Şimdi yandı! Hepsi sırada onu bekliyor...
Şimdi yandı! Hepsi sırada onu bekliyor... ABD'deki genel görüş, eski başkanların siyasetin kriminalize edilmesine karşı koruma sağlamak için kovuşturmadan muaf olduğu yönünde. Trump'ın da herhangi bir federal kovuşturmaya tabi tutulması siyasi dinamit olacaktır. Ancak geçmişte karıştığı cinsel saldırıdan, dolandırıcılık suçlamalarına, pazar manipülasyonundan görevi kötüye kullanmaya kadar kendisini bir yığın dosya bekliyor. İşte Trump'ı başkanlık sonrası terletmesi beklenen davalar...
18.01.2021 Dünya
Bomba iddia: Trump babasının tacizine uğradı!
Bomba iddia: Trump babasının tacizine uğradı! Son dakika haberine göre, Donald Trump'ın yeğeni Mary tartışmalara neden olan kitabında, ABD Başkanı'nın uzun yıllar babasının duygusal tacizine maruz kaldığını öne sürdü.
9.07.2020 Dünya
Trump ‘dünyaya tehdit!’
Trump ‘dünyaya tehdit!’ ABD Başkanı Donald Trump’ın yeğeni Mary Trump’ın yazdığı ve büyük olay yaratan “Çok Fazla, Asla Yeterli Değil: Ailem Nasıl Dünyanın En Tehlikeli Adamını Yarattı” adlı kitabın bazı bölümleri, Amerikan basınına yansırken, çok dikkat çekici iddialar yer alıyor.
9.07.2020 Dünya
Trump’ın yeğeni: Amcam kibirli ve yalancı bir narsist
Trump’ın yeğeni: Amcam kibirli ve yalancı bir narsist Trump’ın yeğeni, yazdığı kitapta Başkan Trump’ın babasının etkisi altında "yalancı ve narsist" bir kişi olduğunu savundu. Beyaz Saray ise kitapta anlatılanları "saçma ve gülünç" diye nitelendirdi.
8.07.2020 Dünya
ABD'yi sallayan Trump iddiası! Üniversite sınavına kendisi adına başkasını soktu
ABD'yi sallayan Trump iddiası! Üniversite sınavına kendisi adına başkasını soktu ABD Başkanı Donald Trump'ın yeğeni Mary Trump, gelecek hafta yayınlanacak kitabında, Trump'ın, üniversite sınavına para karşılığı başkasını soktuğunu iddia etti.
7.07.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri