Rtük Başkanı Ebubekir Şahin

Rtük Başkanı Ebubekir Şahin

Son dakika RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin haber sayfamızda...

Rtük Başkanı Ebubekir Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 163 rtük başkanı ebubekir şahin haberi bulunmuştur.
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız'
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız' "Unutulmamalıdır ki toplumsal yaşamı, insan onurunu, iyi bir yaşamı tehdit eden bir sorun karşısında en büyük tehlike, onu normalleştirmektir. Bu soruna alışmaktır." diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İşte biz bu bakış açısını reddediyoruz. Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
TRT Arabi kameramanı ağır yaralı
TRT Arabi kameramanı ağır yaralı İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı’na gerçekleştirdiği saldırı sonucu TRT Arabi kameramanı Sami Şahada ağır yaralandı, bir ayağı ampute edildi.
13.04.2024 Dünya
RTÜK'ten seçim yasaklarıyla ilgili açıklama
RTÜK'ten seçim yasaklarıyla ilgili açıklama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin sonuçların, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) aksi yönde karar alınmadığı takdirde saat 21.00'e kadar yayınlanamayacağı uyarısında bulundu.
31.03.2024 Gündem
‘İslamofobi tehdidini anlatmalıyız’
‘İslamofobi tehdidini anlatmalıyız’ Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Haberler
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dördüncü Medya Buluşması’nda yaptığı konuşma açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıya ilişkin yayın yasağı
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıya ilişkin yayın yasağı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Çağlayan Adliyesi'nde terör saldırısına ilişkin yayın yasağı kararı alındığını açıkladı.
6.02.2024 Gündem
‘Gazi’ skeci tepki çekti!
‘Gazi’ skeci tepki çekti! ‘Güldür Güldür Show’ adlı televizyon programında yaşlılarla ilgili hazırlanan skeç, tepki çekti.
4.02.2024 Cadde
RTÜK Başkanı: Yalan haberin yaygınlaşma hızı, doğrunun hızından kat kat fazla
RTÜK Başkanı: Yalan haberin yaygınlaşma hızı, doğrunun hızından kat kat fazla Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, yalan bir haberin yaygınlaşma hızının doğrunun hızından kat kat fazla olduğunu belirtip, "Özellikle dijital mecralarda bu hız daha da artıyor. Yalan haber, bugün dünyada bir güvenlik sorunu olarak tartışılıyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Radyo Televizyon Üst Kurulu'ndan spor programlarına yönelik karar!
Radyo Televizyon Üst Kurulu'ndan spor programlarına yönelik karar! RTÜK, spor programlarında taraftarlar arasında ortamı gerecek, fair-play ruhuna aykırı ifadelerin önlenmesi için harekete geçti.
19.12.2023 Süper Lig
RTÜK Başkanı Şahin: Spor yayınlarını titizlikle takip ediyoruz
RTÜK Başkanı Şahin: Spor yayınlarını titizlikle takip ediyoruz RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, MKE Ankaragücü- ÇAYKUR Rizespor maçında Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı.
12.12.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin'den Gazze yorumu: Türk medyası iyi bir sınav veriyor
RTÜK Başkanı Şahin'den Gazze yorumu: Türk medyası iyi bir sınav veriyor Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin ilk andan itibaren Türk medyasının iyi bir sınav verdiğini söyledi.
11.11.2023 Gündem
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve 4 yayın derneğince, uluslararası medya kuruluşlarının Gazze'deki insani duruma sessiz kaldığı belirtti.
6.11.2023 Gündem
RTÜK başkanı Ebubekir Şahin kimdir? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin nereli, kaç yaşında? İşte biyografisi
RTÜK başkanı Ebubekir Şahin kimdir? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin nereli, kaç yaşında? İşte biyografisi Meclis’te geçtiğimiz hafta yeni Üyeleri belli olan RTÜK’te bugün Başkanlık seçimi heyecanı vardı. Yapılan seçimde Ebubekir Şahin, yeniden Üst Kurul Başkanı oldu. Gündeme ise Ebubekir Şahin kimdir? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin nereli, kaç yaşında? soruları geldi. İşte biyografisi
19.10.2023 Bilgi Rehberi
RTÜK Başkanı Şahin: Yapılan yasa dışı yayınlarla ilgili kanuni süreç başlatılmıştır
RTÜK Başkanı Şahin: Yapılan yasa dışı yayınlarla ilgili kanuni süreç başlatılmıştır Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Millet iradesinin ürünü olan kanunları tanımayan, kurallara uymamakta ısrar eden, güya tarafsız yayın yapan yayın mecrası, RTÜK ve mahkeme kararlarına rağmen ülkemize ve insanlığa olan kininin gereğini yapmaya devam etmektedir." ifadelerini kullandı.
18.10.2023 Gündem
TBMM RTÜK’e üç üye seçecek
TBMM RTÜK’e üç üye seçecek TBMM Genel Kurulu’nda önümüzdeki hafta görev süreleri dolan AK Parti kontenjanından seçilmiş iki ve CHP kontenjanından seçilmiş bir üye olmak üzere üç üyelik için seçim yapılacak.
7.10.2023 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan hakkında karar
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan hakkında karar Ayşenur Arslan'ın Ankara'daki terör saldırısı girişimiyle ilgili sözlerine tepki çekmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Haberler
Son dakika... Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan hakkında karar! İlk ifadesi ortaya çıktı
Son dakika... Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan hakkında karar! İlk ifadesi ortaya çıktı Ankara’daki terör saldırısı girişimiyle ilgili sözleri tepki çeken gazeteci Ayşenur Arslan hakkında karar verilirken, ilk ifade de ortaya çıktı.
3.10.2023 Gündem
RTÜK'ten Halk TV'ye inceleme
RTÜK'ten Halk TV'ye inceleme RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ankara’daki terör olayı hakkında yapılan yayın için Halk TV’ye inceleme başlatıldığını açıkladı.
2.10.2023 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve RTÜK arasında iş birliği
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve RTÜK arasında iş birliği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu arasında 'Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesine İlişkin İş Birliği' protokolü imzalandı. Bakan Göktaş "İnsanın ilk varlığı bedeninde hayat bulur, bu hayatı ailesi kuşatır, aile birliğini de evi korur" dedi.
28.09.2023 Gündem
Gözünden sakındığını dijitalden sakın
Gözünden sakındığını dijitalden sakın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) arasında, ailenin korunması ve güçlendirilmesine ilişkin iş birliği yapılmasına karar verildi.
27.09.2023 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve RTÜK arasında iş birliği
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve RTÜK arasında iş birliği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) arasında, ailenin korunması ve güçlendirilmesine ilişkin iş birliği yapılmasına karar verildi.
26.09.2023 Gündem
Sanat dünyasının acı kaybı! Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları
Sanat dünyasının acı kaybı! Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatını kaybetti. Erkin Koray'ın vefatının ardından peş peşe başsağlığı mesajları yayımladı.
7.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rtük Başkanı Ebubekir Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.