Satın Aldı

Satın Aldı

Son dakika satın aldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan satın aldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan satın aldı haber sayfamızda...

Satın Aldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.496 satın aldı haberi bulunmuştur.
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı Kedilerin arabasını çizmesi üzerine hayvanlara karşı nefret besleyen genç 10 ay boyunca kedileri katletti.
24.04.2024 Dünya
5 yıl önce Türkiye'de yaşamak için evlerini sattılar! Hollandalı çiftin hayatını değiştiren karar
5 yıl önce Türkiye'de yaşamak için evlerini sattılar! Hollandalı çiftin hayatını değiştiren karar Antalya’nın Serik ilçesinde karavanıyla tatil yapan Hollandalı çift, 5 yıl önce evlerini satıp, Türkiye’de karavan satın aldı. Yılın 10 ayını karavanla gezdiklerini ve Türkiye’nin çok güzel ve güvenilir bir ülke olduğunu belirten Johanna Bent ve Erik Roosenboom çifti, “Biz 1 ay önce Yunanistan’a gitmiştik orada pasaportumuz, paramız her şeyimiz çalındı ama 5 yıldır Türkiye’de hiç böyle bir şey yaşamadık” dedi.
21.04.2024 Yaşam
5 yıl önce Türkiye'de yaşamak için evlerini sattılar! Hollandalı çiftin hayatını değiştiren karar
5 yıl önce Türkiye'de yaşamak için evlerini sattılar! Hollandalı çiftin hayatını değiştiren karar Antalya’nın Serik ilçesinde karavanıyla tatil yapan Hollandalı çift, 5 yıl önce evlerini satıp, Türkiye’de karavan satın aldı. Yılın 10 ayını karavanla geçiren Johanna Bent ve Erik Roosenboom çifti, “Biz 1 ay önce Yunanistan’a gitmiştik orada pasaportumuz, paramız her şeyimiz çalındı ama 5 yıldır Türkiye’de hiç böyle bir şey yaşamadık” dedi.
21.04.2024 Gündem
Konut satışları martta azaldı
Konut satışları martta azaldı Türkiye genelinde mart ayında 105 bin 394 konut satıldı.
18.04.2024 Uzmanpara
Konut satışları mart ayında azaldı
Konut satışları mart ayında azaldı Türkiye genelinde konut satışları Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu.
18.04.2024 Ekonomi
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
22.04.2024 Yaşam
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı Ailesiyle birlikte yaşayan 8 yaşındaki kız, biriktirdiği harçlıklarla kendine ömürlük bir yatırım yaptı. Babasının çizdiği plana uyarak küçük yaşına kıyasla aldığı büyük karar sayesinde 960 bin dolarlık (30 milyon lira) koca bir evin kapısını araladı.
12.04.2024 Yaşam
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
Mermi kafasına saplandı! Telegram gruplarında yayıldı, kurşun dışarıda kaldı
Mermi kafasına saplandı! Telegram gruplarında yayıldı, kurşun dışarıda kaldı Ukrayna askerleri ile çatışmaya giren Rus askerinin kafasına mermi saplandı. Kafatasını delemeyen merminin yarısı kemiğin içine girerken diğer yarısı dışarıda kaldı, söz konusu fotoğraf dünyada ses getirdi.
4.04.2024 Dünya
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku Kocaeli'de 4 kişilik aile ve üniversitede memur olan komşularının, ihale yoluyla aldıkları ikinci el araçları ucuza sattıkları vaadiyle 18 kişiyi 3 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.
3.04.2024 Gündem
MotoGP, 4.5 milyar dolara el değiştirdi
MotoGP, 4.5 milyar dolara el değiştirdi Formula 1’in sahibi Liberty Media MotoGP’yi 4,5 milyar dolara satın aldı.
2.04.2024 Otomobil
ABD ulusal acil durum stokları için petrol aldı
ABD ulusal acil durum stokları için petrol aldı ABD tükenen stoklarını yenilemeye çalışırken ülkenin acil durum stokları için 2,8 milyon varil ham petrol satın aldı.
29.03.2024 Uzmanpara
Mal beyanında olmayan 3 villayı kabul etti
Mal beyanında olmayan 3 villayı kabul etti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, mal beyanında yer almayan Emirgan’daki 50 milyon dolar, yaklaşık 1.5 milyar lira değerindeki üç villanın şirketine ait olduğunu kabul etti.
27.03.2024 Gündem
Av yasağına sayılı günler kala balık tezgâhları şenlendi
