Külliye

Külliye

Son dakika Külliye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Külliye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Külliye haber sayfamızda...

Külliye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.501 külliye haberi bulunmuştur.
‘Mesele AK Parti değil Türkiye’
‘Mesele AK Parti değil Türkiye’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat mitinginde, “Mesele AK Parti değildir. Mesele Cumhur İttifakı değildir. Mesele doğrudan Türkiye’dir. Türk milletidir. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle her saldırıyı savuşturarak, mücadeleyi asla bırakmayarak bu hevesleri boşa çıkardık” dedi.
26.03.2024 Gündem
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Diyorum ki iki dudağınızın arasında, emeklilerin tümüne 11 bin lira seyyanen zam verin. Emekli maaşı asgari ücret kadar yapılır. Şimdi yeni buraya gelirken bir arkadaşımdan duydum. Seyyanen zam yapılacağı konuşuluyormuş. 5 bin liraymış. 5 bin lirayı kabul etmiyorum Sayın Erdoğan. 11 bin lira zam vermenin bu ülkeye bir zararı yok. Ama o emekliler ayağa kalkar.” dedi.
20.03.2024 Gündem
‘Ekilmemiş tek bir karış toprağımız kalmasın’
‘Ekilmemiş tek bir karış toprağımız kalmasın’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tarımda Kadın Emeği Zirvesi”ne katıldı.
7.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 79 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 79 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "İstanbul’da PKK/KCK Terör Örgütü’ne 1 Haziran 2023- 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 278 operasyon yapıldı." ifadelerini kullandı.
5.03.2024 Gündem
Bir hafıza kaybı
Bir hafıza kaybı Hatay, depremden en çok etkilenen şehirlerin başında geliyor. Özellikle Antakya, bu büyük depremde yitip giden canların, yıkılan konutların ötesinde, bir “hafıza” kaybı da yaşıyor. Şehrin birçok simgesi bugün ayakta değil. Kaybolan, boşalan mekânla birlikte geçmiş zaman da siliniyor; hatıralar ve tarih, bir enkaza dönüşüyor.
6.02.2024 Gündem
Ankara'da kritik zirve:  İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Türkiye'de
Ankara'da kritik zirve: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi resmi törenle karşıladı. Kritik görüşmede masada önemli başlıklar olacak.
24.01.2024 Gündem
Rotahane’nin 66. durağı Erzurum
Rotahane’nin 66. durağı Erzurum Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların turizm farkındalığını artırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı.
22.01.2024 Kültür Sanat
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Haberler
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Samos Adası'nda cesedi bulunan iş insanı Yasin Cinkaya toprağa verildi
Samos Adası'nda cesedi bulunan iş insanı Yasin Cinkaya toprağa verildi Aydın’ın Didim ilçesinden tekne ile denize açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve 4 gün sonra Yunanistan'ın Samos Adası sahilinde cesedi bulunan iş insanı Yasin Cinkaya'nın (47) cenazesi, memleketi Denizli'de toprağa verildi.
17.01.2024 Gündem
Piyale Mehmet Paşa...
Piyale Mehmet Paşa... Kanuni Sultan Süleyman “İşte tüm bunlar karşısında insan kibre kapılmamalı ve bunların Allah’ın dilemesiyle  gerçekleştiğini unutmamalı’’ der.  Ardından Piyale Mehmet Paşa’yı onurlandırmak için oğlu Şehzade II.Selim’in kızıyla evlendirir.
14.01.2024 Gündem
2024 asgari ücret zammı belli oldu! Bakan Işıkhan son dakika açıkladı
2024 asgari ücret zammı belli oldu! Bakan Işıkhan son dakika açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret zammıyla ilgili AK Parti Genel Merkezi'nde işçi ve işverenle yapmış olduğu görüşme sona erdi. Toplantının ardından Vedat Işıkhan 2024 yılı asgari ücret miktarını açıkladı.
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret ne kadar olacak? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan ilk açıklama
Asgari ücret ne kadar olacak? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan ilk açıklama TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay asgari ücret görüşmelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
27.12.2023 Haberler
Halkta karşılığı olmayana veda
Halkta karşılığı olmayana veda Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK’da kurmaylarına “Vatandaşta karşılığı olmayan arkadaşlarımızla vedalaşacağız... Kimseyi kırmadan süreci yönetin” talimatı verdi. Öte yandan İstanbul ve Ankara’da sürpriz adaylar gösterilebileceği konuşuluyor.
