Sözlü Sınav Tarihleri

Sözlü Sınav Tarihleri

Son dakika sözlü sınav tarihleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sözlü sınav tarihleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sözlü sınav tarihleri haber sayfamızda...

Sözlü Sınav Tarihleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 704 sözlü sınav tarihleri haberi bulunmuştur.
2023 YLSY SONUÇLARI SORGULA REBUS: YLSY sözlü sınavı ne zaman, nerede yapılacak?
2023 YLSY SONUÇLARI SORGULA REBUS: YLSY sözlü sınavı ne zaman, nerede yapılacak? YLSY başvuru ve tercih sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu. Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) sonuçları ardından sözlü sınav tarihleri öne çıktı. Peki, 2023 YLSY mülakat ne zaman?
6.01.2024 Bilgi Rehberi
MEB 2023 YLSY sözlü sınava girecek adayları açıkladı
MEB 2023 YLSY sözlü sınava girecek adayları açıkladı Millî Eğitim Bakanlığınca 2023 YLSY kapsamında burs ile lisansüstü öğrenim için yurt dışına gönderilmek üzere başvuran adaylardan sözlü sınava çağrılmaya hak kazananlar açıklandı.
5.01.2024 Eğitim
20 Bin Öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve başvuru tarihleri ne zaman? 20 Bin öğretmen atama takvimi
20 Bin Öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve başvuru tarihleri ne zaman? 20 Bin öğretmen atama takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, 20 Bin Öğretmen atama takvimini açıkladı. Öğretmen adaylarının sabırsızlıkla araştırdığı 20 bin öğretmen atama başvuru tarihleri ve atama tarihini haberimize yazdık. Peki 20 Bin Öğretmen ataması branş dağılımı ve başvuru tarihleri ne zaman, başvuru nasıl, nereye yapılır?
6.07.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru sonuçları sorgulama: 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı sınavı ne zaman?
İçişleri Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru sonuçları sorgulama: 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı 3.546 sözleşmeli personel alımına ilişkin başvuruları 17-21 Haziran tarihleri ardından alınmıştı. Başvurular e-Devlet üzerinden tamamlandı. Adaylar, başvuru sonuç tarihi ve yazılı sınav tarihini merak ediyor. KPSS puanı ile yapılan İçişleri Bakanlığı personel alımı sınavları ne zaman? İşte, şartlar...
24.06.2022 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav saat kaçta, sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanır?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav saat kaçta, sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanır? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15 bin sözleşmeli öğretmen alımının yapılacağı süreç hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz tarihlerde sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav yerleri açıklanmıştı. Adaylar ise sınav yerini ve saatini öğrendi. Henüz sınav bilgilerini bilmeyenler de Sözleşmeli öğretmenlik mülakat - sözlü sınav saat kaçta, sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? sorusuna cevap arıyor. Peki Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanır?
11.11.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik atamaları ne zaman? İşte MEB takvimi
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik atamaları ne zaman? İşte MEB takvimi Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav yerleri geçtiğimiz tarihlerde duyuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ardından sınav tarihleri merak konusu oldu. Peki sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman yapılacak? İşte sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ve atama tarihleri...
9.11.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ne zaman? 2021 Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi belli oldu
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ne zaman? 2021 Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15 bin sözleşmeli öğretmen atama süreci devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sınav yerleri açıklanan sözleşmeli öğretmenlerin sınavları ne zaman merak konusu oldu. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ve atama takvimi belli oldu. Peki sözleşmeli öğretmenlik sınavları ne zaman? İşte atama sürecinde takip edilmesi gereken tarihler...
3.11.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ne zaman? Öğretmen ataması takvimi
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ne zaman? Öğretmen ataması takvimi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15 bin öğretmen ataması yapılacak. Geçtiğimiz günlerde sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı. Ardından ise atanmayı bekleyen öğretmenler sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman sorusunu gündeme getirdi. MEB öğretmen ataması takvimini yayımladı. İşte sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ve atama tarihleri...
28.10.2021 Gündem
GSB mülakatları ne zaman? 2021 GSB temizlik ve güvenlik görevlisi alımı sözlü sınav yerleri ve tarihleri
GSB mülakatları ne zaman? 2021 GSB temizlik ve güvenlik görevlisi alımı sözlü sınav yerleri ve tarihleri Gençlik ve Spor Bakanlığı, toplam 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurmuştu. Başvuruları tamamlanan ilanın kura çekimi de 15 Eylül'de yapıldı. Belirlenen adayların sözlü mülakat tarihleri için heyecanlı bekleyiş başladı. İşte, GSB temizlik ve güvenlik görevlisi personel alımı 2021 detayları...
