Küçük

Küçük

Son dakika küçük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan küçük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan küçük haber sayfamızda...

Küçük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159.943 küçük haberi bulunmuştur.
Orhan Atik: TFF'nin bu değerli çalışmasını tebrik etmek gerekir
Orhan Atik: TFF'nin bu değerli çalışmasını tebrik etmek gerekir Türk futbolunun önemli bir altyapı geleneği ve başarısına sahip kulüplerinin başında gelen Galatasaray'da Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan Atik, Türkiye Futbol Federasyonu ve Double Pass iş birliğiyle hayata geçirilen Akademi Projesi'nin değerli olduğunu belirtti ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bu projeye dair fikirlerini beğendiklerini söyledi.
9.05.2024 Futbol
Balon gibi şişenlere vücuttan gelen alarm! 'Ellerim kapanmıyor, gözlerim acıyor'
Balon gibi şişenlere vücuttan gelen alarm! 'Ellerim kapanmıyor, gözlerim acıyor' Vücudun çeşitli yerlerinde ara sıra meydana gelen şişlikler, çoğumuzun zaman zaman yaşadığı bir durumdur ve çoğunlukla geçici sıvı tutulması veya küçük yaralanmalar gibi faktörlerden kaynaklandığı bilinir. Ancak şişkinlik sık sık ortaya çıkıyorsa bu, dikkat edilmesi gereken temel sorunlara işaret ediyor olabilir. Vücudun hangi bölgesindeki şişlik neyi ifade ediyor?
9.05.2024 Genel Sağlık
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
9.05.2024 Dualar
Çeşme’de tatil yapmanın bedeli yüzde 50 arttı
Çeşme’de tatil yapmanın bedeli yüzde 50 arttı İzmir’in Çeşme ilçesinde tatil için harcanan giderlerin geçen seneye göre artış gösterdiğini söyleyen Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, “Fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Biz de buna göre hareket etmek zorundayız. Geçen seneye göre fiyatlar yüzde 25, 30 ve 50 aralıklarında zamlandı. Kira sorunu olmayan esnaf da zaten fiyatları artırmıyor” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Platinde arz açığı beklentisi
Platinde arz açığı beklentisi İngiltere merkezli kimyasal endüstri zinciri Johnson Matthey, Rusya'dan sevkiyatların geçen yılki yüksek seviyelerden normale dönmesi ve endüstriyel talebin güçlü kalması nedeniyle platin piyasasının 2024 yılında son 10 yılın en büyük arz açığıyla karşı karşıya kalacağını söyledi.
9.05.2024 Uzmanpara
Gen tedavisi: 'Çığır açıcı' yöntemle bir çocuk ilk kez duymaya başladı
Gen tedavisi: 'Çığır açıcı' yöntemle bir çocuk ilk kez duymaya başladı İngiltere'de sağır doğan bir kız çocuğu, çığır açıcı nitelikte bir gen tedavisi ile işitme cihazı olmadan duymaya başladı.
9.05.2024 Dünya
Vahşet, vahşet üstüne... Refah’ta çatışmalar
Vahşet, vahşet üstüne... Refah’ta çatışmalar  ABD, İsrail’e, 900 kiloluk bombaların da bulunduğu silah sevkiyatını durdurdu. Sevkiyatın Refah’ta kullanılması endişesiyle durması, baskı aracı olarak görüldü.
9.05.2024 Dünya
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu Kıbrıs Barış Harekâtı’nın üzerinden neredeyse yarım asırlık bir süre geçmiş olsa da birçok detay yeteri kadar kayıt alınmadığı için gizemini koruyor. Sonuçları sebebiyle günümüzde dahi zaman zaman gündemde yer bulan, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli olaylardan biri olan harekâta ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise o dönemde yaşananları gözler önüne seriyor.
9.05.2024 Gündem
Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı belli oldu Kuzey Makedonya’da cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Gordana Siljanovska Davkova, ülkenin yeni cumhurbaşkanı oldu. Davkova, ülkenin ilk kadın cumhurbaşkanı olarak kayıtlara geçti.
8.05.2024 Dünya
Adalet Bakanı Tunç cezaevlerindeki öğrenci sayısını açıkladı
Adalet Bakanı Tunç cezaevlerindeki öğrenci sayısını açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç "Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var" dedi.
8.05.2024 Gündem
En acı kayıt! Okula uğurladığı oğlunun kazasını kaydetti
En acı kayıt! Okula uğurladığı oğlunun kazasını kaydetti Antalya'da 11 yaşındaki oğlunun yaya geçidinden geçtiği sırada kayıtta olan baba, oğluna aracın çarpması sonrası çığlıklar attı.
8.05.2024 Haberler
En acı kayıt! Okula uğurladığı oğlunun kazasını kaydetti
En acı kayıt! Okula uğurladığı oğlunun kazasını kaydetti Antalya'da 11 yaşındaki oğlunun yaya geçidinden geçtiği sırada kayıtta olan baba, oğluna aracın çarpması sonrası çığlıklar attı.
8.05.2024 Gündem
Cam tabutun önünde başını eğdi! Ülkeyi arka plandan yöneten ‘gölge lider’ öldü
Cam tabutun önünde başını eğdi! Ülkeyi arka plandan yöneten ‘gölge lider’ öldü Demir yumrukla yönetilen Kuzey Kore'nin gizli lideri olarak görülen Kim Ki Nam yaşamını yitirdi, Nam'ın cenazesindeki fotoğraflar ise dünyada ses getirdi.
