Şifalı Su

Şifalı Su

Son dakika şifalı su haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şifalı su gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şifalı su haber sayfamızda...

Şifalı Su

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 609 şifalı su haberi bulunmuştur.
Tarihi Dabakhane şifalı suyu ilgi görüyor
Tarihi Dabakhane şifalı suyu ilgi görüyor 5 bin yıllık Harput Mahallesi’nin kuzeyinde Harput kalesi ile Fethi Ahmet Baba türbesi yolu üzerindeki dere içerisinde yer alan tarihi Dabakhane şifalı suyu ziyaretçi akınına uğruyor.
8.10.2023 Haberler
Kim tarafından yapıldığı bilinmiyor!  Her kurnaya 3’er sefer girip çıkıyorlar... - 5 derecelik şifalı su
Kim tarafından yapıldığı bilinmiyor! Her kurnaya 3’er sefer girip çıkıyorlar... - 5 derecelik şifalı su Medeniyetler beşiği 5 bin yıllık Harput Mahallesi'nde yer alan tarihi Dabakhane şifalı suyu, ziyaretçi akınına uğruyor.
8.10.2023 Gündem
Tatlı isteğini anında söndürme etkisi var! İştahı bıçak gibi kesen, toksin yok edici tarif
Tatlı isteğini anında söndürme etkisi var! İştahı bıçak gibi kesen, toksin yok edici tarif İçerisindeki bolca vitamin ve mineral sayesinde mucizeler yaratan ıspanak suyu kilo vermek için de oldukça etkili bir sebze. Bu şifalı su bakın nasıl etkiler yaratıyor.
27.09.2023 Diyetler
Duyan akın ediyor! 'Tereyağı gibi eriyoruz' diyenler, 5 dakika durabiliyor
Duyan akın ediyor! 'Tereyağı gibi eriyoruz' diyenler, 5 dakika durabiliyor Antalya’nın Demre ilçesindeki 12-13 dereceye kadar düşen şifalı su kaynağı Burguç, sıcaktan bunalanların adresi oluyor. Türkiye’nin her yerinden, yurt dışından da tatilcilerin akın ettiği Burguç'a girenler, son derece soğuk olan suyun içerisinde en fazla 5 dakika durabiliyor.
24.07.2023 Gündem
Erzincan’da şifalı su! Gelen şifa buluyor, yeni anne olanlar akın ediyor
Erzincan’da şifalı su! Gelen şifa buluyor, yeni anne olanlar akın ediyor Erzincan’ın Mollaköy Beldesinde bulunan ve Şanlıurfa’daki Balıklı Gölü andıran gölün kaynak suyundan şifa bulmak için içiyorlar.
1.05.2023 Gündem
İstanbul için 'ölü faylar tamamen ölmedi' uyarısı: Üçlük, ikilik, depremlerle ses veriyorlar
İstanbul için 'ölü faylar tamamen ölmedi' uyarısı: Üçlük, ikilik, depremlerle ses veriyorlar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul'da on milyon yıl önceye ait ölü fayların hareket ettiğini belirterek uyarılarda bulundu.
4.04.2023 Gündem
Bu suda yıkananın hastalıktan kurtulduğuna inanılıyor: 4 asırdır şifa dağıtıyor
Bu suda yıkananın hastalıktan kurtulduğuna inanılıyor: 4 asırdır şifa dağıtıyor Kahramanmaraş'ta “Uyuz Pınarı Çeşmesi” olarak bilinen hamam 4 asırlık geçmişi ile dikkat çekerken, günümüzde hala çeşitli hastalıklara şifa olduğuna inanılıyor.
23.12.2022 Yaşam
'Şifalı' diye içiliyordu, gerçek şoke etti! Vatandaşlar uyarıldı
'Şifalı' diye içiliyordu, gerçek şoke etti! Vatandaşlar uyarıldı Rize'de yıllardır şifalı diye içilen Andon ılıca suyuyla ilgili çarpıcı bir tespit ortaya çıktı.
17.08.2022 Haberler
Suyunun şifalı olduğuna inanılan gizemli mağara ilgi bekliyor
Suyunun şifalı olduğuna inanılan gizemli mağara ilgi bekliyor Canik ilçesinde bulunan 40 metre derinliğindeki mağara Tokat Ballıca Mağarası'na benzerliği ile dikkat çekiyor. İçerisinde karstik oluşumların gözlemlendiği ve mahalle sakinlerinden alınan bilgilere göre hastaların suyundan içerek şifa bulduğu mağara keşfedilmeyi bekliyor. İçerisine girenlere gizemli bir yolculuk sunan mağarada devamlı akan suyun sesi huzur verirken görünümüyle de mest ediyor.
7.05.2022 Tatil
Dondurucu soğuklarda şifa arayanların uğrak mekanı: ‘Diyadin Kaplıcaları’
Dondurucu soğuklarda şifa arayanların uğrak mekanı: ‘Diyadin Kaplıcaları’ Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan ve cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen kaplıcalar, dondurucu soğuklarda sıcak suyuyla ziyaretçilerini ağırlıyor.
