Ravil Tagir

Ravil Tagir

Son dakika Ravil Tagir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ravil Tagir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ravil Tagir haber sayfamızda...

Ravil Tagir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 187 ravil tagir haberi bulunmuştur.
Semih Kılıçsoy son dakikada attı! Ümit Milli Takım 1 puanı kaptı
Semih Kılıçsoy son dakikada attı! Ümit Milli Takım 1 puanı kaptı Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında İtalya ile 1-1 berabere kaldı.
26.03.2024 Milli Takım
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti!
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti! U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıkları kapsamında Gürcistan U21 Milli Takımı ile karşı karşıya gelen Ümit Milli Takımı, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
22.03.2024 Futbol
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı!
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı! Ümit Milli Takımı, Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi.
18.03.2024 Futbol
Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Ümit Milli Takımı'nın Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.
15.03.2024 Futbol
Futbolculardan ortak mesaj! Halil Umut Meler'e destek verdiler: Kınıyoruz
Futbolculardan ortak mesaj! Halil Umut Meler'e destek verdiler: Kınıyoruz Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıya dair futbolculardan kınama mesajları geldi.
11.12.2023 Süper Lig
Ümit Milli Takım'da Mehmet Can ve Ravil Tagir kadrodan çıkarıldı
Ümit Milli Takım'da Mehmet Can ve Ravil Tagir kadrodan çıkarıldı Ay-Yıldızlı ekibimizde Norveç maçı öncesi Mehmet Can Aydın ve Ravil Tagir sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.
11.11.2023 Milli Takım
Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı Slovenya ve Norveç maçları öncesinde Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı.
10.11.2023 Milli Takım
U-21 Milli Takımı, San Marino'yu 5 golle geçti!
U-21 Milli Takımı, San Marino'yu 5 golle geçti! U-21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nun 5'inci haftasında U-21 Milli Takımı, San Marino U-21 Milli Takımı'nı 5-0'lık skorla geçti.
13.10.2023 Dünyadan Futbol
Levent Sürme tercihini yaptı! Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
Levent Sürme tercihini yaptı! Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası'nın elemelerinde San Marino ve Letonya ile karşı karşıya gelecek Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu.
6.10.2023 Futbol
Ravil Tagir: Avrupa'ya gitmek benim için bir hayaldi
Ravil Tagir: Avrupa'ya gitmek benim için bir hayaldi Ümit Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncusu Ravil Tagir, "Avrupa'ya gitmek benim için bir hayaldi. Şimdi bunu gerçekleştirdim. Benim için çok iyi bir sezon geçti. Hocam sağ olsun şans verdi. Avrupa daha başka..." dedi.
21.06.2023 Futbol
Ravil Tagir: Avrupa'ya gitmek benim için bir hayaldi
Ravil Tagir: Avrupa'ya gitmek benim için bir hayaldi Ümit Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncusu Ravil Tagir, "Avrupa'ya gitmek benim için bir hayaldi. Şimdi bunu gerçekleştirdim. Benim için çok iyi bir sezon geçti. Hocam sağ olsun şans verdi. Avrupa daha başka..." dedi.
21.06.2023 Dünyadan Futbol
Ümit Milli Futbol Takımı, Bosna Hersek'i farklı mağlup etti!
Ümit Milli Futbol Takımı, Bosna Hersek'i farklı mağlup etti! Türkiye U21 Milli Takımı, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Bosna Hersek U21 Milli Takımı’nı 4-1'lik skorla mağlup etti.
20.06.2023 Milli Takım
Ümit Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Azerbaycan’ı tek golle mağlup etti
Ümit Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Azerbaycan’ı tek golle mağlup etti Ümit Milli Futbol Takımı hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan’ı 1-0 mağlup etti.
17.06.2023 Milli Takım
Altınordu'nun kasası doldu! Transfer geliri dikkat çekti
Altınordu'nun kasası doldu! Transfer geliri dikkat çekti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldığını duyurdu. İzmir ekibinin bu kararı sonrası Türk futboluna kazandırılan futbolcular ve bu isimlerden elde edilen bonservis gelirleri yeniden gündem oldu.
19.05.2023 1.Lig
