Safkan

Safkan

Son dakika safkan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan safkan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan safkan haber sayfamızda...

Safkan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.096 safkan haberi bulunmuştur.
Petshoplarda yasaklandı, internete düştü! 17 bin liradan satılıyor
Petshoplarda yasaklandı, internete düştü! 17 bin liradan satılıyor Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında yapılan düzenlemeyle pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklanmıştı. Pet shoplarda kataloglardan gösterilerek satış yapılırken, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor.
26.03.2024 Haberler
Petshoplarda yasaklandı, internete düştü! 17 bin liradan satılıyor
Petshoplarda yasaklandı, internete düştü! 17 bin liradan satılıyor Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında yapılan düzenlemeyle pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklanmıştı. Pet shoplarda kataloglardan gösterilerek satış yapılırken, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor.
26.03.2024 Gündem
'Oyları değil, vatanı bölmeyelim'
'Oyları değil, vatanı bölmeyelim' "22 seneden beri bu sarı muhalefet tutuyor onları iktidarda' diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Seçimler yaklaşınca yine, 'Oyları bölmeyelim' lafını duyarız. Oyları değil, vatanı bölmeyelim" şeklinde konuştu.
9.03.2024 Gündem
Tuğba Özerk dedesi adına düzenlenen at yarışını izledi
Tuğba Özerk dedesi adına düzenlenen at yarışını izledi Şarkıcı Tuğba Özerk, önceki gün annesi Günay Kapani ile dedesi merhum Osman Kapani’nin adına düzenlenen at yarışına katıldı. Özerk ve aile üyeleri, kazanan at sahibi ve jokeye ödülünü alkışlar arasında verdi.
1.03.2024 Cadde
İlk yavrular doğdu…
İlk yavrular doğdu… Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan, Olivelo Yaşayan Parkı’ndaki Kaçeli koyunları ilk kez yavruladı.
10.02.2024 Ege
Burnu uzunsa ömrü de uzun
Burnu uzunsa ömrü de uzun İngiltere’deki bir araştırmada, köpeklerin ömrüyle burun uzunlukları ve vücut boyutları arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı.
5.02.2024 Dünya
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Superman’siz Metropolis olur mu?
Superman’siz Metropolis olur mu? Pekâlâ olur. Üstelik gidilir, görülür, gezilir de… İzmir’in Torbalı ilçesindeki antik kent Metropolis’teki kazılar 30 yıldır Sabancı Vakfı desteğiyle sürüyor.
21.11.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı Koşusu ve Cumhuriyet Koşusu tamamlandı!
Cumhurbaşkanlığı Koşusu ve Cumhuriyet Koşusu tamamlandı! Başkent Ankara, at yarışlarının en önemli organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Koşusu'nu Deniz Efe, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı ise Taylolo kazandı.
28.10.2023 Diğer
En yaşlı köpek Bobi veda etti
En yaşlı köpek Bobi veda etti Dünyanın gelmiş geçmiş en yaşlı köpeği Bobi, 31 yaş 165 günlükken hayatını kaybetti.
24.10.2023 Dünya
Polonya'da gündem Szymanski: Onun için çıldırıyorlar!
Polonya'da gündem Szymanski: Onun için çıldırıyorlar! Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Hatayspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Müsabakada sarı-lacivertli formayı giyen Sebastian Szymanski'nin gösterdiği performans, ülkesi Polonya'da gündem oldu. Genç futbolcu hakkında 'tilki' benzetmesi yapıldı.
23.10.2023 Fenerbahçe
Safkan Arap tayı 5 milyona satıldı
Safkan Arap tayı 5 milyona satıldı Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmesi tarafından yetiştirilen Arap tayları İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda açık artırma yoluyla satıldı.
17.10.2023 Ekonomi
Cenk Ergün'den transfer açıklaması: Yüksek kontratlar nedeniyle Galatasaray'ı reddetti
Cenk Ergün'den transfer açıklaması: Yüksek kontratlar nedeniyle Galatasaray'ı reddetti Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'a özel röportaj verdi. Ergün, bazı oyuncuların yüksek kontratlar sebebiyle Galatasaray'ı reddettiğini açıkladı.
17.10.2023 Galatasaray
Açık arttırma ile satışa çıktı! Toplam değeri 22 milyon lira
Açık arttırma ile satışa çıktı! Toplam değeri 22 milyon lira Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM) satışa çıkardığı 15 safkan Arap tayı, toplam 22 milyon liraya satıldı. TİGEM'in İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlediği açık artırmada, en yüksek ücret 3 milyon lira rekor fiyatla 'Karanimo' isimli safkan Arap tayına ödendi.