8.05.2024 Dünya
Meltem Yılmazkaya: Annelik gönüllü bir delilik hali!
Meltem Yılmazkaya: Annelik gönüllü bir delilik hali! 'Güldür Güldür'ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya, geçtiğimiz mart ayında müzisyen Kadir Doğan ile evlenmiş, Mayıs 2023'te İspanya’da doğum yapmıştı. Annelik hakkında hissettiklerini ve çocuk sahibi olduktan sonra hayatındaki değişiklikleri anlatan oyuncu, Anneler Günü mesajını da paylaştı.
8.05.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Son düdüğe kadar asla vazgeçmeyin
90+3 Ege'de Futbol | Son düdüğe kadar asla vazgeçmeyin Trendyol 1. Lig’de Kocaelispor’u 3-0 mağlup ederek Play Off’u garantileyen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘İsmet hoca ve öğrencileri, iki sezondur mütevazi kadrosuyla harika işlere imza atıyor. Koşan ya da kulübede bekleyen oyuncular bütünüyle göreve hazır. Onlar için, Süper Lig" dedi.
8.05.2024 1.Lig
Uyku pozisyonunuz sağlığınızı böyle etkiliyor! Günlük hayata etkileri neler?
Uyku pozisyonunuz sağlığınızı böyle etkiliyor! Günlük hayata etkileri neler? İyi bir gece uykusu almak söz konusu olduğunda tercih ettiğiniz uyku pozisyonu düşündüğünüzden daha önemli bir rol oynayabilir. Küçük değişiklikler bile ruh halinizi ve önünüzdeki günü etkileyebilir.
8.05.2024 Genel Sağlık
'Arka Sokaklar'ın Komiser Seval'i Burcu Kara: Sette benimle dalga geçiyorlar!
'Arka Sokaklar'ın Komiser Seval'i Burcu Kara: Sette benimle dalga geçiyorlar! 'Arka Sokaklar' dizisinin Komiser Seval'i Burcu Kara, bu hafta Milliyet Youtube kanalında yayınlanan 'Ünlü Sohbetleri' programının konuğu oldu. 'Arka Sokaklar'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kara, diziye yeniden dahil olan Mesut Komiser Şevket Çoruh için de övgü dolu sözler kaydetti.
8.05.2024 Cadde
ABD’de işletmeler enflasyonda çözüm istiyor
ABD’de işletmeler enflasyonda çözüm istiyor ABD'de küçük işletme sahipleri 2024 başkan adaylarından enflasyon sorununu çözmelerini istiyor.
8.05.2024 Uzmanpara
Bakan Yerlikaya duyurdu... Bir organize suç örgütü daha çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu... Bir organize suç örgütü daha çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda elebaşılığını Umut Öken'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini belirtti.
8.05.2024 Haberler
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu... Bir organize suç örgütü daha çökertildi
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu... Bir organize suç örgütü daha çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda elebaşılığını Umut Öken'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini belirtti.
8.05.2024 Gündem
Havuzda yetiştirdi, 7 yılda şirketini kurdu! Verim katlanıyor, içinde kimyasal da yok
Havuzda yetiştirdi, 7 yılda şirketini kurdu! Verim katlanıyor, içinde kimyasal da yok Çalışma hayatına çocuk yaşlarda başladı. İlkokul birinci sınıftan üniversiteye kadar berberlik yaparak azmiyle ailesinin övünç kaynağı oldu. Ancak ziraat mühendisi Volkan Akın’ın başarısı bununla sınırlı kalmadı. Üniversiteyi bitirdikten sonra kendi işini kuran genç adam, 'Bitkilerinize hayat verin' mottosuyla çıktığı yolda hem çiftçinin hem de toprağın yüzünü güldürdü.
8.05.2024 Yaşam
Mustafa Topaloğlu'ndan Özcan Deniz tepkisi: Resmen vefasızlık!
Mustafa Topaloğlu'ndan Özcan Deniz tepkisi: Resmen vefasızlık! Müzik dünyasında bir dönem adından sıkça söz ettiren 'uzaylı' lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu ile oğlu Çağlayan Topaloğlu, Engelsiz Yaşam Vakfı yararına düzenlenen ödül törenine katıldı. Mustafa Topaloğlu, meslektaşı Özcan Deniz ile ilgili sorular karşısında sitem dolu açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Cadde
Ara Güler’in balıkçıları
Ara Güler’in balıkçıları  Merkezine Ara Güler’in 21-27 Mayıs 1952 tarihleri arasında Jamanak gazetesinde yayımlanan ‘’Kumkapı Ermeni Balıkçılarıyla Birlikte” yazı dizisini alan ‘’Kumkapı Balıkçıları’’ sergisi ziyarete açıldı.
8.05.2024 Kültür Sanat
Emre Belözoğlu çılgına döndü! Hakeme sert tepki
Emre Belözoğlu çılgına döndü! Hakeme sert tepki Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Heyecan dolu maçın ilk yarısında Başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu, oyuncusuna verilen sarı kart kararından sonra adeta çılgına döndü. Tecrübeli teknik adam, hakeme çok sert bir tepkide bulundu.
7.05.2024 Türkiye Kupası
İskoçya’nın yeni başbakanı belli oldu
İskoçya’nın yeni başbakanı belli oldu İskoçya'da Hamza Yusuf’un istifasının ardından John Swinney, ülkenin yeni başbakanı seçildi.
7.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Küçük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.