Lifepark

Lifepark

Son dakika lifepark haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lifepark gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lifepark haber sayfamızda...

Lifepark

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44 lifepark haberi bulunmuştur.
Piknikte caza davetlisiniz!
Piknikte caza davetlisiniz! Lifepark, İstanbulluları caz müziği eşliğinde pikniklere davet ediyor!
8.10.2023 Kültür Sanat
Okan Bayülgen punk modasına uydu! 'Arkadaşlar panik yapmayın'
Okan Bayülgen punk modasına uydu! 'Arkadaşlar panik yapmayın' Johnny Depp, 2012'den beri içinde yer aldığı rock grubu olan Hollywood Vampires ile geçtiğimiz akşam Life Park İstanbul'da hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Johnny Depp'i izlemek için sevgilisi Selin Atasoy ile konser alanına gelen ünlü şovmen Okan Bayülgen, görenleri şaşırttı.
12.06.2023 Cadde
Depp rüzgârı
Depp rüzgârı Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry’den oluşan Hollywood Vampires grubu, ‘Hollywood Vampires Live Tour’ kapsamında Aktif Bank’ın katkılarıyla LifePark İstanbul’da izleyici karşısına çıktı.
12.06.2023 Cadde
Johnny Depp, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı!
Johnny Depp, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı! Johnny Depp, 2012'den beri içinde yer aldığı rock grubu olan Hollywood Vampires ile geçtiğimiz akşam Life Park İstanbul'da hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Konserin en özel anı ünlü aktör Johnny Deep’in doğum gününü kutlamak için binlerce hayranının hep bir ağızdan mutlu yıllar şarkısını söylemesi oldu. 
11.06.2023 Cadde
Johnny Depp İstanbul'da
Johnny Depp İstanbul'da Hollywood yıldızı Johnny Depp üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires'ın yarın vereceği konser için İstanbul'a geldi. Bugün 60'ıncı yaşına basan ünlü aktör, basın mensuplarına Türkçe 'teşekkür' etti. "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak grup, konser gelirini depremzedelere bağışlayacak.
9.06.2023 Magazin
Johnny Depp, İstanbul'da! Dikkat çeken koltuk değneği detayı
Johnny Depp, İstanbul'da! Dikkat çeken koltuk değneği detayı Hollywood yıldızı Johnny Depp üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires'ın yarın vereceği konser için İstanbul'a geldi. Bugün 60'ıncı yaşına basan ünlü aktör, basın mensuplarına Türkçe 'teşekkür' etti. "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak grup, konser gelirini depremzedelere bağışlayacak.
10.06.2023 Cadde
Eğlenmenin tam vakti
Eğlenmenin tam vakti Pandeminin yarattığı tahribattan arınma zamanı! Yaz geldi, iki yılın ardından bu sefer gerçekten festivallere, konserlere, etkinliklere doyacağımız birkaç ay bizleri bekliyor.
3.07.2022 Kültür Sanat
Ormanda caz saati
Ormanda caz saati Lifepark’ta hayata geçen ‘Caz ve Piknik Pazarları’, konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
24.08.2021 Cadde
Ormanda caza davetlisiniz
Ormanda caza davetlisiniz Doğa içinde caz müzik dinlemeye ne dersiniz.
11.07.2021 Kültür Sanat
Arabalı sinema dönemi başlıyor
Arabalı sinema dönemi başlıyor Türkiye'de ikinci el araç pazarında yenilikçi çözümleriyle alışkanlıkları değiştiren, Petrol Ofisi’nin kardeş şirketi VavaCars, bu sefer de keyifli bir yaz gecesi etkinliğine imza atıyor. Sosyal mesafe kurallarının kültür-sanat etkinliklerini sekteye uğrattığı bugünlerde, VavaCars hem sinemaseverler hem de arabaseverler için müthiş bir fırsat sunuyor: Açık havada arabalı Grease gösterimi…
18.06.2020 Kültür Sanat
'İnsanların mutlu günlerine ev sahipliği yapıyoruz'
'İnsanların mutlu günlerine ev sahipliği yapıyoruz' İstanbul'un en geniş davet ve etkinlik mekanları zincirini kuran Erdem İpekçi, LifeGroup Entertainment ile yurt dışında da adından söz ettirmeye başladı. Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin de aralarında olduğu pek çok ünlünün davetlerine imza atan iş insanı, "Biz, insanların mutlu günlerine ev sahipliği yapıyoruz. Her zaman bunun bilinciyle hareket ettik, bu nedenle kendimizi yenileyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
21.09.2018 Cadde
Hint düğünleri 2019’da ülke ekonomisine 1.5 milyar dolar katkı sağlayacak
Hint düğünleri 2019’da ülke ekonomisine 1.5 milyar dolar katkı sağlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl Hindistan’a yaptığı ziyaretin ardından hareketlilik kazanan Hint düğünleri ülkede her yıl pazar payını artırmaya devam ediyor. Düğün ve turizm sektörü daha fazla düğünü ülkeye çekebilmek için uluslararası konferanslarda boy göstermeye başladı.
