Ortadan Kayboldu

Ortadan Kayboldu

Son dakika ortadan kayboldu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ortadan kayboldu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ortadan kayboldu haber sayfamızda...

Ortadan Kayboldu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.077 ortadan kayboldu haberi bulunmuştur.
Esenyurt'ta şoke eden görüntü! Rezidansın 18. katından balkonlara atlayarak kaçtı
Esenyurt'ta şoke eden görüntü! Rezidansın 18. katından balkonlara atlayarak kaçtı Esenyurt’ta yaşadığı rezidansa polis baskını olduğunu öğrenen yabancı uyruklu şahıs, binanın 18. katından 17. katın balkonuna indi. Daire sakini kadın, evine girmesini kabul etmeyip tekrar inmesini isteyince iki kat aşağı daha inen adam ortadan kayboldu.
3.05.2024 Haberler
Esenyurt'ta şoke eden görüntü! Rezidansın 18. katından balkonlara atlayarak kaçtı
Esenyurt'ta şoke eden görüntü! Rezidansın 18. katından balkonlara atlayarak kaçtı Esenyurt’ta yaşadığı rezidansa polis baskını olduğunu öğrenen yabancı uyruklu şahıs, binanın 18. katından 17. katın balkonuna indi. Daire sakini kadın, evine girmesini kabul etmeyip tekrar inmesini isteyince iki kat aşağı daha inen adam ortadan kayboldu.
3.05.2024 Gündem
Çobanın bulduğu kemiklerin kimliği DNA testi ile belirlendi
Çobanın bulduğu kemiklerin kimliği DNA testi ile belirlendi Aydın'da geçen yıl aralık ayında bir çoban tarafından kayalıklar arasında insan kemikleri bulundu. İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen kemiklerin, DNA testi ile kime ait olduğu belirlendi.
27.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Sır olay! Neşe'den 1,5 aydır haber alınamıyor
Sır olay! Neşe'den 1,5 aydır haber alınamıyor Denizli’de yurtta kalan 14 yaşındaki kız çocuğu, servisle gittiği okula girmeden ortadan kayboldu. 1,5 haber alınamayan genç kız, her yerde aranıyor.
24.04.2024 Gündem
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı!
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı! "Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı, sosyal medya hesabından yayınladığı aşk pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim takipçisinden gelen bir yoruma da verdiği cevapla şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Eren kızına zulmeden canilerin peşine düştü. Merdan ve Osman'dan yardım aldı. Dizinin final sahnesindeki aksiyon tam anlamıyla nefes kesti. İşte 'Yargı'nın 89. bölüm özeti...
15.04.2024 Cadde
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu Bağcılar’da kripto para dolandırıcılarına 700 bin lirasını kaptıran kadın ortadan kayboldu. Ekrem Tank ve ailesi günlerdir ablasından gelecek olan iyi haberi bekliyor.
13.04.2024 Gündem
'FETÖ' yalanıyla dolandırdılar! 'Sanki beni büyüledi'
'FETÖ' yalanıyla dolandırdılar! 'Sanki beni büyüledi' Zeytinburnu’nda yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp ortadan kayboldu.
5.04.2024 Gündem
Çocuk tecavüzcülerine linç! Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor
Çocuk tecavüzcülerine linç! Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor Meksika'da küçük bir kız çocuğunu istismar ettikten sonra gömen ancak yakalanan şahısları halk linç etti. Erkek şüpheliler ağır yaralandığı olayda bir kadın hayatını kaybetti.
30.03.2024 Dünya
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde nerede olduğunu soran CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya hesabından yanıt verdi.
26.03.2024 Gündem
Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar!
Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar! Malatya’da, konteyner kentte kaybolup aynı gün bulunan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan gözaltına alınan Abuzer Can, tutuklandı. Zanlının daha önce de 4 farklı suç kaydı olduğu anlaşıldı.
20.03.2024 Gündem
Çanakkale'nin bağrında kimsesizdi, torunlarına kavuştu! 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm'
Çanakkale'nin bağrında kimsesizdi, torunlarına kavuştu! 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm' Bu sene 109. yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin binlerce isimsiz kahramanı var. Bu kahramanlardan biri de Mehmet Çavuş. Onu diğer Çanakkale şehitlerinden ayıran şey ise eşsiz bir mezar taşına sahip olması. 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm / Değil ancak askerin son rütbesin gördüm' dizelerinin yazılı olduğu mezar taşının ardındaki hikaye yıllar sonra ortaya çıktı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğr. Gör. İsmail Sabah Milliyet.com.tr'ye anlattı.
