Metin İyidil

Metin İyidil

Son dakika metin iyidil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan metin iyidil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan metin iyidil haber sayfamızda...

Metin İyidil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87 metin iyidil haberi bulunmuştur.
FETÖ sanığı eski korgeneral İyidil'e 15 yıl 10 ay hapis
FETÖ sanığı eski korgeneral İyidil'e 15 yıl 10 ay hapis FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası 'anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım' suçundan aldığı ceza 2 kez Yargıtay tarafından bozulan, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı eski Korgeneral Metin İyidil, 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.11.2022 Gündem
Eski EDOK Komutanı İyidil’e 12.5 yıl hapis
Eski EDOK Komutanı İyidil’e 12.5 yıl hapis Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı olan eski korgeneral Metin İyidil, EDOK Kurmay Başkanı olan eski tümgeneral Hamza Koçyiğit ve EDOK Okullar Komutanı olan eski korgeneral Abdullah Barutcu’nun yargılandığı davada karar çıktı.
3.02.2021 Gündem
Son dakika! Yeniden yargılanan Metin İyidil'e hapis cezası
Son dakika! Yeniden yargılanan Metin İyidil'e hapis cezası Gelen bir son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı olan eski korgeneral Metin İyidil, EDOK Kurmay Başkanı olan eski tümgeneral Hamza Koçyiğit ve EDOK Okullar Komutanı olan eski korgeneral Abdullah Barutcu'nun yargılandığı davada hüküm açıklandı.
2.02.2021 Gündem
Son dakika...  FETÖ darbe davasında üç eski general için 20 yıl hapis talebi!
Son dakika... FETÖ darbe davasında üç eski general için 20 yıl hapis talebi! Gelen bir son dakika haberine göre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı eski korgeneral Metin İyidil, EDOK Kurmay Başkanı eski tümgeneral Hamza Koçyiğit ve EDOK Okullar Komutanı eski korgeneral Abdullah Barutcu'nun 20'şer yıla kadar hapisleri istendi.
8.12.2020 Gündem
Eski korgeneral Metin İyidil yeniden hakim karşısına çıkacak
Eski korgeneral Metin İyidil yeniden hakim karşısına çıkacak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı olan eski korgeneral Metin İyidil, EDOK Kurmay Başkanı olan eski tümgeneral Hamza Koçyiğit ve EDOK Okullar Komutanı olan eski korgeneral Abdullah Barutcu, haklarındaki hükümlerin Yargıtayca bozulması nedeniyle 22 Ekim 2020'de tekrar hakim karşısına çıkacak.
11.10.2020 Gündem
Son dakika... Yargıtay'dan Metin İyidil kararı
Son dakika... Yargıtay'dan Metin İyidil kararı Son dakika haberi... Yargıtay 16. Ceza Dairesi, FETÖ'nün darbe girişimi sanığı eski korgeneral Metin İyidil hakkındaki beraat kararını bozdu. Yargıtay 16. Ceza Dairesi, eski korgeneral Metin İyidil hakkındaki davada, istinaf mahkemesinin duruşma açmadan karar vermesini bozma nedeni saydı.
1.07.2020 Gündem
Darbe girişimi sanığı eski korgeneral Metin İyidil'in temyiz duruşması yapıldı
Darbe girişimi sanığı eski korgeneral Metin İyidil'in temyiz duruşması yapıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan aldığı "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası istinaf mahkemesince kaldırılan ve beraatine hükmedilen eski korgeneral Metin İyidil ile ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan eski tümgeneral Hamza Koçyiğit ve eski tuğgeneral Lütfi İhsan Yanıkoğlu hakkındaki davayla ilgili temyiz incelemesi duruşmalı yapıldı.
17.06.2020 Gündem
Bakan açıkladı! 3 Şubat'tan itibaren başlıyor
Bakan açıkladı! 3 Şubat'tan itibaren başlıyor Son dakika... Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "'Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi' ve 'Noter Ücretlerinin Kredi Kartı ile Ödenmesi' olarak ifade ettiğimiz bu uygulamalara 3 Şubat 2020 tarihinden itibaren tüm noterliklerde aynı anda başlayacağız" dedi.
22.01.2020 Ekonomi
Son dakika... Metin İyidil'in tutukluluğuna itiraz reddedildi
Son dakika... Metin İyidil'in tutukluluğuna itiraz reddedildi Son dakika haberine göre; Eski Korgeneral Metin İyidil'in tutukluluğuna yapılan itiraz Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 22'nci Ceza Dairesi'nce reddedildi.
20.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis oyunu yanlış oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis oyunu yanlış oynuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ziyareti öncesi İstanbul'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan," Yunanistan, Almanya'ya davet edilmediği için ciddi rahatsızlık içinde. Libya ve Türkiye arasındaki anlaşma zaten Yunanistan'ı çıldırtmıştı. (Hafter'in Yunanistan'a gitmesi) Hiçbir kıymetiharbiyesi yok. Hele hele bizim nazarımızda hiçbir kıymetiharbiyesi yok." diye konuştu.
19.01.2020 Haberler
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! Çıldırdılar...
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! Çıldırdılar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ziyareti öncesi İstanbul'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan," Yunanistan, Almanya'ya davet edilmediği için ciddi rahatsızlık içinde. Libya ve Türkiye arasındaki anlaşma zaten Yunanistan'ı çıldırtmıştı. (Hafter'in Yunanistan'a gitmesi) Hiçbir kıymetiharbiyesi yok. Hele hele bizim nazarımızda hiçbir kıymetiharbiyesi yok." diye konuştu.