Altınordu'da bir dönemin sonu! Başkan Özkan'dan şok karar
Altınordu'da bir dönemin sonu! Başkan Özkan'dan şok karar Spor Toto 1'inci Lig'de bitime 1 hafta kala kümede kalma şansını mucizelere bırakan Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldı.
18.05.2023 1.Lig
Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu kolları sıvadı
Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu kolları sıvadı Yılport Samsunspor'un 11 yıllık Süper Lig hasretini sona erdirip kariyerindeki üçüncü şampiyonluğu kazanan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Süper Lig hazırlıklarına başladı.
16.04.2023 1.Lig
'Yerli Haaland' Bertuğ Yıldırım, milli takımda şov yaptı! Performansı dikkat çekti
'Yerli Haaland' Bertuğ Yıldırım, milli takımda şov yaptı! Performansı dikkat çekti Ümit Milli Takımı, hazırlık maçında Kosova ile karşı karşıya geldi. Müsabakada Volkan Demirel'in 'Yerli Haaland' dediği Bertuğ Yıldırım, maçta gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekerken attığı goller ile parmak ısırttı.
28.03.2023 Milli Takım
İngiliz ve Almanlar, depremzedeleri unutmadı! Türk Bayrağı ile sahaya çıktılar
İngiliz ve Almanlar, depremzedeleri unutmadı! Türk Bayrağı ile sahaya çıktılar Oynanan Almanya Bundesliga ve İngiltere Premier Lig karşılaşmaları öncesinde, ülkemizde yaşanan deprem felaketini anmak üzere futbolcular saygı duruşunda bulundu.
11.02.2023 Futbol
Ravil Tagir, Belçika Ligi'nde göz dolduruyor
Ravil Tagir, Belçika Ligi'nde göz dolduruyor Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in 1.5 yıllığına Belçika Pro Lig takımlarından Westerlo'ya kiraladığı Ravil Tagir, yükselen grafiği ile gelişimini sürdürmeye devam ediyor.
2.02.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş, Westerlo'yu son dakikalarda mağlup etti
Beşiktaş, Westerlo'yu son dakikalarda mağlup etti Beşiktaş, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Belçika ekiplerinden Westerlo'yu 1-0 mağlup etti.
11.12.2022 Beşiktaş
Lionel Messi'ye büyük onur! Yaşayan efsanenin heykeli dikiliyor
Lionel Messi'ye büyük onur! Yaşayan efsanenin heykeli dikiliyor Barcelona’nın efsane oyuncusu olan ve geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain'e giden Lionel Messi için eski takımı büyük bir sürprize hazırlanıyor. Katalan devinde Başkan Joan Laporta, Arjantinli yıldızın heykelinin dikileceğini açıkladı.
11.10.2022 İspanya La Liga
Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi! İşte NBA'de yaşanan unutulmaz kavgalar
Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi! İşte NBA'de yaşanan unutulmaz kavgalar NBA'de yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği süreçte son şampiyon Golden State Warriors'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Golden State Warriors'ın yıldızları Jordan Poole ile Drymond Green arasında antrenmanda çıkan kavga tüm basketbol kamuoyunda büyük bir şok etkisi yarattı. Drymond Green'in Jordan Poole'a yumruk attığı antrenmanın görüntüleri sosyal medyaya düştükten sonra NBA'de daha önce yaşanan unutulmaz kavgalar hafızalara geldi. İşte NBA tarihinde unutulmayan kavgalar...
11.10.2022 NBA
Galatasaray, Sacha Boey'in fiyatını belirledi
Galatasaray, Sacha Boey'in fiyatını belirledi Bu sezon yaptığı çıkış nedeniyle Lyon, Marsilya ve Rennes, Aslan’ın yıldızı Sacha Boey’u transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar yıldız oyuncunun bonservisini belirledi.
10.10.2022 Galatasaray
Ravil Tagir'in hedefi Premier Lig! Emre Belözoğlu sözleri
Ravil Tagir'in hedefi Premier Lig! Emre Belözoğlu sözleri Başakşehir'den KVC Westerlo'ya transfer olan genç milli futbolcu Ravil Tagir Skorer TV'ye konuk oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Tagir, hedefinin Premier Lig'de forma giymek olduğunu açıkladı. Ravil Tagir, Beşiktaş maçı hakkında itirafta bulundu.
10.10.2022 Dünyadan Futbol
Ümit Milli Takım'da Arda Güler kadrodan çıkarıldı!
Ümit Milli Takım'da Arda Güler kadrodan çıkarıldı! Ümit Milli Takım kampında bulunan Arda Güler kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan genç futbolcunun rahatsızlığıyla alakalı bir açıklama geldi.
26.09.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ravil Tagir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.