Masterchef Ekin

Masterchef Ekin

Son dakika masterchef ekin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan masterchef ekin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan masterchef ekin haber sayfamızda...

Masterchef Ekin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 91 masterchef ekin haberi bulunmuştur.
MasterChef Ekin kimdir? MasterChef 2020 yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
MasterChef Ekin kimdir? MasterChef 2020 yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Ekin Eylem Ulaş, MasterChef 2020 sezonundan tanınan isimlerdendir. Jüri üyelerine çıkardığı tabaklarla adından söz ettiren Ulaş, Elazığlı ve uzun süre mutfakta yer aldı. Peki, MasterChef Ekin aslen nereli?
30.11.2022 Cadde
Masterchef Ekin kimdir, kaç yaşında? Masterchef Ekin Eylem Ulaş nereli, ne iş yapıyor?
Masterchef Ekin kimdir, kaç yaşında? Masterchef Ekin Eylem Ulaş nereli, ne iş yapıyor? Masterchef Ekin, geçtiğimiz sezon Masterchef'in dikkat çeken yarışmacıları arasında yer aldı. Ekin Eylem Ulaş, Masterchef'in yeni bölümünde yemeklerinin tadımını yaparak en güzel yemeği yapan takımı seçmek için yer alacak. Masterchef Ekin kimdir, kaç yaşında?
19.11.2020 Cadde
MasterChef Türkiye finali ne zaman? İşte MasterChef'te dün akşam elenen isim...
MasterChef Türkiye finali ne zaman? İşte MasterChef'te dün akşam elenen isim... MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu. Yarı final öncesi yapılan son elemede dün akşam kritik dakikalar yaşandı. Alican, Ekin ve Güzide'nin yarıştığı eleme potasında bir kişi yarışmaya veda etti. MasterChef Türkiye kim elendi? İşte yarı finale kalan isimler ve yeni bölüm fragmanı.
28.12.2019 Gündem
MasterChef'ten elenen Ekin Eylem Ulaş'tan ilk paylaşım
MasterChef'ten elenen Ekin Eylem Ulaş'tan ilk paylaşım 'MasterChef Türkiye'de kim elendi?' sorusu, dün akşam TV8'de ekranlara gelen son bölümde yanıt buldu. Büyük finale sadece bir günün kaldığı yarışmaya veda eden isim Ekin Eylem Ulaş oldu. Ekin, Instagram hesabından veda paylaşımında bulundu.
28.12.2019 Cadde
MasterChef Türkiye'de kim gitti? 27 Aralık kim elendi?
MasterChef Türkiye'de kim gitti? 27 Aralık kim elendi? MasterChef Türkiye kim elendi? 27 Aralık Cuma günü günü MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim belli oldu. MasterChef Türkiye'de son 4'e kalan isimlerden Güzide, Ekin ve Alican eleme oyunu oynadı. Peki hangi isim elendi? MasterChef Türkiye'de bu akşam kim gitti? MasterChef Türkiye kim elendi?
27.12.2019 Cadde
MasterChef Türkiye Ekin kimdir? Ekin nereli - Ekin yaşı ve boyu kaç?
MasterChef Türkiye Ekin kimdir? Ekin nereli - Ekin yaşı ve boyu kaç? MasterChef Türkiye Ekin Eylem Ulaş kimdir? TV8 kanalının ilgiyle izlenilen yarışması MasterChef Türkiye'de yarışan Ekin hakkında merak arayış devam ediyor. MasterChef Türkiye Ekin yaşı ve boyu kaç? MasterChef Ekin nereli? İşte MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında yer Ekin kimdir sorusunun yanıtı...
27.12.2019 Gündem
MasterChef Türkiye kim gitti? 27 Aralık'ta MasterChef Türkiye'de kim elendi?
MasterChef Türkiye kim gitti? 27 Aralık'ta MasterChef Türkiye'de kim elendi? TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye yeni bölümünde bir eleme daha yaşanacak. MasterChef Türkiye yarışmasının finaline günler kala, dört isimden hangisi finalist olmaya hak kazandı? Kimler eleme potasına girdi? İşte 27 Aralık 2019 Cuma akşamı MasterChef Türkiye yarışmasında yaşanacaklar ve MasterChef Türkiye kim elendi, kim finalist oldu sorularının yanıtları da yer alacak.
