Robocop

Robocop

Son dakika Robocop haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Robocop gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Robocop haber sayfamızda...

Robocop

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 181 robocop haberi bulunmuştur.
Uç uç mavi böcek
Uç uç mavi böcek Birçok süper kahramanı anımsatan “Blue Beetle”, güce göçmen kimliği üzerinden bakmaya çalışırken ailenin önemine de vurgu yapıyor. Aynı zamanda kadın hareketini selamlıyor​.
18.08.2023 Kültür Sanat
2. Adbülhamid'in kayıp koleksiyonu bulundu! Satamadan yakalandılar
2. Adbülhamid'in kayıp koleksiyonu bulundu! Satamadan yakalandılar Beyoğlu Karaköy’de bir işyerine düzenlenen operasyonda, Sultan 2. Abdülhamid’e ait 'Yıldız Koleksiyonu'nda kaybolan 22 adet ferman ve berat ile 1 adet dikiş makinesi ele geçirildi.
29.12.2022 Gündem
Geriye kalan 2 fotoğraf, 2 tanık! Fenerbahçe'nin kaybolan anısı 'Babalar Maçı'
Geriye kalan 2 fotoğraf, 2 tanık! Fenerbahçe'nin kaybolan anısı 'Babalar Maçı' Takvimler 1960'lı yılları gösterirken, Fenerbahçeli futbolcular Kadıköy'ün Dalyan semtinde tarladan bozma o sahada dilden dile yayılacak bir geleneğin, Babalar Maçı'nın tohumlarını attı. Bir müddet sonra sadece sarı-lacivertlileri değil, tüm futbol dünyasını bir araya getiren bu yerde smokinle maç yöneten Hulki İlgün'den, parmağını kırarak izini ömrü boyunca taşıyan Can Bartu'ya pek çok efsane ise unutulmaz anlar yaşadı. 'Babalar Maçı'nın nostaljik hikâyesi geride kalan iki fotoğraf ve iki tanığıyla ilk kez milliyet.com.tr'de...
29.12.2022 Gündem
AVM, süpermarket, klavye... Büyük tehlike her yerde! Korunmanın 4 yolu var
AVM, süpermarket, klavye... Büyük tehlike her yerde! Korunmanın 4 yolu var Hemen her gün temas ettiğiniz yüzeyleri bir düşünün. Bilim insanlarının yaptığı son araştırmaya göre AVM'den süpermarkete, bilgisayar klavyesinden mutfağa her yer kendisi küçük, etkisi büyük bu canlılarla kaplı. İshal ve kusmaya yol açarak hastanelik eden tehlikeden korunmanın ise 4 yolu var. Prof. Dr. İftihar Köksal açıkladı.
29.12.2022 Gündem
Savaşta tüm organları zarar görse de pes etmiyor! 'Rambo' artık 'RoboCop'a dönüşecek
Savaşta tüm organları zarar görse de pes etmiyor! 'Rambo' artık 'RoboCop'a dönüşecek Bütün çocukluğu 'Rambo' ve 'RoboCop' filmlerini izleyerek geçmişti. Bu filmlerin etkisiyle hayatı boyunca hep asker olmak istedi. Sonunda bir gün kararını verdi ve İngiliz ordusuna yazıldı. Dünyanın en zorlu bölgelerinde İngiliz ordusunda yer alan adam, üç ay önce hayatında ilk kez ölümle burun buruna geldi. Doktorların umutsuz konuştuğu İngiliz asker, vücudundaki tüm organları zarar görse de pes etmemeye kararlı.
29.12.2022 Dünya
Singapur’un yeni polis gücü sokaklara çıktı! Xiavier distopik geleceği göz kırpıyor
Singapur’un yeni polis gücü sokaklara çıktı! Xiavier distopik geleceği göz kırpıyor Robotların farklı alanlarda kullanıldığına şahitlik ediyoruz. Singapur bir süredir robot polis güçleri için çalışmalarını sürdürüyordu. Sokaktaki düzeni sağlamak amacıyla geliştirilen Xavier, distopik bir geleceğe göz kırpıyor.
13.10.2021 Teknoloji
Tunus’ta siyasi kriz
Tunus’ta siyasi kriz Cumhurbaşkanı Kays Said’in, “ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü koşullar nedeniyle” meclisin tüm yetkilerini dondurduğunu, milletvekillerinin dokunulmazlığını askıya aldığını belirtip, Başbakan’ı görevden alması sonrası ülke karıştı. Dünya tepkili...
