Gündem Survivor 2017 yarışmasında hangi yarışmacı kaç kilo verdi?

Survivor 2017 yarışmasında hangi yarışmacı kaç kilo verdi?

08.04.2017 - 21:12 | Son Güncellenme:

Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımı ve ünlüler takımı arasındaki mücadele son hızla devam ediyor. Survivor içerisinde açlık, hasret ve zor koşullar ile mücadele eden takım oyuncuları, zamanla tanınması güç hale gelebiliyorlar. Survivor yarışmacıların değişimleri yüzlerine ve fiziklerine yansıyor.

Survivor 2017 yarışmasında hangi yarışmacı kaç kilo verdi

Survivor yarışmasının 12. Haftasında ünlüler takımı oyuncuları ve gönüllüler takımı oyuncuları arasında, gerçekleştirilecek olan birleşme partisi öncesinde ‘’Kim kaç kilo kaybetti’’ oyunu oynandı. Oynanan oyun içinde yarışmacılara, Survivor’a katıldıktan sonra arkadaşlarının kaç kilo vermiş olabileceğinin tahmin edilmesi istendi. Verilen cevaplar sonucunda yarışmayı kazanan takım, ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımına yarışmanın ödülü olarak da ev baklavası hediyesi verildi. Verilen ev baklavası ödülü ünlüler takımı oyuncuları için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Kim Kaç Kilo Verdi?

Survivor 2017 yarışması başladığı andan itibaren, yaklaşık olarak 3 ay içinde yarışmacılar arasında en çok kilo veren isim, gönüllüler takımından Anıl Karakurt oldu. Anıl, yarışma süresince 17 kilo zayıflamış.

Yarışmacıların zorlu mücadele sonrasında vermiş oldukları kiloları sıralayacak olursak, yarışma öncesinde kaç kilo oldukları ve şu anda kaç kilo oldukları aşağıdaki gibidir;

Ünlüler Takımı Oyuncularının Kilo Değişimleri

Pınar Saka 59 kilogramdan 53.9 kilograma,
Furkan Kızılay 75 kilogramdan 63.6 kilograma,
Şahika Ercümen 57 kilogramdan 50.7 kilograma,
Serhat Akın 91 kilogramdan 74.5 kilograma,
İlhan Mansız 93 kilogramdan 79.7 kilograma,
Sema Apak 58 kilogramdan 55.7 kilograma ve
Adem Kılıççı 89 kilogramdan 73.8 kilograma düştü.

Ünlüler takımından en fazla kilo kaybı yaşayan isim 16,5 kilo ile Serhat Akın olurken, en az kilo kaybı yaşayan isim ise 2,3 kilo ile Sema Apak oldu.

Gönüllüler Takımı Oyuncularının Kilo Değişimleri

Anıl Karakurt 83 kilogramdan 66.4 kilograma,
Berna Keklikler 59 kilogramdan 57.4 kilograma,
Elif Şadoğlu 63 kilogramdan 60 kilograma,
Gökhan Gözükan 96 kilogramdan 80.7 kilograma,
Ogeday Girişken 90 kilogramdan 80 kilograma,
Tuğçe Melis Demir 66 kilogramdan 61.9 kilograma,
Volkan Çetinkaya 93 kilogramdan79.4 kilograma ve
Burçak Tuncer 52 kilogramdan 50.3 kilograma düştü.

Gönüllüler takımından Anıl Karakurt 16,6 kilo vererek hem gönüllüler takımında hem de ünlüler takımında en fazla kilo veren isim olarak kaydedilmiş oldu. Gönüllüler takımında en az kilo kaybı yaşayan isimler Berna Keklikler ve Burçak Tuncer oldu.
Yarışmada oynanan ‘’Kim Kaç Kilo’’ oyunu sonrasında yarışmacılar birleşme partisine gidecekler. Bu oyun birleşme partisi öncesi oynanan son ödül oyunuydu. Aylardır zorlu mücadele veren yarışmacılar, birleşme partisinde sürprizler ile streslerini atacaklar Ayrıca Acun Medya ekibi ile Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı arasında gerçekleştirilecek olan futbol karşılaşması da heyecanlı dakikaların yaşanmasını sağlayacak. Survivor 2017 birleşme partisinde Tarık Sezer orkestrası ile birlikte sürpriz konuklar da yer alacak.