Pfdk Kararları

Pfdk Kararları

Son dakika PFDK kararları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan PFDK kararları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan PFDK kararları haber sayfamızda...

Pfdk Kararları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 461 pfdk kararları haberi bulunmuştur.
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan büyük hata! Tribünlerden destek
Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan büyük hata! Tribünlerden destek Fenerbahçe'nin sahasında karşılaştığı Adana Demirspor maçında kaleci İrfan Can Eğribayat'ın hatası gündem oldu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonsporlu futbolculardan protesto! Hareketsiz kaldılar
Trabzonsporlu futbolculardan protesto! Hareketsiz kaldılar Trabzonspor, Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili futbolcular, omuz omuza vererek ilk düdüğün ardından kendi yarı sahasında 30 saniye boyunca hareketsiz kaldı.
3.04.2024 Trabzonspor
Eyüpspor, Adanaspor'a mağlup oldu! Süper Lig vizesini sonraki maça bıraktı
Eyüpspor, Adanaspor'a mağlup oldu! Süper Lig vizesini sonraki maça bıraktı Trendyol 1. Lig'de Eyüpspor, Adanaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. . İstanbul ekibi maçı kazandığı takdirde Süper Lig'e adını yazdıracaktı ancak maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.
3.04.2024 1.Lig
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı! Resmen açıklandı
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı! Resmen açıklandı Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı ve Türkiye Kupası için aldığı kararı açıkladı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa başvurusu!
Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa başvurusu! Fenerbahçe, Süper Kupa maçına yabancı hakem atanmazsa maça çıkmayacağını TFF'ye resmen iletti.
3.04.2024 Fenerbahçe
Şırnak Valiliği duyurdu! Bölgede geçici özel güvenlik bölgesi kararı
Şırnak Valiliği duyurdu! Bölgede geçici özel güvenlik bölgesi kararı Cudi Dağı bölgesinin 15 gün süreyle "geçici özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini, girişlerin yasaklandı.
3.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, David Cameron ile görüştü
Bakan Fidan, David Cameron ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile görüştü.
3.04.2024 Dünya
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül!
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül! Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
İçişleri Bakanlığı'na personel alımı yapılacak! İşte aranan şartlar...
İçişleri Bakanlığı'na personel alımı yapılacak! İşte aranan şartlar... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sözleşmeli personel alımıyla ilgili önemli bir paylaşım yaptı. Yerlikaya, bakanlığa alınacak personel ile ilgili detayları paylaştı.
3.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe
PFDK kararları açıklandı! Ali Koç ve Ertuğrul Doğan'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Ali Koç ve Ertuğrul Doğan'a ceza PFDK kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden açıklandı. Trabzonspor ve Fenerbahçe 400 bin TL; Ali Koç ve Ertuğrul Doğan ise 39 bin TL ceza aldı.
1.04.2024 Süper Lig
PFDK'dan Galatasaray kalecisi Günay Güvenç'e 2 maç ceza
PFDK'dan Galatasaray kalecisi Günay Güvenç'e 2 maç ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, sarı-kırmızılı file bekçisine müsabaka hakemine hakareti sebebiyle 2 maç ceza verdi.
29.03.2024 Galatasaray
PFDK KARARLARI AÇIKLANDI mı? PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak? Trabzonspor - Fenerbahçe kararı bekleniyor...
PFDK KARARLARI AÇIKLANDI mı? PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak? Trabzonspor - Fenerbahçe kararı bekleniyor... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevk kararları bekleniyor. Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi hakkında PFDK kararları taraftarlar tarafından takip ediliyor. Peki, PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak? Trabzonspor - Fenerbahçe maçı kararları bekleniyor...
21.03.2024 Bilgi Rehberi
Mouctar Diakhaby'nin doktorundan şoke eden açıklama! 'Korkunç bir sakatlık'
Mouctar Diakhaby'nin doktorundan şoke eden açıklama! 'Korkunç bir sakatlık' La Liga'da Real Madrid ile Valencia arasında oynanan maçta sakatlanan Mouctar Diakhaby'yle ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Yıldız futbolcunun doktoru yaşanan sakatlıkla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
5.03.2024 İspanya La Liga
PFDK kararları açıklandı! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası
PFDK kararları açıklandı! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan müsabakalarda çeşitli nedenlerden dolayı Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi.
5.03.2024 Süper Lig
PFDK'dan Kocaelispor'da 478 bin TL para cezası!
PFDK'dan Kocaelispor'da 478 bin TL para cezası! 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'a PFDK tarafından 478 bin TL para cezası verildi.
19.01.2024 1.Lig
PFDK kararları açıklandı! 5 Süper Lig ekibine para cezası
PFDK kararları açıklandı! 5 Süper Lig ekibine para cezası TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. 5 Süper Lig ekibine para cezası verildi.
15.01.2024 Süper Lig
PFDK'dan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya hak mahrumiyeti
PFDK'dan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya hak mahrumiyeti Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı’ya açıklamalarında sportmenliğe aykırı hareketi ile hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 100 bin TL para cezası verdi.
11.01.2024 Süper Lig
PFDK, Bursasporlu futbolculara ceza yağdırdı!
PFDK, Bursasporlu futbolculara ceza yağdırdı! Bursaspor'un Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldiği olaylı maçta yaşananların ardından PFDK kararları açıklandı.
23.12.2023 2.Lig
Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e olay cevap: Bir şey yapmak istesem beni kimse durduramaz!
Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'e olay cevap: Bir şey yapmak istesem beni kimse durduramaz! MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiminde saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in açıklamaları gündem olmuştu. Emre Belözoğlu bu açıklamalara yanıt verdi. İkili arasındaki maç sonrası koridor görüntüleri ortaya çıktı.
20.12.2023 Ankaragücü
A Milli Kadın Futbol Takımı, hazırlıklarını Litvanya'da tamamladı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, hazırlıklarını Litvanya'da tamamladı! UEFA Uluslar C Ligi'nde Litvanya'ya konuk olacak A Milli Kadın Futbol Takımı, son antrenmını Vilnius'ta yaptı.
30.11.2023 Futbol
PFDK kararları açıklandı! Ahmet Ketenci ve Dursun Özbek'e para cezası
PFDK kararları açıklandı! Ahmet Ketenci ve Dursun Özbek'e para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e para cezası verildiği belirtildi.
30.11.2023 Futbol
PFDK kararları açıklandı! Adana Demirsporlu Kevin Rodrigues'e 2 maç ceza
PFDK kararları açıklandı! Adana Demirsporlu Kevin Rodrigues'e 2 maç ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Adana Demirsporlu Kevin Rodrigues, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 2 maç men cezasına çarptırıldı.
28.09.2023 Süper Lig
PFDK'dan, eski Darıca Gençlerbirliği başkanı Arif Gülen'e 1 yıl men cezası!
PFDK'dan, eski Darıca Gençlerbirliği başkanı Arif Gülen'e 1 yıl men cezası! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), eski Darıca Gençlerbirliği başkanı Arif Gülen’in, müsabaka sonucunu etkileme eylemine teşebbüsü nedeniyle 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verildiğini açıkladı.
30.05.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Pfdk Kararları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.