Lily James

Lily James

Son dakika Lily James haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lily James gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lily James haber sayfamızda...

Lily James

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68 lily james haberi bulunmuştur.
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Lily James depremzedeler için yardım toplayacak
Lily James depremzedeler için yardım toplayacak İngiliz aktris Lily James, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremler sonrası yardım kampanyası başlattı. Yardım çağrısında bulunan James, "Mümkün olan en çok parayı toplamak için hepinizden yardım bekliyorum" dedi.
13.02.2023 Cadde
'Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı!'
'Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı!' Eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson, şimdilerde yeni yayına girecek olan belgeseliyle gündemde. Son olarak Anderson ile Lee'nin oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger'ın, ebeveynlerinin kasetiyle ilgili konuştuğu oraya çıktı. Abi-kardeş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.01.2023 Cadde
'Jack Nicholson'ı üçlü ilişki yaşarken yakaladım!'
'Jack Nicholson'ı üçlü ilişki yaşarken yakaladım!' Bir döneme damga vuran 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, belgeselinin tanıtımı kapsamında yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Sylvester Stallone'un kendisine 'ahlaksız teklifte' bulunduğunu söyleyen ünlü isim, Jack Nicholson'la ilgili anlattıklarıyla da adından söz ettirdi. Güzel oyuncu, olay iddiası ile magazin gündemine oturdu.
28.01.2023 Cadde
Ahlaksız teklif itirafı: Sylvester Stallone 'bir numaralı kızı' olmamı istedi!
Ahlaksız teklif itirafı: Sylvester Stallone 'bir numaralı kızı' olmamı istedi! Eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson'ın yeni belgeselinde Hollywood yıldızı Sylvester Stallone ile ilgili yaptığı bir açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü. Aktörün geçmiş yıllarda kendisine 'ahlaksız teklifte' bulunduğunu iddia eden Anderson'a, Stallone cephesinden yanıt gecikmedi. İşte detaylar...
25.01.2023 Cadde
Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş!
Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş! Eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson, yeni yayınlanacak olan belgeselinin tanıtımı kapsamında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belgeselin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanında kaset skandalına değinen ünlü isim, son olarak ise Lee'nin kıskançlığını gözler önüne serdi.
25.01.2023 Cadde
'Baywatch' dizisinin yıldızıydı! Belgeselinde seks kasedi skandalıyla ilgili konuştu
'Baywatch' dizisinin yıldızıydı! Belgeselinde seks kasedi skandalıyla ilgili konuştu Eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson'ın, dijital bir platformda yayınlanacak olan belgeselinin fragmanı yayınlandı. Fragmanda kaset skandalıyla ilgili konuşan ünlü isim, 'kendisini hasta hissettiğini' açıkladı.
12.01.2023 Cadde
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu!
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! 'Irkçılık' suçlaması ve 'etik ihlaller' nedeniyle Hollywood tarafından boykot edilen ve yayına bir yıl ara veren Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 80'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
12.01.2023 Cadde
Nancy Mitford'un romanı The Pursuit of Love dizi uyarlamasıyla ekranlarda
Nancy Mitford'un romanı The Pursuit of Love dizi uyarlamasıyla ekranlarda Emily Mortimer'in oldukça ses getiren uyarlaması The Pursuit of Love, oyuncu kadrosu, dönem kostümleri ve senaryosuyla sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Tutku, aşk ve romantizm dolu bir atmosfer içerisinde geçen bu soft dram-komedi yapımının global promiyeri Mayıs ayında gerçekleşmişti.
29.06.2021 Kültür Sanat
Lily James ve Sebastian Stan kumsal sahnesinde bol bol öpüştü
Lily James ve Sebastian Stan kumsal sahnesinde bol bol öpüştü Pamela Anderson ile Tommy Lee'nin bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkisini anlatan 'Pam & Tommy' dizisinin başrollerini Lily James ve Sebastian Stan üstleniyor. İkili, efsane düğün sahnesi için sahilde bol bol öpüşürken objektiflere takıldı.
24.06.2021 Cadde