Av yasağına sayılı günler kala balık tezgâhları şenlendi Zonguldak’ta av yasağına sayılı günler kala tezgahlar hamsi, istavrit ve mezgit ile şenlendi. Vatandaşlar, iftar sofraları için balık satın aldı.
25.03.2024 Ekonomi
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular Süleyman el-Halebi, Kürt kökenli bir Osmanlı vatandaşıydı. Ancak bugün kafatası Paris'te İnsan Müzesi'nde sergileniyor. Peki El-Ezher Üniversitesi'nde İslami ilimler okuyan bu genç âlim, Napolyon'un en güvendiği komutanını nasıl öldürmüştü? İşte tüm detaylarıyla Süleyman el-Halebi'nin hikâyesi.
23.03.2024 Yaşam
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Balık halini yenileme zamanı geldi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Balık halini yenileme zamanı geldi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sahuru yaptığı balık halinde esnafa müjde verdi. Dağ, "Artık buraların yenilenme zamanı geldi. İnşallah biz görev süremiz boyunca gerek yenileme, gerek yeni bir hal inşası konusunda gerekli adımları atacağız" dedi.
22.03.2024 Gündem
2 milyon 350 bin TL'ye sıfır araç aldı: Uyarıyı görünce hayatının şokunu yaşadı
2 milyon 350 bin TL'ye sıfır araç aldı: Uyarıyı görünce hayatının şokunu yaşadı Sivas’ta yaşayan Gazi Doğan'ın satın aldığı sıfır kilometre minibüs, 4 gün sonra arızalandı. 5 kez servise giden ancak çözüm bulunamayınca mağdur olduğunu belirten vatandaş, sorunun çözülmesini istiyor.
20.03.2024 Haberler
2 milyon 350 bin TL'ye sıfır araç aldı: Uyarıyı görünce hayatının şokunu yaşadı
2 milyon 350 bin TL'ye sıfır araç aldı: Uyarıyı görünce hayatının şokunu yaşadı Sivas’ta yaşayan Gazi Doğan'ın satın aldığı sıfır kilometre minibüs, 4 gün sonra arızalandı. 5 kez servise giden ancak çözüm bulunamayınca mağdur olduğunu belirten vatandaş, sorunun çözülmesini istiyor.
20.03.2024 Ekonomi
Meral Akşener'in esnaf ile oy pazarlığı
Meral Akşener'in esnaf ile oy pazarlığı Antalya'da esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaylarına oy vermeyeceğini söyleyen bir esnafla pazarlık ederek, ailesinden en az 1 kişinin kendilerine oy vermesini istedi.
19.03.2024 Gündem
Çin'in devlet fonları hisse aldı
Çin'in devlet fonları hisse aldı Çin'in devlet fonları son beş ayda 50 milyar dolar tutarında hisse aldı.
14.03.2024 Uzmanpara
Konut satışları arttı
Konut satışları arttı Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,3 artarak 93 bin 902 oldu. Aynı dönemde yabancılara yapılan konut satışları yüzde 44,9 azalarak bin 846 olarak gerçekleşti.
14.03.2024 Uzmanpara
Konut satış rakamları belli oldu
Konut satış rakamları belli oldu Türkiye genelinde Şubat ayında 93 bin 902 konut satıldı
14.03.2024 Ekonomi
Yunanistan'dan Anti-drone kubbesi! Atina'yı Bayraktar TB-2 korkusu sardı, Ermenilerle 2030 için işbirliği
Yunanistan'dan Anti-drone kubbesi! Atina'yı Bayraktar TB-2 korkusu sardı, Ermenilerle 2030 için işbirliği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Ermenistan ve Yunanistan'ın 2030'lu yıllarda işbirliği yaparak Bayraktar TB-2'lere karşı bir savunma sistemi kuracaklarını açıkladı.
11.03.2024 Dünya
Ev hanımlığından sanayide ustalığa: Turbocu Aynur Usta kadınlara örnek oluyor
Ev hanımlığından sanayide ustalığa: Turbocu Aynur Usta kadınlara örnek oluyor Bursa’da yaşayan Aynur Özdemir, 8 yıl önce eşinden boşanmasının ardından 3 çocuğunu büyütebilmek için turbo tamiri işine girdi. 3 yıl Gaziantep’te bir ustanın yanında çırak olarak yetişmesinin ardından Özdemir, Bursa’da kendi dükkanını açtı. Kısa sürede işlerini büyüten Özdemir çocuklarına hem annelik hem de babalık yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sanayide turbo tamir eden Özdemir, çalışkanlığı ile kadınlara örnek oluyor.
8.03.2024 Yaşam
10 bin bağışçıdan Louvre’a hediye
10 bin bağışçıdan Louvre’a hediye Paris’teki ünlü Louvre Müzesi, 10 bin bireysel bağışçı sayesinde Chardin’in “Çilek” adlı tablosunu satın aldı...
8.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Satın Aldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.