Rusya Premier Ligi

Rusya Premier Ligi

Son dakika Rusya Premier Ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rusya Premier Ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rusya Premier Ligi haber sayfamızda...

Rusya Premier Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 801 rusya premier ligi haberi bulunmuştur.
Sergey Pinyaev için Avrupa devleri yarışta!
Sergey Pinyaev için Avrupa devleri yarışta! Avrupa'nın dev kulüplerinin, Lokomotiv Moskova forması giyen 19 yaşındaki Sergey Pinyaev'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı! Quincy Promes Dubai'de tutuklandı
6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı! Quincy Promes Dubai'de tutuklandı Uyuşturucu kaçakçılığı nedeniyle 6 yıl hapis cezasına çarptırılan Spartak Moskova forması giyen Hollandalı futbolcu Quincy Promes, Dubai'de tutuklandı.
14.03.2024 Diğer
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
21.07.2023 Diğer
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ayrılırsa milli kaleci gelecek!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ayrılırsa milli kaleci gelecek! Avrupa kulüplerinin radarındaki milli kaleci, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. Beklenen düzeyde bir teklif gelir ve kaptanla yollar ayrılırsa Trabzonspor'un 1 numaralı adayı belli oldu.
21.05.2023 Trabzonspor
Rubin Kazan özel maçta CSKA Moskova'yı 2-0 yendi
Rubin Kazan özel maçta CSKA Moskova'yı 2-0 yendi Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Rubin Kazan özel maçta CSKA Moskova'ya 2-0 mağlup etti.
20.02.2023 Dünyadan Futbol
Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023)
Günün bomba transfer haberleri (19 Şubat 2023) TFF, ikinci transfer tescil döneminin 5 Mart tarihine kadar uzatıldığını açıkladı. Süper Lig kulüpleri bu haberin ardından transfer girişimlerini hızlandırdı.
19.02.2023 Süper Lig
Lawrence Nicholas, Karagümrük’te
Lawrence Nicholas, Karagümrük’te Fatih Karagümrük, Nijeryalı genç futbolcu Lawrence Nicholas’ı kadrosuna kattığını duyurdu.
30.07.2022 Karagümrükspor
Yusuf Yazıcı'ya Premier Lig'den iki transfer teklifi! Menajeri doğruladı
Yusuf Yazıcı'ya Premier Lig'den iki transfer teklifi! Menajeri doğruladı Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yusuf Yazıcı'nın geleceği konusundaki belirsizlik devam ederken Ada basınından bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Premier Lig'in iki ekibinin tecrübeli orta sahayı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci de transfer iddialarını doğruladı. İşte detaylar...
Boupendza için Süper Lig devi harekete geçti! Transfer için temaslar başladı
Boupendza için Süper Lig devi harekete geçti! Transfer için temaslar başladı 2020-2021 sezonunda Atakaş Hatayspor formasıyla Süper Lig'de gol kralı olan Gabonlu forvet Aaron Boupendza yeniden Türkiye'ye transfer olmaya çok yakın. Yıldız forvetin transferi için temaslar hız kazanmış durumda.
18.06.2022 Galatasaray
İşte sezonun en başarılı lejyonerleri! Avrupa'yı salladılar
İşte sezonun en başarılı lejyonerleri! Avrupa'yı salladılar  Avrupa’da forma giyen Türk futbolcular, 2021-2022 sezonunda ortaya koydukları performanslarla göz doldurup, takımlarının aldığı sonuçlarda önemli katkı sağladılar. Cengiz Ünder kariyer rekoru kırarken, Hakan Çalhanoğlu sezonu çifte kupayla kapattı. Orkun Kökçü, takımıyla Avrupa Konferans Ligi’nde final oynarken, Enes Ünal attığı gollerle hem İspanya’da takdir topladı hem de sezon sonunda piyasa değerini yükseltti.
7.06.2022 Dünyadan Futbol
Yusuf Yazıcı'nın Rusya'daki talipleri artıyor
Yusuf Yazıcı'nın Rusya'daki talipleri artıyor Devre arası transfer döneminde kiralık olarak Rusya Premier Ligi ekiplerinden CSKA Moskova'ya transfer olan ve kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Yusuf Yazıcı için Zenit ve Dinamo Moskova devreye girdi.
18.05.2022 Futbol
Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a geri dönüyor mu? Menajeri açıkladı
Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a geri dönüyor mu? Menajeri açıkladı Fransa'da büyük bir başarı gösterip Lille ile şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı, Ocak ayında CSKA Moskova'ya imza atmıştı. Yıldız oyuncunun adı Trabzonspor ile anılırken menajerinden açıklama geldi.
