Milletvekili Sayısı

Milletvekili Sayısı

Son dakika milletvekili sayısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milletvekili sayısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milletvekili sayısı haber sayfamızda...

Milletvekili Sayısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.120 milletvekili sayısı haberi bulunmuştur.
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
Meclis’te ‘grup’ dayanışması
Meclis’te ‘grup’ dayanışması Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatıyla TBMM’deki sandalye sayısı 19’a düştüğü için grup statüsünü kaybeden SP’ye, CHP’den “emanet vekil” desteği geldi.
17.12.2023 Gündem
İYİ Parti bir vekil daha kaybetti
İYİ Parti bir vekil daha kaybetti İYİ Parti’de istifa furyası dün de İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu’nun partiden kopuşuyla sürdü.
16.12.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'güçlü aile' ve 'güçlü kadın' vurgusu
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'güçlü aile' ve 'güçlü kadın' vurgusu 'Kadın haklarıyla ailenin gelişmesini birbirinin rakibi iki alan olarak görmek fevkalade yanlıştır.' diyen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Kadınlarımız güçlü olacak, ailemiz de güçlü olacak. Kadının güçlü olması ailenin zayıflaması anlamına gelmediği gibi ailenin güçlendirilmesinden bahsetmek de kadını zayıflatmak anlamına hiç gelmez" ifadelerini kullandı.
5.12.2023 Gündem
Nebi Hatipoğlu, AK Parti’ye katıldı
Nebi Hatipoğlu, AK Parti’ye katıldı İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı. Hatipoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.
7.11.2023 Gündem
İspanya’da kıran kırana seçim
İspanya’da kıran kırana seçim İspanya’da halk, erken genel seçimler için sandık başına gitti. İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Mayıs ayındaki yerel seçimlerde solun hezimete uğramasının ardından seçimleri erkene almıştı.
24.07.2023 Dünya
Meclis 25 Temmuz’da olağanüstü toplanacak
Meclis 25 Temmuz’da olağanüstü toplanacak TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP’nin başvurusu üzerine TBMM Genel Kurulu’nu 25 Temmuz Salı günü olağanüstü toplantıya çağırdı. TBMM, 1 Ekim’e kadar tatile girmişti.
20.07.2023 Gündem
MİLLETVEKİLİ SAYILARINDAKİ DAĞILIM 2023: TBMM'de hangi partinin kaç milletvekili var? Meclis AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti Milletvekili sayıları...
MİLLETVEKİLİ SAYILARINDAKİ DAĞILIM 2023: TBMM'de hangi partinin kaç milletvekili var? Meclis AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti Milletvekili sayıları... Milletvekili sayısı ile ilgili kesin sonuçlar merak ediliyor. Yüksek Seçim Kurulu, Genel Seçimi kesin sonuçlarını Resmi Gazete'ye gönderdi. Partilerin vekil sayılarının belli olmasıyla beraber hangi partinin kaç milletvekili çıkardığı ise araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki hangi partinin kaç milletvekili var? İşte AK Parti, CHP, MHP ve diğer partilerin milletvekili sayıları...
31.05.2023 Bilgi Rehberi
Kayıt yaptıran vekil sayısı 50’yi geçti
Kayıt yaptıran vekil sayısı 50’yi geçti TBMM 28’inci dönem milletvekili genel seçimlerinin ardından mazbatasını alan milletvekillerinin Meclis’te kayıt işlemleri sürüyor.
27.05.2023 Gündem
Savaştepe Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Savaştepe Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Savaştepe Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Savaştepe için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Balıkesir ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Savaştepe ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Savaştepe Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Savaştepe için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Savaştepe Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İspatlamazsan namertsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İspatlamazsan namertsin İstanbul'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'terör örgütü ile görüşme' iddialarına çok sert tepki gösterdi.
25.05.2023 Gündem
TBMM'de kayıt yaptıran milletvekili sayısı 20 oldu
TBMM'de kayıt yaptıran milletvekili sayısı 20 oldu MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kayıtlarını yaptırdı. TBMM'de kayıt yaptıran milletvekili sayısı 20 oldu.
24.05.2023 Gündem
Sırrı Süreyya Önder'den Kılıçdaroğlu sözleri: Bazı şeyler taahhüt etti
Sırrı Süreyya Önder'den Kılıçdaroğlu sözleri: Bazı şeyler taahhüt etti 14 Mayıs seçimlerinde Yeşil Sol Parti'den İstanbul Milletvekili seçilen Sırrı Süreyya Önder'den dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.05.2023 Haberler
Sırrı Süreyya Önder'den Kılıçdaroğlu sözleri: Bazı şeyler taahhüt etti
