Süper Kahraman

Süper Kahraman

Son dakika süper kahraman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan süper kahraman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan süper kahraman haber sayfamızda...

Süper Kahraman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.334 süper kahraman haberi bulunmuştur.
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
Atletico Mineiro, Hulk ile sözleşme yeniledi!
Atletico Mineiro, Hulk ile sözleşme yeniledi! Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro, Hulk ile yeni kontrat imzaladı.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Saat verildi! Türkiye için Alper Gezeravcı'yı görme vakti
Saat verildi! Türkiye için Alper Gezeravcı'yı görme vakti İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, 19 Ocak günü Dragon kapsül ile uzay yolculuğuna başlamıştı. Gezeravcı ve beraberindeki üç astronotu taşıyan kapsül, 20 Ocak günü Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) ile kenetlendi. Türkiye Uzay Ajansı, bugün Alper Gezeravcı'nın içerisinde bulunduğu Uluslararası Uzay İstasyonu'nun Türkiye'nin üzerinden geçeceğini duyurdu. İşte detaylar...
31.01.2024 Gündem
Astronot Alper Gezeravcı'ya uzaylı ve karadelik sorusuna cevap
Astronot Alper Gezeravcı'ya uzaylı ve karadelik sorusuna cevap Milli Uzay Programı kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakır’da öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları yanıtladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum' dedi. Bir başka öğrenciden ise karadeliği görüp görmediği soruldu.
31.01.2024 Haberler
Astronot Alper Gezeravcı'ya uzaylı ve karadelik sorusuna cevap: Görünmez olan süper kahraman gibi
Astronot Alper Gezeravcı'ya uzaylı ve karadelik sorusuna cevap: Görünmez olan süper kahraman gibi Milli Uzay Programı kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakır’da öğrencilerle görüntülü görüşme yaparak, soruları yanıtladı. Türk astronot Gezeravcı'ya bir öğrenci uzaylı görüp görmediğini, bir başka öğrenci ise karadeliği sordu.
31.01.2024 Gündem
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para' İngiliz aktör Tom Hollander (56), 'Spider Man' (Örümcek Adam) yıldızı Tom Holland (27) ile sık sık karıştırıldığını ve bir keresinde 29 yaşındaki meslektaşının yüklü miktardaki maaş bordrosunun yanlışlıkla kendisine gönderildiğini açıkladı. Hollander'ın "Muazzam bir paraydı" sözleri dikkat çekti.
25.01.2024 Cadde
Uzay giysisinde Iron Man etkisi
Uzay giysisinde Iron Man etkisi Bir süre önce Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) astronotlarının, 2025 Ay misyonunda lüks moda tasarımcısı Prada’nın tasarladığı uzay kıyafetlerini giyeceği haberini almıştık.
20.01.2024 Pazar
Teneffüste herkes 'mavi oda'ya koşuyor! Dünyada yapan tek yer var, sebebi vitamin
Teneffüste herkes 'mavi oda'ya koşuyor! Dünyada yapan tek yer var, sebebi vitamin Kan testleri, vitamin eksikliği başta olmak üzere birçok hastalıkla ilgili de uzmanlara ipucu sunuyor. Kimilerinin hayatını baştan aşağı etkileyen kan değerlerindeki dengesizlikler, 1980’li yıllarda son derece yaygınlaşan bir tedaviyi de beraberinde getirdi. İşte teneffüs zilini duyar duymaz 'mavi oda'ya koşan çocukların ardındaki gerçek.
20.01.2024 Genel Sağlık
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Dev ayıyı çıplak elleriyle yendi!
Dev ayıyı çıplak elleriyle yendi! ABD'de bir adam, aniden karşısında beliren 3 metrelik ayı karşısında adeta çıplak elleriyle bir savaş verdi. Gözünü kan bürüyen hayvanın ise durmaya hiç niyeti yoktu. Kurbanının çenesine dişlerini tüm gücüyle geçirdi.
5.12.2023 Dünya
Edebiyat
Edebiyat Her kitap bir umut Türkan Saylan kız çocuklarına umut olmaya devam ediyor...
12.11.2023 Kültür Sanat
İçi beni, dışı seni yakar
İçi beni, dışı seni yakar Johnny Depp’in Fransa Kralı 15. Louis’yi canlandırdığı “Jeanne du Barry”, özgün bir bakış açısına sahip olmasa da ihtişamlı bir dönem filmi.
10.11.2023 Kültür Sanat
