Negatif

Negatif

Son dakika negatif haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan negatif gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan negatif haber sayfamızda...

Negatif

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.348 negatif haberi bulunmuştur.
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden gözlemlenen ‘12P/Pons Brooks’ 2095 yılında tekrar ortaya çıkacak. 71 yılda bir beliren ve geride sadece kehanetler bırakan 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı'nın habercisi olduğu öne sürülen konular dünyada ses getirdi.
13.04.2024 Dünya
Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa
Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa Karadeniz ekibinin Danimarkalı futbolcusu Hojer, ligi iyi bir sıralamada bitirip, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini söyledi.
12.04.2024 Rizespor
Fitch, Çin'in kredi notu görünümünü düşürdü
Fitch, Çin'in kredi notu görünümünü düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Çin'in kredi notunu teyit ederken, görünümünü aşağı yönlü revize etti.
10.04.2024 Uzmanpara
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’ Uzmanlar sosyal medyadaki olumsuz yorum ve linç kampanyalarının, ruh sağlığını bozabileceği uyarısında bulundu. Bu tür baskılar, kaygı bozukluğu ve depresyona yol açabiliyor.
9.04.2024 Gündem
İnsan olmadan olmuyor!
İnsan olmadan olmuyor! İş dünyasında, şirketlerin başarısı için insan bağlantısı vazgeçilmez bir rol oynuyor; güçlü ve anlamlı iş ilişkileri kurmadan başarılı olunamıyor...
5.04.2024 Milliyet Executive
'Yendeki son düşüşler aşırı'
'Yendeki son düşüşler aşırı' Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) eski Başkanı Haruhiko Kuroda, yenin değerinde son dönemde görülen düşüşlerin aşırı olduğunu söyledi.
2.04.2024 Uzmanpara
Japonya'da duyarlılık endeksi geriledi
Japonya'da duyarlılık endeksi geriledi Japonya'da büyük imalatçılar arasındaki duyarlılık Japonya Merkez Bankası (BoJ) anketinde son dört çeyrektir ilk kez kötüleşti.
1.04.2024 Uzmanpara
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi Ordu'da, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeniden belediye başkanı seçildi. İlçelerde ise 11’inde AK Parti, 4’ünde CHP, 2’sinde MHP, 1’inde İYİ Parti ve 1’inde de Yeniden Refah Partisi seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
5 dünya rekoru bulunan “Dünyanın en uzun boylu kadını” oyunu kullandı
5 dünya rekoru bulunan “Dünyanın en uzun boylu kadını” oyunu kullandı Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, "Dünyanın en uzun boylu kadını" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Weaver sendromu hastası 27 yaşındaki Rumeysa Gelgi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
31.03.2024 Haberler
Bekâr annelere bir nefes olmak için
Bekâr annelere bir nefes olmak için Boşanmaların artması, yalnız ebeveynlik edenlerin sayısını da artırdı. Bekâr Anneler Derneği boşandığı yıllarda hiçbir destek mekanizması bulamayan ve kendi gibi bu dönemden geçen annelere ulaşma çabasıyla yolda.
30.03.2024 Pazar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Yabancılar Japon tahvili sattı
Yabancılar Japon tahvili sattı Japon tahvilleri, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) kısa vadeli politika faizini 17 yıl sonra ilk kez artırmasıyla yabancı yatırımcılar tarafından bir yıldan uzun bir sürenin en ağır satışına maruz kaldı.
28.03.2024 Uzmanpara
'Hızlı faiz artırımına ihtiyaç yok'
'Hızlı faiz artırımına ihtiyaç yok' Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) mart ayı toplantısının özetine göre birçok politika yapıcısı ultra gevşek para politikasını aşamalı olarak terk ederken yavaş hareket edilmesi gerektiğini düşündüklerini ortaya koydu.
28.03.2024 Uzmanpara
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Devrim otomobilinin tasarımcısı, 99 yaşında hayatını kaybetti
Devrim otomobilinin tasarımcısı, 99 yaşında hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nda (TCDD) çalışan, TCDD İnşaat Dairesi Başkanlığı görevinde bulunan ve Devrim otomobilinin kaporta üretim ekibinde yer alan yüksek mimar mühendis Gündüz Sait Güngen, 99 yaşında hayatını kaybetti. Güngen'in, 1961 yılında üretilen Devrim otomobilinin amblemini ve 'Devrim' yazısını son anda tasarlayıp, araca monte ettiği ortaya çıktı.
27.03.2024 Ekonomi
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum Trabzonspor’un ara transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'dan kadrosunu kattığı Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, bordo-mavili kulübün dergisine açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Trabzonspor
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan iki yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Dünyadan Futbol
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), araç kredilerine ilişkin sınırları güncelledi. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
‘Görevlere talip olun’
‘Görevlere talip olun’ CHP Genel Başkanı Özel, “Romanların Meclis’te temsil edilmesi gerektiğini savunuyorum. Bizim belediyelerimiz Romanların en az sorun yaşadığı belediyeler. Romanlar olarak CHP’de siyaset yapın. Görevlere talip olun, söz veriyorum, Genel Başkan’ınız arkanızda” dedi.
23.03.2024 Gündem
BoJ'dan ekonomiyi destekleme sözü
BoJ'dan ekonomiyi destekleme sözü Japonya Merkez Bankası (BoJ) Başkanı Kazuo Ueda, ekonomiyi ultra gevşek para politikasıyla desteklemeye devam etme sözü ve enflasyonun ivme kazandığına dair güven sinyali verdi.
21.03.2024 Uzmanpara
Japonya’dan 17 yıl sonra ilk faiz artışı
Japonya’dan 17 yıl sonra ilk faiz artışı Büyümeyi ve enflasyonu harekete geçirmek için gittiği negatif faiz uygulamasına son veren Japonya Merkez Bankası (BoJ) 17 yıl aradan sonra faiz artırdı.
20.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Negatif ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.