Reuven Rivlin

Reuven Rivlin

Son dakika Reuven Rivlin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Reuven Rivlin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Reuven Rivlin haber sayfamızda...

Reuven Rivlin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 210 reuven rivlin haberi bulunmuştur.
İsrail'in yeni Cumhurbaşkanı Herzog göreve başladı
İsrail'in yeni Cumhurbaşkanı Herzog göreve başladı Eski Yahudi Ajansı Başkanı ve eski İşçi Partisi lideri Isaac Herzog, yemin ederek resmen İsrail'in 11. Cumhurbaşkanı oldu.
7.07.2021 Dünya
Ortadoğu’da ‘tarihi ziyaret’
Ortadoğu’da ‘tarihi ziyaret’ İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid’in, Birleşik Arap Emirlikleri’ne yaptığı resmi ziyaretin, hem İsrail hem de Arap dünyası için bir dönüm noktası olduğu ifade ediliyor.
30.06.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden, İsrailli mevkidaşı Rivlin ile bir araya geldi
ABD Başkanı Biden, İsrailli mevkidaşı Rivlin ile bir araya geldi ABD Başkanı Joe Biden, 9 Temmuz'da görevinden ayrılacak olan İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ile Beyaz Saray'da bir araya geldi ve ülkesinin İsrail'e sarsılmaz desteğini bir kez daha dile getirdi.
28.06.2021 Dünya
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, 28 Haziran'da ABD'yi ziyaret edecek
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, 28 Haziran'da ABD'yi ziyaret edecek İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'in 28 Haziran’da ABD’yi ziyaret edeceği bildirildi.
19.06.2021 Dünya
Netanyahu'nun defterini dürecek oylama 13 Haziran'da
Netanyahu'nun defterini dürecek oylama 13 Haziran'da İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu'yu koltuğunda edecek muhalif partilerin kuracağı koalisyon hükümetinin güven oylamasının 13 Haziran'da yapılmasına karar verildi.
8.06.2021 Dünya
Kırılgan koalisyon...
Kırılgan koalisyon... İsrail’de Netanyahu karşıtı koalisyon kuruldu ancak hükümetin güvenoyu alıp alamayacağı bıçak sırtı bir oylamayla belli olacak. Çok farklı uçlardan partilerin yer aldığı koalisyonun, güvenoyu alması durumunda ne kadar uzun ömürlü olacağı ise merak konusu.
4.06.2021 Dünya
Son dakika... İran Dışişleri Bakanı Zarif'ten Netanyahu hakkında yorum!
Son dakika... İran Dışişleri Bakanı Zarif'ten Netanyahu hakkında yorum! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, rakiplerinin koalisyon hükümeti kurmasıyla iktidardan düşmesi beklenen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, "eski ABD Başkanı Donald Trump gibi tarihin çöplüğüne atılacağını" ifade etti.
3.06.2021 Dünya
İsrail'de siyasi deprem
İsrail'de siyasi deprem İsrail'de Yesh Atid (Gelecek Var) Partisi lideri Yair Lapid ve Yamina lideri Naftali Bennett'in oluşturduğu koalisyon bloku, yeni hükümetin güven oylamasının zamanında yapılması için Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'dan milletvekili olan Meclis Başkanı Yariv Levin yerine yeni bir isim getirmek için çalışmalara başlarken, Yamina'dan bir milletvekili ise bu girişime destek vermeyeceğini duyurdu.
3.06.2021 Dünya
Son dakika:  Netanyahu'ya soğuk duş! Anlaştılar
Son dakika: Netanyahu'ya soğuk duş! Anlaştılar Gelen son dakika haberine göre; İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun rakipleri Yesh Atid (Gelecek Var) ile Yamina Partisi'nin liderliğindeki muhalefet partileri koalisyon hükümetini kurma konusunda anlaşmaya vardı. İsrail'de ilk kez bir Arap partisi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun rakipleri Yesh Atid (Gelecek Var) ile Yamina Partisi'nin liderliğindeki muhalefet partilerinin kurmakta anlaştığı hükümete katılacak.
3.06.2021 Dünya
Yeni Cumhurbaşkanı seçen İsrail'de Netanyahu'suz koalisyona bir adım daha yaklaşıldı
Yeni Cumhurbaşkanı seçen İsrail'de Netanyahu'suz koalisyona bir adım daha yaklaşıldı İsrail Meclisi, Yahudi Ajansı Başkanı ve eski İşçi Partisi lideri Isaac Herzog'u ülkenin yeni Cumhurbaşkanı seçti.
2.06.2021 Dünya
Netanyahu'nun rakibine koalisyonu kurması için tanınan süre bitiyor
Netanyahu'nun rakibine koalisyonu kurması için tanınan süre bitiyor İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu'nun rakibi Yesh Atid Partisi lideri Yair Lapid'in koalisyon hükümetini kurması için tanınan süre gece yarısında doluyor.
2.06.2021 Dünya
Netanyahu'yu devirecek koalisyon hamlesine ölüm tehditleri
Netanyahu'yu devirecek koalisyon hamlesine ölüm tehditleri İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı koalisyona katılacağını açıklayan Yamina Partisi lideri Naftali Bennett ile partinin ikinci ismi eski Adalet Bakanı Ayelet Şaked'e karşı tehditlerin arttığı bildirildi.
1.06.2021 Dünya
Son dakika... Netanyahu'ya şok! İktidarı son buluyor...
Son dakika... Netanyahu'ya şok! İktidarı son buluyor... Gelen son dakika haberine göre; İsrail'de aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Yamina Partisi lideri Naftali Bennett, koalisyon hükümeti kurmak için Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı bloğa katılacağını duyurdu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, muhalif partilerle koalisyon hükümeti kurmak için çalışacağını duyuran Yamina Partisi lideri Naftali Bennnett'i hedef aldı.