19.01.2020 Siyaset
Eski korgeneral İyidil'in beraat kararı için temyiz başvurusu
Eski korgeneral İyidil'in beraat kararı için temyiz başvurusu Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Korgeneral Metin İyidil'e ilişkin Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesince verilen beraat kararının, usul ve esastan bozulması talebiyle temyiz başvurusunda bulundu.
17.01.2020 Gündem
Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan 3 şüpheli serbest bırakıldı
Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan 3 şüpheli serbest bırakıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yargılandığı davanın istinaf aşamasında beraatine ve tahliyesine karar verilen, ancak itiraz üzerine tekrar tutuklanan eski korgeneral Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan biri avukat 3 şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
16.01.2020 Gündem
Son dakika! HSK Metin İyidil’e beraat kararı veren hakimleri görevden aldı
Son dakika! HSK Metin İyidil’e beraat kararı veren hakimleri görevden aldı HSK, eski korgeneral İyidil'in beraati ve tahliyesine karar veren Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesi heyeti hakkında inceleme başlattı. Kurul, Ankara 20. Ceza Dairesi başkan ve üyelerini görevden alıp başka yere atadı. Bu daireye HSK tarafından yeni atamalar yapıldı. Tahliyesine itiraz üzerine gözaltına alınan eski Kara Kuvvetleri Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı korgeneral Metin İyidil tutuklandı.
16.01.2020 Gündem
Eski Korgeneral İyidil, adliyeye sevk edildi
Eski Korgeneral İyidil, adliyeye sevk edildi Ankara'da FETÖ/PDY davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alıp, istinaf mahkemesince tahliye edilmesi ardından savcılık itirazının kabul edilmesiyle yeniden gözaltına alınan eski Korgeneral Metin İyidil, adliyeye sevk edildi.
16.01.2020 Gündem
Eski Korgeneral Metin İyidil istinaf mahkemesine sevk edildi
Eski Korgeneral Metin İyidil istinaf mahkemesine sevk edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin yargılandığı davanın istinaf aşamasında hakkındaki "ağırlaştırılmış müebbet" cezası kaldırılan, beraatına ve tahliyesine karar verilen ancak itiraz üzerine tekrar gözaltına alınan eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı Korgeneral Metin İyidil'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.
16.01.2020 Gündem
16 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem
16 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem 16 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem
16.01.2020 Haberler
İyidil hakkında yakalama kararı
İyidil hakkında yakalama kararı Eski EDOK Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı Korgeneral Metin İyidil hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
16.01.2020 Gündem
Metin İyidil gözaltına alındı
Metin İyidil gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından yargılandığı davada "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezasına çarptırılan ve istinaf başvurusunda beraat ve tahliyesine karar verilen eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı Korgeneral Metin İyidil gözaltına alındı.
16.01.2020 Haberler
Metin  İyidil gözaltına alındı
Metin İyidil gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından yargılandığı davada "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezasına çarptırılan ve istinaf başvurusunda beraat ve tahliyesine karar verilen eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı Korgeneral Metin İyidil gözaltına alındı.
16.01.2020 Gündem
FETÖ'nün TSK yapılanmasında 138 şüpheliye tutuklama talebi
FETÖ'nün TSK yapılanmasında 138 şüpheliye tutuklama talebi İstanbul merkezli 54 il ve KKTC'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda yakalanan tamamı muvazzaf 168 şüpheliden 138'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
17.09.2019 Gündem
Üç bin 320 hâkim ve savcının yeri değişti
Üç bin 320 hâkim ve savcının yeri değişti Yargıda yaz kararnamesi tamamlandı. HSK 1. Dairesi’nin Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararnameleri ile 3 bin 320 hâkim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kararname, kurulun internet sitesinde yayımlandı
26.07.2018 Gündem
'Teğmenler gece boyunca yaşananların farkındaydı'
'Teğmenler gece boyunca yaşananların farkındaydı' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 52 kişinin yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
23.07.2018 Gündem
Başkentte 635 darbeciye ağır ceza
Başkentte 635 darbeciye ağır ceza Fetullahçı Terör  Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin başkentte açılan  56 davadan bugüne kadar tamamlanan 27'sinde 389'u ömür boyu olmak üzere 635  darbeciye hapis cezası verildi.
3.07.2018 Gündem
3 generale müebbet hapis
3 generale müebbet hapis Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muharebe ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı eski Korgeneral Metin İyidil ile dönemin EDOK Kurmay Başkanı eski Tümgeneral Hamza Koçyiğit’in de aralarında bulunduğu üç general ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
27.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metin İyidil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.