14.10.2021 Gündem
GSB mülakat tarihleri açıklandı mı? Sözlü sınav Ne zaman?
GSB mülakat tarihleri açıklandı mı? Sözlü sınav Ne zaman? GSB mülakat tarihleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Binlerce kişi belgelerini teslim etti, sıra mülakat yerlerine ve zamanına geldi. Yoğun şekilde "GSB mülakat tarihleri açıklandı mı? Sözlü sınav Ne zaman?" diye soruluyor.
13.10.2021 Gündem
GSB mülakat yerleri açıklandı mı? Mülakatlar ne zaman yapılacak?
GSB mülakat yerleri açıklandı mı? Mülakatlar ne zaman yapılacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından mülakat yerleri ve tarihleri hala açıklanmış değil. Bu nedenle binlerce aday heyecanla bir duyuru bekliyor. Şu sıralar "GSB mülakat tarihleri açıklandı mı? Sözlü sınav Ne zaman?" sorusu yoğun şekilde yöneltiliyor.
11.10.2021 Gündem
GSB mülakat tarihleri açıklandı mı? Sözlü sınav Ne zaman?
GSB mülakat tarihleri açıklandı mı? Sözlü sınav Ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı 4 bin 346 personel alacak. Süreç hala devam ederken sırada sözlü sınavlar var... Binlerce kişi nefesini tuttu tarihleri araştırırken "GSB mülakat tarihleri açıklandı mı? Sözlü sınav Ne zaman?" diye soruyor.
5.10.2021 Gündem
Adli Tıp Kurumuna 23 personel alınacak
Adli Tıp Kurumuna 23 personel alınacak Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca, 14 veri hazırlama ve kontrol işletmeni, 6 sağlık teknikeri (otopsi), 2 biyolog ile bir aşçı kadrosu olmak üzere 23 personel alımı yapılacak.
9.08.2021 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri yeni takvim
Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri yeni takvim Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili meraklı arayış başladı. 2021 Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri yenilendi. Milli eğitim Bakanlığı güncel takvimi paylaştı. Peki sözleşmeli öğretmenlik mülakatları ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Sözleşmeli öğretmenlik yeni takvim...
25.05.2021 Gündem
SON DAKİKA: Sözleşmeli öğretmenlik mülakat tarihleri değişti, MEB'den yeni takvim! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat / sözlü sınav tarihleri ne zaman?
SON DAKİKA: Sözleşmeli öğretmenlik mülakat tarihleri değişti, MEB'den yeni takvim! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat / sözlü sınav tarihleri ne zaman? Son dakika haberlere göre, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika duyuru yayımlandı. 20 Bin sözleşmeli öğretmen mülakat tarihleriyle ilgili yapılan açıklama, atanmak için sabırsızlanan öğretmenleri ilgilendiriyor. Bugün yapılan duyuruda sözleşmeli öğretmenlik mülakat tarihlerinin değiştiği belirtildi. Mülakat için geri sayıma başlayan öğretmenler ise harekete geçti. Peki Sözleşmeli öğretmenlik mülakat / sözlü sınav tarihleri ne zaman? İşte MEB'in son dakika açıklaması...
21.05.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakatları ne zaman başlıyor? MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakatları için gerekli belgeler listesi!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakatları ne zaman başlıyor? MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakatları için gerekli belgeler listesi! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri geçtiğimiz günlerde açıklandı. 20 Bin sözleşmeli öğretmen ataması sürecinde mülakat (sözlü sınav) tarihleri merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı kılavuzda sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav (mülakat) tarihlerine de yer verdi. Atanmayı bekleyen öğretmenler ise Sözleşmeli öğretmenlik mülakatına giderken gerekli belgeler 2021 nedir? sorusunun cevabını öğrenmek istiyor. Geri sayımın başladığı sözleşmeli öğretmenlik mülakatları için heyecan dorukta..
15.05.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavı, mülakatı ne zaman? 20 bin sözleşmeli öğretmen atamaları hangi tarihte olacak?