13.01.2022 Haberler
‘Şifalı’ sanılan pis suyu içmek için Türkiye’nin dört bir yanından Muş’a geliyorlar
‘Şifalı’ sanılan pis suyu içmek için Türkiye’nin dört bir yanından Muş’a geliyorlar Muş'ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Rıfat Somay "Muş'ta, böbrek taşını erittiği iddia edilen ve halk arasında şifalı olarak bilinen suyun, aslında mikrop ürettiği yapılan analizlerde saptanmıştır" dedi.
13.09.2021 Haberler
Sağlık Turizmi Nedir? Sağlık Turizmi Nasıl Yapılır Ve Neden Önemlidir?
Sağlık Turizmi Nedir? Sağlık Turizmi Nasıl Yapılır Ve Neden Önemlidir? Sağlık konusunda birçok değişik amaç ile beraber günümüzde sağlık turizmi yaygın olarak gerçekleştiriliyor. Tabii bu turizmin nasıl yapıldığı yine merak edilen konular içerisinde yer alıyor. Peki sağlık turizmi nedir? Sağlık turizmi nasıl yapılır ve neden önemlidir? İşte bu konu üzerine merak edilen bilgiler.
8.06.2021 Eğitim
'Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'a pis kan içirdi!'
'Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'a pis kan içirdi!' Savcılığa suç duyurusunda bulunan modacı Süleyman Tezcan, Yağmur Sarnıç hakkında korkunç iddialarda bulundu: Eşi Emre Aşık'a (boşandılar) satanist büyüler yaptı. Bana da şifalı su diye lağım suyu içirdi.
19.05.2021 Cadde
Şifa arayanlar akın edecek
Şifa arayanlar akın edecek Koçarlı’ya bağlı Kuşlarbeleni Mahallesi’nde böbrek taşına iyi gelmesiyle bilinen şifalı Yörükoğlu Pınarı’nın bulunduğu noktada, çeşme ve depo alanı düzenlenmesi için Koçarlı Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğiyle başlatılan çalışmada sona gelindi.
13.04.2021 Ege
D-655 karayolu çöktü! Alternatif yol için çalışma başlatıldı
D-655 karayolu çöktü! Alternatif yol için çalışma başlatıldı Düzce ile Zonguldak arasında ulaşımın sağlandığı D-655 karayolunun heyelan nedeniyle ulaşıma kapanmasının ardından Karayolları ekipleri, alternatif yol oluşturmak için çalışma başlattı. Karayolları Genel Müdürlüğü’nden gönderilen teknik heyet, 85 metrelik bir bölümde tamamen çöken yolda inceleme yapıyor. Yolun Düzce istikametinde 85 metrelik bölümün çöktüğü alan drone ile havadan görüntülendi.
27.03.2021 Haberler
D-655 karayolu çöktü! Alternatif yol için çalışma başlatıldı
D-655 karayolu çöktü! Alternatif yol için çalışma başlatıldı Düzce ile Zonguldak arasında ulaşımın sağlandığı D-655 karayolunun heyelan nedeniyle ulaşıma kapanmasının ardından Karayolları ekipleri, alternatif yol oluşturmak için çalışma başlattı. Karayolları Genel Müdürlüğü’nden gönderilen teknik heyet, 85 metrelik bir bölümde tamamen çöken yolda inceleme yapıyor. Yolun Düzce istikametinde 85 metrelik bölümün çöktüğü alan drone ile havadan görüntülendi.
27.03.2021 Gündem
Ege'nin Maldivleri 400 milyon liraya satılık!
Ege'nin Maldivleri 400 milyon liraya satılık! Turkuaz mavisi suyu, bembeyaz kumları ve tarihi dokusu ile 'Ege'nin Maldivleri' olarak bilinen 459 dönümlük Kalem Adası'nın 258 dönümü, 400 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. Mülk sahibi olan ailenin adayı satmaları yönünde çok fazla talep aldığını ve artık bu talepleri değerlendirmeye karar verdiklerini ifade eden Yatırım Uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Pazartesi günü bir toplantım var ve adayımız bir Türk. Aile satmayı düşünmüyorken de yurt dışından, Katar'dan bir teklif gelmiş. Aile o zaman şu anda buna hazır olmadığını da söylemiş. Şu anda aslında gönlümüzden geçen bir Türk ailenin alması. Çünkü hemen İzmir'in yanı başında olan bir yeri inşallah istediğimiz şekilde bir Türk aileye satarız" dedi.
27.02.2021 Ekonomi
74 kaçaktan 2’sinin havasızlıktan öldüğü minibüsün sürücüsü: Ölümlerden sorumlu değilim
74 kaçaktan 2’sinin havasızlıktan öldüğü minibüsün sürücüsü: Ölümlerden sorumlu değilim Van'ın İpekyolu ilçesinde, 15 kişilik minibüste, 72 kaçak göçmenin yakalandığı, 2’sinin de havasızlıktan öldüğü olayla ilgili tutuklanan sürücü ve 3 organizatörün ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler ifadelerinde suçlamaları reddederken, minibüs sürücüsü S.B., "Sadece para kazanmak için bu işi yaptım. 2 göçmenin ölmesinden sorumlu değilim. Ben böyle olmasını istemezdim. Pişmanım keşke gitmeseydim" dedi.
