Merkez Hakem Kurulu

Merkez Hakem Kurulu

Son dakika Merkez Hakem Kurulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merkez Hakem Kurulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merkez Hakem Kurulu haber sayfamızda...

Merkez Hakem Kurulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.056 merkez hakem kurulu haberi bulunmuştur.
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA onursal üyesi Şenes Erzik, Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe'ye konuştu. Erzik, TFF'nin aldığı seçim tarihi için "TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir." ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Süper Lig
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Galatasaray
Tahkim Kurulu'ndan hakemlerin başvurusuna ret kararı!
Tahkim Kurulu'ndan hakemlerin başvurusuna ret kararı! TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın terfi listesine ilişkin itirazlarını kabul etmedi.
29.03.2024 Süper Lig
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı!
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı! Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iftar yemeğinde Antalya spor medyası ile bir araya geldi.
27.03.2024 Antalyaspor
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan Mert Hakan tepkisi: Gayri ahlaki, tahrik edici, saygısız!
Galatasaray'dan Mert Hakan tepkisi: Gayri ahlaki, tahrik edici, saygısız! Sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe-Pendikspor maçında hakem Kadir Sağlam'ın yönetimi ve Mert Hakan Yandaş'ın hakeme yönelik sözleri ile ilgili sert bir açıklama yayımladı.
11.03.2024 Galatasaray
MHK'dan 'VAR merkezi arandı' iddialarına yanıt!
MHK'dan 'VAR merkezi arandı' iddialarına yanıt! Merkez Hakem Kurulu, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun bir maç esnasında VAR merkezini aradığı iddiasını yalanladı.
29.02.2024 Futbol
SON DAKİKA | VAR'dan sorumlu MHK Vekili Tolga Özkalfa istifa etti! İşte yerine atanan isim
SON DAKİKA | VAR'dan sorumlu MHK Vekili Tolga Özkalfa istifa etti! İşte yerine atanan isim VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etti.
28.02.2024 Süper Lig
Süper Lig'de penaltı sayısı şaşırttı! İşte o rakam
Süper Lig'de penaltı sayısı şaşırttı! İşte o rakam Süper Lig'de 27 hafta geride kalırken, hakemler 100 kez penaltıya hükmetti. Fenerbahçe, 14 kezle bu alanda zirve alırken, Galatasaray da 11 penaltıyla rakibini takip etti. İki takım da penaltılardan 9'ar gol kaydetti.
27.02.2024 Süper Lig
Beşiktaş Kulübü'nden açıklama: Başvurumuza cevap verilmedi
Beşiktaş Kulübü'nden açıklama: Başvurumuza cevap verilmedi Beşiktaş Kulübü, Sivasspor ile oynadıkları karşılaşmada kazandıkları penaltının VAR’ın izleme tavsiyesinde bulunmasının ardından iptal edilmesi hakkında 29 Ocak 2024 tarihinde Merkez Hakem Kurulu'na yaptıkları başvuruyla ilgili olarak cevap verilmediğini açıkladı.
3.02.2024 Beşiktaş
Halil Umut Meler, Zorbay Küçük ve Ali Palabayık dahil 30 hakem var! Maçların ardından kartları tek tek topladı
Halil Umut Meler, Zorbay Küçük ve Ali Palabayık dahil 30 hakem var! Maçların ardından kartları tek tek topladı Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, Türkiye'de bir imza atarak hakemlerin sarı ve kırmızı kartlarıyla koleksiyon oluşturdu.
26.01.2024 Gündem
Süper Lig'de 22. haftanın hakemleri açıklandı! Dikkat çeken atama, bir hafta Fenerbahçe'ye bir hafta Galatasaray'a
Süper Lig'de 22. haftanın hakemleri açıklandı! Dikkat çeken atama, bir hafta Fenerbahçe'ye bir hafta Galatasaray'a Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı. 22. haftanın perdesi yarın açılacak. Türkiye Futbol Federasyonu 22. haftanın hakemlerini açıkladı. Başakşehir-Fenerbahçe ve Galatasaray-İstanbulspor maçlarına yapılan atamalar dikkat çekti.
22.01.2024 Süper Lig
PFDK'dan Kocaelispor'da 478 bin TL para cezası!
PFDK'dan Kocaelispor'da 478 bin TL para cezası! 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'a PFDK tarafından 478 bin TL para cezası verildi.
19.01.2024 1.Lig
TFF açıkladı! Dijital hakem atamalarında yeni sistem
TFF açıkladı! Dijital hakem atamalarında yeni sistem Süper Lig'in ikinci devresi öncesi Merkez Hakem Kurulu değişikliklere gitti. VAR hakem sayısı artırılırken atamalarda da değişikliğe gidildi. İşte detaylar...
12.01.2024 Süper Lig
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı! Kritik maç Zorbay Küçük'te
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı! Kritik maç Zorbay Küçük'te Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Sivasspor - Galatasaray maçına Zorbay Küçük atandı.
8.01.2024 Futbol
Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında tartışmalı pozisyonlar! İlk gol öncesi faul var mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında tartışmalı pozisyonlar! İlk gol öncesi faul var mı? Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, İstanbulspor'u 5-1'lik skorla devirirken, Galatasaray ise evinde Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. beIN SPORTS'un Trio ekibi, iki karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını mercek altına aldı.
8.01.2024 Fenerbahçe
Osman Şenher, Hakim Ziyech'e patladı! 'Kaçmak için kılıf hazırlıyor'
Osman Şenher, Hakim Ziyech'e patladı! 'Kaçmak için kılıf hazırlıyor' Osman Şenher, Milliyet Gazetesi'ndeki yazısında Hakim Ziyech ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Usta kalem, Tanguy Ndombele'nin antrenmanlarda iyi bir performans sergilediğini belirtti.
5.01.2024 Galatasaray
Emre Kargın ve Alper Akarsu'ya ilk görev!
Emre Kargın ve Alper Akarsu'ya ilk görev! Trendyol Süper Lig’de 19. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) genç hakemler Emre Kargın ve Alper Akarsu’ya bu sezon ilk kez orta hakem olarak görev verdi.
5.01.2024 Süper Lig
TFF açıkladı! 5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü
TFF açıkladı! 5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü Süper Lig hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Özdamar, Sarper Barış Saka, Yasin Kol ve Yiğit Arslan bir alt klasmana düşürüldü.
4.01.2024 Süper Lig
Hakemler maçlara çıkmaya devam edeceklerini duyurdu
Hakemler maçlara çıkmaya devam edeceklerini duyurdu Futbol hakemleri, yaptıkları ortak bir açıklamayla, maçlara çıkmaya devam edeceklerini duyurdu.
16.12.2023 Futbol
Lale Orta'dan Halil Umut Meler tepkisi! 'Alçakça'
Lale Orta'dan Halil Umut Meler tepkisi! 'Alçakça' Eski MHK Başkanı Lale Orta, Halil Umut Meler'in saldırıya uğramasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
12.12.2023 Futbol
Van'da hakemler maçlara çıkmama kararı aldı!
Van'da hakemler maçlara çıkmama kararı aldı! Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen fiziki saldırının ardından Van İl Hakem Kurulu'ndan kınama mesajı yayımlandı.
12.12.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Merkez Hakem Kurulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.