Sırrı Süreyya Önder'den Kılıçdaroğlu sözleri: Bazı şeyler taahhüt etti 14 Mayıs seçimlerinde Yeşil Sol Parti'den İstanbul Milletvekili seçilen Sırrı Süreyya Önder'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Önder, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini yineledi.
24.05.2023 Gündem
Abdüllatif Şener'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez
Abdüllatif Şener'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, 28 Mayıs seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'nın aldığını belirten Şener, "Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez." dedi.
23.05.2023 Gündem
Saadet Partili Çebi'nin tweetine Tanju Özcan'dan sert tepki: Oyumu helal etmiyorum
Saadet Partili Çebi'nin tweetine Tanju Özcan'dan sert tepki: Oyumu helal etmiyorum CHP listelerinden seçime giren partiler toplam 38 milletvekili çıkardı. Şimdi Meclis'teki milletvekili yemin törenlerinin ardından CHP listelerinden yer alan o vekillerin kendi partilerine dönmeleri bekleniyor. Bu durumda CHP'nin vekil sayısı da 131'e düşecek. Zaman zaman CHP'li isimlerden bu duruma tepki gelirken, CHP listelerinden seçime giren iki partiden Saadet ve Gelecek'ten yapılan açıklamalar tansiyonu yükseltti. Peki, kim ne dedi? İşte detaylar...
17.05.2023 Haberler
Saadet Partili Çebi'nin tweetine Tanju Özcan'dan sert tepki: Oyumu helal etmiyorum
Saadet Partili Çebi'nin tweetine Tanju Özcan'dan sert tepki: Oyumu helal etmiyorum CHP listelerinden seçime giren partiler toplam 38 milletvekili çıkardı. Şimdi Meclis'teki milletvekili yemin törenlerinin ardından CHP listelerinden yer alan o vekillerin kendi partilerine dönmeleri bekleniyor. Bu durumda CHP'nin vekil sayısı da 131'e düşecek. Zaman zaman CHP'li isimlerden bu duruma tepki gelirken, CHP listelerinden seçime giren iki partiden Saadet ve Gelecek'ten yapılan açıklamalar tansiyonu yükseltti. Peki, kim ne dedi? İşte detaylar...
17.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Sinan Oğan'ın oyları kime gider?' sorusuna yanıt
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Sinan Oğan'ın oyları kime gider?' sorusuna yanıt TBMM Başkanı Şentop, 'Cumhurbaşkanı seçimi ikinci turunda Sinan Oğan'ın oyları kime gider?' sorusuna yanıt verdi.
16.05.2023 Gündem
Ege’de oylar yarı yarıya
Ege’de oylar yarı yarıya Ege Bölgesi’nde dört kentte Millet İttifakı, dört kentte de Cumhur İttifakı sandıktan çıktı. Parti bazında ise İzmir, Aydın ve Muğla CHP’yi seçti. Diğer beş kentte ise AK Parti birinci geldi.
16.05.2023 Gündem
Karadeniz’de MHP oylarını yükseltti
Karadeniz’de MHP oylarını yükseltti Karadeniz’in kazananı MHP oldu. MHP hem oy oranını, hem de milletvekili sayısını artırdı. CHP’nin oyları yükseldi ama vekil sayısı artmadı.
16.05.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk
CHP cephesinde moraller bozuk CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı Van'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre Yeşil Sol Parti 6, AK Parti ise 2 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Bahçeli'den 14 Mayıs mesajı: Dünyaya demokrasi dersi verildi
Bahçeli'den 14 Mayıs mesajı: Dünyaya demokrasi dersi verildi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milleti bütün dünyaya demokrasi dersi vermiş, haksız iddiaları, hayasız imaları ve temelsiz ithamları boşluğa düşürmüştür. Aziz milletimiz irade hürriyetine sahip çıkmıştır. Seçimler şeffaf, dürüst ve hukuk ilkeleri çerçevesinde yapılmıştır" dedi.
15.05.2023 Gündem
Çanakkale'de hangi parti kaç vekil çıkardı? İşte sonuçlar...
Çanakkale'de hangi parti kaç vekil çıkardı? İşte sonuçlar... Çanakkale'de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, resmi olmayan kesin sonuçlara göre; CHP 2, AK Parti 1, İYİ Parti de 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
TÜRKİYE GENEL SEÇİM SONUÇLARI 2023 || Yurt içi ve yurt dışı seçim sonuçları! 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları  oy oranları
TÜRKİYE GENEL SEÇİM SONUÇLARI 2023 || Yurt içi ve yurt dışı seçim sonuçları! 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları oy oranları Seçim sonuçları oy oranları ve yurt içi ile yurt dışı seçim sonuçları açıklamaları gündemde yakın takipte bulunuyor. YSK Başkanı Yener, 14 Mayıs'te gerçekleştirilen seçimler ile ilgili hakkında son sayısal durumu paylaştı. Seçmenler sandık başına gidip oy veridkten sonra Türkiye seçim sonuçları hakkındaki son dakika gelişmelerini merak ediyorlar. 13. Cumhurbaşkanı seçimi için oy oranları hakkında son gelişmeler ve YSK Başkanı Yener'im sayısal durum açıklamaları haberde yer alıyor. İşte 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları canlı takip ekranı...
15.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Milletvekili Sayısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.