Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk

Son dakika Sumru Yavrucuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sumru Yavrucuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sumru Yavrucuk haber sayfamızda...

Sumru Yavrucuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 357 sumru yavrucuk haberi bulunmuştur.
Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir!
Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir! Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır, geçtiğimiz eylül ayında Bilgehan Baykal ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü oyucnu, evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Cadde
Kadınlar birbirine kulak verse...
Kadınlar birbirine kulak verse... Şenay Gürler bu kez sahneye “Karşınızda Yalnız Kadın” olarak çıkıyor. Oyuncu seyirciyle dertleşen bu kısa, güçlü ve sert metnin hakkını veriyor.
17.12.2023 Kültür Sanat
Deniz Çakır evlilik için ilk kez konuştu!
Deniz Çakır evlilik için ilk kez konuştu! Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisindeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır, son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu, katıldığı programda, evlilik kararını ilk kez doğruladı.
9.03.2023 Cadde
Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal evleniyor
Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal evleniyor Efsane dizi 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
8.03.2023 Cadde
Tatavla’da son bir dansa var mısınız?
Tatavla’da son bir dansa var mısınız? Sumru Yavrucuk ve Deniz Çakır’ı izlediğimiz “Tatavlada Son Dans” oyunu İstanbul’un ötekilerinin direniş ve bekleyiş hikâyesi...
22.01.2023 Kültür Sanat
Ünlü isimlerden Civan Canova'ya veda mesajları
Ünlü isimlerden Civan Canova'ya veda mesajları Son olarak 'Üç Kuruş' adlı dizide boy gösteren usta oyuncu Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz haftalarda akciğerinde kitle tespit edildiğini açıklayan ünlü ismin vefatı başta sanatçı dostları olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında duygularını sosyal medya hesaplarından dile getirdi.
22.08.2022 Cadde
Bizi Hatırla oyuncuları kim? Bizi Hatırla filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu
Bizi Hatırla oyuncuları kim? Bizi Hatırla filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu Bizi Hatırla filmi, televizyon ekranlarında da ilgi ile takip ediliyor. Filmin başrollerinde Altan Erkekli, Tolga Tekin ve Özge Özberk yer alıyor. Bizi Hatırla filmi, 2018 yılında vizyona girdi, oyuncuları ise dikkat çekti. Peki, Bizi Hatırla filmi konusu nedir?
2.08.2022 Bilgi Rehberi
Evlilik Hakkında Her Şey neden final yaptı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları
Evlilik Hakkında Her Şey neden final yaptı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları Evlilik Hakkında Her Şey dizisi final yaptı! Başrollerinde güçlü kadın oyuncuların yer aldığı dizi, her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi severlerin beğenisine sunuluyordu. İzleyenler ise ''Evlilik Hakkında Her Şey neden final oldu?'' sorusuna yanıt arıyor.
31.05.2022 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey neden final yapıyor? İşte, oyuncu kadrosu
Evlilik Hakkında Her Şey neden final yapıyor? İşte, oyuncu kadrosu Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her hafat salı akşamı sevenleri ile buluşuyor. Dizinin başrollerinde ise Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. Dizi The Split adlı yapımdan ekrana uyarlandı ve 33. bölümde final yapmaya hazırlanıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey neden bitiyor?
24.05.2022 Cadde
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI KARAKTERLER KONUSU | Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hangi diziden uyarlama, hangi gün?
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI KARAKTERLER KONUSU | Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hangi diziden uyarlama, hangi gün? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile seyircinin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Dizinin başrollerinde dört farklı karakteri temsil eden kadın oyuncular; Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece yer alıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey uyarlama mı?
26.04.2022 Cadde
Telefonunu takside unutan Arzu Oş isyan etti!
Telefonunu takside unutan Arzu Oş isyan etti! Nişantaşı'da sırt çantasını önüne bağlamış şekilde görüntülenen Arzu Oş (41), geçtiğimiz günlerde takside telefonumu unuttuğunu, aracın peşinden koştuğunu ve şoförün de aynadan kendisini gördüğünü ama durmadığını söyledi. Söz konusu taksicinin karakolda verdiği ifadeye dikkat çeken oyuncu, maddi olarak uğradığı zararı açıkladı.
19.04.2022 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncu kadrosu ve rolleri | Evlilik Hakkında Her Şey dizisi uyarlama mı, hangi gün, nerede çekiliyor?
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncu kadrosu ve rolleri | Evlilik Hakkında Her Şey dizisi uyarlama mı, hangi gün, nerede çekiliyor? Başrolünde Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Dizide 4 genç kadının hikayesi anlatılıyor. İzleyenler Evlilik Hakkında Her Şey oyuncu kadrosu ve konusu sorguluyor. Dizi The Split'den Türk televizyonlarına uyarlanmıştır.