28.04.2022 Trabzonspor
Rus ekibi Krasnodar dağılıyor! 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor
Rus ekibi Krasnodar dağılıyor! 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor Alman teknik adam Daniel Farke, Krasnodar'ın başına geçtikten sonra hiç maça çıkmadan kulüpten ayrıldı. Rus ekibi şimdi de yabancı oyuncularını kaybetmek üzere. O futbolcular belli oldu. Öte yandan Süper Lig'in son gol kralı Boupendza'nın Krasnodar'a transferi son anda yatmıştı.
5.03.2022 Dünyadan Futbol
CSKA Moskova'da Yusuf Yazıcı damgası! Maçın adamı seçildi
CSKA Moskova'da Yusuf Yazıcı damgası! Maçın adamı seçildi Lille'de yaşadığı şampiyonluk sonrası devre arasında CSKA Moskova'ya kiralanan Yusuf Yazıcı performansıyla gündem oldu. Rusya'da form tutmaya başlayan Yazıcı son maçında adeta şov yaptı.
1.03.2022 Trabzonspor
Uros Spajic resmen Kasımpaşa'da
Uros Spajic resmen Kasımpaşa'da Lacivert-beyazlı ekip FK Krasnodar forması giyen Uros Spajic'i renklerine kattığını duyurdu.
31.01.2022 Kasımpaşa
Yusuf Yazıcı resmen CSKA Moskova'da!
Yusuf Yazıcı resmen CSKA Moskova'da! CSKA Moskova, milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'yı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
19.01.2022 Futbol
Vladimir Ilyin'in takım hücumunda attığı nefis gol
Vladimir Ilyin'in takım hücumunda attığı nefis gol Rus forvet Vladimir Ilyin, Rusya Premier Ligi'nin 12. haftasında Krasnodar formasıyla FC Nizhny Novgorod'a çok şık bir gol attı. Krasnodar maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.
25.10.2021 Futbol
Son dakika haberi - Beşiktaş savunmasına 1.90’lık kule!
Son dakika haberi - Beşiktaş savunmasına 1.90’lık kule! Defansa takviye arayışı içindeki Beşiktaş’ın uzun boyu ile dikkat çeken Sloven stoper Miha Mevlja'ya teklif yaptığı iddia edildi.
9.07.2021 Beşiktaş
Zenit üst üste üçüncü kez şampiyon oldu
Zenit üst üste üçüncü kez şampiyon oldu Bitime iki hafta kala Lokomotiv Moskova'yı 6-1 mağlup eden Zenit, üst üste 3. kez şampiyonluğuna ulaştı. Rusya Premier Ligi'ni domine eden ekip, son sekiz sezonda üçüncü kez ligi zirvede bitirdi.
3.05.2021 Futbol
Artem Dzyuba'nın Zenit formasıyla attığı en iyi goller!
Artem Dzyuba'nın Zenit formasıyla attığı en iyi goller! Rus Forvet Artem Dzyuba, 2015 yılından bu yana Zenit için bir çok gol attı ve Rusya Premier Ligi'nin azılı golcülerinden birine dönüştü. Gelin en iyi gollerine göz atalım.
23.02.2021 Futbol
Son dakika | Kasımpaşa, CSKA Moskova'dan Bistrovic'i transfer etti
Son dakika | Kasımpaşa, CSKA Moskova'dan Bistrovic'i transfer etti Süper Lig ekibi Kasımpaşa, CSKA Moskova forması giyen Kristijan Bistrovic'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Paşa, Chelsea'den Drinkwater'ı kiralayıp ses getirmişti.
23.01.2021 Kasımpaşa
Son dakika - Kasımpaşa, Kristijan Bistrovic'i resmen kiraladı!
Son dakika - Kasımpaşa, Kristijan Bistrovic'i resmen kiraladı! Kasımpaşa, CSKA Moskova'dan Kristijan Bistrovic'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
22.01.2021 Kasımpaşa
Beşiktaş'tan Wilmar Barrios hamlesi
Beşiktaş'tan Wilmar Barrios hamlesi Beşiktaş, flaş bir transfere hazırlanıyor. Beşiktaş'ın Zenit forması giyen Kolombiyalı ön libero Wilmar Barrios'u kadrosuna katmak istediği belirtildi. Transfer adına Beşiktaş'ı zorlu rakiplerin beklediği aktarılsa da Siyah-Beyazlılar'ın en istekli kulüp olduğu ve Zenit ile görüşmelere başlamaya hazırlandığı iddia edilmekte.
16.12.2020 Beşiktaş
Son dakika | Galatasaray'dan Khvicha Kvaratskhelia harekatı!
Son dakika | Galatasaray'dan Khvicha Kvaratskhelia harekatı! Devre arası için transfer çalışmaları yürüten Galatasaray'ın Fatih Terim'in de kadrosunda görmek istediği Rubin Kazan'ın genç yıldızı Khvicha Kvaratskhelia'nın peşinde olduğu belirtildi. Galatasaray'ın Kvaratskhelia için devre arasında bir teklif yapmaya hazırlandığı aktarıldı.
23.10.2020 Galatasaray
Son Dakika | Moskova derbisinde kazanan CSKA oldu
Son Dakika | Moskova derbisinde kazanan CSKA oldu Rusya Premier Ligi 11. haftasında CSKA Moskova ile Dinamo Moskova karşı karşıya geldi.
18.10.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Premier Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.