30.05.2021 Dünya
İsrail basını: Netanyahu sosyal medyayı kapatmayı denedi
İsrail basını: Netanyahu sosyal medyayı kapatmayı denedi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun işgal altındaki Doğu Kudüs'te meydana gelen olaylar ve abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların ardından İsrail vatandaşı Filistinlilerin gösteriler düzenlemesi üzerine sosyal medyayı engellemeye çalıştığı bildirildi.
30.05.2021 Dünya
Blinken'dan Gazze için kritik iki görüşme
Blinken'dan Gazze için kritik iki görüşme ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ateşkesin ardından Gazze'yle ilgili süreç konusunda Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanları ile telefonda görüştü.
25.05.2021 Dünya
Lieberman: Netanyahu, Hamas'ın işbirlikçisi
Lieberman: Netanyahu, Hamas'ın işbirlikçisi İsrail başbakanını topa tutan eski bakan Lieberman, "Bu çatışmaların stratejik hedefi, beşinci defa seçime gidilmesini önlemek amacıyla Netanyahu’nun statüsünü düzeltmek" dedi.
17.05.2021 Dünya
Son dakika: İsrail Gazze'ye her yerden saldırıyor! Dünya izliyor, can kaybı artıyor...
Son dakika: İsrail Gazze'ye her yerden saldırıyor! Dünya izliyor, can kaybı artıyor... Son dakika haberine göre, İsrail ordusu, ilk başta Gazze Şeridi’ne kara operasyonu başlattığını ve İsrail askerlerinin Gazze’ye girdiğini duyurdu. Gazze'nin kuzey kesiminde bulunan farklı hedefler İsrail güçlerince karadan, havadan ve denizden de eş zamanlı olarak yoğun biçimde bombalandı. Ancak bundan birkaç saat sonra yapılan açıklamada, askerlerin Gazze'ye 'girip girmediğinin teyit edilemeyeceği' açıklaması geldi.
14.05.2021 Dünya
Sokaklar yangın yeri!
Sokaklar yangın yeri! İsrail’in Gazze’ye hava saldırıları sürerken, Hamas da İsrail kentlerine yönelik füze atışlarına devam ediyor. İsrail ordusu Gazze’ye kara harekatı başlatırken, İsrail içinde bazı kentlerde Yahudiler ve Araplar arasında yaşananlar ise iç savaş korkularını gündeme getirdi
14.05.2021 Dünya
Son dakika haberi: Bayram kan kokuyor! İsrail yedek askerleri göreve çağırdı
Son dakika haberi: Bayram kan kokuyor! İsrail yedek askerleri göreve çağırdı Son dakika haberine göre, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar devam ediyor. Son dakika haberine göre, can kaybı 83'e ulaşırken, saldırılarda yaralananların sayısı 400'ü aştı. ABD Başkanı Joe Biden'ın, Netanyahu ile görüştüğü açıklandı. Öte yandan aşırı sağcı İsraillilerin, Araplar'a ve onlara ait işyerlerine saldırdığı ve linç edilmek istendiği görüntüler, televizyonda canlı olarak yayınlandı. İsrail Ordusu sözcüsü Jonathan Conricus, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne kara harekatı hazırlıklarını sürdürdüğünü açıkladı. Öte yandan Filistin Sağlık Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden bir grup Filistinlinin zehirli gazla öldürüldüğünden şüphelendiklerini açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
13.05.2021 Dünya
Savaş korkusu!
Savaş korkusu! İsrail ve Filistinli grupların karşılıklı saldırıları sürerken, 65 Filistinli ve 7 İsrailli hayatını kaybetti. İsrail içindeki farklı kentlere de sıçrayan olayların, “topyekün savaşa” dönüşmesinden endişe duyuluyor
13.05.2021 Dünya
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'den iç savaş uyarısı!
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'den iç savaş uyarısı! İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, pek çok kentte İsrailliler ile Filistinliler arasında yaşanan şiddet olaylarının iç savaşa evrilebileceği uyarısında bulundu.
12.05.2021 Dünya
Son dakika... İsrail Başbakanı Netanyahu koalisyon hükümetini kuramadı!
Son dakika... İsrail Başbakanı Netanyahu koalisyon hükümetini kuramadı! Gelen son dakika haberine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yeterli desteği bulamadığı için koalisyon hükümetini kurmakta başarısız oldu. Koalisyon hükümetini kuramayan Netanyahu, görevi Cumhurbaşkanı Rivlin'e iade etti.
4.05.2021 Dünya
Netanyahu'ya koalisyonu kurması için tanınan sürede sona yaklaşıldı
Netanyahu'ya koalisyonu kurması için tanınan sürede sona yaklaşıldı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya koalisyon hükümetini kurması için tanınan yasal süre yarın akşam sona eriyor.
3.05.2021 Dünya
İsrail’de görev Netanyahu’nun
İsrail’de görev Netanyahu’nun İsrail’de gerçekleştirilen erken genel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, hükümeti kurma görevini seçimde birinci olan Likud partisi lideri Başbakan Binyamin Netanyahu’ya verdi. Cumhurbaşkanı Rivlin, hiçbir adayın hükümeti kurmak için yeterli sayıya ulaşamadığı ancak Netanyahu’nun küçük de olsa bir fırsatı olduğuna vurgu yaparak, hükümeti kurma görevini Netanyahu’ya verdiğini belirtti.
7.04.2021 Dünya
Netanyahu tekrar yargı önünde
Netanyahu tekrar yargı önünde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, hakkında rüşvet, dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanma suçlamalarından yargılanmak üzere Kudüs Bölge Mahkemesinde hakim karşısına çıktı.
6.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Reuven Rivlin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.