29.11.2023 Gündem
Bakan Şimşek: Bütçeden en çok kaynağı eğitime yatırmaya devam ediyoruz
Bakan Şimşek: Bütçeden en çok kaynağı eğitime yatırmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Biz siyasette insanı merkeze alan bir felsefeye sahibiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her zaman milletimize, insanımıza, hizmet etmeyi esas aldık. Bu hizmetlerin de en önemlisi bence eğitimdir. Çünkü nesilleri dönüştüren, ülkeleri başarıya ulaştıran sabit formül eğitimdir." ifadelerini kullandı.
18.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu Batman'da müjdeyi verdi! Tamamlanınca yıllık 80 milyon TL tasarruf edilecek
Bakan Uraloğlu Batman'da müjdeyi verdi! Tamamlanınca yıllık 80 milyon TL tasarruf edilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, toplam 39,4 kilometre uzunluğundaki Batman Hasankeyf Yolu’nun kalan 9,6 kilometrelik bölümünün de yapımına başlanacağının, böylece Batman ile Hasankeyf arasında bölünmüş yol bütünlüğünün sağlanacağı müjdesini verdi.
18.11.2023 Ekonomi
Erdoğan’dan Cumhuriyetin 100. yıl dönümü mesajı: Heyecanlıyız ve gururluyuz
Erdoğan’dan Cumhuriyetin 100. yıl dönümü mesajı: Heyecanlıyız ve gururluyuz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz... ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefiyle Cumhuriyetin ikinci asrını dünyada milletimizin asrı yapmak için canla-başla çalışıyoruz” dedi.
30.10.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan muhtarlara yerel seçim çağrısı
Bakan Yerlikaya'dan muhtarlara yerel seçim çağrısı Ankara'da katıldığı programda konuşan Bakan Yerlikaya, mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili muhtarlara çağrıda bulundu.
26.10.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ile görüştü
Cevdet Yılmaz, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ile görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Batır Atdayev ile yaptığı görüşmeye ilişkin "Görüşmemizde, karşılıklı ticaret hacmimizi 5 milyar dolara yükseltme hedefimizi ele aldık. Bu hedefe ulaşmak için geçiş ücretlerinin düşürülmesi, uzun dönemli vizelerin sağlanması ve ticareti kolaylaştıracak adımların atılması konularını değerlendirdik" açıklamasında bulundu.
25.10.2023 Gündem
Ali Erbaş: Çocuklarımızı, Kur'an-ı Kerim'e göre yetiştirmemiz lazım
Ali Erbaş: Çocuklarımızı, Kur'an-ı Kerim'e göre yetiştirmemiz lazım Kırıkkale'de İslami Değerler Külliyesi'nin açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Peygamber Efendimize, bizlere düşen Kur'an-ı Kerim'in sadece güzel hatlarla yazılmış olanlarına bakmak değil, onun içindeki ilkelere uymaktır. Gençlerimizi, çocuklarımızı, Kur'an-ı Kerim'e göre yetiştirmemiz lazım" dedi.
22.10.2023 Gündem
Kurtulmuş yeni anayasa turunda
Kurtulmuş yeni anayasa turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yasama yılı açılışında yeni anayasa çağrısında bulunmasının ardından Meclis Baş-kanı Kurtulmuş bugünden itibaren tüm parti gruplarını yeni anayasa çalışmalarına destek vermeleri için ziyaret edecek.
3.10.2023 Gündem
Edinburgh Dükü Prens Edward’ı kabul etti
Edinburgh Dükü Prens Edward’ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward’ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabulde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da hazır bulundu.
28.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uzay mesaisi! Feichtinger'i Külliye'de kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uzay mesaisi! Feichtinger'i Külliye'de kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Uzay Federasyonu Genel Sekreteri Christian Feichtinger'i kabul etti.
26.09.2023 Gündem
Mihrimah İsminin Anlamı Nedir? Mihrimah Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Mihrimah İsminin Anlamı Nedir? Mihrimah Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Mihrimah ismi edebi eserlerde sıklıkla rastlanılan isimlerden biridir. Mihrimah ismi birçok kişi tarafından beğeniyle karşılanmaktadır. Televizyon dizilerinde de karşılaşılan bir isim olmasıyla merak edilen isimler arasında yer almaktadır. Mihrimah ne demektir? Mihrimah ismi Kuran’da geçiyor mu? İşte Mihrimah ismi ile ilgili detaylar.
25.09.2023 Aile

Benzer Haber Etiketleri

Külliye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.