DC Soruları (Doğruluk Mu Cesaret Mi) 2024: Şişe Çevirmece Oyununda Sevgiliye ve Arkadaşa Sorulacak En Zor Sorular
DC Soruları (Doğruluk Mu Cesaret Mi) 2024: Şişe Çevirmece Oyununda Sevgiliye ve Arkadaşa Sorulacak En Zor Sorular Arkadaşları tanımak, sırlarını öğrenmek ve cesaretini ölçmek için yıllardır oynanan Doğruluk Mu Cesaret Mi (DC) oyunu gençler ve yetişkinler için uygundur. 2000’li yılların popüler oyunlarından biri olan DC oyununda sorular büyük önem taşır. DC oyununda ibre göstermek için genellikle şişe veya kalemler kullanılır. Şişe çevirmece olarak da bilinen DC oyunu birkaç kişi bir araya gelerek oynanır. Çarkıfelek oluşturularak oynanan DC’de bazı kurallar vardır. Şişe çevirmecede sorulacak zor sorular nelerdir? DC Soruları 2024 (Doğruluk Mu Cesaret Mi) içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Oyun
‘Barbie gibi giyinmeyin’
‘Barbie gibi giyinmeyin’  ABD’de “Cadılar Bayramı” yaklaşırken grevde olan Hollywood sendikası oyunculara, “Barbie ve Örümcek Adam gibi giyinerek film reklamı yapmayın” dedi.
22.10.2023 Dünya
'Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe'ten 'Wolverine' iddiasına yanıt!
'Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe'ten 'Wolverine' iddiasına yanıt! 'Harry Potter' serisiyle yıldızı parlayan İngiliz oyuncu Daniel Radcliffe, Marvel Sinematik Evreni'nde uzun yıllar Hugh Jackman'ın hayat verdiği 'Wolverine' rolünü devralacağı söylentilerine açıklık getirdi. Wolverine, ilki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinde en fazla ilgi gören süper kahraman olmuş, kendi adını taşıyan filmleri çekilmişti.
21.10.2023 Cadde
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor!
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 26 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda giydiği kostüm açık artırmaya çıkıyor. Dört günlük teklif süresi sonunda tahmini satış rakamı da açıklandı.
5.10.2023 Cadde
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Benzetme Örnekleri Nelerdir? Benzetme ile İlgili Cümleler
Benzetme Örnekleri Nelerdir? Benzetme ile İlgili Cümleler Edebiyat dersinin önde gelen konularından bir tanesi de benzetme konusudur. Hem şiir, gazel ve kaside gibi manzum eserlerde, hem de öykü ve roman gibi kurgusal metinlerde birçok söz sanatı kullanılır. Bu söz sanatlarının başında benzetme sanatı geliyor. Teşbih adıyla da bilinen benzetme sanatı anlatımın çok daha güçlü ve zengin olmasını sağlar. Benzetme örnekleri nelerdir? Benzetme ile ilgili cümleler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Jamie Dornan'dan 'Superman' itirafı! Seçmelere pijamayla gitmiş
Jamie Dornan'dan 'Superman' itirafı! Seçmelere pijamayla gitmiş 'Fifty Shades of Grey' (Grinin Elli Tonu) filmindeki 'Christian Grey' rolüyle tanınan İrlandalı aktör Jamie Dornan, İngiliz meslektaşı Henry Cavill'ın ilk kez 'Superman' olarak kırmızı pelerine kuşandığı 'Man of Steel' (Çelik Adam) seçmelerindeki başarısızlığını ve bunun nedenini anlattı.
18.08.2023 Cadde
Uç uç mavi böcek
Uç uç mavi böcek Birçok süper kahramanı anımsatan “Blue Beetle”, güce göçmen kimliği üzerinden bakmaya çalışırken ailenin önemine de vurgu yapıyor. Aynı zamanda kadın hareketini selamlıyor​.
18.08.2023 Kültür Sanat
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor!
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor! “Barbie” gişe rekorları kıradursun, biz sinemaya damgasını vurmuş oyuncaklara bakalım.
6.08.2023 Kültür Sanat
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım İlki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinin yıldızı Hugh Jackman (54), yedi yıl aradan sonra yeniden süper kahraman 'Wolverine' olarak hayranlarının karşısına çıkacağı, çekimleri İngiltere'de devam eden 'Deadpool 3' filminin setinden fotoğraf yayınladı. Jackman'ın, Wolverine'i çizgi romandaki ikonik sarı kostümü ilk kez giymesi dikkat çekti.
12.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Süper Kahraman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.