Statü

Statü

Son dakika statü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan statü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan statü haber sayfamızda...

Statü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.884 statü haberi bulunmuştur.
Radiye Sezer Katırcıoğlu: Yakın coğrafyamızda ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz
Radiye Sezer Katırcıoğlu: Yakın coğrafyamızda ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Katırcıoğlu, "Bizler çocuk haklarının savunulması, evlatlarımızın daha güzel yarınlara kavuşması, üstün yararın sağlanması için çabalarken ne yazık ki yakın coğrafyamızda çocuk ölümleri; ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz” dedi.
25.04.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
Tiyatro Kooperatifi’nde bayrağı Mert Fırat devraldı
Tiyatro Kooperatifi’nde bayrağı Mert Fırat devraldı Mert Fırat, Tiyatro Kooperatifi’nin 5. Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimle yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
19.04.2024 Kültür Sanat
‘Teyakkuz halindeyiz’
‘Teyakkuz halindeyiz’ Türkiye’nin uyarılarına karşı Yunanistan, İyon ve Ege’de ‘deniz parkı’ oluşturma planını duyurdu. Dışişleri uyarısından sonra MSB kaynakları “Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek için teyakkuz halindeyiz” ifadelerini kullandı...
19.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Robert Fico: Ruslar Kırım, Donbas ve Luhansk'tan asla vazgeçmeyecek
Slovakya Başbakanı Robert Fico: Ruslar Kırım, Donbas ve Luhansk'tan asla vazgeçmeyecek Slovakya Başbakanı Robert Fico, sınırların dokunulmazlığı ilkesinin uluslararası hukukun güzel bir teorisi olduğunu ancak Ruslar'ın Kırım'dan asla vazgeçmeyeceklerini, Donbas ve Luhansk'tan asla çıkmayacaklarını söyledi.
17.04.2024 Dünya
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA onursal üyesi Şenes Erzik, Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe'ye konuştu. Erzik, TFF'nin aldığı seçim tarihi için "TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir." ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Süper Lig
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor?
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor? Hayranlık uyandıran kozmolojik olayların psikolojimiz üzerinde güçlü etkileri olabilir. 8 Nisan'da yine bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının üzerimizdeki olası etkilerini ödüllü bilim yazarı David Robinson kaleme aldı.
7.04.2024 Dünya
Orkun Kökçü'nün transfer pişmanlığı! Roger Schmidt'e patladı: Hayal kırıklığına uğrattı
Orkun Kökçü'nün transfer pişmanlığı! Roger Schmidt'e patladı: Hayal kırıklığına uğrattı Portekiz'de Benfica forması giyen Milli yıldız Orkun Kökçü, transfer pişmanlığını dile getirirken Teknik Direktör Roger Schmidt'e ağır eleştiriler yöneltti. İşte detaylar...
16.03.2024 Dünyadan Futbol
Boncuklu Tarla’da Taş Devri piercingi
Boncuklu Tarla’da Taş Devri piercingi Vücut takılarına günümüzde “hızma” veya “piercing” diyoruz. Ancak piercing’in tarihinin Taş Devri’ne kadar uzandığı, Mardin’in Dargeçit ilçesindeki arkeolojik sit alanı Boncuklu Tarla’da ortaya çıktı.
13.03.2024 Gündem
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje!
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje! Beşiktaş Kulübü; kadınların sporla ilgili düşüncelerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı.
8.03.2024 Beşiktaş
Vali açıkladı: İlimizde herhangi bir terörist unsur kalmadı
Vali açıkladı: İlimizde herhangi bir terörist unsur kalmadı Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında İl Jandarma komutanı Tümgeneral Nuh Köroğlu ile İl Emniyet Müdürü Hakan Duman’ın katılımıyla İl Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.
7.03.2024 Gündem
Cemevleri yasal ibadethane olmalı
