Miçotakis

Miçotakis

Son dakika Miçotakis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Miçotakis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Miçotakis haber sayfamızda...

Miçotakis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.274 miçotakis haberi bulunmuştur.
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ve İran arasındaki gerilimle ilgili, “İki taraf da farklı konuşuyor. BM Güvenlik Konseyi’nde herkes Filistin’in yanında yer alırken Amerika ne yazık ki yine İsrail’in yanında yer aldı. Biz zaten farklı bir şey beklemiyorduk” dedi.
20.04.2024 Gündem
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası’nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı’nda karşılayarak sürpriz yaptı.
20.04.2024 Dünya
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Gündem
‘Teyakkuz halindeyiz’
‘Teyakkuz halindeyiz’ Türkiye’nin uyarılarına karşı Yunanistan, İyon ve Ege’de ‘deniz parkı’ oluşturma planını duyurdu. Dışişleri uyarısından sonra MSB kaynakları “Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek için teyakkuz halindeyiz” ifadelerini kullandı...
19.04.2024 Gündem
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı Yunanistan, Selanik’te bulunan tarihi Yeni Camii’yi Ramazan Bayramı münasebetiyle ibadete açtı. Camide yaklaşık 100 kişi bayram namazı kıldı.
12.04.2024 Gündem
Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak, Erdoğan Irak yolcusu: Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi
Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak, Erdoğan Irak yolcusu: Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan Hava Kuvvetleri ve Türkiye'nin Mavi Vatan politikalarına ilişin değerlendirmelerde bulundu. Dendias ayrıca ABD'den satın aldıkları F-35'lere ilişkin adeta bir itirafta bulundu.
25.03.2024 Dünya
'Erdoğan kırmızı çizgiyi çizdi!' Yunanistan'da Kıbrıs paniği: ABD'den aldıkları helikopterlerden medet umdular
'Erdoğan kırmızı çizgiyi çizdi!' Yunanistan'da Kıbrıs paniği: ABD'den aldıkları helikopterlerden medet umdular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Kıbrıs hakkında yaptığı açıklamalar Yunanistan'da panik yarattı. Yunan basınında çıkan haberlerde ABD üretimi Romeo MH-60R Seahawk helikopterlerinin Türkiye'ye karşı kullanılacağına dair geniş yer verilirken Ankara'nın açıklamaları ile ilgili analizler yayınlandı.
20.03.2024 Dünya
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
Miçotakis mayısta Türkiye’ye geliyor
Miçotakis mayısta Türkiye’ye geliyor Türkiye ile Yunanistan arasındaki temas ve ziyaret trafiği ivme kazanarak sürüyor.
14.03.2024 Gündem
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten iade-i ziyaret açıklaması: Mayısta Ankara'dayım
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten iade-i ziyaret açıklaması: Mayısta Ankara'dayım Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Türkiye yönetiminde gerginliklerin aşılması yönünde samimi bir arzu var" dedi.
12.03.2024 Dünya
Türkiye ve Yunanistan arasında kritik toplantı! 'Ortak taahhütler yinelendi'
Türkiye ve Yunanistan arasında kritik toplantı! 'Ortak taahhütler yinelendi' Türkiye ile Yunanistan araasında Dışişleri Bakan Yardımcılarının katılımı ile Ankara’da siyasi diyalog toplantısı gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan toplantıyla ilgili açıklama yapıldı.
11.03.2024 Gündem
Haftalardır protesto ediliyordu, parlamento onayladı: Yunanistan 'özel üniversiteler' açılacak
Haftalardır protesto ediliyordu, parlamento onayladı: Yunanistan 'özel üniversiteler' açılacak Yunanistan'da özel üniversitelerin açılmasına imkan tanıyacak yasa tasarısı, parlamentoda kabul edildi. Özel üniversitelerin açılması, 'erişilebilir ve eşit eğitimin temel ilkelerine tehdit' olarak görüldüğü için ülkede haftalardır protesto ediliyordu.
9.03.2024 Dünya
‘Barış zirvesi için ev sahipliği yapmaya hazırız’
‘Barış zirvesi için ev sahipliği yapmaya hazırız’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy ile görüştü.
9.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Zelenskiy'nin Kırım Tatarları ile ilgili sözleri basın toplantısına damga vurdu.
9.03.2024 Gündem
‘Hava saldırısı Zelenskiy’e suikast girişimiydi’
‘Hava saldırısı Zelenskiy’e suikast girişimiydi’ Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Odessa’yı ziyaret ederken gerçekleşen Rus hava saldırısının aslında Ukraynalı liderin konvoyunu hedef aldığı öne sürüldü.
8.03.2024 Dünya
Miçotakis Ukrayna’da büyük tehlike atlattı!
Miçotakis Ukrayna’da büyük tehlike atlattı! Ukrayna’nın Odessa kentine ziyaret gerçekleştiren Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in bulunduğu konvoyun 150 metre yakınında patlama meydana geldi.
7.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun adı siyasi şantajcılık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun adı siyasi şantajcılık Malatya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem de bizim gölgemizde yürümek isteyenlere müsaade etmeyiz. Sadece yalan yanlış konuşacak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız... Bunun adı siyasi şantajcılıktır." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
4.03.2024 Gündem
ABD'nin gizli 'Türkiye haritası' Yunanistan'da depreme yol açtı: Acınası bir durum
ABD'nin gizli 'Türkiye haritası' Yunanistan'da depreme yol açtı: Acınası bir durum ABD kongresinden sızan gizli raporda Türkiye'yi hem Ege'de hem de Akdeniz'de ilgilendiren bir harita ortaya çıktı. Söz konusu harita Yunanistan'da adeta depreme yol açtı.
4.03.2024 Dünya
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 70’inci yaşını kutladı. Dünya liderleri Erdoğan’ı telefonla arayarak, doğum günü için tebrik etti.
27.02.2024 Gündem
Liderler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Liderler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeniyle dünya liderlerinden peş peşe tebrik telefonları geldi.
26.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Miçotakis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.