27.12.2019 Gündem
MasterChef Ekin'in gafına Mehmet Yalçınkaya'dan cevap!
MasterChef Ekin'in gafına Mehmet Yalçınkaya'dan cevap! 'MasterChef Türkiye' yarışmacılarını final haftası stresi sardı. Programın 23 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüne, Ekin Eylem Ulaş'ın gafı ve Mehmet Şef'in cevabı damgasını vurdu.
24.12.2019 Cadde
MasterChef Ekin Eylem Ulaş kimdir, kaç yaşında? Ekin Eylem Ulaş nereli?
MasterChef Ekin Eylem Ulaş kimdir, kaç yaşında? Ekin Eylem Ulaş nereli? Ekin Eylem Ulaş, MasterChef yarışmasında finale kalan dört isimden biri oldu. MasterChef'te iddialı isimler arasında yer alan geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen eleme gecesinde Perde Pilavını en iyi yaparak son dörde kalmaya hak kazanan Ekin Eylem Ulaş, 1988 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Peki Ekin Eylem Ulaş kimdir, kaç yaşında?
23.12.2019 Gündem
MasterChef kim elendi? MasterChef Türkiye elenen isim şok etti! MasterChef final haftası...
MasterChef kim elendi? MasterChef Türkiye elenen isim şok etti! MasterChef final haftası... MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu. Finale bir adım kala yapılan son eleme oyununda Alican, Ekin ve Batuhan son kozlarını paylaştılar. Şefler kimin tabağını birinci seçti? En kötü tabak kimindi? MasterChef Türkiye kim elendi? İşte 20 Aralık 2019 MasterChef elenen isim...
21.12.2019 Gündem
MasterChef kim kazandı? MasterChef Türkiye ilk eleme adayları belli oldu
MasterChef kim kazandı? MasterChef Türkiye ilk eleme adayları belli oldu MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dün akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım Gaziantep'te hünerlerini sergilediler. Kritik oylamada en çok puanı alan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. İşte MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları...
27.11.2019 Gündem
MasterChef yarışmacısı Ekin, ünlü oyuncunun kuzeni çıktı!
MasterChef yarışmacısı Ekin, ünlü oyuncunun kuzeni çıktı! 'MasterChef Türkiye' yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş'ın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.
16.11.2019 Cadde
MasterChef Ekin nereli? Ekin Eylem Ulaş kimdir?
MasterChef Ekin nereli? Ekin Eylem Ulaş kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacılarından Ekin yarışmanın favorileri arasında gösteriliyor. Peki, MasterChef Ekin Eylem Ulaş kimdir? İzleyenler Ekin ile ilgili ayrıntıları merak ediyor.
14.11.2019 Gündem
MasterChef Ekin kimdir? Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında?
MasterChef Ekin kimdir? Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında? MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Ekin bu hafta direk eleme potasına giren cezalı yarışmacılar arasında yer alıyor. Peki, MasterChef Ekin kimdir? Ekin Eylem Ulaş kaç yaşındadır?
29.10.2019 Gündem
MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü! Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele...
MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü! Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele... MasterChef Türkiye bu akşam 29. Ekim özel bölümü ile ekrana gelecek. Gazilerimiz için yemek yapacak olan mavi ve kırmızı takımda rekabet kızışacak. MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak merak konusu. İşte MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü 38. bölüm fragmanı...
29.10.2019 Gündem
HKÜ, gastronomiyi sanatla buluşturuyor
HKÜ, gastronomiyi sanatla buluşturuyor Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) gıdanın kimyasını göz önünde bulundurarak sağlıklı beslenme vizyonuyla mutfakta üretim yapabilen ve bunu sanata dönüştürebilen nitelikli şefler yetiştirmeyi hedeflediği Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün tanıtım toplantısını yaptı. HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut katıldı.
10.08.2021 Eğitim
MasterChef'in ünlü yarışmacıları Survivor yarışmacıları için yemek yaptı
MasterChef'in ünlü yarışmacıları Survivor yarışmacıları için yemek yaptı Survivor’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde, 'MasterChef Türkiye' yarışmacıları konuk oldu. MasterChef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık, MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, Ekin Eylem Ulaş, Güzide Mertcan, Batuhan Bayır, Emir Elidemir ile Barbaros Yoloğlu, dokunulmazlığı kazanan takımın yarışmacılarına özel yemek hazırladı.
