Rapid Bükreş

Rapid Bükreş

Son dakika Rapid Bükreş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rapid Bükreş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rapid Bükreş haber sayfamızda...

Rapid Bükreş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 417 rapid bükreş haberi bulunmuştur.
Mircea Lucescu için Beşiktaş iddiası! 'Görüşüyor'
Mircea Lucescu için Beşiktaş iddiası! 'Görüşüyor' Dinamo Kiev'den ayrılan Mircea Lucescu'nun Beşiktaş ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.
6.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Rumen yıldız hamlesi! İşte düşünülen rakam
Beşiktaş'tan Rumen yıldız hamlesi! İşte düşünülen rakam Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların 20 yaşındaki Rumen orta sahayı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
31.05.2023 Beşiktaş
Mario Balotelli'den şaşırtan transfer kararı! Görüşmeler başladı, yeni adresi...
Mario Balotelli'den şaşırtan transfer kararı! Görüşmeler başladı, yeni adresi... Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla attığı gollerle alkış toplayan İtalyan yıldız, sezon başında Sion'un yolunu tutmuştu. İsviçre ekibinden ayrılmayı planlayan Balotelli, sürpriz transfer kararı aldı. Tecrübeli golcünün talep ettiği rakamı duyurdular.
13.05.2023 Dünyadan Futbol
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı! 'Karakterim değil'
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı! 'Karakterim değil' Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Rumen basınına verdiği röportajda gündemi değerlendirdi. Öte yandan tecrübeli teknik adam Fenerbahçe hakkında dikkat çeken itirafta bulundu.
8.04.2023 Fenerbahçe
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı! 'İhanet edemem'
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı! 'İhanet edemem' Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu suskunluğunu bozdu. İtalyan basınının sorularını cevaplayan Rumen teknik adam Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Mircea Lucescu, Dinamo Kiev için 'ihanet edemem' ifadelerini kullandı.
24.12.2022 Fenerbahçe
EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Kastamonu Belediyespor mağlup
EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Kastamonu Belediyespor mağlup Hentbol EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında Kastamonu Belediyespor, Romanya'nın Rapid Bükreş takımına sahasında 33-26 mağlup oldu.
25.09.2022 Diğer
Son dakika haberi: Mircea Lucescu, Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı!
Son dakika haberi: Mircea Lucescu, Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı! 76 yaşındaki Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu, Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı.
19.05.2022 Fenerbahçe
Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu! Geri döndü
Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu! Geri döndü Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Marius Sumudica'nın yeni adresi belli oldu. 51 yaşındaki Rumen teknik adam eski takımına geri döndü.
23.03.2022 Futbol
Beşiktaş, Pancu için jübile maçı yapacak
Beşiktaş, Pancu için jübile maçı yapacak Süper Lig devi Beşiktaş, eski futbolcusu Daniel Pancu'nun jübilesi için Rapid Bükreş ile dostluk maçı yapacak.
16.12.2021 Beşiktaş
Kayserispor'dan ayrılan Sapunaru, Rapid Bükreş ile anlaştı
Kayserispor'dan ayrılan Sapunaru, Rapid Bükreş ile anlaştı HES Kablo Kayserispor ile yollarını ayıran savunma oyuncusu Cristian Sapunaru, Romanya liginden Rapid Bükreş ile anlaştı.
5.07.2021 Kayserispor
Son dakika - Dinamo Kiev, Mircea Lucescu ile sözleşme yeniledi
Son dakika - Dinamo Kiev, Mircea Lucescu ile sözleşme yeniledi Dinamo Kiev, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nin sözleşmesini 2023'e kadar uzattı.
2.06.2021 Dünyadan Futbol
Lucescu, Ukrayna'yı ikiye böldü! Ligin zirvesinde...
Lucescu, Ukrayna'yı ikiye böldü! Ligin zirvesinde... Ukrayna Premier Lig ekibi Dinamo Kiev, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde sergilediği performansla dikkati çekiyor.
25.02.2021 Dünyadan Futbol
Ukrayna futbolunu ikiye bölen teknik direktör: Mircea Lucescu
Ukrayna futbolunu ikiye bölen teknik direktör: Mircea Lucescu Ukrayna Premier Lig ekibi Dinamo Kiev, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde sergilediği performansla dikkati çekiyor.
25.02.2021 Dünyadan Futbol
Altay'da Ricardo Alves iddiası