7.08.2018 Ekonomi
‘Rock Days’da Teoman rüzgarı!
‘Rock Days’da Teoman rüzgarı! Life Park, bu yıl ilk kez ‘Rock Days’ festivali düzenlendi. Mehmet Akif Tabiat Parkı’nda düzenlenen LifePark Rock Days ilk gecesinde sahneye Bülent Ortaçgil ve Teoman çıktı. Yaklaşık üç bin kişilik gençlik Teoman şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
16.10.2017 Cadde
‘Rap hep aşktı’
‘Rap hep aşktı’ Ünü çığ gibi büyüyen Ankaralı rap’çi Ezhel ‘Müptezhel’ albümünün turnesi devam ederken müzikle ilişkisini albümü ve projelerini anlattı
30.09.2017 Gündem
Aranan taze kan bulundu: Ezhel
Aranan taze kan bulundu: Ezhel Ezhel'in geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda yayınlanan ilk albümü 'Müptezhel', rap, hip-hop, reggae ve hatta zaman zaman rock soundlarını deneysel bir biçimde harmanlıyor. Genç şarkıcı bir dizi konserle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
21.09.2017 Cadde
Ajanda
Ajanda Her hafta kültür sanat dünyasından dopdolu haberler, hafta boyunca gerçekleşecek etkinlikler… Hepsi Milliyet Tv Ajanda’da Hazırlayan / Sunan: Gülşah Arslantaş "İstanbul Komedi Festivali" 15-20 Kasım tarihleri arasında düzenleniyor. Fuerza Bruta, 16-23 Kasım tarihleri arasında Volkswagen Arena'da gerçekleşecek. “Sunday Relax & Brunch by Ayhan Sicimoğlu” etkinliği 20 Kasım’da Lifepark Cam Bahçe’de gerçekleşecek. 24. İFSAK İstanbul Fotoğraf Günleri kapsamındaki sergi 30 Kasım’a kadar Demirören İstiklal’de görülebilir. MOİ Sahne Sumru Yavrucuk ile hayat bulan Shirley’i 19 Kasım'da tiyatroseverlerle buluşturuyor. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 18-20 Kasım tarihlerinde 20 ilde eş zamanlı gerçekleşecek. Everest Yayınları tarafından yayımlanan Ayşe Kulin’in Kanadı Kırık Kuşlar adı kitabı raflardaki yerini aldı.
11.09.2019 Yaşam
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Dünya müziklerinden beslenen geniş yelpazesiyle Enbe Orkestrası, perşembe akşamı Akasya Kültür Sanat’ta Ziynet Sali’yi ağırlıyor. Saat 20.30’daki konserin biletleri 70, 88 ve 110 lira.
2.09.2016 Cumartesi
Ajanda
Ajanda Ajanda Her hafta kültür sanat dünyasından dopdolu haberler, hafta boyunca gerçekleşecek etkinlikler… Hepsi Milliyet Tv Ajanda’da! Yönetmen: Erkan Tanık Hazırlayan / Sunan: Gülşah Arslantaş Electropol Festival Istanbul, 20 Ağustos’ta Life Park’ta elektronik müzik severlerle buluşuyor. “Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi” etkinliği eylül sonuna kadar Sait Halim Paşa yalısında gerçekleşecek. Zeytinli Rock Festivali 24 - 28 Ağustos tarihleri arasında Dalyan Sahili'nde gerçekleşecek. Levent Yüksel, 23 Ağustos'ta ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu'nda dinleyicisiyle buluşuyor. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali, 15-30 Ekim tarihleri arasında 19. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fikret Muallâ Saygı’nın çizdiği desenler, “Sainte-Anne Desenleri” sergisinde, 30 Ağustos’a Amerikan Hastanesi’nde sergilenecek. Can Yayınları tarafından yayımlanan Halid Ziya Uşaklıgil’in “Ferdi ve Şürekası” isimli kitabı raflardaki yerini aldı.
