Sivil Ölümleri

Sivil Ölümleri

Son dakika sivil ölümleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sivil ölümleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sivil ölümleri haber sayfamızda...

Sivil Ölümleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 244 sivil ölümleri haberi bulunmuştur.
Rusya: ABD, Ukrayna'da Vietnam'daki gibi bir hüsranla karşı karşıya
Rusya: ABD, Ukrayna'da Vietnam'daki gibi bir hüsranla karşı karşıya Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova, ABD'nin Ukrayna'nın "son Ukraynalıya kadar savaşmasını" istediğinin açık olduğunu söyledi.
21.04.2024 Dünya
Haaretz'ten itiraf gibi haber: İsrailliler de kabul etti!
Haaretz'ten itiraf gibi haber: İsrailliler de kabul etti! Ülkenin önde gelen gazetelerinden Haaretz’in yayımladığı araştırmaya göre, Gazze’deki hava saldırılarında sivil ölüm oranı, 20. yüzyılda tüm dünyada yaşanan çatışmalardakilerden bile daha yüksek.
11.12.2023 Dünya
İsrail Ordu Sözcüsü'nden CNN TÜRK'e 'tünel karargahı' açıklaması
İsrail Ordu Sözcüsü'nden CNN TÜRK'e 'tünel karargahı' açıklaması Gazze'de 50 günde neredeyse yaklaşık 50 bin sivil hayatını kaybetti. İsrail Ordu Sözcüsü Binbaşı Arye Shalicar, CNN TÜRK'ten Enver Kaptanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu.
24.11.2023 Dünya
Scholz, Putin'in Gazze'deki sivil kayıplar yorumunu eleştirdi: Bundan daha alaycı olunamaz
Scholz, Putin'in Gazze'deki sivil kayıplar yorumunu eleştirdi: Bundan daha alaycı olunamaz Almanya Başbakanı Scholz, Gazze'deki sivil kayıplarla ilgili Rusya Devlet Başkanı Putin'in sözlerini eleştirdi.
20.10.2023 Dünya
Sivilleri katletmek açık savaş suçudur
Sivilleri katletmek açık savaş suçudur Hamas saldırılarında İsrail’de aralarında çocukların da bulunduğu bin 400’den fazla kişi öldü, 3 bin 500 kişi yaralandı.
17.10.2023 Gündem
Yasaklı silah devreye girdi! İsrail'de 'Bunker Cluster' skandalı
Yasaklı silah devreye girdi! İsrail'de 'Bunker Cluster' skandalı Arap basını İsrail'in Hamas ile sürdürdüğü savaşta 'Bunker Cluster' olarak bilinen yasaklı füzeleri kullanacağını yazdı.
10.10.2023 Dünya
Ankara, Filistin-İsrail çatışması konusunda devrede: ‘Esir takası dahil arabuluculuğa hazırız’
Ankara, Filistin-İsrail çatışması konusunda devrede: ‘Esir takası dahil arabuluculuğa hazırız’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların ardından dün Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, Lübnan Başbakanı Mikati, Mısır Cumhurbaşkanı es-Sisi ve Katar Emiri Al Sani ile telefonda görüştü. Türkiye’nin bölgede çatışmaların son bulması ve sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterdiğini ifade eden Erdoğan, esir takası dahil her türlü arabuluculuğa hazır olduklarını duyurdu.
10.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail ve Filistin'e çağrı: Arabuluculuğa hazırız
Erdoğan'dan İsrail ve Filistin'e çağrı: Arabuluculuğa hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Türkiye olarak tarafların talep etmesi halinde esir takası dahil her türlü arabuluculuğa hazır olduğumuzu belirtmek isterim. " dedi ve iki tarafa da itidal çağrısı yaptı.
9.10.2023 Haberler
BM’den Sudan’da Ramazan Bayramı’nda ateşkes çağrısı
BM’den Sudan’da Ramazan Bayramı’nda ateşkes çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Sudan’daki taraflara Ramazan Bayramı’nda 3 gün ateşkes ilan etmesi çağrısında bulundu.
