Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
Arda Güler'in paylaşımı ses getirdi! Fiziksel değişimi dikkat çekti
Arda Güler'in paylaşımı ses getirdi! Fiziksel değişimi dikkat çekti Real Madrid'de geçtiğimiz haftalarda ilk golünü kaydeden Arda Güler'in yeni paylaşımı ses getirdi. Milli futbolcunun fiziksel değişimi alkış topladı.
3.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid- Athletic Bilbao maçı sonrası Arda Güler ile Ancelotti tartıştı! 'Sinir bozucu'
Real Madrid- Athletic Bilbao maçı sonrası Arda Güler ile Ancelotti tartıştı! 'Sinir bozucu' Barcelona'yı şampiyonluk yarışında bir hayli geride bırakan Real Madrid'de, Athletic Bilbao maçında gözler yine Arda Güler'deydi. Ancak Fenerbahçe'nin eski yıldızı, pazar gecesi 1 dakika bile süre alamadı. İspanyol basını, maçın ardından Arda Güler'in büyük bir hararetle Carlo Ancelotti ile konuştuğunu iddia etti.
2.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler'e 'hazır ol' mesajı! Sevilla maçı öncesi bizzat görüştü
Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler'e 'hazır ol' mesajı! Sevilla maçı öncesi bizzat görüştü La Liga'nın 26. haftasında sahasında Sevilla'yı ağırlayacak Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi yaşandı. Carlo Ancelotti, genç yetenekle görüşme gerçekleştirdi ve hazır ol mesajı verdi. İşte detaylar...
25.02.2024 İspanya La Liga
İspanya'da Arda Güler manşetleri süsledi! Penaltı aldırdı, garip hareket yapan Camavinga'ya öfkelendi
İspanya'da Arda Güler manşetleri süsledi! Penaltı aldırdı, garip hareket yapan Camavinga'ya öfkelendi Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Santiago Bernabeu'da ilk kez sahne aldı. Farklı kazanılan Girona maçının 77. dakikasında oyuna dahil olan genç oyuncu, penaltı aldırdı. Arda Güler kendisini tebrik etmeye gelen ve anlaşılmaz bir hareket yapan takım arkadaşı Camavinga'ya kızdı.
11.02.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler için plan değişikliği! İspanyollar yazdı
Real Madrid'de Arda Güler için plan değişikliği! İspanyollar yazdı Fenerbahçe'den Real Madrid'de transfer olan Arda Güler beklediği süreyi henüz bulamadı. İspanyol kulübünde Arda Güler ile ilgili plan değişikliğine gidildiği iddia edildi.
10.02.2024 Fenerbahçe
Olay iddia! Real Madrid'de öfkeli Arda Güler, Florentino Perez'le görüşecek
Olay iddia! Real Madrid'de öfkeli Arda Güler, Florentino Perez'le görüşecek Real Madrid'de süre istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için olay bir iddia gündeme geldi. Genç yetenek kulüp Başkanı Florentino Perez ile görüşecek. İşte detaylar...
3.02.2024 İspanya La Liga
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri LALE DANIŞMAN- Anlamlı alışveriş Veet Türkiye, Koruncuk Vakfı ile yaptığı iş birliğinde Koruncuklar’ın üniversite hayallerine destek oluyor...
22.10.2022 Cadde
Real Madrid, Toni Kroos'la sözleşme uzattı
Real Madrid, Toni Kroos'la sözleşme uzattı Real Madrid, Alman orta saha Toni Kroos'un sözleşmesinin 2023 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid taraftarına veda mektubu!
Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid taraftarına veda mektubu! Real Madrid'den Juventus'a transfer olan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, veda mektubu yayımladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Real Madrid, Alvaro Odriozola'yı transfer etti!
Real Madrid, Alvaro Odriozola'yı transfer etti! İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, Real Sociedad'da forma giyen 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu Alvaro Odriozola ile 6 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Real Madrid - Girona: 6-3
Real Madrid - Girona: 6-3 İspanya La Liga'nın 29. hafta maçında Real Madrid sahasında Girona'yı 6-3 yendi, Cristiano Ronaldo 4 gol ve 1 asist kaydetti.
1.07.2020 İspanya La Liga
Ronaldo yine mest etti! Harika gol...
Ronaldo yine mest etti! Harika gol... RealMadrid'in Portekizli dünya yıldızı Ronaldo, antrenmanda attığı bu golle izleyenleri yine mest etti.
13.09.2017 Futbol
Ronaldo'nun MSN dersi
Ronaldo'nun MSN dersi El Clasico’da tarihi bir geri dönüş yapan Real Madrid’de Cristiano Ronaldo farkını ortaya koydu. Portekizli yıldız, Messi-Suarez-Neymar üçlüsünün suskun kaldığı gecede, krallığa uçtu.
1.07.2020 İspanya La Liga
Arena'da tarihi ders!
Arena'da tarihi ders! Türk Telekom Arena’da bu gece yapılacak 2 aşamalı şovun detayları...
30.06.2020 Galatasaray
Şota Mourinho'ya espriyi patlattı!
Şota Mourinho'ya espriyi patlattı! Galatasaray, Kayseri karşısında 30 dakikada durumu 2-0 yapıp maçı kopardı Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota espriyi patlattı.
30.06.2020 Galatasaray
Real Madrid'den büyük hata!
Real Madrid'den büyük hata! Real Madrid, resmi internet sitesinde yanlışlıkla Luka Modric'in transfer haberini yayınladı ve hemen kaldırdı. Ancak bu durumu anında binlerce kişi gördü.
1.07.2020 İspanya La Liga
Fenerbahçe gözünü kararttı... 20 milyon euro...
Fenerbahçe gözünü kararttı... 20 milyon euro... Milos Krasic bombasını patlatan ve Joseph Yobo ile tekrar anlaşan Sarı- Lacivertliler Wesley Sneijder için kulübü İnter ile anlaştı. Yönetim oyuncuyu iknaya uğraşıyor.
6.08.2012 Skorer
Süper Lig transfer haberleri
Süper Lig transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler.
6.08.2012 Skorer
Fenerbahçe transfer haberleri futbol
Fenerbahçe transfer haberleri futbol Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.
6.08.2012 Skorer
Çarşı, Yusuf Şimşek'e karşı
Çarşı, Yusuf Şimşek'e karşı Beşiktaş taraftarları Yusuf Şimşek'in transferine tepki gösterdi, işte Çarşı'nın sitesindeki yorumlar
9.01.2009 Skorer