11.09.2019 Yaşam
MorrIssey konserini  iptal etti
MorrIssey konserini iptal etti Geçen mayıs ayında, 19 Ağustos tarihinde İstanbul’da sahneye çıkacağı duyurulan İngiliz müzisyen Morrissey’in konserini iptal ettiği ortaya çıktı.
18.07.2016 Gündem
Ajanda
Ajanda Her hafta kültür sanat dünyasından dopdolu haberler, hafta boyunca gerçekleşecek etkinlikler… Hepsi Milliyet Tv Ajanda’da Hazırlayan / Sunan: Gülşah Arslantaş Bu yaz 16-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Harbiye Açıkhava konserlerinde Duman, Şebnem Ferah, MFÖ, Teoman ve Kenan Doğulu sahne alacak. İstanbul Akasya Acıbadem AVM’de açılan “Türkiye’nin ilk Olimpiyat Sergisi” 31 ağustos tarihine kadar ziyaret edilebilir. Ramazanda Caz’da, jazz’ın önemli isimlerinden Hindi Zahra, 21 Haziran’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sizlerle olacak. Fire of Anatolia "Pera", 25 Haziran’dan itibaren her Çarşamba ve Cumartesi akşamı Beyoğlu Grand Pera Emek Salonu'nda sahne alacak. DiCaprio'nun Mevlana, Robert Downey Jr.'ın Şems-i Tebrizi Olacağı Film Geliyor! Şehri, rengin tüm tonlarına boyayan festival Life in Color Kingdom, 6 Ağustos’ta İstanbul Life Park’ta sizleri bekliyor. İletişim Yayınları tarafından yayımlanan Şebnem İşigüzel’in “Gözyaşı Konağı” adlı kitabı raflardaki yerini aldı.
11.09.2019 Yaşam
Ajanda
Ajanda Her hafta kültür sanat dünyasından dopdolu haberler, hafta boyunca gerçekleşecek etkinlikler… Hepsi Milliyet Tv Ajanda’da! Hazırlayan / Sunan: Gülşah Arslantaş Tindersticks, 27 Mayıs’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sizlerle olacak. "Chill-Out Festival Istanbul" 28-29 Mayıs tarihlerinde, Life Park’ta festival tutkunlarını büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor. İndie-rock grubu Beirut 28 mayıs’ta Küçükçiftlik park’ta sizleri bekliyor.   "The Art of Banksy" eklenen yeni eserlerle 31 Mayıs’a kadar Global Karaköy'de! "Kitap Günleri" bu yıl 1-5 Haziran tarihlerinde Haydarpaşa Garı’nda gerçekleşecek. 44. İstanbul Müzik Festivali, 1-24 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Everest Yayınları tarafından yayımlanan Kürşat Başar’ın “Aslında Hayal” adlı kitabı kitapçılarda yerini aldı.
11.09.2019 Yaşam
Mercedes-Benz G-Serisi göz doldurdu!
Mercedes-Benz G-Serisi göz doldurdu! Mercedes-Benz Türk, mart ayı boyunca haftasonları İstanbul Lifepark’ta off-road deneyim için özel olarak kurulan bir parkurda test sürüşleri düzenledi.
10.05.2016 Otomobil
Mercedes-Benz G-Serisi off-road test sürüşü gerçekleştirildi
Mercedes-Benz G-Serisi off-road test sürüşü gerçekleştirildi Mercedes-Benz Türk, mart ayı boyunca haftasonları İstanbul Lifepark’ta off-road deneyim için özel olarak kurulan bir parkurda test sürüşleri düzenledi. G-Serisi araçları kullanan Mercedes-Benz müşterileri unutulmaz bir deneyim yaşayarak, arazide karşılaşabilecekleri farklı durumlara çözüm bulma şansı yakaladı. GLE Coupé ve GLC modellerini de safari parkurunda kullanma imkanının sağlandığı etkinliklere 8 günde toplam 285 kişi katıldı ve toplam 505 test sürüşü gerçekleştirildi.
6.05.2016 Gündem
Rock Off'a hazır mısınız?
Rock Off'a hazır mısınız? Rock Off’ta akustik konserler, söyleşiler ve imza seansları da var. 1 – 2 Ağustos’ta Life Park’ta gerçekleşecek festivalde rock ve heavy metal severler Dragon’s Den çadırında farklı etkinliklere katılacak.
1.07.2015 Kültür Sanat
Açık havaya yeni soluk
Açık havaya yeni soluk Isınan havalar şehrin gece hayatındaki eğlence anlayışını da tamamen değiştirmeye başladı.
15.06.2015 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Lifepark ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.