Cemevleri yasal ibadethane olmalı Cemevi ziyaretinde konuşan Özel, “Bugün devlet maalesef yurttaşlarına eşit davranmıyor. Herkes eşit olması gerekirken Alevilere daha az eşit davranıyor. Elbette bütün mezhepler eşit olmalı. Onlara sağlanan hizmet eşit olacak. Cemevleri ibadethane olacak” dedi...
2.03.2024 Gündem
Unutulmuş krallığın başkenti Aççana
Unutulmuş krallığın başkenti Aççana Hatay’da 4 bin yıllık geçmişe sahip Aççana Höyük’teki kazılarla Mukiş Krallığı’nın başkenti Alalah’ın tarihi aydınlatılıyor. Kazılarda iklime bağlı gelişen büyük değişikliklerin, insan hareketlerinin izleri de sürülüyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Hatay Arkeoloji Müzesi: Depremde de tarihi korudu
Hatay Arkeoloji Müzesi: Depremde de tarihi korudu Mozaikleriyle dünya çapında üne kavuşan Hatay Arkeoloji Müzesi depremde ayakta kaldı, ev sahipliği yaptığı eserler zarar görmedi. Tadilat çalışmalarının devam ettiği müzenin 2025 yılında tekrar ziyarete açılması planlanıyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Çocukların rol modeli Atatürk
Çocukların rol modeli Atatürk Yaşları 6-14 arasında değişen çocukların katıldığı çalışmanın sonuçları yayınlandı. Buna göre çocuklara ilham veren en önemli isim Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk. Onu, Nobelli Türk bilim insanı Aziz Sancar izliyor.
11.02.2024 Gündem
Hamit Altıntop: Semih Kılıçsoy bir sürpriz değil
Hamit Altıntop: Semih Kılıçsoy bir sürpriz değil TFF Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eşleşmesini yorumladı. Öte yandan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekili Mustafa Eröğüt de törenin ardından açıklamalarda bulundu.
9.02.2024 EURO 2024
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın grubunu değerlendirdi! EURO 2024 hedefini açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın grubunu değerlendirdi! EURO 2024 hedefini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımı'nın grubunun netlik kazanması sonrası konuştu.
8.02.2024 Milli Takım
Kaftanların çelişkisi
Kaftanların çelişkisi Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan usta sanatçı Şenol Yorozlu’nun geleneksel bir imgeyi modern yorumla buluşturduğu “Kaftanlar”ı sanatseverlerle buluşuyor.
4.02.2024 Kültür Sanat
Boşanmayı kutluyorlar! 'Utanca ve acıya yer yok'
Boşanmayı kutluyorlar! 'Utanca ve acıya yer yok'  Boşanma kararı dünyanın pek çok noktasında kadınlar için travmatik bir süreç olmaya devam ederken, Batı Afrika ülkesi Moritanya'da bu döneme farklı bir perspektiften bakılıyor. Boşanmış kadınlar için kutlamalar düzenleniyor ve şiirler yazılıyor. Öte yandan, erkekler içinse durum alışılagelmişten çok farklı.
30.01.2024 Dünya
SON DAKİKA | Galatasaray'dan ilk transfer! Nevzat Dindar, Dybala'yı duyurdu
SON DAKİKA | Galatasaray'dan ilk transfer! Nevzat Dindar, Dybala'yı duyurdu Sacha Boey'i Bayern Münih'e rekor bedelle gönderen Galatasaray'da transfer gündemi hareketlendi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılarda Boey'den sonra takımdan ayrılması beklenen ismi duyurdu. Dindar ayrıca Galatasaray'ın transferdeki ilk hedefini açıkladı.
27.01.2024 Galatasaray
Süper Lig'in iki yıldızı ölümden döndü! Gambiya uçağında korku dolu anlar, Beşiktaş'tan açıklama geldi
Süper Lig'in iki yıldızı ölümden döndü! Gambiya uçağında korku dolu anlar, Beşiktaş'tan açıklama geldi Gambiya Milli Takımı, Afrika Kupası için Fildişi Sahili'ne giderken ölümden döndü. Beşiktaş'ta forma giyen Omer Colley ve Ankaragücü'nde oynayan Ali Sowe'un de yer aldığı uçakta birçok futbolcu bilincini kaybedip bayıldı.
11.01.2024 Dünyadan Futbol
Son dakika | TFF, Türkiye Kupası'nın yeni formatını açıkladı! İşte yeni statü
Son dakika | TFF, Türkiye Kupası'nın yeni formatını açıkladı! İşte yeni statü TFF, Türkiye Kupası'nın yeni formatını açıkladı. Buna göre grup maçları tekrar geri geldi. İşte yeni statünün detayları...
11.01.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Statü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.