27.07.2021 Dünya
Fahriye Evcen'in bayram pozu eleştirilerin hedefi oldu
Fahriye Evcen'in bayram pozu eleştirilerin hedefi oldu Ünlü isimler Ramazan Bayramı'nı sosyal medya paylaşımlarıyla kutladı. Kimi eski bayram fotoğraflarını paylaşırken kimi de ailesiyle bayramlaştığı anları yayınladı. Takipçilerinin bayramını kutlamak için bornozlu paylaşım yapan Fahriye Evcen ise eleştirilerin hedefi oldu.
13.05.2021 Cadde
Süper Kahraman Filmleri: Başrollerinde Süper Kahramanların Olduğu Filmler
Süper Kahraman Filmleri: Başrollerinde Süper Kahramanların Olduğu Filmler Süper kahraman filmleri nelerdir, süper kahraman filmleri arasında izlenmesi gerekenler hangileridir? Başrollerinde süper kahramanların olduğu filmler nelerdir? Hangi süper kahraman filmleri unutulmaz filmler arasında kendine yer buldu? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Robocop  Berk Oktay
Robocop Berk Oktay Oyuncu Berk Oktay, paylaştığı kaslı fotoğrafıyla sosyal medyanın gündemi oldu.
11.01.2021 Cadde
Mikrocerrahide bir ilki Türk doktorlar başardı
Mikrocerrahide bir ilki Türk doktorlar başardı Eskişehir'de, Hamza Fahri Özkan’ın (18) çalıştığı matbaada ofset makinesine sıkışarak parçalanan sol eline, sağ kolundan alınan cilt dokusu, mikrocerrahi işlemiyle yerleştirildi. 7 saat süren ‘serbest doku transfer’ ameliyatında çapları 1 milimetreden küçük damarlar da mikroskop altında çıplak gözle görülemeyen dikişlerle bağlandı. Operasyonu gerçekleştiren ekibin başındaki Doç. Dr. Yakup Çil, çapı 1 milimetreden küçük damarların süper mikrocerrahi işlemiyle bağlanmasının tıp literatüründe mevcut olmadığını belirterek, "Yapılan işlemin en kısa zamanda literatürde yerini alması için gerekli olan bilimsel çalışmaya ameliyat ekibimiz başladı" dedi.
3.12.2020 Gündem
Mortal Kombat 11: Aftermath’ı duyuruldu
Mortal Kombat 11: Aftermath’ı duyuruldu Mortal Kombat 11 için yeni bir genişleme olan Mortal Kombat 11: Aftermath’ı duyuruldu. 26 Mayıs'tan itibaren dijital olarak küresel bir lansman için hazırlanan ve ödüllü NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat 11: Aftermath, eleştirmenlerin övgü dolu hikayesini güven ve aldatmaca merkezli yepyeni, sinematik bir anlatıyla genişletiyor. Mortal Kombat 11: Aftermath genişlemesi PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation 4 Pro bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One X dahil Xbox One ailesi, Nintendo Switch sistemi, PC ve Stadia’da bulunacak.
7.05.2020 Oyun
Son dakika... Bir dakikada 200 ölçüm! İnanılmaz...
Son dakika... Bir dakikada 200 ölçüm! İnanılmaz... Gelen son dakika haberine göre, Covid-19 bir günde ABD'de 2 bin 342, İngiltere'de 761 can aldı. İspanya'daki 367 can kaybı ise 22 Mart tarihinden bu yana gerçekleşen en düşük ölüm olarak kayıtlara geçti. Çin'de bir günde sadece altı yeni vaka belirlendi, Güney Kore'de 16 Mart'tan bu yana ilk kez corona virüs sonucu hayatını kaybeden olmadı. Çin üretimi polis maskeleri ise, beş metreden ateş ölçüyor.
24.04.2020 Dünya
Robocop Deniz
Robocop Deniz Deniz Akkaya, önceki gün Bebek’te spor yaparken objektiflere takıldı.