31.03.2021 Cadde
Ve bitti! MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'i kim kazandı? Ödül ne?
Ve bitti! MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'i kim kazandı? Ödül ne? 2019 MasterChef Türkiye'de dün akşam final heyecanı yaşandı. Finale kalan Cemre ile Alican şeflere dünya, Türkiye mutfağından yemekler sundu. Son yemek ise canlı yayında yapıldı. Verilen oylar birleştirildi ve bu senenin şampiyonu belli oldu. Peki, MasterChef Türkiye'yi kim kazandı?
30.12.2019 Gündem
Masterhcef yarışmacısı İclal Aydın'ın kuzeni çıktı
Masterhcef yarışmacısı İclal Aydın'ın kuzeni çıktı Masterchef yarışması tüm heyecanıyla devam ederken pazar günü büyük final için geri sayım başladı. Ekin, Alican ve Güzide'nin yarışacağı bu akşamki bölümde biri masterhcef'e veda edecek. Fakat bu akşam veda edecek isimlerden biri İclal Aydın'ın kuzeni çıktı.
27.12.2019 Cadde
MasterChef kim elendi? MasterChef Türkiye ilk finalist belli oldu! Yeni bölüm fragmanı...
MasterChef kim elendi? MasterChef Türkiye ilk finalist belli oldu! Yeni bölüm fragmanı... MasterChef Türkiye'de kim elendi? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Dün akşam ilk finalist belli oldu. Cemre ve Güzide arasında yapılan yarış sonrası bir isim finalist olurken diğer kişi 3. eleme adayı olarak potaya girdi. Peki, Alican ve Ekin ile eleme potasında kim yarışacak? İlk finalist kim oldu? İşte MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı...
27.12.2019 Gündem
MasterChef'te son eleme adayı kim oldu? MasterChef Türkiye'de final öncesi Cemre mi Güzide mi...
MasterChef'te son eleme adayı kim oldu? MasterChef Türkiye'de final öncesi Cemre mi Güzide mi... TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan doruğa çıktı. 4 yarışmacının kaldığı yarışmanın son bölümünde haftanın son eleme adayı da belli oldu. Peki MasterChef Türkiye'de Ekin ve Alican sonrası 3. eleme adayı kim oldu ve Pazar günkü finale kim kaldı?
26.12.2019 Gündem
MasterChef Türkiye final günü ne zaman? Somer Şef açıkladı: 2019 MasterChef final tarihi...
MasterChef Türkiye final günü ne zaman? Somer Şef açıkladı: 2019 MasterChef final tarihi... TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de final günü için geri sayım başladı. Son zamanların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye'de final tarihi Somer Şef açıkladı. İşte merakla beklenen 2019 MasterChef final günü...
26.12.2019 Gündem
MasterChef eleme adayları kimler oldu, kim elendi? MasterChef Türkiye final tarihi...
MasterChef eleme adayları kimler oldu, kim elendi? MasterChef Türkiye final tarihi... TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de final geldi çattı. Bu akşam son bölümüyle ekranlara gelen yarışmada haftanın ilk iki eleme adayı belirlenmiş durumda. Peki merakla araştırılan eleme adayları kimler ve MasterChef Türkiye finali ne zaman?
25.12.2019 Gündem
MasterChef'te yarı finale kim kalacak? MasterChef Türkiye üçüncü eleme adayı belli oluyor...
MasterChef'te yarı finale kim kalacak? MasterChef Türkiye üçüncü eleme adayı belli oluyor... MasterChef Türkiye'de final haftası devam ediyor. Heyecan dolu geçen yarışmada dün akşam eleme potasına çıkan ikinci isim belli oldu. Bu akşam üçüncü eleme adayı belli olacak. Bir kişi yarı finale çıkacak. MasterChef Türkiye 75. bölümde çok kritik bir düello yaşanacak. İşte MasterChef yeni bölüm fragmanı.
25.12.2019 Gündem
MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? MasterChef son bölümde elemeye...
MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? MasterChef son bölümde elemeye... TV8'in heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye bu akşam yine oldukça heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Sevilen yarışmada son bölümde ilk eleme adayının belli olmasının ardından 2. eleme adayı bu akşam belli oldu. Peki, MasterChef'te final öncesi 2. eleme adayı kim oldu?
24.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Ekin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.