Salgın

Salgın

Son dakika salgın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan salgın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan salgın haber sayfamızda...

Salgın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.044 salgın haberi bulunmuştur.
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Antarktika'da kuş gribi alarmı: Penguen vakaları artıyor
Antarktika'da kuş gribi alarmı: Penguen vakaları artıyor Bilim insanları, Penguen kolonilerinin kalabalık yapısı ve göç hareketlerinin kuş gribi virüsünün yayılmasını artırabileceği uyarısında bulunuyor.
16.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alt yapısında Türkiye'nin eline su dökecek ülke yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alt yapısında Türkiye'nin eline su dökecek ülke yok Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı'nda yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar toplamda 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanemizi hizmete açtık" ifadelerini kullandı ve yeni şehir hastaneleri için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Erdoğan, "Sağlık alt yapısında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke olmadığını herkes kabul ediyor. " sözlerine yer verdi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Suyun da yüzde 77'sini tarım kullanmakta
Bakan Yumaklı: Suyun da yüzde 77'sini tarım kullanmakta Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "İnanıyorum ki etkin ve verimli politikalar üreterek, sektör paydaşlarının azmiyle, hep birlikte ülkemizi tarımda daha ileri taşıyacağız. Tabii bunun için en önemli argümanımız, tarımsal Ar-Ge'ye yaptığımız yatırımlardır" dedi.
14.03.2024 Gündem
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
'Yazdan önce iki faiz indirimi makul'
'Yazdan önce iki faiz indirimi makul' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Yunanistan Merkez Bankası Başkanı Yannis Stournaras'a göre Avrupa Merkez Bankası, ağustos ayındaki yaz tatilinden önce borçlanma maliyetlerini iki kez düşürmeli.
14.03.2024 Uzmanpara
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı ile telefonda görüştü
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.
13.03.2024 Gündem
Manguel’den  salgın söyleşileri
Manguel’den salgın söyleşileri Alberto Manguel, Covid-19 pandemisinin ilk döneminde İsviçreli gazeteci Sieglinde Geisel’e verdiği söyleşide hayatında ve okurluğunda rol oynayan her şeyi içtenlikle anlatıyor.
12.03.2024 Kültür Sanat
İstanbul dünyada ilk sırada! Rekor 20.2 milyonla geldi
İstanbul dünyada ilk sırada! Rekor 20.2 milyonla geldi Geçen yıl dünyada en çok ziyaret edilen şehirler listesinde birinci ve dördüncü Türkiye'den. İstanbul Londra, Dubai ve Paris'i geride bıraktı.
10.03.2024 Dünya
Mansur Yavaş: Ankara'yı dünya başkentleriyle yarışır hale getirmek boynumuzun borcudur
Mansur Yavaş: Ankara'yı dünya başkentleriyle yarışır hale getirmek boynumuzun borcudur Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Akademisi'nin açılış törenine katıldı.
9.03.2024 Gündem
20 yıldır görülmeyen hastalık şoförü öldürdü! Gerçeği kardeşi açıkladı: 'Tek çaresi var'
20 yıldır görülmeyen hastalık şoförü öldürdü! Gerçeği kardeşi açıkladı: 'Tek çaresi var' Herkesin sevdiği, etrafına neşe saçan biriydi. Otobüs şoförlüğü yapıyordu. Kendini çok halsiz hissettiği için doktora gidince ne yaşadığını öğrendi. Doktorlar kurtarmaya çalışsa da çocukluğunda es geçilen bir detay yüzünden 48 yaşında yaşama veda etti. Uzmanlar ise önlem alınmadığı takdirde milyonlarca kişinin aynı tehdit altında olduğunu söylüyor.
9.03.2024 Genel Sağlık
Mansur Yavaş: Kimseyi işten atmadık
Mansur Yavaş: Kimseyi işten atmadık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde esnafı ziyaret etti.
2.03.2024 Gündem
Türkiye'nin 'Kırmızı Kitap'ı güncelleniyor
Türkiye'nin 'Kırmızı Kitap'ı güncelleniyor Devletin "gizli anayasası" olarak nitelendirilen ve kamuoyunda "Kırmızı Kitap" olarak adlandırılan Milli Güvenlik Siyaseti Belgesinin güncellenmesine yönelik çalışma başlatıldı.
