Reel Getiri

Reel Getiri

Son dakika reel getiri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan reel getiri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan reel getiri haber sayfamızda...

Reel Getiri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 854 reel getiri haberi bulunmuştur.
En fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu
En fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu Mart ayında aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 11,57 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.04.2024 Uzmanpara
Mart ayında en çok getiri sağlayan yatırım aracı açıklandı
Mart ayında en çok getiri sağlayan yatırım aracı açıklandı Mart ayında aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 11,57 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.04.2024 Ekonomi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
Seçim sonrası bankalarda mevduat faizleri yükseldi! Aylık 55 bin TL’ye varan getiri
Seçim sonrası bankalarda mevduat faizleri yükseldi! Aylık 55 bin TL’ye varan getiri Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık son faiz artışının ardından bankalarda mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Pek çok banka mevduat faizlerini bir iki puan daha artırdı. Peki şu anda faizler ne durumda? 1 milyon TL’yi mevduata yatıran aylık ne kadar kazanç sağlıyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
Şubat ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu
Şubat ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Şubat ayında en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise yüzde 8,91 oranlarıyla BIST 100 endeksinde gerçekleşti.
8.03.2024 Ekonomi
Şubatta en çok borsa kazandırdı
Şubatta en çok borsa kazandırdı Şubatta aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu.
8.03.2024 Uzmanpara
Piyasanın gözü Merkez Bankası’nın faiz kararında! Altın, borsa ve mevduatta yön ne olur? İşte beklentiler
Piyasanın gözü Merkez Bankası’nın faiz kararında! Altın, borsa ve mevduatta yön ne olur? İşte beklentiler Piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki kritik gelişme sonrasında altın, borsa ve mevduat faizlerinde yön ne olur? İşte detaylar...
22.02.2024 Ekonomi
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Yeni rekorun ardından piyasada beklentiler değişti
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Yeni rekorun ardından piyasada beklentiler değişti Yeni yılın gelmesiyle birlikte borsa ve altında peş peşe rekor geldi. Tarihi zirve sonrası piyasalarda beklentiler değişti. Peki altın, borsa, mevduat faizi ve dolar yatırımları arasında en çok kazandıran hangisi oldu? Gram altın için yıl sonu tahmini yapıldı. İşte detaylar...
12.02.2024 Ekonomi
Ocak ayında en az altın kaybettirdi
Ocak ayında en az altın kaybettirdi Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde külçe altın, yüzde 2,06 oranında yatırımcısına kaybettirdi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları’nı açıkladı. Buna göre, aylık en yüksek reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 0,35 oranında külçe altında gerçekleşti. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise külçe altın yüzde 2,06 oranında yatırımcısına kaybettirdi.
8.02.2024 Ekonomi
Ocakta en fazla altın kazandırdı
Ocakta en fazla altın kazandırdı Ocakta aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu.
8.02.2024 Uzmanpara
'Fed önümüzdeki aylarda faiz indirmeli'
'Fed önümüzdeki aylarda faiz indirmeli' Bill Gross, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bilançosunu küçültmesini durdurmasını ve resesyondan kaçınmak için önümüzdeki aylarda faiz oranlarını düşürmesini istedi.
23.01.2024 Uzmanpara
Aylık en yüksek kazanç sağlayan yatırım aracı belli oldu
Aylık en yüksek kazanç sağlayan yatırım aracı belli oldu Aylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 6,16 oranlarıyla Devlet İç Borçlanma Senetleri’nde (DİBS) gerçekleşti.
8.01.2024 Ekonomi
Aralıkta en çok kazandıran DİBS oldu
Aralıkta en çok kazandıran DİBS oldu Aralıkta aylık en yüksek reel getiri Devlet İç Borçlanma Senetlerinde (DİBS) oldu.
8.01.2024 Uzmanpara
Piyasadaki sert hareketlerin nedeni belli oldu! Borsada 2024 tahmini
Piyasadaki sert hareketlerin nedeni belli oldu! Borsada 2024 tahmini 2023 yılının en iyi performans gösteren yatırım araçlarının başında gelen borsa yeni yıla sayılı gün kala gösterdiği fiyat hareketi ile dikkat çekiyor. Özellikle son günlerde borsada büyük kayıplar görülmüştü. Peki piyasadaki sert hareketlerin sebebi ne, borsada 2024 yılı tahmini ne? İşte detaylar...
25.12.2023 Ekonomi
Kasımda en çok altın kazandırdı
Kasımda en çok altın kazandırdı Aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 2 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.12.2023 Uzmanpara
Kasım ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu
Kasım ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Aylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 2 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.12.2023 Ekonomi
Faiz kararı sonrası gözler piyasalara çevrildi: Altını olanlar için dikkat çeken uyarı
Faiz kararı sonrası gözler piyasalara çevrildi: Altını olanlar için dikkat çeken uyarı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki karar sonrası dolar ve altında yön ne olur? İşte detaylar...
25.11.2023 Ekonomi
En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? TÜİK açıkladı
En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? TÜİK açıkladı Aylık en yüksek reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 2,36, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise yüzde 0,89 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.11.2023 Ekonomi
Aylık en yüksek getiri külçe altında oldu
Aylık en yüksek getiri külçe altında oldu Ekimde aylık en yüksek reel getiri külçe altında gerçekleşti.
8.11.2023 Uzmanpara
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası Para Politikası Kurulu politika faizini beklentiler dahilinde yüzde 35 seviyesine çıkardı.
26.10.2023 Ekonomi
Halka arzda yatırımcı sayısı 7 kat arttı
Halka arzda yatırımcı sayısı 7 kat arttı Borsada halka arz edilen şirket sayısı bu yılın üçüncü çeyreği sonunda geçtiğimiz seneyi yakaladı. Halka arzlarda toplanan tutar geçen seneki rakamlara göre yüzde 166 yükselişle 51,5 milyar lira olurken, yatırımcı sayısı 7 kat artarak 64 milyonu geçti.
24.10.2023 Uzmanpara
Kiralık konutta uzun süre sonra bir ilk! Ev sahipleri fiyat politikasını değiştirdi
Kiralık konutta uzun süre sonra bir ilk! Ev sahipleri fiyat politikasını değiştirdi Satılık ve kiralık konut fiyatındaki artış alınan önlemlerin ardından durdu. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı bazı satılık konutlarda indirim yapılırken kiralık konutlarda da fiyat artışları durdu.
17.10.2023 Ekonomi
Eylül ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu
Eylül ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Aylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 1,81 oranlarıyla BIST 100 endeksinde gerçekleşti.
9.10.2023 Ekonomi
Eylülde en çok borsa kazandırdı
Eylülde en çok borsa kazandırdı Eylülde aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu.
9.10.2023 Uzmanpara
Kredi kartında limitler düşürülecek mi? Prof. Dr. Abdulkadir Develi cevapladı
Kredi kartında limitler düşürülecek mi? Prof. Dr. Abdulkadir Develi cevapladı Faizlerin düşük kalması sebebiyle son yıllarda artış gösteren karttan nakit çekimindeki tırmanış trendi terse döndü. Peki kredi kartında limitler düşürülecek mi? Prof. Dr. Abdulkadir Develi cevapladı. İşte detaylar...
19.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Reel Getiri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.