7.10.2020 Haberler
74 kaçaktan 2’sinin havasızlıktan öldüğü minibüsün sürücüsü: Ölümlerden sorumlu değilim
74 kaçaktan 2’sinin havasızlıktan öldüğü minibüsün sürücüsü: Ölümlerden sorumlu değilim Van'ın İpekyolu ilçesinde, 15 kişilik minibüste, 72 kaçak göçmenin yakalandığı, 2’sinin de havasızlıktan öldüğü olayla ilgili tutuklanan sürücü ve 3 organizatörün ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler ifadelerinde suçlamaları reddederken, minibüs sürücüsü S.B., "Sadece para kazanmak için bu işi yaptım. 2 göçmenin ölmesinden sorumlu değilim. Ben böyle olmasını istemezdim. Pişmanım keşke gitmeseydim" dedi.
7.10.2020 Gündem
Sadağı Kanyonu Bursa İlinde Nerede? Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Midir?
Sadağı Kanyonu Bursa İlinde Nerede? Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Midir? Bursa ilinin tarihi güzelliklerine bakıldığında pek çok yer ile karşılaşmaktayız. Bunlardan birisi de sadağı kanyonu olmaktadır. Bursa iline seyahat etmek isteyen kişilerin merak ettiği yerler arasında olan Sadağı Kanyonu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Peki Sadağı Kanyonu Bursa ilinde nerede? Nasıl gidilir, giriş ücretli midir? Sizlere Sadağı Kanyonu hakkında merak edilen bilgileri derledik.
25.09.2020 Tatil
Kimse inandıramıyor! 'Bile bile zehir içiyorlar'
Kimse inandıramıyor! 'Bile bile zehir içiyorlar' Muş'un Gümüşali köyünde, böbrek taşını erittiği iddia edilen yapılan incelemelerde içerisinde yoğun miktarda bakteri bulunduğu tespit edilen suyu vatandaşlar, uzmanların tüm uyarılarına rağmen içmeye devam ediyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serhat Vançelik, "Su analizinde tespit edilen bakteri miktarları çok yüksek seviyede. Basit ishalden kana karışıp ciddi enfeksiyonlara kadar geniş bir yelpaze gösteren bakterinin suda hiç olmaması gerekir. Bazı sularda organ yetmezliklerine neden olabilen çeşitli ağır metaller vardır. Söylentilerle, 'sağlıklı su' veya 'şifalı' başka 'böbrek taşı düşürme' veya başka nedenle kullanmadan önce o suyun sağlıklı olduğuna emin olmak gerekir." dedi.
15.09.2020 Gündem
'Şifalı sanılan su, organ yetmezliğine neden olabilir'
'Şifalı sanılan su, organ yetmezliğine neden olabilir' Muş'un Gümüşali köyünde, böbrek taşını erittiği iddia edilen yapılan incelemelerde içerisinde yoğun miktarda bakteri bulunduğu tespit edilen suyu vatandaşlar, uzmanların tüm uyarılarına rağmen içmeye devam ediyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serhat Vançelik, "Su analizinde tespit edilen bakteri miktarları çok yüksek seviyede. Basit ishalden kana karışıp ciddi enfeksiyonlara kadar geniş bir yelpaze gösteren bakterinin suda hiç olmaması gerekir. Bazı sularda organ yetmezliklerine neden olabilen çeşitli ağır metaller vardır" dedi.
15.09.2020 Gündem
Şifalı diye içilen suda bakteri bulundu! 'İnsan atıklarından olabilir'
Şifalı diye içilen suda bakteri bulundu! 'İnsan atıklarından olabilir' Muş’un Gümüşali köyünde, böbrek taşını erittiği iddia edilen ve bölge halkının tüm uyarılara rağmen içmeye devam ettiği suyun, mikrop saçtığı ortaya çıktı. Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Afet Yönetim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, yapılan analiz ile suda yoğun miktarda bakteri bulunduğunun tespit edildiğini söyleyerek, "Bu su içilebilir bir su değil. Buraya uyarıcı tabelalar asılmalı" dedi.
31.08.2020 Gündem
Düzce'de trafik kazası
Düzce'de trafik kazası Düzce’de, bazı hastalıklara iyi geldiğine inanılan kaynak suyundan bidona su doldurduktan sonra yolan karşısına geçmeye çalışan Hanife Yılmaz (55) yolcu otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
26.07.2020 Haberler
Yolcu otobüsünün çarptığı kadın feci şekilde can verdi!
Yolcu otobüsünün çarptığı kadın feci şekilde can verdi! Düzce’de, bazı hastalıklara iyi geldiğine inanılan kaynak suyundan bidona su doldurduktan sonra yolan karşısına geçmeye çalışan Hanife Yılmaz (55) yolcu otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
26.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şifalı Su ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.