29.02.2024 Haberler
Türkiye'nin 'Kırmızı Kitap'ı güncelleniyor
Türkiye'nin 'Kırmızı Kitap'ı güncelleniyor Devletin "gizli anayasası" olarak nitelendirilen ve kamuoyunda "Kırmızı Kitap" olarak adlandırılan Milli Güvenlik Siyaseti Belgesinin güncellenmesine yönelik çalışma başlatıldı.
29.02.2024 Gündem
Mardin'de Gazze konseri! 'Filistin topraklarında katliam yaşanıyor'
Mardin'de Gazze konseri! 'Filistin topraklarında katliam yaşanıyor' Mardin'de, İsrail'in saldırısı altındaki Gazze halkına yardım amacıyla 'Gazze İçin Ben de Oradayım' konseri düzenlendi. Mardin Dinler ve Diller Korosu’nun, 4 dilde ‘Yaşasın Filistin’ ezgisi seslendirmesi büyük beğeni toplarken, gecede elde edilen gelir Ramazan ayında gıda kolisi olarak Gazze’ye gönderilecek.
27.02.2024 Kültür Sanat
Bu hastalığın en önemli belirtisi ıslık sesi - Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu anlattı
Bu hastalığın en önemli belirtisi ıslık sesi - Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu anlattı Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu ile Milliyet Youtube kanalında yayınlanan Soruyorum köşemizde bu hafta RSV'yi (Respiratuar Sinsityal virüs) konuştuk. RSV nedir? Belirtileri nelerdir? Hangi yaş grubu daha fazla risk altında? RSV'nin influenza ve korona virüsle bağlantısı ne? Nasıl korunacağız? Tedavi yöntemi ne? Hayati bir risk var mı?
26.02.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayii mesajı: Çok önemli bir adımımız daha var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayii mesajı: Çok önemli bir adımımız daha var Partisinin Denizli mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi.
22.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayii mesajı: Çok önemli bir adımımız daha var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayii mesajı: Çok önemli bir adımımız daha var Partisinin Denizli mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi.
22.02.2024 Gündem
Ateşkes yok tartışması var
Ateşkes yok tartışması var Gazze’de yeni ateşkes çabaları, güç dengeleri ve uyuşmazlıklar nedeniyle sonuçsuz kalıyor. BMGK’da Cezayir’inkini veto eden ABD’nin kendi tasarısının nasıl karşılanacağı merak konusu.
22.02.2024 Dünya
6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü anısına! Antiokheia’dan Antakya’ya depremler
6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü anısına! Antiokheia’dan Antakya’ya depremler 6 Şubat depremleri, Hatay’ın tarih boyunca yaşadığı onlarca yıkıcı depremden yalnızca biri. Tarihteki bu depremlerin ardından bölgede her defasında yerleşimlerin kurulması ise felaketlerin bu toprakların kaderinde bereket ve güzelliklerle birlikte var olmasından...
19.02.2024 Arkeoloji
Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu: Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında
Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu: Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, "Dizilerimiz bugün Amerika'dan Rusya'ya, Uzak Doğu'dan Latin Amerika'ya kadar dünya genelinde 170'ten fazla ülkede yayımlanıyor ve yaklaşık 750 milyon kişiye ulaşıyor. Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor" dedi.
18.02.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana programının ardından Mersin’de düzenlenen 'İş Dünyası Buluşması'na katıldı.
17.02.2024 Haberler
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana programının ardından Mersin’de düzenlenen 'İş Dünyası Buluşması'na katıldı.
17.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Giresun mitinginde konuşma yaptı. 'Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri.' diyen Erdoğan, 'Salgın döneminde üretimden, istihdamdan taviz vermedik. Destek ve hibe programlarımızla toplumumuzun yanında yer aldık. Güçlü ve modern altyapımız sayesinde hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmadık.' dedi.
16.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Salgın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.