Altay'da Ricardo Alves iddiası TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın Portekizli 10 numara Ricardo Alves'le ilgilendiği iddia edildi.
14.01.2021 1.Lig
Lucescu, Şampiyonlar Ligi tarihine geçecek
Lucescu, Şampiyonlar Ligi tarihine geçecek Ukrayna 1. Futbol Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en yaşlı teknik direktörü olarak tarihe geçecek.
1.10.2020 Dünyadan Futbol
Lucescu: Moratti’ye Emre Belözoğlu'nu ben tavsiye ettim
Lucescu: Moratti’ye Emre Belözoğlu'nu ben tavsiye ettim Mircea Lucescu, o dönem Galatasaray’da oynayan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’nu transfer etmelerini, başkan Moratti ile yaptığı görüşmede Inter kulübüne kendisinin tavsiye ettiğini açıkladı.
18.07.2020 Fenerbahçe
Eski Beşiktaşlı futbolcu Pancu, Rapid Bükreş'in başkanı oldu
Eski Beşiktaşlı futbolcu Pancu, Rapid Bükreş'in başkanı oldu Bir dönem Beşiktaş forması giyen eski futbolcu Daniel Gabriel Pancu, Romanya 2. Ligi takımlarından Rapid Bükreş'in başkanı oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Yeni hoca adayı...
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Yeni hoca adayı... Fenerbahçe yabancı bir teknik adamı göreve getirmenin planlarını yapıyor. Önemli birkaç çalıştırıcı ile temas kuruldu. İşte detaylar...
30.06.2020 Fenerbahçe
Lucescu için görüşmelere başladılar
Lucescu için görüşmelere başladılar İsviçre’nin Sion kulübünün çılgın başkanı, boşta olan deneyimli teknik adam Mircea Lucescu’yu takımın başına getirmek için çalışmaları başlattı. 
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Brezilya'dan Lucescu'ya yalanlama
Brezilya'dan Lucescu'ya yalanlama Santos Kulübü Başkanı Peres, bu kulüpten teklif aldığını açıklayan Lucescu’yu yalanladı “Kendisiyle hiç kontak kurmadık. Böyle bir isim gündemimizde olmadı” dedi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Lucescu iş başı yapıyor
Lucescu iş başı yapıyor Mircea Lucescu’nun 13 Ocak’ta Rapid Bükreş’te göreve başlayacağı, kulüp yetkilisi tarafından açıklandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Gazişehir Gaziantep'in hazırlık maçındaki rakipleri belli oldu
Gazişehir Gaziantep'in hazırlık maçındaki rakipleri belli oldu Kamp dönemini Düzce'de tamamlama kararı alan Gaziantep temsilcisi, 3 hazırlık maçı daha yapacak. Gaziantep ekibi, Perşembe günü Alanyaspor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar, 2 Ağustos Cuma günü 1. Lig ekibi İstanbulspor ile 7 Ağustos Çarşamba günü ise Katar ekibi El-Wakrah ile prova yapacak.  
22.03.2021 Gaziantep FK
Yeni Malatyaspor, Rapid Bükreş'e direnemedi!
Yeni Malatyaspor, Rapid Bükreş'e direnemedi! Yeni Malatyaspor, Romanya ekibi Rapid Bükreş ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti.
1.07.2020 Futbol
Yeni Malatyaspor: 0 - Rapid Bükreş : 2
Yeni Malatyaspor: 0 - Rapid Bükreş : 2 Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Romanya ekibi Rapid Bükreş ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Yeni sezon hazırlıklarını Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan bir otelde sürdüren Malatya temsilcisi, bölgede bulunan başka bir otelde konaklayan Rapid Bükreş ile antrenman sahasında hazırlık maçı yaptı. İlk yarıyı 18. dakikada Hlistei'nin attığı golle 1-0 üstün tamamlayan Romanya ekibi, 80'inci dakikada gelen Draghiceanu'nun golüyle de maçı 2-0 kazandı. Hazırlık maçıyla ilk etap kamp çalışmasını tamamlayan Yeni Malatyaspor, ikinci etap çalışmalarına 14 Temmuz'da Düzce'nin Topuk Yaylası'nda devam edecek. Bu arada tenik direktör Sergen Yalçın, yardımcı antrenörlerden Murat Şahin'in babasının cenaze törenine katıldığı için hazırlık maçında takımının yanında olamadı. Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, Bolu kampını bugün itibariyle sonlandırdıklarını belirtti. Oyunculara 2 günlük izin verildiğini, ayın 14’ünde Topuk Yaylası’nda ikinci kamp dönemine başlayacaklarını anlatan Ravcı, "Buradan ayrılırken hazırlık maçı oynadık. Bizim için iyi bir antrenman maçı oldu. Hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah bu ayın 25’inde oynayacağımız Avrupa Kupası maçına kadar yüzde 60-70 hazır hale geleceğiz." dedi.
11.07.2019 Futbol
Lucescu: Mert'i nasıl görmezler, anlamıyorum
Lucescu: Mert'i nasıl görmezler, anlamıyorum Beşiktaş'ın başına geçeceği iddia edilen eski A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rapid Bükreş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.