Tarık Sezer

Tarık Sezer

Son dakika Tarık Sezer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tarık Sezer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tarık Sezer haber sayfamızda...

Tarık Sezer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 322 tarık sezer haberi bulunmuştur.
Ormanlar için söylediler
Ormanlar için söylediler Ünlü isimler, ‘Umut Yeşerten Şarkılar-TEMA Vakfı 30. Yıl Özel Yayını’ gecesinde sahne alıp, fidan bağışına destek verdi.
5.12.2022 Cadde
Berkay, Kuruçeşme Açıkhava'yı coşturdu
Berkay, Kuruçeşme Açıkhava'yı coşturdu Berkay, dün akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da mekanı hınca hınç dolduran hayranlarıyla muhteşem bir konsere imza attı. Poll Production Organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde kadın komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Sibel Arna ve Yılmaz Vural da izleyiciler arasındaki yerini aldı.
18.06.2022 Cadde
Eğlenceli bir konser!
Eğlenceli bir konser! Emre Kınay ile Tarık Sezer Orkestrası’nın solistlerinden Sinem Yalçınkaya, 26 Kasım Cuma akşamı Duru Tiyatro Ataşehir Watergarden Performans Merkezi’nde yer alan Gig’s Sahne’de sevilen şarkıları seslendirecek.
17.11.2021 Cadde
Gülşah Kömür: Her zaman yaratmaya ve sahnede olmaya devam etmek istiyorum
Gülşah Kömür: Her zaman yaratmaya ve sahnede olmaya devam etmek istiyorum Gülşah Kömür ismini bir süredir çeşitli yarışmalar ve Youtube videolarıyla duyurmaya başlamıştı. Ancak Freezone Online Müzik Yarışması ile elde ettiği birincilik genç sanatçı için kendi deyimiyle bir dönüm noktası oldu. Yarışmayı kazandıktan sonra Mustafa Sandal ile birlikte çalışma fırsatı yakalayan Gülşah Kömür, müzikal anlamda iyi bir birikime sahip. Kendi besteleri de bulunan Gülşah Kömür, Onurr'un "Çok Mu Zor" bestesini ilk teklisi olarak yayımlandı. Avrupa çapında da pek çok ödüle sahip Gülşah Kömür ile müzikal yolculuğu üzerine konuştuk.
9.02.2021 Kültür Sanat
Gülşah Kömür'ün ilk teklisi çıkıyor
Gülşah Kömür'ün ilk teklisi çıkıyor Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması”nda 11 bin kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Gülşah Kömür’ün ilk şarkısı “Çok mu Zor?”, 27 Ocak itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!
26.01.2021 Kültür Sanat
Eryılmaz çiftinin nikahını Örki kıydı
Eryılmaz çiftinin nikahını Örki kıydı Turizmci iş insanı Emre Eryılmaz ile Antalyalı iş insanı Gizem Solak, Pamukkale Villa Castiloda Butik de dünya evine girdi.
6.09.2020 Ege
Mustafa Sandal FreeZone Online Müzik Yarışması koçu oldu
Mustafa Sandal FreeZone Online Müzik Yarışması koçu oldu Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl farklı bir konseptle üçüncüsü düzenlenen ve ünlü sanatçı Mustafa Sandal’ın koçluk yapacağı “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition”a 11 bini aşkın başvuru alındı. Corona virüs tedbirleri kapsamında sanatçının evden koçluk vereceği yarışmanın finali 18 Haziran’da gerçekleştirilecek.
1.05.2020 Kültür Sanat
Rekor başvuru
Rekor başvuru Mustafa Sandal’ın koçluk yapacağı ‘Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition’a 11 bini aşkın başvuru geldi.
1.05.2020 Cadde
Tarık Sezer: Her zaman yanlarındayım
Tarık Sezer: Her zaman yanlarındayım Müzisyen Tarık Sezer, Bilkent’in Sesleri adlı müzik yarışmasında jüri başkanlığı yaparak özel gereksinimli vatandaşlarımıza destek oldu.
9.03.2020 Cadde
Sürpriz ikili
Sürpriz ikili Türkiye’nin önde gelen müzisyen ve vokalistlerinden oluşan Tarık Sezer Orkestrası ve Hakan Altun, yeni bir parça için bir araya geldi.
11.02.2020 Cadde
Sürpriz ikili: Tarık Sezer-Hakan Altun
Sürpriz ikili: Tarık Sezer-Hakan Altun Türk müzik sektöründe önemli birçok isimle müzik direktörlüğü ve aranje çalışmaları yapan Tarık Sezer, yeni şarkısı için başarılı sanatçı Hakan Altun'la bir araya geldi.
10.02.2020 Cadde
‘Hiç Kalma’ yayında
‘Hiç Kalma’ yayında ‘Son Ses Online Müzik Yarışması’nda yaklaşık 6 bin 800 kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Baran Sertkaya’nın ilk single’ı ‘Hiç Kalma’, dijital platformlarda yayında...
16.12.2019 Cadde
