Suudi Arabistan

Suudi Arabistan

Son dakika Suudi Arabistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suudi Arabistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suudi Arabistan haber sayfamızda...

Suudi Arabistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.105 suudi arabistan haberi bulunmuştur.
Kocaeli'de geminin çarptığı liman işletmesinden açıklama: Operasyonlarımız kesintisiz devam etmektedir
Kocaeli'de geminin çarptığı liman işletmesinden açıklama: Operasyonlarımız kesintisiz devam etmektedir Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Hong Kong bandıralı YM Witness isimli geminin rıhtıma yanaşması sırasında meydana gelen ve üç vincin devrilmesi sırasında bazı konteynerlerin denize düştüğü kazayla ilgili Evyapport Liman İşletmesi tarafından yapılan açıklamada, "Olay neticesinde can kaybı ve yaralanma yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir. İskelemizde tank ve konteyner terminal operasyonlarımız kesintisiz olarak devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.
17.03.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleşti
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleşti Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Gündem
Derbide düdük Halil Umut Meler’in! Misli editörleri dev derbi öncesi tecrübeli hakemi mercek altına aldı…
Derbide düdük Halil Umut Meler’in! Misli editörleri dev derbi öncesi tecrübeli hakemi mercek altına aldı… Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak derbide Trabzonspor, evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Dev karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
17.03.2024 Futbol
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı?
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı? Rus ekonomisinin dayanıklılığı, 1999'dan bu yana Rusya'yı Devlet Başkanı ya da Başbakan olarak aralıksız yöneten Başkan Vladimir Putin için önümüzdeki seçimlerde şüphesiz en önemli avantajı.
16.03.2024 Dünya
Al Nassr, Al Ahli deplasmanında galip!
Al Nassr, Al Ahli deplasmanında galip! Suudi Arabistan Pro Lig'in 24'üncü haftasında Al Nassr, Al Ahli'yi deplasmanda 1-0 mağlup etti.
15.03.2024 Dünyadan Futbol
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu Türk üreticilerin bir e-ticaret platformu üzerinden şubat ayında en çok Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a satış yaptığı açıklandı. Şubatta en çok e-ihracat yapan şehirlerse İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Gaziantep, Denizli, Aydın, Mersin ve Antalya oldu.
15.03.2024 Ekonomi
Necla Güngör Kıragası: Çok önemli kazanımlar elde ettik
Necla Güngör Kıragası: Çok önemli kazanımlar elde ettik A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Nyon'da 13-14 Mart tarihleri arasında organize edilen UEFA Pro Lisans Antrenör Değişim Programı'na katıldı.
15.03.2024 Milli Takım
Dünyada pilotluk Türkiye’de modellik
Dünyada pilotluk Türkiye’de modellik 55 ülkeyi kapsayan, mesleklerin popülaritesiyle ilgili online araştırmaya göre, dünya genelinde en favori iş pilotluk, Türkiye’de ise modellik!
14.03.2024 Dünya
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Türkiye 6 sıra birden yükseldi! SIPRI noktayı koydu, işte sıralama
Türkiye 6 sıra birden yükseldi! SIPRI noktayı koydu, işte sıralama Küresel silah ticaretine ilişkin verileri takip eden SIPRI'nin son raporunda Türkiye dünyanın en büyük 11'inci ihracatçısı olarak yer aldı.
11.03.2024 Dünya
İstanbul dünyada ilk sırada! Rekor 20.2 milyonla geldi
İstanbul dünyada ilk sırada! Rekor 20.2 milyonla geldi Geçen yıl dünyada en çok ziyaret edilen şehirler listesinde birinci ve dördüncü Türkiye'den. İstanbul Londra, Dubai ve Paris'i geride bıraktı.