18.03.2024 Gündem
9 milyon TL'lik arsayı 110 bine aldı! Akılalmaz oyun
9 milyon TL'lik arsayı 110 bine aldı! Akılalmaz oyun F.Ç. isimli kadın Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkardı. Anlaştığı kişilerle tapu dairesine giden F.Ç. devir işlemleri sırasında kendisine 'Paranızı aldınız mı?' diye soran görevli memura da 'Evet aldım' yanıtını verdi. Satış sonrası acı gerçekle yüzleşen kadın soluğu poliste aldı.  
15.03.2024 Gündem
Parti için Rusya'ya gittiler, orduya alındılar! Şimdi Ukrayna'da cephedeler
Parti için Rusya'ya gittiler, orduya alındılar! Şimdi Ukrayna'da cephedeler Yılbaşı partisi için Rusya'ya giden bir grup turist, keyif dolu günlerle başlayan seyahat ne yazdığını bile bilmedikleri belgelerin zorla imzalatılmasıyla kabusa dönüştü. Turistler, derhal hızlı bir eğitimden geçirilerek Ukrayna'da cepheye sürülmek üzere Rus ordusuna alındı.
14.03.2024 Dünya
'İlk Türk astronotum' diye Japonları kandırdı! '130 yıllık tarihimizde böyle bir şey görmedik'
'İlk Türk astronotum' diye Japonları kandırdı! '130 yıllık tarihimizde böyle bir şey görmedik' Sahte doktordan sahte öğretmene birçok meslek grubunun suistimal edildiğini gördük. Ancak astronotun sahtesini hiçbirimiz duymamıştık, ta ki Serkan Anılır'ın hikâyesini öğrenene kadar. Tüm dünyayı, en başta da Japonları 'İlk Türk astronotum' diyerek kandıran Serkan Anılır gerçeklerin ortaya çıkmasıyla sırra kadem bastı.
1.03.2024 Yaşam
'Eşim beni öldürecek' deyip ortadan kayboldu! 16 gün sonra cesedi bulundu
'Eşim beni öldürecek' deyip ortadan kayboldu! 16 gün sonra cesedi bulundu Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan 53 yaşındaki kadının cansız bedeni 16 gün sonra Sakarya Nehri’nde bulundu.
28.02.2024 Gündem
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nde 21 yıl önce asayiş biriminde görev yaparken ortadan kaybolan Ferhat Özdinç’in dosyası raflardan indirilip, özel ekip kuruldu.
28.02.2024 Gündem
Aşk yaşadıklarını yıllar sonra itiraf etti! Yaş farkları yapımcıları bile rahatız etmiş
Aşk yaşadıklarını yıllar sonra itiraf etti! Yaş farkları yapımcıları bile rahatız etmiş Bir döneme damga vuran 'The O.C.' dizisinin yıldızı Mischa Barton, rol arkadaşı Ben McKenzie ile dizinin ilk sezonlarında aşk yaşadığını yıllar sonra itiraf etti. 17 yaşındayken kendisinden 8 yaş büyük aktörle aşk yaşamasının yapımcıların da dikkatini çektiğini söyleyen Barton, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Cadde
Aileden kan iddialar: Muhammet'i kaçırıp borcunu tahsil etti
Aileden kan iddialar: Muhammet'i kaçırıp borcunu tahsil etti Adana’da 25 yaşındaki Muhammet Akan, bir yıldır kayıp olarak aranırken, ailesi kan donduran iddia ortaya attı.
22.02.2024 Gündem
Yer: Taksim Meydanı! Husumetlisine benzettiği kişiyi vurdu
Yer: Taksim Meydanı! Husumetlisine benzettiği kişiyi vurdu Taksim Meydanı'nda husumetlisine benzettiği kişiyi vuran şüpheli, polis tarafından yakalandı. Saldırı anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Oyun oynadığı sırada ortadan kayboldu! Foseptik çukurunda 5 saat
Oyun oynadığı sırada ortadan kayboldu! Foseptik çukurunda 5 saat Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı kırsal Sarıçam Mahallesi’nde kayıp olarak aranan çocuk yaklaşık 7 metre derinliğindeki foseptik çukurunda bulundu. İhbar üzerine köye gelen jandarma ekipleri, gözünü kırpmadan 7 metre derinliğindeki çukura özel yöntemle inip küçük Aras’ı ölümden kurtardı.
14.02.2024 Gündem
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para' İngiliz aktör Tom Hollander (56), 'Spider Man' (Örümcek Adam) yıldızı Tom Holland (27) ile sık sık karıştırıldığını ve bir keresinde 29 yaşındaki meslektaşının yüklü miktardaki maaş bordrosunun yanlışlıkla kendisine gönderildiğini açıkladı. Hollander'ın "Muazzam bir paraydı" sözleri dikkat çekti.
25.01.2024 Cadde
'3 kişi beni gece boyunca depoya kapattı' dedi! Vali gerçeği açıkladı
'3 kişi beni gece boyunca depoya kapattı' dedi! Vali gerçeği açıkladı Aydın’ın Didim ilçesinde kaçırıldığını iddia eden ve ailesine depoda tutulduğunu söyleyen 17 yaşındaki genç kız polis tarafından sokakta bulundu.
15.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ortadan Kayboldu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.