3.03.2020 Cadde
ABD'de robot polis ilk devriyesine çıktı
ABD'de robot polis ilk devriyesine çıktı ABD'de üretilen 'HP Robocop' isimli polis robot, ilk devriyesine çıktı. Robotun 360 derece dönebilen başlığı, ses ve görüntü kaydedebiliyor. Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrindeki Huntington Park bölgesinde üretilen 'HP Robocop' isimli polis robotu, Salt Lake Parkı'nda ilk devriyesine çıktı. Polis robotu, resmi olarak polis teşkilatı bünyesine kabul edildi. Huntington Belediyesi ve polis teşkilatının ortak çabaları ile üretildiği belirtilen robotun, 360 derece dönebilen başlığının yüksek kalite görüntü ve ses kaydı alabildiği bildirildi.
11.09.2019 Haberler
Robot polis HB Robocop ilk devriyesine çıktı!
Robot polis HB Robocop ilk devriyesine çıktı! ABD, robot polis teknolojisini kullanıma başladı. HP Robocop isimli robot, ilk devriyesine çıktı.
20.06.2019 Teknoloji Haberleri
Nefes kesen tatbikat
Nefes kesen tatbikat Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, astsubay adayı öğrencilerin eğitimine yönelik düzenlenen tatbikat, gerçeği aratmadı.
12.05.2019 Gündem
Nefes kesen tatbikat
Nefes kesen tatbikat Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, astsubay adayı öğrencilerin eğitimine yönelik düzenlenen tatbikat, gerçeği aratmadı.
12.05.2019 Gündem
"Dizinin tutması benim için sürpriz oldu"
"Dizinin tutması benim için sürpriz oldu" Netflix yapımı Narcos yeni sezonuyla izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizinin ünlü yapımcısı ve daha önce de Children of Men, RoboCop gibi filmlerin yapımcılığını üstlenmiş olan Eric Newman ile hem Narcos'un yeni sezonu hem de gelecekte izlenilecek yolu konuştuk.
16.11.2018 Gündem
Robocop sanat tarihçisi oldu
Robocop sanat tarihçisi oldu Artnet’te yer alan bir habere göre, 1987 yapımı bilimkurgu filmi ‘Robocop’ta başrolü oyunayan Peter Weller sanat tarihçisi oldu.
21.08.2018 Gündem
Cyberpunk nedir?
Cyberpunk nedir? Cyberpunk 2077 ile ilgili 5 yıllık bekleyiş sona erdi, Cyberpunk 2077'nin ilk fragmanı yayınlandı. 28 yıl sonra geri dönen 'role playing' oyunu olan Cyberpunk 2077 beraberinde "Cyberpunk nedir?" sorusunu da merak ettirdi. Peki 'Cyberpunk' nedir? Cyberpunk hakkında neler bilmemiz gerekiyor?
21.05.2019 Sanat
Animasyon severlere özel festival
Animasyon severlere özel festival Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü, 17-24 Nisan’da ünlü isimleri tek çatı altında toplayan Animist 2018 Festivali düzenliyor.
17.04.2018 Gündem
Gary Oldman kimdir?
Gary Oldman kimdir? Gary Oldman kimdir? sorusu gündeme oturdu. Dün gece gerçekleşen 90. Oscar ödüllerinde Darkest Hour filmindeki rolü ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü alan Gary Oldman'ın kim olduğu araştırılmaya başladı. İşte Gary Oldman hakkında merak edilen bilgiler...
5.03.2018 Gündem
Şampiyonlar Ligi müziği nasıl ortaya çıktı? Sözlerinin anlamı ve Türkçesi
Şampiyonlar Ligi müziği nasıl ortaya çıktı? Sözlerinin anlamı ve Türkçesi Futbolda bir kültür haline gelen ve Dünya Kupası ile birlikte en prestijli ve en üst seviyedeki futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin müziği nasıl ortaya çıktı? Bestecisi kimdir? Şampiyonlar Ligi müziğinde geçen sözlerin anlamı nedir?
9.03.2018 Spor
‘Aksiyon sahneleri için büyük kedileri izledim’
‘Aksiyon sahneleri için büyük kedileri izledim’ Netflix’in merakla beklenen yeni bilimkurgu dizisi “Altered Carbon”daki sahneleri için dublörlük eğitimi alan Joel Kinnaman “Çokça doğa videoları ve belgeseller izledim. Aslanlar, kaplanlar, büyük kediler... Nasıl saldırdıklarını, en sakin anlarında bile etrafı dinleyip her an tetikte oluşlarını... Karakterim dizide bu şekilde görünsün istedim” diyor
27.01.2018 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Robocop ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.