Lily James'ı gören herkes ilk bakışta Pamela Anderson sandı!
Lily James'ı gören herkes ilk bakışta Pamela Anderson sandı! Lily James ve Sebastian Stan’ın oynadığı 'Pam & Tommy' isimli dizinin Malibu'daki çekimleri devam ediyor. Dizide Pamela Anderson'ı canlandıran James, plajdaki bir sahne için kırmızı mayosuyla kamera karşısına geçti. James'ı görenler gözlerine inanamadı.
18.05.2021 Cadde
Pamela Anderson'a dönüşen Lily James'ın son hali olay oldu
Pamela Anderson'a dönüşen Lily James'ın son hali olay oldu Hulu’nun Lily James ve Sebastian Stan’li 'Pam & Tommy' isimli dizisinin Malibu'daki çekimleri devam ediyor. Dizide Pamela Anderson'ı canlandıran Lily James'in son görüntüsü karavandan çıkarken objektiflere takıldı.
15.05.2021 Cadde
İlk fragman geldi
İlk fragman geldi Emily Mortimer’in merakla beklenen uyarlaması ‘The Pursuit of Love’dan ilk fragman yayınlandı.
1.05.2021 Cadde
'Keşke kız arkadaşlarımla daha fazla takılsaydım'
'Keşke kız arkadaşlarımla daha fazla takılsaydım' İngiliz aktris Lily James, ergenlik döneminde erkeklere çok takıntılı olduğunu ifade etti.
16.10.2020 Cadde
Erkeklere takıkmış
Erkeklere takıkmış Lily James, Harper’s Bazaar dergisine konuştu.
15.10.2020 Cadde
Dominic West ile Lily James aşk mı yaşıyor?
Dominic West ile Lily James aşk mı yaşıyor? Yasak ilişkiyi konu alan 'The Affair' dizisinin yıldızı Dominic West'in yeni projesindeki rol arkadaşı Lily James ile samimi halleri objektiflere yansıdı. Evli ve dört çocuk babası olan West, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
14.10.2020 Cadde
Ben Wheatley’den ‘Rebecca’ yorumu
Ben Wheatley’den ‘Rebecca’ yorumu İngiliz yönetmen Ben Wheatley’nin Rebecca uyarlaması 21 Ekim’de dijital platformlarda yayınlanacak.
12.08.2020 Kültür Sanat
Sindirella filmi konusu nedir? - Sindirella Yarim başrol oyuncuları kimler, yönetmeni kim?
Sindirella filmi konusu nedir? - Sindirella Yarim başrol oyuncuları kimler, yönetmeni kim? Merakla beklenen Sindirella filmi bu akşam ATV'de ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki heyecanla araştırılan ve 2015 yılında gösterime giren Sindirella filminde kimler oynuyor ve filmin konusu nedir? İşte hem bu soruların yanıtları hem de Sindirella filminin çekildiği yer ve zaman ile ilgili ayrıntılar...
30.04.2020 Cadde
Tam Gaz filmi oyuncuları | Tam Gaz filmi konusu nedir?
Tam Gaz filmi oyuncuları | Tam Gaz filmi konusu nedir? Edgar Wright yönetmenliğindeki Tam Gaz filmi aksiyon dolu sahneleri ile izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Peki, Tam Gaz oyuncuları kimler? İşte Tam Gaz filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
7.09.2019 Gündem
Sindirella filmi konusu ve başrol oyuncuları
Sindirella filmi konusu ve başrol oyuncuları Sindirella filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Kenneth Branagh'ın yer aldığı Sindirella filminde masallar dünyasının en bilindik hikayesini konu alıyor. Peki Sindirella filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
24.08.2019 Gündem
Boyle’ın ‘Yesterday’i intihal mi?
Boyle’ın ‘Yesterday’i intihal mi? Avustralyalı yazar Nick Milligan, katıldığı bir televizyon programında Danny Boyle’ın yeni filmi ‘Yesterday’in 2013 yılında yayımlanan romanı ‘Enormity’ ile oldukça benzer bir hikâye anlattığını açıkladı...
21.02.2019 Gündem
Kendimi zorlamak istiyorum
Kendimi zorlamak istiyorum Rol aldığı ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ filmi Temmuz 2018’de vizyona girecek olan İngiliz oyuncu Lily James, gelen projeleri nasıl değerlendirdiğini anlattı.
26.11.2017 Cadde
Lily James, Churchill filminde
Lily James, Churchill filminde Savaş ve Barış dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Lily James bir diğer tarihi olayla karşımızda. İkinci Dünya Savaşı yıllarında geçen hikayede Lily James, Gary Oldman ile başrolde.
23.11.2017 Kültür Sanat
Ada turu yaptılar
Ada turu yaptılar Lily James ve Matt Smith, hafta sonunda Hırva-tistan’ın Vis adasında görüntülendi.
8.10.2017 Cadde
Bu hafta vizyona giren filmler
Bu hafta vizyona giren filmler Bu hafta Türkiye sinemalarında 2'si yerli 8 film gösterime girdi. Vizyonda hangi filmler var? Bu hafta vizyona giren filmleri öğrenmek ister misiniz? İşte vizyona giren filmler;
14.07.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Lily James ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.