Baran Sertkaya'nın ilk teklisi yayınlandı
Baran Sertkaya'nın ilk teklisi yayınlandı Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “Son Ses Online Müzik Yarışması”nda yaklaşık 6 bin 800 kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Baran Sertkaya’nın ilk single’ı “Hiç Kalma”, 4 Aralık itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!
12.12.2019 Kültür Sanat
‘Güzel bir single hazırladık’
‘Güzel bir single hazırladık’ ‘Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması’nda birinci seçilen Baran Sertkaya’nın ilk single’ı ‘Hiç Kalma’, 4 Aralık’ta dijital platformlarda yayında olacak
27.11.2019 Cadde
'Kızımdan farkı yok ki'
'Kızımdan farkı yok ki' Şarkıcı Bengü ile Selim Selimoğlu’nun önceki akşam Raffles Otel’de gerçekleşen düğününde Tarık Sezer Orkestrası sahne aldı.
30.08.2018 Cadde
Tarık Sezer'den sürprizli klip
Tarık Sezer'den sürprizli klip Kariyerinin 40'ncı yılında genç müzisyenlere isimlerini duyurma fırsatı sunan Tarık Sezer, projenin ilk single’ı olan 'Tarık Sezer Orkestrası feat Tuğba Tufantepe: Yalanların Efendisi' şarkısının video klibini müzikseverlerle buluşturdu.
9.07.2018 Cadde
Tarık Sezer'den 'Yalanların Efendisi'
Tarık Sezer'den 'Yalanların Efendisi' Müzik direktörü Tarık Sezer, 2011 yılında kurduğu Tarık Sezer Orkestrası bünyesinde ülkemizin önemli müzisyen ve vokalistlerini bir araya getirdi.
26.06.2018 Cadde
Türkiye genç sesini arıyor!
Türkiye genç sesini arıyor! Gençleri her alanda müzikle buluşturmaya devam eden Vodafone FreeZone, 81 ilden 23 milyon müzikseveri kucaklayacak online müzik yarışması 'FreeZone Stüdyo Son Ses' ile Türkiye’nin yeni genç sesini seçecek.
24.02.2018 Cadde
Önce coşturdu sonra ağlattı... O Ses'e damga vuran Ugandalı!
Önce coşturdu sonra ağlattı... O Ses'e damga vuran Ugandalı! O Ses Türkiye'de sesi ve hikayesiyle herkesi etkileyen Ugandalı Benjamin Kaggwa, müjdeli haberi Acun Ilıcalı'dan aldı.
3.12.2017 Cadde
Önce coşturdu sonra ağlattı... O Ses'e damga vuran Ugandalı!
Önce coşturdu sonra ağlattı... O Ses'e damga vuran Ugandalı! O Ses Türkiye'de sesi ve hikayesiyle herkesi etkileyen Ugandalı Benjamin Kaggwa, müjdeli haberi Acun Ilıcalı'dan aldı.
3.12.2017 Cadde
O Ses Türkiye'de ayrılık şoku!
O Ses Türkiye'de ayrılık şoku! Geçen sezon Sibel Can, Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’nin yeni sezondaki jüri üyeleri merak konusu oldu. Can, yeni sezonda olmayacağını duyurdu
5.08.2017 Cadde
Survivor şarkı yarışmasını Furkan kazandı
Survivor şarkı yarışmasını Furkan kazandı Survivor 2017'de merakla beklenen birleşme partisi gerçekleşti. Söyle Söyleyebilirsen isimli şarkı yarışmasında performanslarını sergiledi. Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal'ın juri koltuğunda oturduğu yarışmayı Furkan kazandı.
10.04.2017 Cadde
Survivor birleşme partisi öncesi eleme olacak mı? (Ödül oyununu kim kazandı?)
Survivor birleşme partisi öncesi eleme olacak mı? (Ödül oyununu kim kazandı?) Survivor yarışmasının kuralları gereğince her geçen gün adada yaşayan kişi sayısında azalma görülüyor. Her hafta yapılan eleme gecesinin bu hafta olup olmayacağı da merak edilenler arasında. Fakat Survivor’da bu hafta birleşme partisi gerçekleşeceği için eleme gecesi yapılmayacak. Survivor birleşme partisi ve daha fazlası haberin devamında…
8.04.2017 Gündem
Survivor 2017 yarışmasında hangi yarışmacı kaç kilo verdi?
Survivor 2017 yarışmasında hangi yarışmacı kaç kilo verdi? Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımı ve ünlüler takımı arasındaki mücadele son hızla devam ediyor. Survivor içerisinde açlık, hasret ve zor koşullar ile mücadele eden takım oyuncuları, zamanla tanınması güç hale gelebiliyorlar. Survivor yarışmacıların değişimleri yüzlerine ve fiziklerine yansıyor.
8.04.2017 Gündem
Acun Ilıcalı'dan canlı yayında prim sözü
Acun Ilıcalı'dan canlı yayında prim sözü Acun Medya ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan finalinde çalışanlarına prim müjdesi verdi.
20.03.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tarık Sezer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.