15.02.2022 Cadde
Serkan Altunorak, 'Evlilik Hakkında Her Şey'e katılıyor
Serkan Altunorak, 'Evlilik Hakkında Her Şey'e katılıyor Son olarak 'Sana Söz' adlı dizide rol alan oyuncu Serkan Altunorak, Fox TV'de yayınlanan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Altunorak, dizide 'Bora' karakterini canlandıracak.
6.01.2022 Cadde
Annem oyuncuları kim, konusu nedir? Annem filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
Annem oyuncuları kim, konusu nedir? Annem filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Annem filmi başrollerinde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel yer alıyor. Film 2019 yılında vizyona girdi. Dram türündeki filmde, annesinden utanan ve hayatında olmasını istemeyen gen kızın yıllar sonra yeniden annesinin yanına dönmesi ile gelişen olaylar anlatılıyor. Peki, Annem filmi oyuncuları kim?
5.01.2022 Cadde
Sevcan Yaşar 'Evlilik Hakkında Her Şey'in kadrosuna katıldı
Sevcan Yaşar 'Evlilik Hakkında Her Şey'in kadrosuna katıldı Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinin oyuncu kadrosuna Sevcan Yaşar dahil oldu.
18.11.2021 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim, hangi gün yayımlanıyor? Evlilik Hakkında Her Şey hangi diziden uyarlama, konusu nedir?
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim, hangi gün yayımlanıyor? Evlilik Hakkında Her Şey hangi diziden uyarlama, konusu nedir? Başarılı oyuncu kadrosuyla ekran macerasına başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde evlilik ve boşanmanın dört kadının hayatında ne şekilde seyrettiği anlatılıyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 21 Eylül günü ilk bölümü ile izleyicilerle olacak. İşte, oyuncuları...
2.11.2021 Cadde
Şehre Shirley geldi
Şehre Shirley geldi Sumru Yavrucuk’un çok sevilen tek kişilik komedi oyunu “Shirley”, yeniden sahnelere döndü.
1.08.2021 Kültür Sanat
Perde diyecek
Perde diyecek Ankara Sanat Tiyatrosu’nun sanat yönetmenliğinde, Ayvalık Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’yle ortaklaşa projelendirilen ve Atölye Kültür Sanat organizasyonu ile yaşama geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek kadın temalı Kadın Oyunları Festivali, 23-27 Mart tarihleri arasında Ayvalık Belediyesi’nin ev sahipliğinde Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde başlayacak.
16.03.2021 Ege
Festival Shirley ile perdesini açıyor...
Festival Shirley ile perdesini açıyor... Ankara Sanat Tiyatrosu’nun sanat yönetmenliğinde, Ayvalık Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’yle ortaklaşa projelendirilen Türkiye’nin ilk ve tek kadın temalı Kadın Oyunları Festivali, 23-27 Mart günleri arasında gerçekleşecek...
15.03.2021 Ege
Kadınlar Günü’ne özel kutlamalar
Kadınlar Günü’ne özel kutlamalar CRR’den “Anadolu’nun Kadınları” konseri Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “Anadolu’nun Kadınları” konseriyle kutluyor...
8.03.2021 Kültür Sanat
Kadına şiddete dur diyecekler
Kadına şiddete dur diyecekler Ayvalık Belediyesi, Ankara Sanat Tiyatrosu’nun sanat yönetmenliğinde ve Atölye Kültür Sanat organizasyonuyla Türkiye’nin ilk Kadın Oyunları Festivali’ne ev sahipliği yapacak
26.02.2021 Ege
Gizem Karaca, 'Baraj' kadrosuna dahil oluyor!
Gizem Karaca, 'Baraj' kadrosuna dahil oluyor! Yapımcılığını MEDYAPIM ve No:9 Productions’ın, senaryosunu Hasan Tolga Pulat’ın, yönetmenliğini ise Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği “Baraj” dizisine sürpriz bir isim katılıyor.
2.12.2020 Cadde
Tekrar ekranda
Tekrar ekranda Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Fırat Çelik’in başrolünü paylaştığı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, yeniden izleyiciyle buluşuyor.
2.12.2020 Cadde
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda Başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Fırat Çelik’in yer aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, yayında olduğu dönemde izlenme rekorları kıran Kanal D dizisi 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden izleyicisi ile buluşuyor.
1.12.2020 Cadde
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi hangi yıllar arasında ekrana geldi?
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi hangi yıllar arasında ekrana geldi? Kanal D ekranında 2010-2012 yılları arasında ekrana gelen Televizyon dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde dört adamın tecavüzüne uğrayan Fatmagül isimli genç bir kadının tecavüzcülerinden biri ile evlendirilmeye mecbur bırakılması filmde konu alınmaktadır. Fatmagül ile evlenmek isteyen Kerim aslında olayın yaşandığı gece yaşanılanlara tanık olmuştur. Yaşanan sürecin ardından Kerim'in kendisine tecavüz etmediğini ve o gece bu olaya müdahale etmediği için büyük pişmanlık duyan Kerim ve Fatmagül'ün hikayesi konu alınmaktadır.
1.12.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sumru Yavrucuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.