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavı, mülakatı ne zaman? 20 bin sözleşmeli öğretmen atamaları hangi tarihte olacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağı duyurulmuştu. Atanmayı bekleyen öğretmenler ise 15-26 Mart 2021 tarihleri arasında ön başvuru ve sınav merkezi tercihlerini yaptı. Kılavuzda yer alan tarih bilgisine göre dün sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı. Ardından ise sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ne zaman arayışı başladı. Peki Sözleşmeli öğretmenlik atamaları hangi tarihte olacak? İşte 20 bin sözleşmeli öğretmen atama süreci takvimi...
4.05.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2021 ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman, ertelendi mi, iptal mi oldu?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2021 ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman, ertelendi mi, iptal mi oldu? 20 Bin sözleşmeli öğretmen atama süreci devam ediyor. 15-26 Mart 2021 tarihleri arasında ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri alındı. Ardından atanmayı bekleyen öğretmenler, sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2021 ne zaman açıklanacak aramasına geçti. Dün yapılan Kabine Toplantısı sonrasında yapılan açıklamalar arasında bazı sınavların ertelendiği de yer aldı. Peki Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman, ertelendi mi, iptal mi oldu?
27.04.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak? 2021 Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ne zaman?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak? 2021 Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi yayımlandı. Atanmayı bekleyen öğretmenler başvuru işlemlerini 15-26 Mart 2021 tarihleri arasında tamamladı. Bugünlerde sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak sorusu gündemde. Peki sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri ne zaman? İşte 2021 sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi...
7.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü (mülakat) sınav ne zaman?
İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü (mülakat) sınav ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları sona erdi. 1772 personelin alınacağı ilan için binlerce kişi başvuru yaparken şimdi sonuç tarihleri ve sözlü sınav tarihleri araştırılıyor. İşte konuya dair bilgiler...
29.01.2021 Gündem
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne 40 öğretmen alınacak
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne 40 öğretmen alınacak Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki ceza infaz kurumlarında görevlendirilmek üzere 40 kadrolu öğretmen alımı yapacak.
31.12.2020 Gündem
Bekçi alımı 2020 yazılı - sözlü sınavları ne zaman uygulanacak? Bekçi maaşı ne kadar?
Bekçi alımı 2020 yazılı - sözlü sınavları ne zaman uygulanacak? Bekçi maaşı ne kadar? Merak edilen konular arasında bulunan bekçi alımı haberleri araştırılmaya devam ediyor. Bekçi olmak isteyenlerin bilgi almak istediği bekçi alımına yönelik duyuru Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden duyurulmuştu. Yapılan duyuruda sadece İstanbul iline 400 erkek bekçinin alımının olacağı bildirildi ve 19 Eylül – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında başvurularını tamamladı. Peki Bekçi alımı 2020 yazılı - sözlü sınavları ne zaman uygulanacak? Bekçi maaşı ne kadar?
25.11.2020 Gündem
Adli Tıp Kurumu 60 personel alacak
Adli Tıp Kurumu 60 personel alacak Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na 60 personel alınacak. Adli Tıp Kurumu Başkanlığının personel alım ilanı, Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı.
30.08.2020 Ekonomi
Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri 2020 tıkla - sorgula | Sözlü sınav tarihleri belli oldu
Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri 2020 tıkla - sorgula | Sözlü sınav tarihleri belli oldu Sözleşmeli öğretmenlik için başvuruda bulunan adaylar, mülakat yerini öğrenmek için sabırsızlanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak olan Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri, başvuruda bulunan adayları yakından ilgilendiriyor. MEB tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan Sözleşmeli öğretmenlik atama takviminde, sınav yerleri, sözlü sınav tarihleri, atama tercihleri ve atama sonuçlarının tarihleri yer alıyor. işte Sözleşmeli öğretmen olmak isteyen adayların merak ettiği ve bilmesi gerektiği o tarihleri haberimizde derledik.
22.06.2020 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2020 ne zaman ve nereden öğrenilir? Atama tarihleri belirlendi
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2020 ne zaman ve nereden öğrenilir? Atama tarihleri belirlendi Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri için büyük merak başlarken, sözleşmeli öğretmenlik mülakatları için de heyecan başladı. Milli eğitim Bakanlığı tarafından alınacak olan 20 Bin sözleşmeli öğretmen alımının takvimi yayımlandı. Buna göre merak edilen mülakat yerleri ve sözlü sınav tarihleri açıklandı. Sözleşmeli öğretmen adayları ise bu tarihleri öğrenmek için arayışa koyuldu. İşte detaylar...
18.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sözlü Sınav Tarihleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.