Notlar

Notlar

Son dakika notlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan notlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan notlar haber sayfamızda...

Notlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.308 notlar haberi bulunmuştur.
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
4.05.2024 Samsunspor
Telegram’da 800 dolar! 'Sınavlar yenilenebilir'
Telegram’da 800 dolar! 'Sınavlar yenilenebilir' Diploması 150 ülkede geçerli, yurt dışında üniversite ve bursluluk gibi avantajlar sunan Uluslararası Bakalorya ‘IB Kabul Sınavı’ sorularının çalındığı iddia edildi. Soruların Telegram üzerinden 700-800 dolara satıldığı belirtiliyor.
4.05.2024 Gündem
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde CHP lideri Özgür Özel’i kabul etti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde 8 yıllık aranın ardından bir CHP lideriyle ilk kez yeniden bir araya geldiği görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü.
3.05.2024 Haberler
Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için binbir çile çekip 'deli' oldular
Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için binbir çile çekip 'deli' oldular Takvimler I. Dünya Savaşı yıllarını gösteriyordu. Osmanlı askerleri tarafından yakalanıp Yozgat'taki esir kampına getirilen iki asker, yaptıkları planla herkesi kandırabileceğini düşünürken 'deli' damgası yedi. Tüm çabaları boşa çıkan ikilinin çektikleri tüm çile ise aslında boşunaydı.
3.05.2024 Yaşam
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde CHP lideri Özgür Özel’i kabul etti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde 8 yıllık aranın ardından bir CHP lideriyle ilk kez yeniden bir araya geldiği görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü.
3.05.2024 Gündem
Trabzonspor'dan unutulmaz geri dönüş! Gaziantep FK yıkıldı
Trabzonspor'dan unutulmaz geri dönüş! Gaziantep FK yıkıldı Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Gaziantep FK'yı 4-2'lik skorla geçti.
28.04.2024 Trabzonspor
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
‘Yabancıların yeni modele inancı tam’
‘Yabancıların yeni modele inancı tam’ ABD’de bir dizi programa katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yatırımcılarla yaptıkları görüşmeleri değerlendirirken, uygulanan yeni ekonomi programına olan inanca vurgu yaptı.
19.04.2024 Ekonomi
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı!
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı! Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü Nuri Şahin önemli açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Almanya Bundesliga
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe turu rövanşa bıraktı! 5 gollü maçı Olympiakos kazandı
Fenerbahçe turu rövanşa bıraktı! 5 gollü maçı Olympiakos kazandı UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.
11.04.2024 Konferans Ligi
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga?
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga? Galatasaray ile oynanan Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe, 2. dakikada sahadan çekildi. Spor yazarları durumu köşelerinde değerlendirdi
8.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı!
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
4.04.2024 Basaksehir
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.
26.03.2024 Futbol
Yeni bir dönemin kapısını açacağız
Yeni bir dönemin kapısını açacağız İstanbul’un fetret devrine son vereceklerini belirten Erdoğan, “Bu şehri, bu CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. 1 Nisan’da İstanbul yeniden sahiplerine kavuşacak. İstanbul’un belediyecilik hizmetlerinde yeni bir dönemin kapılarını beraberce açacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü Bahçelievler'de sevgilisinin eski eşi kapıyı çalınca panikleyen Vahdet T. çamaşır ipi sarkıtarak kaçmaya çalıştığı sırada 4. kattan 6 yaşındaki çocuğun üzerine düştü. İşte haberin ayrıntıları...
23.03.2024 Gündem
Samsun’da çocuğa cinsel istismar hükümlüsü yakalandı
Samsun’da çocuğa cinsel istismar hükümlüsü yakalandı Samsun’da ‘12 yaşını tamamlamış çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, yakalandı.
23.03.2024 Gündem
Babadan en acı bakış!
Babadan en acı bakış! Antalya'da falezlerden denize düşen Berkhan Oğuz (24), yaşamını yitirirken olayı haber alarak yat limanına gelen Ebubekir Oğuz, ceset torbasındaki oğluna bakıp gözyaşı döktü.
23.03.2024 Gündem
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çekiç ve sopaların kullanıldığı kavgayı motokurye kardeşler anlattı.
23.03.2024 Gündem
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup!
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Milli Takım
Bakan Koca: Yoğun bakımda 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil
Bakan Koca: Yoğun bakımda 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla biraraya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum.ö dedi. Bakan Koca, Bayrampaşa’ya açılacak 3.basamak yeni nesil hastane ile ilgili detayları ve yoğun bakım doluluk verilerini de açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum'dan tersaneye ziyaret
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum'dan tersaneye ziyaret Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Tuzla’da tersaneye ziyaret. Kurum "Mesele İstanbul'un emin ellere teslim edilme meselesi. Ben elimden gelen her türlü gayreti sergileyeceğim, her türlü fedakarlığı yapacağım" dedi.
22.03.2024 Gündem
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Notlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.