
Kıdem tazminatı hesaplamaları başladı: EYT'de büyük avantaj! İşverenlere 25 milyar TL limitli EYT destek paketinin ayrıntıları belli oldu. Peki her firma bu destek paketinden faydalanabilecek mi? EYT'li çalışanların kıdem tazminatı ödemeleri nasıl olacak? Merak edilen soruları Ekonomist Muhammet Bayram milliyet.com.tr'ye cevapladı.
12.01.2023 Ekonomi
14 kredi paketi kullanıma açıldı!
14 kredi paketi kullanıma açıldı! İmalat sanayi, ihracatçı, kadın girişimci, EYT tazminatı ödeyecek işletme, özel okullar, gayrimenkul sektörü gibi pek çok alana hitap eden 200 milyar lirası Hazine destekli, toplam 250 milyar liralık kredi paketi kullanıma açıldı.
12.01.2023 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç: “Şimdi sıra bankalarda”
İTO Başkanı Avdagiç: “Şimdi sıra bankalarda” İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Bankaların Hazine ve Maliye Bakanımızın bugün açıkladığı destek paketlerini hızlıca KOBİ’lerle buluşturarak, devreye alacağına inancımız tam. Şimdi sıra bankalarda. 250 milyar liralık kredi paketi, 2023’ün yatırım ve büyüme yılı olduğu mesajını net olarak ortaya koydu" dedi.
11.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Paketi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.