20.04.2023 Gündem
İngiltere'nin Afganistan’daki askeri operasyonlarında 64 çocuk hayatını kaybetti
İngiltere'nin Afganistan’daki askeri operasyonlarında 64 çocuk hayatını kaybetti İngiltere'nin, Afganistan’daki askeri operasyonlarında daha önce kamuoyuna açıkladığından çok daha fazla çocuğun ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.
9.11.2022 Dünya
Libya yine karıştı!
Libya yine karıştı! Libya’da iki ayrı hükümetin sürdürdüğü siyasi çıkmaz, çatışmalara dönüştü.
18.05.2022 Dünya
Lviv Belediye Başkanı: Ukrayna'da artık güvenli ya da güvensiz diye bir yer kalmadı
Lviv Belediye Başkanı: Ukrayna'da artık güvenli ya da güvensiz diye bir yer kalmadı Ukraynalı yetkililer, Rus saldırılarının ardından ülkenin batısındaki Lviv kentinde ilk sivil ölümleri bildirdi. Kent, Rus işgalinin başından itibaren büyük ölçüde zarar görmemişti.
19.04.2022 Dünya
Son dakika... Rusya'dan Biden'a 'soykırım' yanıtı: Reddediyoruz
Son dakika... Rusya'dan Biden'a 'soykırım' yanıtı: Reddediyoruz Kremlin, ABD lideri tarafından Ukrayna'da yaşananlar için ilk kez kullanılan 'soykırım' ifadesi için açıklama yaptı.
13.04.2022 Dünya
Son dakika: Fransa'dan Ukrayna'ya 'özel ekip' 15 gün boyunca görev yapacaklar
Son dakika: Fransa'dan Ukrayna'ya 'özel ekip' 15 gün boyunca görev yapacaklar Son dakika haberine göre; Ukrayna Başsavcılığı, Fransa’dan özel bir ekibin Rusya’nın Ukrayna’da "savaş suçu" işlediğine dair kanıtları toplamak üzere Ukrayna’ya geldiğini duyurdu.
12.04.2022 Dünya
Rus konsolosluğu önünde 'kan gölü' 'Putin Lahey seni bekliyor'
Rus konsolosluğu önünde 'kan gölü' 'Putin Lahey seni bekliyor' Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşa dünyadan tepki yağmaya devam ediyor. Putin’in verdiği işgal kararı ve Rus ordusunun Ukrayna şehirlerinde gerçekleştirdiği eylemler farklı ülkelerde protesto ediliyor. Duruma son tepki Litvanya’dan çarpıcı bir eylemle geldi: Litvanyalı bir yüzücü Rusya Büyükelçiliği önündeki yapay ‘kan gölünde’ yüzdü
7.04.2022 Haberler
Rus konsolosluğu önünde 'kan gölü' 'Putin Lahey seni bekliyor'
Rus konsolosluğu önünde 'kan gölü' 'Putin Lahey seni bekliyor' Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşa dünyadan tepki yağmaya devam ediyor. Putin’in verdiği işgal kararı ve Rus ordusunun Ukrayna şehirlerinde gerçekleştirdiği eylemler farklı ülkelerde protesto ediliyor. Duruma son tepki Litvanya’dan çarpıcı bir eylemle geldi: Litvanyalı bir yüzücü Rusya Büyükelçiliği önündeki yapay ‘kan gölünde’ yüzdü
7.04.2022 Dünya
Dünyayı ayağa kaldıran manzara!
Dünyayı ayağa kaldıran manzara! Kiev çevresindeki kentlerden gelen görüntüler tüm dünyanın kanını dondurdu. Rusya'ya tepki çığ gibi büyürken, Buça'yı ziyaret eden Zelenskiy, 'barış müzakerelerinin zorlaşacağını' söyledi. Rusya ise, bu görüntülerin gerçeği yansıtmadığını öne sürdü...