3.10.2023 Gündem
Geleceğini kuran kadınlara destek
Geleceğini kuran kadınlara destek Sabancı Vakfı’nın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş birliğinde, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) desteğiyle hayata geçirdiği “Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi Hibe Programı” kapsamında desteklenecek projeler açıklandı.
2.10.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Milyonluk taylar görücüye çıkmaya hazırlanıyor
Milyonluk taylar görücüye çıkmaya hazırlanıyor Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen ünlü Arap yarış tayları İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda görücüye çıkıyor. 15 baş safkan elit Arap koşu tayı açık artırma usulüyle satılacak.
21.09.2023 Haberler
Genç müzisyenlere Avrupa’dan övgü
Genç müzisyenlere Avrupa’dan övgü  Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, dokuz konserlik turne serisini bugün Roma’da tamamlıyor. 16-22 yaşları arasındaki 73 genç müzisyen İtalya turnesindeki performanslarıyla büyük övgü topladı.
6.09.2023 Kültür Sanat
Milyonluk Arap yarış atları burada yetiştiriliyor
Milyonluk Arap yarış atları burada yetiştiriliyor Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde (TİGEM) özel olarak yetiştirilen Arap yarış atları ilgi görüyor. Arap atlarının ataları olan Baba Kuruş ve Baba Sa'd'ın anıt mezarlarının yapılıp, isimlerinin misafirhaneye verildiği TİGEM'de yetiştirilen atlar, düzenlenen açık artırmalar ile 1 milyon liraya kadar alıcı buluyor.
26.08.2023 Ekonomi
Dünyada nam salan Anadolu aslanı çiple korunuyor
Dünyada nam salan Anadolu aslanı çiple korunuyor Dünyanın en zeki ve güçlü koruma köpeği olan Kangallar, Sivas'taki Kangal Köpeği Üretim Eğitim ve Koruma Merkezi'nde çiple takip ve koruma altına alınıyor.
21.07.2023 Haberler
97. Gazi Koşusu'nun ödül töreni yapıldı
97. Gazi Koşusu'nun ödül töreni yapıldı 97’nci Gazi Koşusu’nda Mehmet Kaya’nın jokeyliğini yaptığı 'Urfa Aslanı' adlı safkan 2:30:35 derecesiyle kazandı. Yarışı kazanan Urfa Aslanı isimli safkanın sahibi Selim Kaya, Gazi Koşusu’nun Cumhuriyet’in 100’üncü yılında babasının bindiği atla kazanmalarının ayrı bir his olduğunu ifade ederken, jokey Mehmet Kaya, rüyada gibi hissettiğini dile getirdi.
25.06.2023 Diğer
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gazi Koşusu'nu kazanan Mehmet Kaya’yı tebrik etti
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gazi Koşusu'nu kazanan Mehmet Kaya’yı tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nu "Urfa Aslanı" isimli safkanla kazanan jokey Mehmet Kaya ile at sahibi Selim Kaya için tebrik mesajı yayımladı.
25.06.2023 Diğer
97. Gazi Koşusu'nda zafer Urfa Aslanı'nın!
97. Gazi Koşusu'nda zafer Urfa Aslanı'nın! Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu’nun 97.’si Veliefendi Hipodromu’nda koşuldu. Saat 17.15'te başlayan yarışı jokeyliğini Mehmet Kaya'nın yaptığı Urfa Aslanı isimli safkan kazandı.
25.06.2023 Skorer Tv
97. Gazi Koşusu'nda zafer Urfa Aslanı'nın! İşte kazandığı ödül
97. Gazi Koşusu'nda zafer Urfa Aslanı'nın! İşte kazandığı ödül Bu yıl 97. kez düzenlenen Gazi Koşusu’nu Mehmet Kaya yönetimindeki Urfa Aslanı isimli at birinciliği elde etti. Bu sonuçla Jokey Mehmet Kaya ilk kez Gazi Koşusu'nu kazandı.
25.06.2023 Diğer
Harry Potter Karakterleri: Hogwarts'ın En Sevilen Karakterleri ve İsimleri
Harry Potter Karakterleri: Hogwarts'ın En Sevilen Karakterleri ve İsimleri Piyasaya sürüldükleri günden bu yana hem kitapları hem de filmleri ile 7’den 70’e milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Harry Potter hiç şüphesiz en iyi seriler arasında yer alıyor. Büyücülük evreninin baş yapıtlarından Harry Potter’ın karakterleri ve filmdeki oyuncu kadrosu da oldukça geniş. Henüz hiç geçmişe yönelik Harry Potter anılarına tazelemek veya büyücülük evreniyle hiç tanışmamış olanların merak ettiği başlıklar arasında Harry Potter karakterleri yer alıyor. En sevilen Harry Potter karakterleri ve isimleri ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız Harry Potter Karakterleri başlıklı içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Safkan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.