10.03.2024 Dünya
Suudi Arabistan'da kazanan Max Verstappen
Suudi Arabistan'da kazanan Max Verstappen Formula 1 Suudi Arabistan Grand Prix'inde kazanan Red Bull sürücüsü Max Verstappen oldu.
9.03.2024 Motor Sporları
Jorge Jesus'un Al Hilal'i dünya rekorunu egale etti!
Jorge Jesus'un Al Hilal'i dünya rekorunu egale etti! Suudi Arabistan Pro Lig'in 23'üncü haftasında Al Hilal, Al Riyadh deplasmanından 3-1 galip ayrıldı. Al Hilal bu sonucun ardından dünya rekoruna ortak oldu.
8.03.2024 Dünyadan Futbol
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Kariyer
SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor
SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca kariyerine Türkiye'de devam edebilir. Ezeli rakip Brezilyalı yıldızın transferi için kısa süre içinde girişimlerine hız verecek.
8.03.2024 Galatasaray
Al Raed, Al Nassr deplasmanında 3-1 galip!
Al Raed, Al Nassr deplasmanında 3-1 galip! Suudi Arabistan Pro Lig'in 23'üncü haftasında Al Raed, Al Nassr deplasmanında 3-1 kazandı.
7.03.2024 Dünyadan Futbol
GALATASARAY - FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNAL MAÇI ne zaman 2024? Süper Kupa maçı nerede, saat kaçta, hangi kanalda?
GALATASARAY - FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNAL MAÇI ne zaman 2024? Süper Kupa maçı nerede, saat kaçta, hangi kanalda? Turkcell Süper Kupa final maçı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerçekleşecek. Süper Kupa maçı ilk olarak Suudi Arabistan'da düzenlenecekti ancak karşılaşma ertelendi. TFF tarafından 2023 Süper Kupa finalinin yeni tarihi duyurudu. Peki, GS - FB Süper Kupa final maçı saat kaçta?
7.03.2024 Bilgi Rehberi
F1 ACADEMY 10 yıl boyunca beIN SPORTS'ta
F1 ACADEMY 10 yıl boyunca beIN SPORTS'ta F1 ACADEMY, Türkiye ve ayrıca MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde yer alan 24 ülkede beIN'in amiral gemisi beIN SPORTS ve TOD'da yayınlanacak.
7.03.2024 Motor Sporları
S. Arabistan, Asya'ya petrol fiyatını yükseltti
S. Arabistan, Asya'ya petrol fiyatını yükseltti Suudi Arabistan'ın Asya'ya nisan teslimi sattığı Arab Light ham petrolü için resmi satış fiyatını (OSP) beklentiler doğrultusunda yükselttiği bildirildi.
6.03.2024 Uzmanpara
ÖZEL | Galatasaray'dan Mertens kararı! Sürpriz teklif
ÖZEL | Galatasaray'dan Mertens kararı! Sürpriz teklif Galatasaray, ilerlemiş yaşına rağmen profesyonelliği ve mücadele azmiyle takdir gören Dries Mertens'e teklifte bulunmaya hazırlanırken kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira’ya da verilecek ceza belli oldu.
6.03.2024 Galatasaray
Bakan Fidan'dan çok net Gazze mesajı: Abluka kırılmalı
Bakan Fidan'dan çok net Gazze mesajı: Abluka kırılmalı İslam İşbirliği Teşkilatı’nda konuşan Bakan Fidan “Bu tek taraflı bir eylem dahi olsa (Gazze konusunda) derhal harekete geçmemiz yönünde büyük bir beklenti var." ifadelerini kullandı.
5.03.2024 Gündem
Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı
Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı. Suudi Arabistan’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, temaslarına başladı.
5.03.2024 Gündem
Al Nassr'a, Anderson Talisca şoku! Ronaldo yetmedi
Al Nassr'a, Anderson Talisca şoku! Ronaldo yetmedi Uzun süre Süper Lig devleriyle ismi anılan Al Nassr'ın yıldızı Anderson Talisca'da büyük şok yaşanıyor. Öte yandan Ronaldo ile ilgili rakamlar dikkat çekti.
5.03.2024 Futbol
Suudi Arabistan ile iş birliği görüşmesi
Suudi Arabistan ile iş birliği görüşmesi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Halid el-Falih ile görüştü.
5.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Suudi Arabistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.