5.04.2022 Dünya
Dünyayı ayağa kaldıran manzara!
Dünyayı ayağa kaldıran manzara! Kiev çevresindeki kentlerden gelen görüntüler tüm dünyanın kanını dondurdu. Rusya'ya tepki çığ gibi büyürken, Buça'yı ziyaret eden Zelenskiy, 'barış müzakerelerinin zorlaşacağını' söyledi. Rusya ise, bu görüntülerin gerçeği yansıtmadığını öne sürdü...
5.04.2022 Haberler
Dehşet kenti!
Dehşet kenti! Rus güçleri, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in dışında bulunan Buça'dan çekilirken, geriye kalan manzara tüm dünyanın tepkisini çekiyor. Harabeye dönmüş kentin yolları, sivil giyimli cesetlerle dolu...
4.04.2022 Dünya
Zehirli kek iddiası! 2 Rus askeri öldü
Zehirli kek iddiası! 2 Rus askeri öldü Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Baş Müdürlüğü, kuşatma altındaki Harkov’a bağlı İzyum kentinde Ukraynalı sivillerce “ikram olarak” zehirli kek verilen 2 Rus askerinin öldüğünü, 28’inin ise yoğun bakımda olduğunu iddia etti.
4.04.2022 Dünya
Ukraynalılar anlattı: Yaşadığım kent bombalanıyor, ama Rusya’da yaşayan annem bana inanmıyor
Ukraynalılar anlattı: Yaşadığım kent bombalanıyor, ama Rusya’da yaşayan annem bana inanmıyor Rus birliklerinin Ukrayna işgalinde dokuzuncu güne girildi. Ukraynalılar, Rusya'daki akrabalarının kendilerine inanmadığını, yalnızca Rus televizyonlarında gördüklerine inandığını söylerken; Harkov kenti bombalanmaya başladığından beri dört köpeğiyle birlikte dairesinin banyosunda saklananan Oleksandra ve diğerleri, yaşadıklarını BBC'ye anlattı.
4.03.2022 Dünya
Fırlattığı füzelerle dünyayı titreten Kuzey Kore'den Rusya'ya destek!
Fırlattığı füzelerle dünyayı titreten Kuzey Kore'den Rusya'ya destek! Peş peşe fırlattığı füzelerle dünyaya korku salan Kuzey Kore'den, Ukrayna'yı işgal eden Rusya'da destek geldi. Pyongyang, Rusya'yı savundu ve Ukrayna'daki çatışmanın “temel nedeni”nin ABD olduğu iddia etti. İşgal konusunda Rusya'ya destek veren ülkelerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
28.02.2022 Dünya
Japonya hükümetinden DEAŞ operasyonu açıklaması
Japonya hükümetinden DEAŞ operasyonu açıklaması Japonya Baş Kabine Sekreteri Hirokazu Matsuno, DEAŞ lideri Ebu İbrahim el Haşimi el Kureyşi'nin ABD kuvvetlerince düzenlenen operasyonla öldürülmesini "Orta Doğu'da barış ve istikrara yönelik önemli bir adım" olarak niteledi.
4.02.2022 Dünya
ABD’nin Suriye’de gizli birimi çıktı!
ABD’nin Suriye’de gizli birimi çıktı! ABD'nin resmi kayıtlarda dahi gizlediği görev gücü “Talon Anvil”, NYT tarafından ifşa edildi. Gizli birimin, Suriye'de çok sayıda sivilin ölümüne neden olan saldırıların emrini verdiği ortaya çıktı.
14.12.2021 Dünya
ABD'nin gizli görev gücü ifşa oldu! Resmi kayıtlarda bile yok, 10 kat fazla insan öldürdüler
ABD'nin gizli görev gücü ifşa oldu! Resmi kayıtlarda bile yok, 10 kat fazla insan öldürdüler ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) DEAŞ'la mücadele sırasında pek çok sivilin ölümüne neden olan gizli görev gücü Talon Anvil'i dünyaya duyurdu.
13.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sivil Ölümleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.